Bu illerde oturanlar dikkat!

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Bu illerde oturanlar dikkat!


Meteoroloji'den kritik uyarı


haber_1332703582536b451f0c91b.jpg




Yurdun büyük bir bölümünde sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak şeklinde görülecek yağışların; Adana, Karaman, Konya, Burdur, Osmaniye, Kahramanmaraş, Adıyaman, Malatya çevreleri ile Hatay'ın kıyı kesimleri ve Niğde'nin güneyinde kuvvetli, Antalya ve Mersin çevrelerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı kuzey kesimlerde 2 ila 4 derece artacak. Rüzgar, genellikle kuzey ve kuzeydoğu, zamanla güney ve doğu bölgelerde güney yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın kuzey ve batısı, Kıyı Ege ile gece saatlerinden sonra güney ve doğu bölgelerde yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/s) esecek.


Bu illerde oturanlar dikkat!


Öğle saatlerinden sonra ülkenin güney kesimlerinde görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, Mersin, Karaman, Adana, Antalya'nın doğu ilçeleriyle Niğde ve Konya'nın güney kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor.

Tahminlere göre, yağışlar gece saatlerinden itibaren etkisini artırarak Antalya ve Mersin'de çok kuvvetli ve yer yer şiddetli olacak.

Açıklamada, vatandaşlardan sel, su baskını, heyelan, yıldırım, dolu ve ulaşımda aksamalar gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

Acunn.com
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst