'Bu size hiç yakışmadı'

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.383
15513174.jpg

'Bu size hiç yakışmadı'

'Kim Milyoner Olmak ister ? ' adlı programda, üniversite mezunu yarışmacı, Rauf Denktaş’ın sesini tanıyamadı. Sunucu Kenan Işık, böyle isyan etti.

YÜKSEK LİSANS ÖĞRENCİSİ

Önceki gece ATV'deki yarışmaya katılan Marmara Üniversitesi Almanca bölümü mezunu ve Bilgi Üniversitesi master öğrencisi Aydilek Erem'e, üçüncü soruda bir ses dinletildi. Vatana sahip çıkılması gerektiği yönünde konuşma yapan bu siyasetçi liderin, kim olduğu soruldu.

Şıklar arasında yer alan ''Turgut Özal, İsmail Cem, Rauf Denktaş ve Derviş Eroğlu'' seçenekleri arasında bocalayan yarışmacı, önce telefon jokerini kullandı. Telefondaki yakını ''Rauf Denktaş'' demesine rağmen yüzde 50 jokerini de kullanıp şıkları ''Rauf Denktaş ve İsmail Cem'' olarak ikiye indirdi.

''VAH VAH DEMEK İSTİYORUM''

Yarışmacı KKTC'nin ilk Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ın sesini tanıyamayarak iki seçenek arasında tercih yapamadı ve 3 bin lira alarak yarışmadan çekildi.

Bu durum karşısında şaşıran sunucu Kenan Işık, ''Ne diyeceğimi, bilemiyorum'' diyerek sitem dolu bir konuşma yaptı ve şöyle dedi:

''Bazı anlar vardır hani insanlar ne diyeceklerini bilemezler, ben de şu an o anlardayım. Ne diyim bilmiyorum ama 'vah vah' desem. diyeyim hatta 'vah vah' demek zorundayım. Çünkü bu sesi tanımamak bu ülkede, bu topraklarda yaşan bir genç kıza pek yakışmadı. Kusura bakmayın. Çünkü biz kahramanlarımızı tanımak ve bilmek zorundayız, onları yaşatmak zorundayız. Bu sesi sahibi Rauf Denktaş bir kahramandı, çoğunluğa karşı direnen; azınlığı temsil eden yani zulme karşı direnen ve halkını o zulümden kurtarmaya çalışan bir halk kahramanıydı. Kendisini kaybettik. Çok da gündemde olan bir kişilikti. Önemli bir şahsiyetti. Önce tabiki böyle büyük bir halk kahramına rahmet diliyorum ve de üzgün olduğumu söylemek istiyorum afedersiniz. Bunları bilmek zorundayız. 20 yy'da kahramalar pek de fazla çıkmıyor. Herneyse çok fazla konuşmayayım. Üzüldüm..."
Hürriyet

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.383
15513174.jpg

Kenan Işık'a kırgınım

'Kim Milyoner Olmak ister ? ' adlı programda Rauf Denktaş’ın sesini tanıyamayınca Kenan Işık'ın eleştirilerine maruz kalan yarışmacı konuştu.

Merhum Rauf Denktaş’ın sesini tanımadığı için canlı yayın sırasında yarışmacı Aydilek Erem’e “Vah vah” diyerek sert bir dille tepki gösteren Kenan Işık" Böyle Bir Şey Var Mı? programına telefonla bağlandı ve konu ile ilgili açıklamada bulundu, “Şimdi izlediğim zaman biraz fazla yüklenmişim, yine de yapmamam lazımdı ama sıcak bir gündem olduğu için tepkimi gösterdim. Toplum olarak dikkatsiz bir toplum olduk. Etrafımızda açan çiçeği bile artık fark edemiyoruz. Aslında ben buna dikkat çekmek istedim. Yapmamam lazımdı ama boş bulundum. Doktora yapan bir genç kız. O doktoradan ne hayır gelir diye de hala düşünmüyor değilim. Ben kimseyi sorgulama durumunda da değilim. Ama bu bence iyi bişey değil. Halkı için savaşan çok az insan var lider vasıflı önder vasıflı insanlar. Rauf Denktaş öyle biriydi bunun bilinmemesi de beni biraz ürküttü” dedi.

KENAN IŞIK’A KIRGINIM

Yarışmacı Aydilek Erem de telefonla yayına katılarak, “Sesi tanıyamıyor olmak o insan hakkında bilgi sahibi olmamam anlamına gelmez. O gün de kırıldım. Kenan Işık’a kırgınım. Kenan Işık’ın bana özrü nasıl olacak çok merak ediyorum” dedi.
Hürriyet

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.185
Bence çok saçma bir eleştiri kızcağız nerden bilsin merhum rauf denktaşın sesini her gün karşılıklı konuşuyormuydu da sesi tanısın bence kenan ışık ayıp etmiş:sinir::sinir::sinir:

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.185
ilk konuyu okumamıştım seçenekler arasında rauf denktaşın olduğu yazıyı ama yinede olabilir insanlık hali merhumun sesini tanımamış kenan ışığın böyle bir eleştiri yapması bir genç kız için bence üzücü bir durum :ates::ates::ates:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
yüksek ihtimal o kız da benim gibi pek haber izlemiyordur gündem o kadar karışık ki haberler çok iç sıkıcı ne yapsın tanımaz tabi ben olsam ben de tanımazdım...ama kenan ışıkta haklı tabi gündemi takip etmek lazım:heyo:

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
her ikiside kendine göre hakli bence
birde yarisma heycani bambaska olsa gerek
insan bildigini bile unutur sanirim

füreyya

Daimi Üye
Tepki
2.318
Turgut Özal'ın sesini tanımayan da çıktı.
Ona bişey demedi ama hemi de Malatyalı hemşerisi :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar