Bu ürünlerle sivilcelere son!

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Özel bir güne hazırlanırken ansızın çıkan bir sivilce hepimizin kabusudur. Güzelliğimizi gölgeler bir anda... Bu sivilcelerle baş etmek de ayrı bir derttir. Doğası itibariyle çok inatçı olan bu küçük çirkin şeyler, uzun vadede çok can sıkıcı olabilirler. Makyaj ile kapatmak bir yöntem olsa da, sorunu kökten çözmek her zaman öncelikli olmalı...


sivilce-mkle.jpg


1) Dermalogica Concealing Spot Treatment (Dermalogica sivilceleri kapatan ve tedavi eden bakım)
Concealing Spot Treatment, sivilcelerin üzerine uygulandığında doğal rengiyle cildin tonuna uyum sağlayarak renk farkını ortadan kaldırıyor. Aynı zamanda içeriğindeki konsantre kükürt ile sivilce bakımına yardımcı oluyor. Makyajın altına uygulandığında sivilceyi kurutucu özelliğini yitirmiyor. Suni koku ve renklendirici içermiyor. Benzoil Peroksit’e karşı duyarlı kişiler için ideal bir ürün. (97,50 TL)


2) Vichy Normaderm Nuit Anti-Imperfection Care (Vichy Normaderm Problemli Ciltlere Karşı Nemlendirici Gece Kremi)
Gözenek odaklı teknolojisi ile, sebum salgılanmasını düzenlemek için gözeneğin tam kalbine nüfuz ediyor. Zincadone A patentli bileşimi ile cildin üst tabakasını yeniden yapılandırmak ve gözenekleri tekrar sıkılaştırmak üzere çalışıyor. Sabah uyandığınızda cildiniz daha homojen görünüyor. Daha aydınlık, net ve berrak oluyor. 4 hafta sonrasında, gözeneklerin boyutlarının yeniden şekillendiği görebilirsiniz. Neredeyse gözle görülmeleri mümkün olmuyor! (49,90 TL)



3) Neutrogena Facial Soap (Neutrogena Akneye Yatkın Ciltler için Sabun)
Akneye yatkın ciltler için, cildi kurutmadan temizleyen sabun. Fazla yağı, cildi gereğinden fazla kurutmadan, yumuşak ve etkili şekilde temizliyor. Su ve sabunu tercih edenler için ideal bakım. (9 TL)



4) Murad Acne Spot Treatment (Murad Akne Tedavi Jeli)
Lokal olarak uygulanan bu tedavi edici jel, içeriğindeki sülfür ile cildinizdeki akneleri yok etmeyi ve yeniden oluşumlarını engellemeyi destekliyor. Çinko oksit ile cildinizi rahatlatarak iltihaplanmaları önlüyor. Amerika'da en çok rağbet gören bakım ürünlerinden birisi. (84 TL)



5) Clarins Stop Imperfections Locales (Clarins Kusurlu Bölgeler için Leke Kontrolü)

Çinko ve B6 Vitamini içeren, bakterileri gideren, gözenekleri sıkılaştıran bakım. Bu oynar başlıklı acil bakım seti, bir pakette size iki imkan sunuyor.
Lekeleri nazikçe arındırıyor ve kurutuyor. Aynı zamanda kızarıklıkları yatıştırıyor. Cilde sağlıklı bir görünüm kazandırıyor. (55 TL)

ALINTIDIR!..
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst