'Bu Tarz Benim' savaşları

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.273
'Bu Tarz Benim' savaşları

fft18_mf6606690.Jpeg

Geçen sezonun ekran fenomeni Bu Tarz Benim'in bu yıl iki kanalda birden aynı isimle yayınlanması tansiyonu yükseltiyor. Öykü Serter isim vermeden 'taklit' iddiasını gündeme getirirken konunun muhatabı Ebru Akel'den henüz bir cevap gelmedi.

fft18_mf6606700.Jpeg

Bugün Ne Giysem’den Bu Tarz Benim’e evrilen ve geçen sezon ekran macerasına sessiz sedasız başlayan yarışma aylar ilerledikçe altın yumurtlayan bir tavuğa dönüştü. Bu sezon daha büyük beklentiyle arzı endam ediyor. Hem bu sefer bir ikizi de var!

fft18_mf6606699.Jpeg

Yapımcı şirket jüri üyelerini de alıp TV8’e taşındı ama isim hakkı mahkemelik oldu. Yapımcılarla kanal arasındaki anlaşmazlık karşımıza hem Show TV’de hem TV 8’de aynı isimli iki yarışma ve iki ayrı ekiple karşı karşıya kalmamıza neden oldu.

fft18_mf6606698.Jpeg

İKİSİ DE ŞİMDİLİK AZ İZLENİYOR

Bu Tarz Benim henüz geçen seneki şaşalı günlerinden uzak . Çarşamba günü reytinglerini ele genel izleyici de yarışmanın TV8 versiyonu 1,48 reytingle 47. Sırada yer alırken Show TV’de ekrana gelen Bu Tarz Benim 1,13 reytingle ancak 60. sırada yer alabildi.

fft18_mf6606697.Jpeg

AB grubu incelendiğinde TV8’in Bu Tarz Benim’i 38. sıraya kadar yükselirken Show TV versiyonu ancak 55. sırada yer bulabildi.

Ev Kedisi

Daimi Üye
Tepki
1.224
Ebru Akel gene çıktı.
Çok sinir yıpratıcı bir iş.
Sunuculara acıyorum :)

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.273
Yarışma çok kötü tahammül edilmeyecek gibi o ayrı ama Öykü Serter yarışma sunumlarında çok iyidir Ebru Akel'de iyi ama Öykü daha kontrollü krizleri daha iyi yönetir :eek:fff: (şom ağızlılık yapmış olmasam bari :gulsemmi:)

Ev Kedisi

Daimi Üye
Tepki
1.224
Yarışma çok kötü tahammül edilmeyecek gibi o ayrı ama Öykü Serter yarışma sunumlarında çok iyidir Ebru Akel'de iyi ama Öykü daha kontrollü krizleri daha iyi yönetir :eek:fff: (şom ağızlılık yapmış olmasam bari :gulsemmi:)

O kadın işinde çok başarılı,
Ama ben hala bu yarışmaya katılan kızların neden boyle bir seye ihtiyac duydugunu anlayamıyorum, bana çok uzak bir şey,

Birde bazen aralarinda aileden zenginsin, yok sonradan gormesin yok orta hallisin muhabbeti oluyor
Ne alaka hiç anlamadım onu

Çilekli Sakız

Moderatör
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
5.840
Ben o kızların çoğunun sağlam ayakkabı olduğunu düşünmüyorum bana mı öyle geliyor bilmiyorum fakat çok vıcık vıcıklar.

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.273
Hepsi de ekrana çıkayım endamım gözüksün belki bir dizi mizi sunuculuk birşey kaparım derdinde herhalde bence çoğu ajanslardan gelme zaten :cay: az önce reklamı geçti de Nur Yerlitaş bağırıyor bir kız zırlıyor öbürü yok ben çocuğumu göremedim bilmem kaç günüdür vs diyor bu ne yahu moda programı değil mi bu :ne:

Çilekli Sakız

Moderatör
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
5.840
Hepsi de ekrana çıkayım endamım gözüksün belki bir dizi mizi sunuculuk birşey kaparım derdinde herhalde bence çoğu ajanslardan gelme zaten :cay: az önce reklamı geçti de Nur Yerlitaş bağırıyor bir kız zırlıyor öbürü yok ben çocuğumu göremedim bilmem kaç günüdür vs diyor bu ne yahu moda programı değil mi bu :ne:

Geçenlerde tuğçe ergişi mi ne geçen sezondan kıza çirkin bir teklifte bulunmuslar iş adamlarından birisi..Ayşenur denen hakeza 19 yasında kız.Ya aileleride mi yok bunların benim anlamadığım nokta orası.

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.273
Ekranlarda böyle saf saf görünürlerse normal :acep: aileleri hiç bilmem valla ben olsam kızımın orada saçma sapan durmasını istemem yani elbise falan bahane birbirlerini yiyorlar jüri yerin dibine sokup çıkarıyor sevmiyorum ben :hihh:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar