Bu yazın makyaj trendi rengarenk ve cesur olmak.

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Kırmızı halılara aşina, M.A.C`in ünlü makyajcısı Gregory Arlt, Oscar kırmızı halısındaki en güzel makyajları değerlendirdi ve Hollywood`dan yılın en yeni makyaj trend haberlerini verdi.


Kırmızı halıda çok fazla pembe ruj gördük.
Kesinlikle pembe! Pembenin her tonu. En koyu renk pembeden, en canlısına ve en belli belirsizine kadar PEMBE! İlkbahar`da her cilt tdipine uyacak en moda renk. Sandra Bullock, Vera Fermiga ve Maggie Gyllenhal`ın büyük bir cesaretle fuşya ruj sürmesine bayıldım. Herkesin pembe bir ruju olmalı.

O zaman kırmızı halı bir anlamda yılın en moda ruj rengini sergilemiş oldu.
Pembe kesinlikle çok ama çok moda. Ama tek trend bu değil. Bu sezon mercan renkleri de gerçekten çok revaçta olacak.

Oscar gecesine hakim olan makyaj trenlerini bizim de uygulayabilmemiz için fikirler verebilir misiniz?
Ya gözlerinizi öne çıkartacaksınız ya da dudaklarınızı. Dumanlı göz makyajı yapacaksanız dudaklarınızın belirsiz bir renk olmasına dikkat edin. Bu arada bu yılın dumanlı göz makyajı modası göze koyu renk far sürmekten ziyade, göze çekilen kalemin dağıtılarak belli belirsiz bir duman rengi yaratmak. Yani göz kapakları farla kaplanmayacak. Ya da birçok aktrisin yaptığı gibi dudaklarınıza cesur birruj sürüp makyajınızın geri kalanını hafif tutabilirsiniz.

Sezonun makyaj modasını pembe ruj hariç nasıl özetlersiniz?
BU sezon, tümüyle RENK, RENK, RENK! Tatlı pembe yanaklardan, gözlerdeki renkli farlara, eyeliner`lara kadar... Kesinlikle risk almaktan korkmayın.

Alıntıdır!


 
OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
ixs6kg.jpg


Amanda Seyfried: Gözlerindeki dumanlı makyaj tam kararında ve kusursuzdu. Sarı saçları ve renksiz elbisesiyle muhteşem bir uyum içindeydi. Favorilerimdendi.

nwmyxf.jpg


Nicole Richie: Nicole Risk almış ve moda dergilerinden fırlamış, editoryal bir makyaj tercih etmiş. Bence aynen 1960`larda filmlerden hatırladığımız tatlı cadı tadında bir görüntü.

2py8c2f.jpg


Mariska Hargitay: Bu oldukça risksiz ve sıradan bir makyaj. Işıklı, pırıl pırıl ve güzel bir makyaj. Bu tür makyajlar böyle balo elbiselerini en iyi şekilde tamamlar.

29wscb6.jpg


Maggie Gyllenhaal: "Sandra Bullock, Maggie Gyllenhal, ve Vera Farmigia yılın makyaj trendi olan fuşya ruju en güzel şekilde sergilediler".

4zvyaw.jpg


Sandra Bullock ve pembe ruju


30mmtsy.jpg


Vera Farmiga ve pembe ruju...


Alıntıdır!
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst