Bu ürünler muhteşem!

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
610071188125.jpg

Hem incelin hem de selülitlerden ve cilt problemlerinizden kurtulun
Bodyshape ile hem incelin hem selülitlerden kurtulun!
İnceltici bakım fonksiyonlarıyla bayanları en büyük dertlerinden kurtaran Bodyshape, kanıtlanmış etkisi ile piyasadaki benzerlerini geride bırakıyor. Patentli Lipozom Taşıyıcı Sistemi ile, kukui fındığı yağı, yeşil çay
611740406875.jpg
ekstresi ve organik kafein gibi doğal etken maddeler içeren bu inceltici bakım kremi, cilde derinlemesine nüfuz edebiliyor. Üstelik, birçok selülit kreminde bulunan 'aminophylline' adlı yan etkisi olan kimyasal maddeyi içermediği için rakipsiz olan bu ürünle düzenli kullanımda incelmenin yanı sıra ciltteki selülit görünümünden de tamamen kurtulmak mümkün.

En etkili sonuç için, Bodyshape'i günde iki kere istenilen bölgelere masaj yaparak uygulanması öneriliyor. Etkisini maksimize etmek için de 30-60 sn kadar cilde masaj yapmayı unutmayın!

Teşekkürler TendSkin!
Mucizevi etkileri ile hem kadınların hem erkeklerin başucunda tuttukları ve tüm dünyada milyonlarca kişi tarafından tercih edilen TendSkin'in faydaları saymakla bitmiyor.

Erkeklerde traş sonrası, bayanlarda ağda, traş ve epilasyon sonrası oluşan batık, kızarıklık ve hassasiyeti gideren TendSkin, herkes ve her tür cilt için kurtarıcı bir ürün. Traş sonrası kravat takan erkekler, oluşabilecek aşırı hassasiyet ve kızarıklığı TendSkin ile önleyebilir. TendSkin, kıl dönmesi ve batık oluşumunu önleyerek cildi
612854000625.jpg
pürüzsüzleştiriyor. Kadın ve erkekler için traş ve ağda sonrası oluşan kıl dönmesi ve batıkları gidermede en etkin ürün olan Tend Skin, bu özelliği ile ciltte oluşan önemli bir sorunu da kısa sürede gideriyor. Ayrıca lazer epilasyon ve epilasyon aleti kullanımından sonra oluşabilecek kızarıklıkları hafiflettiği için bayanların mutlaka ihtiyaç duydukları bir losyon. Benzer olarak yüz bölgesinde profesyonel cilt bakım uygulamalarından sonra oluşabilecek kızarıklıkları da gideriyor.
TendSkin ile ter ve ayak kokusuna da son!
Koltukaltı bölgesi için etkili bir deodorant özelliği sağlayan TendSkin'i ayak kokusunu engellemek için de güvenle kullanabilirsiniz. Bunun için çorap ve ayakkabı giymeden önce ayak deodorantı olarak uygulayabilirsiniz.

Geniş bir global marka ve ürün portföyü bulunan Yonja Medikal, tüketicilere güvenilir ve sağlıklı bir ürün gamı sunuyor. Bitkisel ve diyet gıda takviyelerinin yanı sıra sağlık ve güzellik ürünlerinde pazar lideri ürünleri sektörle buluşturan Yonja Medikal, Amerika'dan Eyefive, Nutrology, BIG Group, Hydroderm, Tendskin, Almanya'dan DrLove, Hollanda'dan Cobeco, Malezya'dan Takaso gibi dünya çapındaki markaları Türk tüketicilerinin hizmetine sunuyor.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst