Bu hafta vizyona giren filmler (2016)

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
Vizyona giren filmleri sizler için derledik...

Kocan Kadar Konuş: Diriliş
Kıvanç Baruönü yönetmenliğinde, senaryosu Kıvanç Baruönü ve Şebnem Burcuoğlu’na ait olan filmin başrollerini Ezgi Mola ve Murat Yıldırım paylaşıyor. Kocan Kadar Konuş'un bu devam filminde, geleneksel Türk kızı kalıplarına ve nesiller boyu devam eden “ne derler korkusuna” meydan okuyan Efsun, hayatının aşkı Sinan’a evlenme teklif eder ve düğün süreci başlar. Ancak, her genç kızın kabusu, Efsun ve Sinan’ın hikayesine de gölge eder: Aileler. Kocan Kadar Konuş: Diriliş izleyiciye tıpkı ilk filmdeki gibi romantik ve eğlenceli bir hikaye vaat ediyor, serinin ikinci filminde de kahkaha hiç eksik olmuyor. Şebnem Burcuoğlu’nun çok satan ikinci romanından uyarlanıyor


kocan-kadar-konus_ddee9439-0dd4-48c1-a63d-a06c034dfca3_1.jpg



Denizin Ortasında
Charles Leavitt'in imza attığı senaryo, Nathanial Phillbrick'in aynı adı taşıyan romanından beyazperdeye taşınıyor. 1820 yılında Nantucket isimli balina avlamakta olan bir geminin, dişli bir İspermeçet balinasının saldırısı sonucunda parçalanmasını konu alan film, Pasifik Okyanusu'nun kalbinde yaşanan bir hayatta kalma mücadelesini konu alıyor. Sadece 8 kişinin canlı olarak kurtulduğu bu olay, daha sonra ünlü yazar Herman Melville'in doğuracağı Moby Dick efsanesine de ilham veriyor.
Geçtiğimiz yıl Zafere Hücum filmiyle bir kere daha izleyicinin kalbini kazanan Ron Howard'ın kamera arkasına geçtiği film, ünlü yönetmen ile karizmatik aktör Hemsworth'ün ikinci iş birliği. Filmde aynı zamanda Cillian Murphy, Brendan Gleeson, Ben Whishaw ve Tom Holland gibi isimler yer alıyor.


denizin-ortasinda_990a37f7-7489-473d-9c62-353978a8adc8_1.jpg


Baskın: Karabasan
Baskın beş polisin gece devriyesi sırasında gelen yardım çağrısı üzerine destek için gittikleri terkedilmiş tarihi bir Osmanlı karakolunda başlarına gelenleri konu alıyor. Dünya prömiyerini Toronto Film Festivali’nin “Midnight Madness” seçkisi kapsamında gerçekleştiren Baskın, Can Evrenol’un aynı adlı ödüllü kısa filminden uyarlandı. Filmin yönetmen koltuğunda Can Evrenol oturuyor; başrollerde ise Görkem Kasal, Muharrem Bayrak, Mehmet Akif Budak ve Mehmet Fatih Dokgöz yer alıyor.


baskin_969538d1-4920-4c02-ab5c-db50b8efa2e5_1.jpg



Hep Yek
Yerli yapım bir komedi olan Hep Yek filminin yapımcılığını ve dağıtımcılığını Roll Caption firması üstleniyor. Fırat Tanış, Gürkan Uygun, İnan Ulaş Torun ve Gokhan Yıkılkan'ın başrollerinde oynadığı filmin yönetmeni Ali Yorgancıoğlu. Hep Yek'in senarist koltuğunda Alper Erze, Suat Özkan, Bilal Kalyoncu oturuyor.


hepyek_62c18298-269e-4700-84fe-e7589b5ee609_1.jpg



Dheepan
Sri Lankalı Tamil savaşçının öyküsünü perdeye taşıyan filmin yönetmen koltuğuna Jacques Audiard oturuyor. İşi gücü bir kenara bırakıp Paris'in hamiliğini üstlenen ve adalet dağıtıcılığına soyunan ilginç bir karaktere ev sahipliği yapan filmin başrollerini ise Vincent Rottiers ve Marc Zinga paylaşıyor.
dheepen_2d2c2d4d-090c-4edf-a77b-26d368bcbad1_1.jpg



Alvin ve Sincaplar: Yol Macerası
Bir dizi yanlış anlaşılmanın sonrasında Alvin, Simon ve Theodore, Dave'in yeni sevgisilisine evlenme teklifi edeceğini düşünmeye başlarlar. Şimdi önlerinde Dave'i bu kararından vazgeçirip arkadaşlarını kaybetmeyi önlemek için üç günleri vardır... Walt Becker'ın yönettiği filmde Alvin ve arkadaşlarını New York şehrinde eğlenceli bir macera bekliyor.


alvin_da721f6a-fdc1-42ee-afed-d277710a25bf_1.jpg


 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
Vizyona giren filmleri sizler için derledik...

Kardeşim Benim
Sakin ve gizemli bir karaktere sahip olan Hakan, 30 yaşında alternatif müzik yapan ünlü bir sanatçıdır. Magazinden uzak bir hayat sürmeye çalışsa da kardeşi Ozan ile olan küslükleri magazinin ilgisini çeker. Ozan ise 28 yaşında ünlü bir pop yıldızıdır. Abisinin aksine neşeli, esprili, konuşkan ve sosyal biridir. Araları yıllardır düzelmeyen iki kardeş uzun zamandır bir araya gelmemiş, hatta babalarının hastalığında dahi farklı zamanlarda ziyaretine gitmişlerdir. Bu soğukluğun nedeni ise çocukluk yıllarına kadar uzanmaktadır.
Annlerini küçük yaşta kaybeden iki kardeşin babaları Erkan düğün şarkılığı ile geçimini sağlamaktadır. Üçü kasaba kasaba düğünlerde dolaşmış, küçüklüklerini resmen göçebe bir şekilde sürdürmüşlerdir. Bu dönemde babası küçük kardeş Ozan’ın tüm sorumluluğunu, abisi Hakan'a devreder. Abi Hakan bu yüzden erken olgunlaşır. Ozan ise Hakan’ın içinde kalan çocukluğu doya doya yaşamıştır. Bu ikili durum abi kardeş ilişkisini zamanla zedeler...

Babalarının cenazesi iki kardeşi yıllar sonra bir araya getiren yegane şeydir. Her ikisi de son görevlerini yerine getirip bir an önce kendi hayatlarına geri dönmeyi planlarken, geride kalan vasiyet her şeyi değiştirecektir. Filmin başrollerde Murat Boz, Burak Özçivit, Aslı Enver yer alıyor.

kardesim-benim_3cef3cde-880b-49ff-90bd-2cc5a7775d77_1.jpg


Bizans Oyunları

Güney Amerika’nın sıcağı Mayalar'ın canına tak ettirir ve taşının toprağının altın olduğunu duydukları Anadolu’ya göç etmeye karar verirler. Bağcılar civarına yerleşen Mayalar, Türk boyları ile kaynaşır ve Güney Amerika’nın tekniğini Anadolu’nun kültürüyle birleştirirler. Ama kısa zamandaki bu yükselişleri komşuları olan Bizans’ın dikkatini çeker. Barışsever Bizans Kralı 3. Klitor gerçek bir Maya hayranıdır ama imparatorluk içerisinde karısı 5. Klitorya ve kardeşi Muhteris'in entrikalarına engel olamaz. Plana göre Klitorya ve kayınçosu Muhteris, önce Klitor’u ortadan kaldıracak, ardından da Mayaların bütün kadınlarını kaçırıp Bizans zindanlarına atacaktır. Bu şekilde Bizanslılar Maya kadınlarıyla soylarını ıslah ederken Bizans erkekleri de “yalnızlık Allah’a mahsus” deyip çevre kabilelerin düşük profilli kadınlarıyla birleşecek ve Mayalar’ın kusursuz genleri zamanla sıradan DNA’lara dönüşecektir.
İlki 2000 yılında vizyona giren ve izlenme rekorları kıran Kahpe Bizans filminin 15 yıl aradan sonra gelen ikinci filminde senaryo yine Gani Müjde'ye ait. Filmin başrollerinde Gürkan Uygun, Tolgahan Sayışman, Gonca Vuslateri, Ünal Yeter, Murat Dalkılıç ve Tuvana Türkay yer alırken, kadroda kendilerine Nazmi Kırık, Altuğ Yücel, Ebru Aykaç, Hazal Şenel, Özge İnce, Ömür Özdemir, Anıl Altınöz, Oğuzhan Uğur, Caner Erdem, Tahsin Hasoğlu isimleri eşlik ediyor.


film_5760251f-3483-424a-ac70-8ad519461d69_1.jpg


Diren!

Sarah Gavron'ın ikinci uzun metrajlı kurmacası, tarihin ilk feminist hareketlerinden birini başlatan kadınların, gittikçe acımasızlaşan hükümete karşı yürüttükleri mücadeleye odaklanır. Gizli buluşmalarla bir araya gelen bu grubun üyeleri işçi sınıfı kadınlarıdır ve hareketin ilk safhalarında barışçıl yöntemler izlerler. Ancak hem çalışma koşulları hem de kişisel hayatları için verdikleri eşitlik savaşı, zamanla daha radikal bir boyuta taşınmak zorundadır.

Film bu ekibin bir üyesi olan Maud'un hikayesini ele alıyor. Bir paketi teslim etmeye giderken eylem yapan süfrajetlerin arasında kalan Maud, eylemciler arasında kendisiyle aynı çamaşırhanede çalışan Violet’ı görür. Maud’un harekete olan ilgisini fark eden Violet, onu süfrajet hareketine ve oy haklarını savunmaya ikna etmek için çabalar. Tüm risklerin farkında olan Maud, oy hakkını kazanmadan kadınlar için iyi bir gelecek olmayacağını anladığında, ilham verici bir lider olan kimyager Edith ile tanışır ve hareketin içine daha fazla dahil olur. Bundan sonra süfrajetlerin içinde hem sözcülük yapması hem de eylemlerde ön plana çıkması nedeniyle göze batan Maud, bir gösterinden sonra tutuklanır ve bir hafta boyunca hapiste kalır. Bu travmatik deneyim boyunca tanıştığı süfrajetlerin adanmışlığı onu hem ürkütür, hem de hayran bırakır. Kendini hareketten ne kadar uzak tutmaya çalışsa da, bu adaletsizliğe karşı duyduğu öfke, onu hareketin içine daha çok çekip hareketin lideri olan Emmeline Pankhurst ile tanışmaya dek götürür. Filmin oyuncu kadrosunda Helena Bonham Carter, Meryl Streep, Carey Mulligan, Ben Whishaw ve Brendan Gleeson gibi yıldız isimler başı çekiyor.

diren_fe63ddba-21de-4357-b45c-c7dbc38b0b67_1.jpg


The Club

Tony Manero (2008), Post Mortem (2010) ve No (2012) filmleriyle tanınan yönetmen Pablo Larraín'in yeni filmi The Club'ın başlıca rollerinde Roberto Farias, Antonia Zegers, Alfredo Castro ve Alejandro Goic yer alıyor. Film Şili'de bir sahil kasabasında aynı evi paylaşan bir grup rahibin hayatını konu ediniyor. Berlin’de Büyük Jüri Ödülü alan film işledikleri suçlar yüzünden Kilise’den uzaklaştırılmış bir grup rahibin günahlarıyla yüzleşmesini, karanlık bir atmosfer ve sakince açılan bir hikâye örgüsüyle anlatıyor. Jüri Büyük Ödülü’nü kazandığı Berlin Film Festivali’nde Darren Aronofsky başkanlığındaki jüriyi kendine hayran bırakmış ve tüm eleştirmenlerden tam not almıştı.

club_29fc08d2-acab-4fc0-8038-cdf127524ade_1.jpg


İyi Bir Dinozor

Peki ya, dünyaya yeni bir denge getiren bu felaket hiç yaşanmasaydı, dinozorların yok olmasına yol açan meteor dünyayı ıskalamış olsaydı ve biz hala dinozorlarla birlikte yaşıyor olsaydık. O zaman ne olurdu? Pixar Animasyon Stüdyoları sizi Arlo isimli bir Apatozorun sıra dışı bir arkadaş edindiği dinozorlar dünyasında destansı bir yolculuğa çıkartıyor. Arlo, zorlu ve gizemli arazide yolculuk ederken korkularıyla yüzleşmenin gücünü öğreniyor ve gerçekte neler yapabileceğini keşfediyor.Konusu kadar kendisinin de renkli olması beklenen bu Disney Pixar filminin yönetmenliğini Bob Peterson, prodüktörlüğünü ise John Walker yapıyor.

dinazor_6c2a2ae2-8c93-4c8b-bd75-08954c4f7227_1.jpg


 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
Bence Kardeşim Benim tekrar tekrar izlenmek istenen filmlerden olacak:findikim:
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
Bu hafta vizyona giren filmler

afis_fc1fb254-19ab-482b-aeff-1937100466ec_1.jpg

Spotlight

Gerçek bir hikayeden uyarlanan Spotlight, taciz olayıyla gündeme gelen bir kilisenin kendini aklamaya çalışmasını ve bu tacizi aydınlatmaya çalışan Boston Globe gazetesi yazarlarını konu alıyor. Gazetenin yazarlarından oluşan Spotlight takımı, Katolik Kilisesi'deki taciz iddilarıyla ilgili eski defterleri deşer. Bir senelik araştırmaları sonucunda, Boston'ın üst düzey dini, yasal ve idari birliğine ait on yıllarca gizlenen gerçeklere parmak basılır. Yeni atanan genel yayın yönetmeni Marty Baron 2001 yazında Globe'un başına geçmek üzere Miami'den geldiğinde, ayağının tozuyla Spotlight ekibini, 30 yıl boyunca düzinelerce çocuğa cinsel istismarda bulunmakla suçlanan yerel bir rahip hakkındaki bir makaleyi takip etmekle görevlendirir. Boston'da Katolik Kilisesi'ni hedef almanın çok büyük yankı uyandıracağını bilen Spotlight editörü Walter Robby Robinson, muhabirler Sacha Pfeiffer (Rachel McAdams) ve Michael Rezendes ve araştırmacı Matt Carroll davaya daha derinlemesine dalmaya karar verirler. Başrollerini Mark Ruffalo, Michael Keaton, Rachel McAdams, Liev Schreiber, John Slattery, Stanley Tucci, Brian d'Arcy James ve Billy Crudup'n paylaştığı filmi Tom McCarthy ve Josh Singer kaleme aldı.


afis_db4fb334-24ad-41b8-943f-17e8501dc837_1.jpg

Zor Saatler

Zor Saatler, sahil güvenlik tarihinde en büyük gemi kurtarma operasyonunu konu alan heyecan ve macera dolu gerçek bir hikâyeden uyarlama. 18 Şubat 1952'de İngiltere'nin doğu kıyılarını yerle bir eden, yoluna çıkan bütün gemileri parçalayan fırtına, Boston'a bağlı SS Pendleton T-2 petrol tankerini ikiye ayırır. 30 kişilik mürettebatı bulunan gemi hızla sulara gömülmeye başlar. Korku ve panik halindeki ekibi geminin mürettebat yetkisi olan mühendis Ray Sybert kontrol altına almaya karar verir. Ülkenin Doğu kıyısına vuran şiddetli fırtınaya mürettebatı ile karşı durur.

Bu sırada bu büyük yıkımın haberi Chatham, Massachusetts'ta bulunan Amerikan Sahil Güvenlik ofisine ulaşır. Sahil Güvenlik yetkilisi Daniel Cluff, batmakta olan gemiyi kurtarmaları için bir ekibi görevlendirir. Zorlu koşullara rağmen kaptan Bernie Webber ve komutasındaki 4 sahil yetkilisi yetersiz donanımı olan tahtadan yapılmış bir cankurtaran botuyla fırtınanın etkisiyle oluşan dev dalgalar rağmen yola çıkarlar. Bu sıradan bir hayat kurtarma operasyonu değildir, onları hayatlarının en büyük sınavı beklemektedir. Craig Gillespie'nin yönetmenindeki filmde Chris Pine, Akademi Ödüllü ve Altın Küre adayı Casey Affleck, Ben Foster, Holliday Grainger, John Ortiz ve Eric Bana rol alıyor.


afis_f531b364-ec76-492d-81f9-7c22cd21ec32_1.jpg

İftarlık Gazoz

1970'ler Türkiye'sinin barış ve huzur dolu Ege kasabalarından birinde ailesi ile beraber yaşayan Adem, zeki ve çalışkan bir öğrencidir. 5.sınıfı yeni bitiren Adem, yaz tatilini boş geçirmek istemez ve ailesine Gazozcu Cibar Kemal Usta ile çalışmak istediğini söyler. Zor da olsa ailesinden izni koparan Adem gazozcu çırağı olarak çalışmaya başlar. Ramazan ayının başıdır ve Adem camide imamın oruç ile anlattıklarını üzerine alınır, üstelik Berna da oruç tutacaktır. Küçük olduğu için oruç tutmasına izin vermeyen ailesinden gizli oruç tutmaya başlar fakat Ege'nin yaz sıcağında, bir yandan da gazoz satarken oruç tutmak hiç de kolay değildir. Hele de bozmanın kefareti 61 gün iken ve Berna'nın aslında direk orucu tuttuğunu öğrenmişken! Susuzluk ve açlık onu çok yormuştur, seraplar görmeye başlar. Adem'in yaşadığı bu zorluklar, onu bir maceranın içine sürükler. Bitmek bilmeyen bu uzun gün, Gazozcu Ustası Cibar Kemal ve Adem için nasıl tamamlanacaktır? Filmin yönetmeliğini ve senaristliğini Yüksel Aksu üstleniyor.


afis_713d3c86-e590-4165-a853-c08510e4980e_1.jpg

Yalan Labirenti

Yabancı Dilde En İyi Film dalında Almanya'nın Oscar adayı seçilen Yalan Labirenti, Almanya'nın Hitler sonrası dönemine ışık tutuyor. II. Dünya Savaşı'nın ardından dünyanın Auschwitz'teki soykırıma ve ne tür bir vahşet yaşandığına dair en ufak bir fikri yoktur. Naziler nerededirler? Kamplarda kimler ölmüştür? Toplama kamplarıyla ilgili binlerce gizli belge mevcut olsa da, Nazi otoriteleri ve kamptan kaçmayı başaran esirler sessiz kalmış veya buna zorlanmıştır. Yıllar sonra genç savcı Johann, tesadüf eseri bazı kanıtlara ulaşır ve kamptan kurtulan esirlerle kampta görev almış Nazi subaylarını tek tek sorgulamaya başlar. İdealist savcı, hem ülkesinin hem de insanlığın yüzleşmesi için bu korkunç olayları gün yüzüne çıkarmaya, sorumluları adalete teslim etmeye kararlıdır. Sorgular sırasında derinlere indikçe Auschwitz'te yaşananlara dair akıl almaz deliller elde edecek ve bu deliller, dünya tarihini sonsuza dek değiştirecektir ancak farkındalığa giden yol uzun ve zorlu olacaktır.


afis_d6b1fbc5-d1d5-4fe8-bf3d-63a6f08523db_1.jpg

Her Şey Aşktan

Pelin, bir mağazada kasiyer ve reyon görevlisi olarak çalışan ve evlilik arifesindeki genç bir kadındır. 3 yıldır beraber olduğu sevgilisi İlker'i hayatının aşkı olarak görmektedir ve çok masrafa girmesne rağmen yoğun bir evlilik hazırlığının ortasındadır. Tüm bu koşturmaca içerisinde niikaha sadece 10 gün kala İlker'i beraber yaşayacakları evde bir kadınla basar. Aldatılmış olmayı hiçbir şekilde gururuna yediremeyen genç kadın, İlker'in özürlerini kabul etmez; ayrılık acısını atlamak için en yakın dostlarıyla onlarca şey dener. Tam da aynı günlerde baterist Burak karşısına çıkacaktır...

Şükrü Özyıldız, Hande Doğandemir ve Mithat Can Özer´i buluşturan Her Şey Aşktan'ın yönetmen koltuğunda Andaç Haznedaroğlu oturuyor. Yapımcılığını Avşar Film'in üstlendiği filmde Özcan Deniz de konuk oyuncu olarak yer alıyor.

 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
Bu Hafta Vizyona Giren Filmler



Ip Man 3
1950’lerin sonlarında, sakin bir hayat yaşayan Ip Man, oğlunu okuldan almaya gittiği sırada, Cheung Tin-chi isminde, kendi gibi Wing Chun ile ilgilenen bir adamla tanışır. Tesadüfi karşılamaları sonrasında iki baba arasında bir bağ oluşmaya başlar. Bu esnada Sang isimli bir çete lideri mahalledeki mülkleri ele geçirmeye başlar. Ip Man kendi öğrencileri ile mahalleyi koruma görevini üstlenir. Bunun sonucunda da Ip Man ve çete arasındaki sorun ateşlenir ve Ip Man çetenin patronunun yabancı uyruklu Frank olduğunu öğrenir. Çete, işleri daha da kızıştırarak içerisinde hem Ip Man’ın hem de Tin-chi’nin çocuğunun olduğu bir grup öğrenciyi kaçırır. Ancak çetenin şeytani planları medya tarafından afişe edilir ve planları suya düşer. Wilson Yip'in yönetmenliğini üstlendiği filmin başrollerinde Donnie Yen, Mike Tyson, Patrick Tam (II) yer alıyor.


ipman_30250c5d-b718-452b-992a-5a06577d40b0_1.jpg



Carol
Orta yaşının güzelliğini süren Carol; 1950’lilerin New York’unda pek çok Amerikalı kadının imreneceği bir hayat sürmektedir; sosyetenin tanınmış, zengin isimlerinden. Evli olmasına rağmen kocasından boşanmak ister ve kızının velayetini alabilmek için savaş vermektedir. Therese henüz yolun başında genç bir kadındır. Bir butikte mağaza görevlisi olarak çalışmakta, günlerini sıradan bir şekilde doldururken, bu koca şehirde kimliğini aramaktadır. Bu iki farklı dünyaya ait kadının, Carol ve Therese’nin yolları Manhattan semtinin bu lüks butiğinde kesişir. Carol, Therese’yi görür görmez genç kadının güzelliğinden etkilenir.

Şükran Günü’nü yalnız başına geçirmek zorunda kalan Carol, Therese’yi hiç bilmediği coğrafyalara doğru spontane bir araba yolculuğuna davet eder. İki kadın bu yolculuk sırasında birbirlerine beklenmedik bir çekimle aşık olacaklardır. Fakat Amerika henüz 1952 yılındadır ve bu yasak aşka Carol’ın camiasında yer yoktur…
Velvet Goldmine‘nın ardından 2000’li yıllarda imza attığı Cennetten Çok uzakta, Beni Orada Arama gibi yapımlarla tanıdığımız Todd Haynes’in yönetmenliğini üstlendiği yapımı Patricia Highsmith’in romanından uyarlayan isim ise Phyllis Nagy. Filmin başrollerini ise Rooney Mara ve Cate Blanchett paylaşıyor.


carol_a9fe1acb-b947-4561-b569-a0c887916f47_1.jpg



Hep Yek
Yerli yapım bir komedi olan Hep Yek filminin yapımcılığını ve dağıtımcılığını Roll Caption firması üstleniyor. Fırat Tanış, Gürkan Uygun, İnan Ulaş Torun ve Gökhan Yıkılkan'ın başrollerinde oynadığı filmin yönetmeni Ali Yorgancıoğlu. Hep Yek'in senarist koltuğunda Alper Erze, Suat Özkan, Bilal Kalyoncu oturuyor. Cevat, Türkiye'nin ünlü Kabadayılarından birinin şehvet ve şan düşkünü oğludur. Uluslararası alanda şöhrete sahip manken Camilla'yı tutkulu aşkı sonucunda kaçırmaya karar verir. Bu kaçırma operasyonunu Cevat adına Ziya Baba üstlenir. Ziya Camilla'yı kaçırır ve Camilla'yı bir paket içinde Cevat'a götürme görevini Şahin'e verir. Ancak Şahin, Cevat'a götürdüğü paketin içinde ne olduğunu bilmez. Şahin paketi İzmir'den, İstanbul'a getirirken Gürkan ve Altan adında iki belalı ile yolu kesişir, onlar yüzünden Cevat'a götüreceği paketi kaybeder. Bu sebeple Şahin hayatının en zor 48 saatini yaşamak zorunda kalır.




hep-yek_a327f7db-757b-4f6e-b3fd-d3cc112686a7_1.jpg



Temel ile Dursun İstanbul'da
Karadeniz’den İstanbul‘a Dursun’un yalanlarına inanıp yollara düşen Temel çok geçmeden İstanbul’a gelir fakat durum hiç de Dursun’un anlattığı gibi değildir. Temel, Dursun’a kızsa da yapacağı hiçbir şey yoktur. Temel karısı Fadime’den korktuğu için daha geriye de dönemez ve Temel'in İstanbul macerası komediye dönüşür.
Yönetmenliğini ve senaristliğini İhsan Taş'ın üstlendiği komedi filminde Wilma Elles, Alay Cihan ve Tahsin Taşkın başrollerde.


temel_92bd69ea-91cf-438a-8d28-5e95940d16af_1.jpg


Kötü Kedi Şerafettin
Sıradan bir Mart sabahında, kötü kedilerin en kötüsü, anti-kahraman Kötü Kedi S¸erafettin, kadim yancıları Fare Rıza ve Martı Rıfkı ile mangal hazırlıgˆındadırlar. Fakat evdeki hesap çars¸ıya uymaz… Zira S¸ero, aynı gün, babası Tonguç tarafından evden kovulur, bir dizi düs¸manının saldırısına ugˆrar, hayatında ilk kez as¸ık olur dahası baba oldugˆunu ögˆrenir (tabii ki bunu kabullenmez!). Sorunların çözümü ise Rıza’dan gelir: Bundan böyle hayvan degˆil, insan gibi düsüneceklerdir!

Film, çizgi roman serisi olarak tanıdığımız ve Bülent Üstün’ün imzasını taşıyan Kötü Kedi Şerafettin ve mahallesindeki renkli karakterlerinin maceralarını beyazperdeye taşıyor. Senaryosu Levent Kazak ve Bülent Üstün tarafından kaleme alınan filmde Şerafettin’in seslendirmesini Uğur Yücel gerçekleştirirken, diğer karakterleri Demet Evgar, Güven Kıraç, Okan Yalabık, Gökçe Özyol, Ayşen Gruda, Cezmi Baskın, Yekta Kopan, Ahmet Mümtaz Taylan gibi ünlü isimler sesleriyle hayat veriyor.

serafettin_876d00f6-da1c-4c9e-b517-27aa16b4c18b_1.jpg
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
Bu Hafta Vizyona Giren Filmler

Mısır Tanrıları
Set, karanlığın acımazsız tanrısı, Mısır tahtını devralır. Barışçıl ve varlıklı olan imparatorluğu yıkar, kargaşa ve çatışmaların içine düşürür. Birkaç cesur isyancı Set’in karşısındadır. Sevgilisi tanrı tarafından tutsak edilen genç bir hırsız, Set’i tahtan indirmek ve yenmek için güçlü tanrı Horus’tan yardımını ister. Bu olağanüstü aksiyon-macera filminde, insanoğlunun hayatta kalmak için aşkını kurtarmaya çalışan bir ölümlü kahramana olan Bek’e bel bağlamasını konu alınıyor.
Yönetmenliğinde Kehanet ve Ben Robot filmleriyle tanınan yönetmen Alex Proyas uzun bir aradan sonra beyaz perdeye geri dönüyor. Nikolaj Coster Waldau, Brenton Thwaites, Gerard Butler, Courtney Eaton ile Geoffrey Rush gibi ünlü oyuncuların rol aldığı filmin seneryosu Matt Sazama, Burk Sharpless tarafından yazıldı.


misir_27500243-4c53-46c5-85b3-4e187322c582_1.jpg


Aşk ve Gurur + Zombiler
Seth Grahame-Smith’in aynı ismi taşıyan, çok satan kitabından uyarlanan film, ünlü yazar Jane Austen’ın Aşk ve Gurur romanını, zombi konseptiyle ve pek çok fantastik öğe ile bütünleştiren bir yapım. 19. yüzyıl İngiltere'sinde geçen ünlü roman modern bir fantastik maceraya dönüşecek.
Başrollerini dövüş sanatları ve silah ustası Elizabeth Bennet rolünde Lily James ve üst sınıf önyargılarını temsil eden zombi avcısı Mr. Darcy rolünde Sam Riley'in üstlendiği yapımın diğer oyuncuları ise Bella Heathcote, Jack Huston ve Nuh: Büyük Tufan filmindeki rolüyle kendini hatırlanan genç oyuncu Douglas Booth. Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini ise Burr Steers üstleniyor.


zombiler_914cedb5-2f39-4143-833d-29def4a59bcd_1.jpg


Hesaplaşma
Hırslı genç bir avukat, büyük bir ilaç firmasının güçlü ve acımasız yöneticisine karşı önemli bir davayı üstlendiği zaman, bu genç avukat çok geçmeden kendini şantaj ve yolsuzluğa karışmış bir davanın içinde bulacaktır. Zirveye giden yolda alınan riskler konu alınıyor.
Shintaro Shimosawa yönettiği filmin oyuncu kadrosunda Josh Duhamel, Anthony Hopkins, Al Pacino gibi güçlü isimler yer alıyor.


hesaplasma_83c44d50-73fd-4851-afd7-959613b2b12b_1.jpg


Senarist
Başarılı bir siyasi yazar olan Adem, gizemli kişiler tarafından takip edildiğini fark etmesiyle kendisini bir maceranın içinde bulur. Büyük bir maceraya atılan Adem’in öğreneceği gerçekler bildiklerinden çok uzaktır. Merak unsurunun bir an bile azalmadığı bu hikayede Adem'in üzerine oynanan oyunun gizemini çözmeye çalışmasını izleyeceğiz. Filmin yönetmenliğini, senaristliğini ve yapımcılığını Hulusi Orkun Eser üstleniyor. Başrollerde ise Mustafa Uzunyılmaz, Dilara Büyükbayraktar, Halis Bayraktaroğlu, Asim Tuncay Aynur yer alıyor.


senarist_7b127641-7a45-4e05-9674-8376bbc5f0db_1.jpg


Çağrılan
Yönetmenliğini ve senaristliğini Hüseyin Eleman'ın üstlendiği filmin başrollerinde Akdora Akalın, Bahadır Karaca, Candaş Yılancı, Meral Ceren Türk yer alıyor. Konservatuvar öğrencisi bir grup genç dünyada ilk kez canlı yayında korku filmi çekecek ve yayınlayacaklardır. Set, oyuncular ve seyirciler her şey hazır heyecanla olacakları beklemektedirler. Sinema filmi çekimi ve eş zamanlı olarak yayını başlar başlamaz her şey kontrolden çıkar ve ortalık kan gölüne döner. Korkutmak için hazırlananlar, kapalı kapılar ardında cinlerin korkunç saldırılarına maruz kalırlar.


cagrilan_3897a98a-c1c7-4a07-a7ce-25a8dd1f3cbe_1.jpg


Zebani
Gizemli bir adam Kanada'nın küçük bir kasabasına kaybolan karısını bulmak için gelir ancak bu gizem dolu adamın varlığı, kasabadaki diğer insanlar için kan gölüne dönüşecektir. Kanlı filmlerin babası Eli Roth'un yapımcılığında bir korku filmi olan Yabancı'nın başrollerinde Lorenza Izzo, Aaron Burns, Ariel Levy ve Cristobal Tapia Montt var. Yönetmenliğini ve senaristliğini ise Uruguaylı yönetmen Guillermo Amoedo üstlendi.


zebani_c516fb46-35f2-4481-a5a6-449e3287023a_1.jpg


 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
Bu Hafta Vizyona Giren Filmler




Uyumsuz Serisi: Yandaş Bölüm 1
Gişe rekorları kıran Uyumsuz serisinin üçüncü filmi Yandaş, Tris ve Dört’ü, öncekinden çok daha tehlikeli yeni bir dünyaya götürecek. Uyumsuz’da sistemi alt üst eden bilgileri ortaya çıkardıktan sonra, Tris ve Dört’ün, Şikago’yu çevreleyen duvarların dışına kaçması gerekmekte, hayatlarında ilk defa bildikleri tek şehri ve sevdiklerini bırakmak zorundadırlar. Tris ve Dört’ün, Şikago duvarlarının arkasında devam etmekte olan ve bütün insanlığı tehdit eden savaşta kimden yana olacaklarına hızlı bir şekilde karar vermesi gerekecek ve Tris hayatta kalabilmek için cesaret, sadakat, fedakarlık ve aşk arasında imkansız bir seçim yapmaya mecbur bırakılacak. Yönetmenliğini Robert Schwentke'nin üstlendiği filmin başrollerinde Shailene Woodley, Theo James, Zoë Kravitz, Naomi Watts, Miles Teller, Ansel Elgort yer alıyor.


uyumsuz_bca09595-5f6e-4532-97e9-14d639399e72_1.jpg


Annemin Yarası
Salih on sekiz yaşına geldiğinde kayıp ailesini bulmak üzere yetimhaneyi terk eder ve babasını ararken bir çiftlikte işe başlar. Hiç beklemediği bir anda hayalindeki yuvayı bulmuştur. Heyecan ve tansiyon yükseldikçe yeni sırlar da su üstüne çıkar. Salih geçmişinden kurtulup bu yuvada mutlu olabilecek midir? Soluk soluğa izlenecek Annemin Yarası, Salih’in peşinde umudun izini sürüyor.Başrollerini Ozan Güven, Meryem Uzerli, Belçim Bilgin, Okan Yalabık ve Bora Akkaş’ın paylaştığı "Annemin Yarası" Bosnalı Salih’in anne ve babasını arayış hikayesini anlatıyor. Filmin yönetmenliğini Ozan Açıktan üstleniyor.


annemin-yarasi_86c38e54-bea5-4c36-91a0-b6f6f3eb15d9_1.jpg


Kolpaçino 3. Devre
Yönetmenliğini ve senaristliğini Şafak Sezer'in üstlendiği, başrollerinde Şafak Sezer, Erkan Petekkaya, Aydemir Akbaş, Ebubekir Öztürk, Volkan Başaran, Serkan Şengül, Ali Çatalbaş, Burak Öncü'nün yer aldığı film Kolpaçino Bomba'nın devamında, 5-6 sene sonrasında geçecek. Özgür, Sabri’nin ihanetinden sonra karısı Cemile’den ayrılmıştır ve oturduğu villayı eskiden olduğu gibi filmcilere kiraya vermekte, oradan gelen para ile geçinmektedir. Bir tartışma esnasında ‘Başkan’ lakaplı mafya babasının adamlarından birinin telefonu Özgür’ün telefonuyla karışır. Özgür, kendi villasının kirasını beklerken zarfta yirmi adet bir milyon dolarlık banknot olduğunu farkeder ve paraların üstüne yatıp kaçış planları yapmaya başlar. Fakat Başkan, bunu Özgür ve arkadaşlarının yanına bırakmamaya kararlıdır.




kolpacino_90edc3bd-78ac-4577-b1f0-adbf5dd08307_1.jpg


Dedektif Galban
Yönetmenliğini Declan Dale'in ve senaristliğini Gee Malik Linton'ın üstlendiği filmin başrollerinde Keanu Reeves, Ana de Armas, Mira Sorvino yer alıyor. New York Şehir dedektifi Scotty Galban’ın kendi iş arkadaşının cinayetini araştırırken az sayıdaki kanıtların içinde bir fotoğrafta genç bir öğretmen olan, Isabel De La Cruz’u görür. Galban cinayeti çözmeye yaklaştıkca , Isabel’in de bir şahit olduğuna inanmaktadır. Olaylar gizemli Isabel'in bazı olaylara şahit olmasıyla daha farklı bir şekil alır. Dedektif Galban arkadaşının cinayetini çözmek isterken gizemli olayların içinde kendisini bulur.


dedktif_ec8fb36c-87a2-4c23-a339-98ce4a261266_1.jpg


Roma'da Aşk Başkadır
Başrolde Sex and The City’nin güzel yıldızı Sarah Jessica Parker ve Raoul Bova'nın yer aldığı romantik komedide New York’lu bekar anne Maggie, sorunlu kızı Summer’la baş başa vakit geçirmek için İtalya tatiline çıkmaya karar verir. Gençlik yıllarını geçirdiği Toskana’ya vardıklarında ilk aşkı Luca’yla karşılaşan Maggie, Luca’nın evli olmadığını öğrenince heyecanlanır. Luca’nın çılgın annesi Carmen, Roma’daki sevgilisiyle gizlice evlenme planları yaparken, bu tatile zorunlu olarak gelen Summer ise bir an önce New York’a dönmek istemektedir. İkisi işbirliği yaparak gizlice Roma’ya kaçar. Maggie ve Luca da onları aramak üzere Roma’ya doğru yollara düşer.


roma_2fd15f26-9bd3-4241-a199-5dc9fb9d2bcd_1.jpg


Hasret
Almanyalı küçük bir film ekibi, kendi ülkelerindeki yerel bir kanal için İstanbul'a diar bir film çekmek amacıyla Türkiye'ye gelir. Yaşayan şehirden geçmişin şehrine doğru bir yolculuğa çıkar ve İstanbul’un gizli saklı kalan gerçeklerini keşfeder. Eski mahallelerin yıkılması ve yenilenmesi, göçmen işçiler, hükümete karşı direniş, şehirde yaşayan çok çeşitli dinler ve topluluklar, İstanbul’un tuhaf derecede melankolisi onu içine çekecektir... Yönetmenliğini ve senaristliğini Ben Hopkins'in üstlendiği Alman menşei yapımda İsa Çelik, Serhat Murat Saymadı, Bilge Güler ve yönetmen Ben Hopkins oyuncu olarak yer alıyor.


hasret_fe86928b-9a41-4f30-8cf4-35bcbe3380b2_1.jpg



 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
Bu Hafta Vizyona Giren Filmler


ozel_bir_gun.jpg

Özel Bir Gün

Amerikan yapımı filmde, birbirinden farklı annelerin, Anneler Günü’ nünde, kesişen hikâyeleri konu edinilir. Romantik komedi türündeki filmin yönetmen koltuğunda Garry Marshall oturuyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise Julia Roberts, Kate Hudson, Jennifer Aniston, Jason Sudeikis, Timothy Olyphant, Margo Martindale, Shay Mitchell ve Jon Lovitz gibi güçlü isimler yer alıyor.




5642248b820c65306d00082e.jpg


Brooklyn

Eilis Lacey’i İrlanda'nın fakir mahallelerinden birinde yokluk içinde yaşayan bir kızdır. Sevmediği bir işte annesinin hatrına çalışan Ellis'e kasabasındaki kilise papazı yardımcı olur ve onu Amerika'ya güvenilir bir tanıdığın yanına gönderir. 1950'li yılların New York'unda Brooklyn’e gelen genç kız, Amerika'nın gelecek vaatleri için annesinin evini terk eder. Ayakları üzerinde durma mücadelesi veren Ellis bu arada bir gençten de çok hoşlanır. Fakat vatanının hasreti birkaç ay sonra iyice içini kaplar ve bu sırada annesinden gelen bir haber ile İrlanda'ya birkaç haftalığına dönmeye karar verir. Amerikan rüyası İrlanda'daki geçmişi yüzünden bozulan Ellis, iki ülke ve üzerinde yaşadığı hayatalardan birini seçmek zorunda kalacaktır. Filmin başrolü Saoirse Ronan.

HO00001421.jpg

Baskın Günü

Yönetmenliğini James Watkins ve Jill Gagé'in üstlendiği filmin senaryosu Andrew Baldwin'e ait. Başrollerde Idris Elba, Richard Madden, Kelly Reilly'i seyredeceğimiz film Fransa'da terör eylemlerine karşı mücadele eden bir sanatçı ve CIA ajanının arasındaki olayları konu ediniyor.

Michael Mason içinde cüzdandan daha fazlası olan bir çantayı çalınca, bir anda CIA’nın bir numaralı hedefi haline gelen, Paris’te yaşayan Amerikalı bir hırsızdır. Söz konusu olayı sahada inceleyen CIA ajanı, Sean Briar kısa zamanda Michael’ın çok daha büyük bir oyunun sadece piyonu olduğunu fark eder. Ancak Briar aynı zamanda Michael’ın bu büyük çaplı komployu açığa çıkarmak için çok büyük yardımı dokunacağının da farkına varır. Emirleri hiçe sayan Briar, Michael ile onun yankesicilik alanındaki uzmanlığından faydalanmak üzere iş birliği yapar. 24 saatlik amansız bir takip sürüp giderken, birbirlerinden çok farklı olan ikili, kendilerinin hedef olduğunu ve ortak düşmanlarını alt etmek için birbirlerine güvenmek zorunda kalırlar.



magi_002_51868_738772.jpg

Magi

Amerikalı gazeteci Olivia Watkins, Türkiye'de yaşayan kız kardeşi Marla tarafından acil olarak İstanbul'a çağırılır ve Olivia'nın kardeşinin yanına vardığı o gece Marla esrarengiz bir şekilde hayatını kaybeder. Bu olay gizemlerle örülü bir hikayenin başlaması anlamına gelmektedir.

Yönetmenliğini ve senarsitliğini Hasan Karacadağ'ın üstlendiği korku filminin kadrosunda Kenan Ece'nin yanı sıra yabancı oyuncular Michael Madsen ve Stephen Baldwin yer alıyor.

483157.jpg

Emicem Hospital

Emicem Hospital’de yaşanan traji komik olayların konu olduğu filmde, Selo Emicesi Celal’in açtığı Özel Emicem’in Yeri adlı hastanede temizlik görevlisi olarak çalışır. Selo ve arkadaşları Adem ile Dursun zengin olma hayalleri ile başka işlerle de ilgilenirler. Celal Emice hastanenin uluslararası düzeyde başarı elde etmesini ister ve Alman disiplini ile yetişmiş olan Ingrid Hanımı Almanya’dan yönetici olarak getirir. Disipline alışık olmayan hastane personelinin Karadeniz inadı ile Alman disiplini karşı karşıya gelince komik olaylar yaşanmaya başlar. Celal Emice’nin desteğini alan yönetici Ingrid ve başhekim hastane personelinin büyük bir kısmını işten çıkarır. Haksız yere işten kovulan personel Dr. Hilmi ve Dr. Miray önderliğinde hastanenin bahçesinde direniş başlatır. Selo Emicesi Celal ile karşı karşı olmayı göze alır ve direnişe katılır. Direniş Selo’nun yıllardır evlenmek istediği Songül ile yakınlaşması için bir fırsat olur. Gelişen olaylar Emice Celal’in gerçek yüzünü ortaya çıkaracaktır.

Trabzon’da görev yapan Dr. İsmet Eraydın’ın yazıp-yönettiği filmin oyuncu kadrosunda Wilma Elles, Selahattin Çakır, Merve Akaydın, Sinan Bengier, Adem Eraydın, Ali Erkazan, Emre Ön, Zeki Kamber gibi isimler yer alıyor. Dağıtı

mr_right_poster.jpg

Bay Doğru

Acı bir ayrılık yaşayan Martha, kendisi için mükemmel biri gibi gözüken Mr. Right ile tanışır. Martha, ilişkileri ilerledikçe Mr. Right’ın kiralık katil olduğunu öğrenir. Zamanla birçok düşman edinmiş olan Mr. Right düşmanlarından kaçarak yaşar. Peki, kendisini ve Martha’yı takip eden düşmanları Martha’yı kaçırınca ne olacak? Başrollerinde Anna Kendrick, Tim Roth ve Sam Rockwell gibi isimlerin yer aldığı filmin yönetmenliğini Paco Cabezas üstleniyor.

Yeni Ahit

Bu gerçeküstü komedide Tanrı, karısı ve kızıyla normal bir hayat süren sıradan bir Belçika vatandaşıdır ve bir apartman dairesinde yaşamaktadırlar. Bir gün kızı Ea, babasının bilgisayarını karıştırıp bütün dünyayı bir kaosa sürüklediğinde baba-kızın da arası açılır. Küçük kız yeryüzünde yaşayan herkese kendi öleceği günün tarihini kısa mesaj yoluyla atar. Ardından da evden kaçıp altı havari bulmaya karar verir...

Mr. Nobody (2009) filmiyle izleyici karşısına çıkan senarist ve yönetmen Jaco Van Dormael'in yeni filminin oyuncu kadrosunda Pili Groyne, Benoît Poelvoorde, Catherine Deneuve, François Damiens ve Yolande Moreau başı çekiyor.

Kadere Tutsak

Annesini doğumunda kaybeden Kenan, on yaşındayken de tanımadığı kişiler tarafından babasının öldürülmesine tanık olmuştur. Kimsesizliğin onu sokaklara savurması ile hayatın girdabında tek başına kalmıştır. Çocukluk dönemini sokaklarda geçiren Kenan, yine aynı dönemlerde tanıştığı ve onu yalnız bırakmayacak iki arkadaşı ile beraber yaşamına devam eder. Gençlik yaşlarına geldiğinde ona ulaşan eski bir aile dostu Kenan ve arkadaşlarının kaderini tamamen değiştirecektir. Kendisini acımasız ve kirli bir dünyanın içerisinde bulan Kenan, girdiği bu karanlık hayattan aydınlığa ulaşmaya çalışacaktır. Filmin senaristliğini Erdoğan Koç üstleniyor.

368702.jpg

Kurdun Uyanışı

1967 yılında Beijing'ten gelen Chen isimli genç bir öğrenci, Moğolistan'da yaşayan bir grup sürü çobanıyla yaşaması ve onları eğitmesi için gönderilir. Bu yolculuk, şehir yaşamından sıyrılıp doğayla başbaşa kalacağı ve hayatı ilk kez doğanın kurallarına birebir şahit olarak yaşayacağı benzersiz bir deneyim olur. Özgürlük, sorumluluk, korku gibi kavramların gerçek anlamlarıyla tanışır ve bu geleneksel kabile yaşamında vahşi kurtlar ile insanlar arasında gelişmekte olan şaşırtıcı ilişkiye tanık olur. Ancak tam da bu dönemde bir sorun patlak verir: Bir hükümet görevlisi bölgedeki kurtları yok etmek amacıyla bölgeye gelmiştir...

rncp1.jpg

Ratchet & Clank

Koca kulaklı Ratchet her zaman burnu havada bir Qwark’ın Galaktik Uzay Muhafızı olmayı istemiştir. Ratchet uzay gemisi garajını arkasında bırakmak için olan son şansın, Qwark’ın takım seçmelerine katılmak olduğunu düşünür. Ancak Qwark, Ratchet’ın bir kahraman olduğunu düşünmez. Bu sırada galaksinin diğer ucunda, entrikacı kötü adam Drek, Tenemule gezegenini yeni silahı Deplanetizer ile tek atışta yok etmiştir. O gece Ratchet, Drek’in adamlarından kaçan, kısa devre yapmış robot Clank tarafından uyandırılır. Clank, Muhafızların ve güneş sisteminin sonunu getirecek olan Drek’in yaptıklarını anlatır. Onu kim durduracak? Milyonların hayatı, kendi egosuyla kör olmuş Qwark, çok bilmiş Ratchet ve onun güvenilir ****l yoldaşı Clank’in ellerinde...

Playstation 2'nin sevilen video oyunlarından Ratchet & Clank serisinden ilk oyunun sinema uyarlaması olan filmin yönetmen koltuğunda Kevin Munroeve Jericca Cleland oturuyor.



 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
Warcraft_Teaser_Poster.jpg

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması

World of Warcraft oyununun sinema filmi olan yapım farklı ırkların karşı karşıya geldiği fantastik bir dünyayı beyazperdeye taşıyor. Ork savaşçılarının ülkeleri yok olmuştur ve hayatta kalanlar yeni bir koloni oluşturmak amacıyla, Azeroth krallığının eteklerine gelirler. Azeroth krallığı barışçıl ortamdan yana olsa da eşikteki bu savaş kaçınılmazdır. İki dünyayı birleştiren kapı açıldığında, bir ordu yıkım bekler, diğeri de yok olma ihtimaliyle karşı karşıyadır. Bu karşıt gruplardan iki kahraman, ailelerinin, halklarının ve ülkelerinin kaderini belirleyecek bir çatışma yoluna girerler. Filmin yönetmenliğini Moon filmiyle sinemaya esaslı bir giriş yapan, genç neslin umut vaadeden yönetmenlerinden Duncan Jones yer alırken, oyuncu kadrosunda ise Travis Fimmel, Paula Patton, Ben Foster, Dominic Cooper, Toby Kebbell, Ben Schnetzer, Rob Kazinsky ve Daniel W isimleri yer alıyor. Filmin yapımcıları ise Legendary Pictures, Blizzard Entertainment ve Atlas Entertainment firmaları.

VURGUN.jpg

Vurgun

Nicolas Cage ve Elijah Wood'un iki polis memurunu canlandırdığı filmin yönetmen koltuğunda Alex Brewer ve Benjamin Brewer oturuyor. Las Vegas Polis Departmanı'nda, sıkıcı idari işlerde görevli ve fazladan para kazanabilmek için çaldıkları Sivil Servis Sınav sorularını diğer memurlara satan iki polis memuru olan Waters ve Stone, uyuşturucu operasyonuyla ilgili bir bilgiye tesadüfen rastlarlar. Bu iki arkadaş paranın kaynağını bulabilmek için harekete geçerler. Özenli bir araştırmadan sonra ulaştıkları ipuçları onları sandıklarından çok daha tehlikeli bir durumun ortasında bırakır.

Summer_Camp_2016_POSTER2.jpg

Yaz Kampı

Maceraperest dört genç Amerikalı, ilk yurtdışı yaz kampları için Avrupa'yı seçerler. Fakat bu deneyimde başlarına geleceklerden tamamen habersizdir. Kampta bir grup çocuğa gözetmenlik yaparken, işler çığrından çıkar ve enfeksiyonun etkisi hızla yayılmaya başlar. Korku ve delilik dolu, karanlık bir girdap hem hem kampı hem de gençleri saracaktır. Korku dolu anlarda enfeksiyonun kaynağını bulmaya çalışırken, kendilerini hayatta tutmanın da çarelerini arayacaklar. Alberto Marini'nin yönetmenliğini üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Diego Boneta, Jocelin Donahue, Maiara Walsh, Andrés Velencoso, Àlex Monner ve Mark Schardan gibi isimler yer alıyor.

My_Big_Fat_Greek_Wedding_2_poster_goldposter_com_4.jpg

Benim Çılgın Düğünüm 2

Yönetmenliğini Kirk Jones'un üstlendiği ve senaryosunu Nia Vardalos'un kaleme aldığı Benim Çılgın Düğünüm 2'in başrollerinde John Corbett, Alex Wolff, Nia Vardalos, Elena Kampouris yer alıyor. 13 yıl aradan sonra gelen devam filminde Portokalos ailesinin keşfettiği 50 yıllık sır, geniş ailenin ortasına bomba gibi düşer! Toula'nın babasının, soyunun Büyük İskender'e dayandığını kanıtlama çabaları ile başlayan eğlence, 50 yıl sonra gelen düğünle taçlanır.

large_poster_560x800_BuWzQO_2_de_1_50089_80256_507589_73.jpg

Sen Benimsin

Marianne ve yakışıklı sevgilisi Paul yaz tatilini İtalya'da volkanik bir adada bulunan evlerinde geçirmektedir. Marianne'nin eski sevgilisi Harry ve sevgilisinin güzeller güzeli kızı Penelope de bu ilginç seyahate dahil olur. Böylece kıskançlık, aşk ve erotizm dolu bir yolculuk başlar. Yönetmenliğini Luca Guadagnino'nun üstlendiği filmin başrolleriniyse Dakota Johnson, Tilda Swinton, Matthias Schoenaerts ve Ralph Fiennes paylaşıyor.

26417947544_80efa19237_o.jpg

Evrim

Nicolas gelecekteki hareketli bir adada yaşar, ya da başka bir gezegende, ya da bir rüyada... Yaşamdaki köy beyaz evlerle, kendi yaşındaki erkek ve kız çocuklarıyla doludur. Kumsallar siyah kumlarla ve volkanik taşlarla örtülüdür. Okyanusta yaptığı gezinti sırasında bir keşif yapar ve bu keşif diğer tüm kadınlar gibi saçı arkadan bağlı, düz beyaz bir elbise giyen ve beyaz tenli annesi tarafından yasaklanır. Ancak kendisine yalan söylendiğini düşünen Nicolas çok meraklıdır ve keşif gezilerini artırır. Bu gezilerden birinde rahatsız edici birkaç görüntüye tanıklık eder ve kendini hastane benzeri bir binada, diğerleriyle birlikte, hemşireye benzeyen kadınlar tarafından bir takım tıbbi müdahale yapılırken bulur. Hemşirelerden biriyle arkadaş olur ve filmim sonu bu hemşireye bağlanır. Sınıflandırılması epey zor olan bu film esrarengizliğin yanı sıra birçok şiirsel güzellikte sahne barındırır. Bilinmezliğin korkusunu gençlik çağındaki bir oğlan çocuğuyla yansıtır.


26842847811_903bd7b442_o.jpg

Arama Moturu

"Mommo - Kız Kardeşim Meryem" filmleriyle adından söz ettiren Atalay Taşdiken, "Arama Moturu" filmiyle, herkesin bir şeyler aradığı Anadolu coğrafyasıyla teknolojik bir yapı olan arama motoru arasında kurduğu ortaklıktan hareketle ironik bir mukayese denemesine girişir. Yönetmen filminde profesyonel oyuncularla çalışmak yerine gerçek kişilerle çalışmış ve çoğunlukla doğaçlama çekti. Atalay Taşdiken filmin yönetmenliği dışında senaristliğini de üstlendi.

seytanin_cocuklari_el_ebyaz_3_haziranda_sinemalarda_2016_5_30_0_38_27.jpg


Şeytanın Çocukları-El Ebyaz

Arkeoloji çalışmaları yapan bir ekip esrarengiz bir gemide toplanırlar. Daha sonra arkeolog grubu bu gemide yer alan bir takım garip olaylara şahit olur. Öğrendiklerine göre 2 yıl önce bu gemide korkunç olaylar yaşanmıştır. Genç ekip için ilgi çekici olduğu kadar ürkütücü de olan gemide, esrarengiz olaylar yaşanmaya devam eder. Bu esrarengiz olaylar genç ekipte farklı etkilere ve sonuçlara yol açacaktır. Filmin başrollerinde Merve Sevi ve Fırat Çöloğlu yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise Oya Köksal & Vedat Dik****ş ikilisi oturuyor.


11133_a_8649.jpg


Sokak Köpekleri Bal İle Betty

Sokağa terk edilen iki köpeğin daha sonrasında üç kardeş ve mahalledeki çocuklar ile olan ilişkilerini, yetişkin insanların bakış açılarının işlendiği film, sokak köpeklerinin kahramanlıklarını ve çocukların maceralarını anlatıyor. Fil'in başrollerini sokaktan sahiplenilen Bal ile Betty isimli iki sokak köpeğinin yaptığı filmde diğer başrollerde ise Toygun Ateş, Göknur Paslı ve Yeliz Ateş yer alıyor.










 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
037009.jpg

Korku Seansı 2

Warren’lar, hayret verici doğaüstü araştırmalarına, kötü niyetli bir ruhun dört çocuk büyüten bekar bir annenin evine dadanması üzerine, aileye yardım eli uzatmak için Kuzey Londra’ya doğru yola koyuluyorlar.

Filminde; bekar anne rolünde Frances O’Connor , Madison Wolfe , Lauren Esposito, Patrick McAuley ve Benjamin ve çocuk rollerinde Haigh Maria Doyle Kennedy ; Simon Delaney ; FrankaPotente ; ve Simon McBurney yer alıyor.

Kamera arkasında James Wan, Oscar adayı görüntü yönetmeni Don Burgess, yapım tasarımcısı Julie Berghoff, editör Kirk Morri, kostüm tasarımcıları Kristin Burke ve besteci Joseph Bishara yer alıyor.

2013 yılının en başarılı korku filmi Korku Seansı'nın devam halkası olan film, doğaüstü olayları inceleyip aydınlatmaya çalışan dünyaca ünlü çift Ed ve Lorraine Warren'ın yeni macerasını anlatacak.


Now_You_See_Me_2_Movie_Poster_Daniel_Radcliffe.jpg

Sihirbazlar Çetesi 2

İzleyenlerin nefesini kesen ve toplumun hayranlığını kazandıkları Robin Hood stili gösterilerinin ardından bir sene geçmiştir. Atlılar çetesi geri dönüşünü müjdeleyen gösteri ile kaçmanın onlar için çocuk oyuncağından farksız olduğunu kanıtlayacaktır. J. Daniel Atlas, Merritt McKinney, Jack Wilder ve grubun yeni üyesi Lula ile birlikte, yeni gösterilerini Owen Case’i ifşa etme umuduyla sergilerler. Bu sefer FBI özel ajanı Dylan Rhodes’un da yardımını almışlardır fakat Rhodes'un ekibe katılımı gösteri öncesi ifşa olur; ve planlar geri teper. İtibarlarını geri kazanmka isteyen Atlılar kariyerlerinin en zorlu soygunu ile karşı karşıya kalacaklardır...

İlki 2013 yılında seyircisiyle buluşan ve ilüzyon marifetiyle çok başarılı bir soygun/intikam hikayesini konu alan suç gerilimi Sihirbazlar Çetesi'nin devamı olan filmin yönetmenliğini Jon M. Chu üstleniyor. Kadroda ilk filmden J. Daniel Atlas olarak tanıdığımız Jesse Eisenberg'e Mark Ruffalo, Dave Franco, Woody Harrelson, Lizzy Caplan ve Michael Caine eşlik ediyor.

ve_panayir_koyden_gider_fragmani_izle_1080p_278.jpg

Ve Panayır Köyden Gider

Yaşam ve ölüm arasında sıkışıp kalmış bir köyün hikâyesini anlatan filmde, geçmişlerini unutmak isteyen köy ahalisi ile kendi geçmişini yakalamak ve onunla yüzleşmek isteyen bir yabancının öyküsü anlatılıyor. Ne var ki köye gelen bu davetsiz yabancı bir süre sonra adeta yaşam belirtisinin olmadığı, her anın bir kısır döngü içerisinde kendisinden önce olan bitenin taklidi haline gelen bu köyde kısılıp kalır. Köylü bu yabancıya önce merak, sonrasındaysa şüpheyle yaklaşır. Ne var ki bu davetsiz misafir, köy ahalisinin kuytuda kalmış karanlık anılarını tekrar canlandıracaktır. Peki kimdir bu yabancı? Geçmişin hayaleti mi yoksa yarın doğacak olan güneş mi? Yönetmenliğini Mete Sözer'in üstlendiği filmin kadrosunda Engin Altan Düzyatan, Cem Davran, İlyas Salman, Açelya Devrim Yılhan, Meral Çetinkaya, Ercüment Balakoğlu, Haluk Yüksel, Nebil Sayın, Lebip Gökhan gibi isimler yer alıyor.

Genius_Movie_Poster.jpg

Fırtınalı Hayatlar

Max Perkins'in günlüklerinden beyazperdeye aktarılan film, Scribner editörünün otobiyografik ögelerle bezeli hayat hikayesini ön plana alıyor. Filmin kadrosunda Jude Law, Colin Firth ve Nicole Kidman gibi isimler yer alıyor.

CkA_7zpVAAAH49Q.jpg
Özel Kargo

Dünyanın en bilinen hırsızı Jack (Mark-Paul Gosselaar) ve onun eğitimli ekibi büyük bir soyguna hazırlanırken, Jack’in eski sevgilisi hamile olarak ortaya çıkar. Bu gizemli kadın tüm ekibi tehlikeli ve büyük bir dolandırıcılığın içerisinde sokar. Jack, Eddie (Bruce Willis)’nin paralarını çaldığını farkındadır. Şimdi Jack eski sevgilisi uğruna bu tehlikenin içerisine girip girmeyeceğine karar vermelidir....

Yönetmenliğini ve senaristiğini Max Adams'ın üstlendiği aksiyon filminde başrollerde Mark-Paul Gosselaar, Bruce Willis, Claire Forlani yer alıyor.

27165292180_a0cfa37196_o.jpg
Kim Kadın Kim Koca

Kadınların erkeklere bel bağlayarak çalışmadan yaşamalarına karşı çıkan Kia'nın amacı başarılı bir iş kadını olmaktır. İş için Çandigarh’tan Delhi’ye uçuşu sırasında Kabir isimli bir adamla tanışır. Kia, Kabir’in aynı annesi gibi bir “ev hanımı” olmayı hayal ettiğini şaşkınlıkla fark eder. İş adamı olmak için kendini yormak istemediğini fark eden Kabir aslında babasından miras kalan ve izlediği kariyer yolunu kesinlikle reddeden, son derece başarılı bir müteahhidin oğludur. Birbirine tamamen zıt karakterlerdeki bu iki insanın arasında nasıl bir ilişki oluşacaktır? Yönetmen koltuğunda R. Balki'nin oturduğu film Bollywood komedileri arasından sıyrılmayı hedefliyor.

fdg.jpg

Sekerat Son

Sekerat “Son” bir ölüm hikayesi. Genç bir ressam olan Seda’nın hayatı, ardarda yaşadığı travmatik olaylar ile sarsılır. Ruh hali gitgide bozulur. Bu esnada öteki aleme yönelir, karanlık güçlerin etkisi altına girer. Kendi iradesi dışında bağlantılar kurarken yaşadığı korkuların sebebini anlayamayan kadın sonunda gerçek ile yüzleşir. Sekerat "Son" izleyiciye ölümün sırrını sorgulatırken varlıkların sadece görünen maddi yanlarından ibaret olmadığını anlatacak. Filmin başrollerinde Meltem Miraloğlu, Batuhan Aydar, Almila Kuruoğlu, Reyhan İlhan yer alıyor.

050202.jpg

Zootropolis: Hayvanlar Şehri

Karmakarışık ve Bolt gibi sevilen animasyon filmlerinin yönetmeni Byron Howard'ın perdeye taşıdığı Zootopia, medenileşmiş ve teknoloji kullanabilen hayvanların bir arada yaşadığı bir şehirde yaşanan ilginç bir polisiye öyküsünü perdeye taşıyor. Alışıldık Disney havasının solunacağı filmde; konuşkan tilki Nick'in, üzerine yığılmaya çalışan bir suçtan sıyrılma çabası anlatılıyor. Modern memelilerin yaşadığı Zootropolis adındaki metropolis, lüks Sahra Meydanı’ndan, soğuk Tundra Kasabası’na kadar bir çok farklı doğal ortamın ve hayvanın bir arada yaşadığı benzersiz bir şehirdir. Burası bir fil kadar büyük ya da bir arı kadar küçük olanların bile istediği her şeyi yapabileceği türden bir yerdir. İyimser Polis Memuru Judy Hopps buraya geldiğinde, büyük ve sert mizaçlı hayvanların olduğu bir yerde polis olmanın hiç de kolay olmadığını fark eder. Kendini ispatlayabilme fırsatını elde edebilmek için, geveze ve numaracı tilki Nick Wilde ile ortak olma pahasına önemli ve gizemli bir olayı çözmeye çalışacaktır. Filmin seslendirme kadrosunda Ginnifer Goodwin, Jason Bateman, Idris Elba, J.K. Simmons, Octavia Spencer yer alıyor.









 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst