Bu yarışmacı çıldırttı

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.503
atv-cocuk_640.jpg

Kim milyoner olmak ister'e katılan üniversiteli, programı izleyenleri ve Kanan Işık'ı sinir küpüne döndürdü.

'Sorulara sanatçı gözüyle bakacağım' diyen Mimar Sinan Üniversitesi İç mimarllık öğrencisi Fatih Kuzu, basit olan ilk beş soruda tüm joker haklarını kullanarak sanal alemde alay ve hakaret konusu oldu...

İşte Kuzu'nun jokerlerini harcadığı sorular

1970'li yıllarda kadınların giydiği yüksek ökçeli topuk hangisiyle ifade edilirdi sorusunda seyirciye sorma joker hakkını kullandı.

A) Apartman B) müstakil C) Dubleks D) zemin

Tombala oyununda kartın bir yada iki sırası doldurulduğunda söylenen söz hangisidir sorusunda yüzde elli joker hakkını kullandı...

B) Okey D) Çinko

Devlet kurumlarına ait internet uzantısı hangisidir sorusunda ise Üniversite hocasına bağnarak telefonla bağlantı jokerini kullandı

A) COM B) ROV C) NET D) GOV

Kuzu, aslında başka bir açıdan bakıldığında bu yarışmadan hiç bir şey bilmeden de 5 bin TL kazanabilineceğini de kanıtlamış oldu.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.386
Kenan Işık'ın da biraz dinlenme vakti geldi herhalde çok sinirli bu ara :D

office

Daimi Üye
Tepki
1.159
benim bu yarışmayla ilgili bir tezim var.. kim ki yurtdışında eğitim görmüş, master'lı, 2 üniversite bitirmiş v.s v.s. sadece ama sadece 5 soru dayanabiliyor :D hayır, bir değil - iki değil o kadar çok denedim ki :D sadece 5 soru ve muhtemelen en basit soruda gidiyorlar :D kasılmamak lazım demek :D

füreyya

Daimi Üye
Tepki
2.318
ben bunu izledim.
bu çocuğa acımakla gıcık olmak arasında kaldım.
muhtemelen Kenan Bey'de o şekilde arada kaldı.
biraz uğraşır gibi oldu ama en son giderken "lan kereta sen var ya ne adamsın ya"
gibisinden yanağını şaplakladı.komikti ya :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar