Bu sahne Türkiye'yi perişan etti

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.382
641836_detay.jpg

'Öyle Bir Geçer Zaman ki' finaliyle şoke etti!

Beğeniyle izlenen dizi, dün akşam yayınlanan sezon finaliyle izleyiciyi ekrana kilitledi

Bu sahne Türkiye'yi perişan etti

Kanal D ekranlarında yayınlanan "Öyle Bir Geçer Zaman Ki" dizisi sezon finalinde de herkesi ekrana kilitledi.İşte milyonları ağlatan o sahne...

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' sezonu bomba gibi bir finalle kapattı.

Dizinin son bölümünde Cemile ve Balıkçı'nın düğün sahnesi izleyicileri ekrana kilitledi.

Elinde silahla düğünü basan Ali Kaptan önce Balıkçı'yı vurdu. Ardından silahı Cemile'ye doğrulttu fakat o sırada annesi Hasefe Hanım'ın kurşunuyla vuruldu.

İzleyiciyi şoke eden bir bölümle sezona veda eden 'Öyle Bir Geçer Zaman ki'de Ali Kaptan ve Balıkçı'nın yaşayıp yaşamadıkları yeni sezonda cevap bulacak ancak Hasefe Hanım'ın elinde silahla Ali'nin arkasında göründüğü sahne uzun süre hafızalardan çıkmayacak gibi görünüyor.

[DM]video/xjg2ka_oyle-bir-gecer-zaman-ki-sezon-finali_shortfilms[/DM]
Sabah 7 Habertürk

gerbera

Yeni Üye
Tepki
13
birincisi 4 çocuklu kadın öyle davullu zurnalı düğün yapmaz.
ikincisi hiçbir yaşlı kadın oğlunu çekip vurmaz.
kanırta kanırta bir hal oldular...

Debby

Daimi Üye
Tepki
1.045
Bence çok güzel bir final oldu :) Aslında çoğu şey beklenildiği gibiydi ama Hasefe hanım büyük sürpriz oldu :)

R

Rosie

Misafir
bir kere çok saçmaydı biliyor bunlar ali kaptan denen psikopat adamın oldugunu dengesiz oldugunu bile bile davul zurna düğün yaptılar.e o da gelir vurur tabi o bakımdan fazla saçmaydı ama ayça bingöle denecek laf yok tabii ki :huhuu:

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.628
bu diziyi begenerek izliyorum,bir an önce yeni bölümleri başlasa..

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
ben bu diziyi severek takip ediyorum ama nerdeyse her bölümde depresyona giriyorum arkadaş her hafta haftaya izlemicem diye kalkıyorum ama meraktan yine izliyorum bu arada arkadaşlar balıkçı diğer sezonda olmucakmış büyük ihtimal ali kaptanın olup olmucağı da meçhul yapımcılardan çok para istiyomuş ali kaptan ben olmazsam dizi biter diyomuş yapımcılarda ali kaptanı diziden çıkarmayı düşünüyolarmış

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar