Bugün (11 Aralık) Doğanlar

Gülümse

Daimi Üye
Katılım
28 Şubat 2009
Mesajlar
3.793
Tepki
7.105
Puan
113
Konum
istanbul
Seçici kişilikleri yüzünden çevrelerinde zor insan olarak tanınırlar. Toplumsal olaylarda kariyerleriyle ön plana çıkmasını bilirler. Yakın çevrelerinde sevgilerini göstermekte zorlanabilirler. İş disiplinleri mükemmeldir. Çevrelerine davranış biçimleri etkileyici ve büyüleyicidir. Etraflarında daima etkili dostları olacaktır. Ayni çerçeve içinde bulundukları insanlarla olan uyumları; onlar için bir yaşam tarzıdır. Özellikle; yapılan aktivitelerin önde gelen kişileri ile, dürüstlük temelinde sürdürdükleri iyi ilişkiler, onları stratejik anlamda ön planda tutar. Karşı cinsle olan ilişkilerinde, mantık yürütemediği zayıf anları olabilir.


Bugün Doğan Kadınlar

Karşı cinsi kendilerine hayran bırakan çekici ve hoş kişilikleri vardır. Sahip oldukları değerlerin bozulmasına izin vermemelidirler. Rahatlarına ve zevklerine düşkün oldukları için. yaşamaların da her türlü konforu isterler.


Bugün Doğan Erkekler

Azimli ve uyumlu bir karaktere sahiptirler. Halka hizmet alanlarında başarılı olurlar. Aile içi sorunlarına karşı hazırlıklı olmaları gerekiyor. Bilinçaltlarında adalet duyguları çok gelişmiş olduğu için , vicdanlarının kabul etmediği hiçbir şeyi onaylamazlar.Yaşam deneyimleri, yargı yeteneklerini geliştirmeyi öğretecektir.


Bugün Doğan Çocuklar

Neşeli, inatçı ve egoları güçlü çocuklardır. Emir almaktan hoşlanmadıkları için, yapılması gereken şeyleri yumuşak bir şekilde söylenmesinden hoşlanırlar. Kibar ve ölçülüdürler. Özellikle kız çocuklarının iletişim konusunda becerikli yapıları dikkat çekicidir.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst