Bu hafta vizyona giren filmler

OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
1384512094776.jpg


Hangi filme gitmeli?

Bu hafta 3'ü yerli 4 yeni film vizyona girecek. İşte haftanın yenileri ve fragmanları...

"SEVGİ TAŞI"

Diyarbakır'da çekimleri yapılan, içinde Kürtçe sahneler olan ve Başbakanlık tarafından desteklenen "Sevgi Taşı" filmi sinemaseverlerle buluşacak.

Yönetmenliğini Ahmet Hoşsöyler'in, senaristiğini ise Gökhan Alan'ın yaptığı filmde, Gökhan Mumcu, Zelal Dere, Ece Pirim, Mehmet Ulay, Mekiye Kızılkaya rol alıyor.

Diyarbakır'dan sonra İstanbul'da da galası yapılan filmin konusu şöyle:

"Mehmet, annesinin anlattığı masaldaki gibi kendisi ve etrafındakilerin hayatını değiştireceğine inandığı 'Sevgi Taşı'nı aramaktadır. Masala göre, Sevgi Taşı Hz. Süleyman'a aittir. Bu taşın Hz. Süleyman tarafından surları bir arada tutsun, bütün ayrılıklara, hastalıklara şifa olsun diye, surların arasına saklandığına inanılmıştır. Mehmet de çevresindeki olumsuzlukları düzeltmek için,her gün sur bedenlerinde Sevgi Taşı'nı aramaktadır."

Filmde, Mehmet'in hikayesinin yanı sıra altı çocuklu bir ailenin tek kızı olan Ziraat Mühendisi Dicle ile Eskişehirli doktor Hakan'ın arasında geçen aşk, diğer kardeşlerin sıcak hikayeleri, komşuları Ermeni Mirgiç efendinin kızı Ani ile kültürel farklılıklarından dolayı bir araya gelemeyen Mustafa'nın dramı da işleniyor.



"SU VE ATEŞ"
Su ve Ateş

Yönetmenliğini ve senaristliğini Özcan Deniz'in üstlendiği "Su ve Ateş" filmi, dram, gerilim ve romantik sahneleriyle izleyiciyi etkileyecek. Özcan Deniz ile Yasemin Allen'in başrolünü paylaştığı filmin oyuncu kadrosunda Kaan Çakır, Pelin Akil ve Barış Yalçın da yer alıyor.

Filmde, Doğu'nun kanunlarından uzağa kaçan bir adam olan Haşmet ve hayatın acı gerçeklerinden bihaber, saf ve duru bir kız olan Yağmur'un İngiltere-Türkiye hattında gelişen imkansız aşkı anlatılıyor.


"HAYATBOYU"

Dram türündeki "Hayatboyu" filminin yönetmenliğini ve senaristliğini ise Aslı Özge üstlendi. Filmde, Gizem Akman, Süreyya Güzel, Haktan Pak, Onur Dikmen, Canan Öztürk rol alıyor.

İlk filmi "Köprüdekiler" ile İstanbul, Adana ve Ankara Film Festivalleri'nde en iyi film ödüllerini alan Aslı Özge'nin yeni filmi "Hayatboyu", dünya prömiyerini 63. Berlin Film Festivali'nde yaptı. Film, sorunlarının çözümü ayrılık olabilecekken birbirlerinden kopamamanın duygusal sıkışıklığını yaşayan evli bir çiftin hikayesini anlatıyor.



"SONA DOĞRU"

Yönetmenliğini ve senaristliğini J. C. Chandor'un yaptığı aksiyon türündeki "Sona Doğru" filmi de macera severleri sinema salonlarına çekmeyi hedefliyor.

Hint Okyanusu'nda tek başına gezinti yapan bir adamın yatının bir gemi konteynerine çarpması üzerine yaşadığı hayat mücadelesinin konu edildiği filmde, Robert Redford rol alıyor.

Sabah

 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
Bu hafta vizyona giren filmler
01kedi_d.jpg


KEDİ ÖZLEDİ

Yönetmen: Mustafa Şevki Doğan
Oyuncular: İlker Ayrık, Algı Eke, Selim Erdoğan
Hastanede anestezist olarak çalışan Kadir (İlker Ayrık) ile modacı Kıymet (Algı Eke) birbirlerini çok sevmektedir. Aşk adını verdikleri bir de kedileri vardır. Ne var ki arkadaşları arasında imrenilerek gösrerilen bu ilişki Kadir’in, çapkınlıklarıyla ünlü arkadaşları tarafından sarsılmaya başlar.

01ozur_d.jpg


ÖZÜR DİLERİM

Yönetmen: Cemil Ağacıkoğlu
Oyuncular: Güven Kıraç, Sema Poyraz, Köksal Engür, Gökhan Kıraç, Deniz Denker, Serkan Ercan, Ayten Uncuoğlu, Gamze Süner Atay, Batur Belirdi

İlk uzun metrajlı filmi Eylül ile Altın Koza’dan En İyi Yönetmen ödülü alan Cemil Ağacıkoğlu, ikinci filminde zihinsel engelli bir adamın hüzünlü hikâyesini anlatıyor. Hayatı boyunca birine bağımlı yaşamak zorunda olan Selim´in geleceği, annesi Neriman Hanım´ın en büyük endişesidir. Zafer, kardeşi Selim´in sorunları yüzünden yıllardır aile içinde hep ikinci plana itilmiş hissediyordur kendini. Evlilik hazırlığı içinde olduğu Hale, annesiyle sorunlarından kaçmak için Zafer’e tutunmaya çalışmaktadır. Evde başlayan düğün hazırlıkları ve telaş, ailedeki gündemi değiştirir. Düğün yeri, salona doluşan kalabalık, gürültü ve telaş arasında Selim açılan kapıdan çıkar ve kaybolur. Selim´in gidişiyle ailede çözülmeler, iç hesaplaşmalar yaşanmaya başladığında, aileyi bir arada tutan bağın Selim olduğunun farkına varırlar.

"Bizler tüm duyguları içimizde barındırdığımızı unutsak da Selim’ler her zaman bunu bize hatırlatacaktır. Gerçeğin ortasından baktığımızda bilinen ve en gerçek olan yol ilgi ve şefkattir." - Cemil Ağacıkoğlu

01yarim_kalan_d.jpg


YARIM KALAN MUCİZE

Yönetmen: Biket İlhan
Oyuncular: Nihan Belgin, Umut Beşkırma, Ayten Uncuoğlu

1940’lı yıllar... 2. Dünya Savaşı atmosferinde, Anadolu’da açlık ve sefaletin doruğa çıktığı zamanlar… Kendinden yaşça bir hayli büyük toprak ağasıyla evlendirilmek istenen en yakın arkadaşının intihar etmesi üzerine Nahide (Nihan Belgin), ilkokul öğretmeninin de yardımıyla Köy Enstitüsü’ne gider. Onun gibi birçok gencin çabası aslında Anadolu’da yeni bir eğitim seferberliğinin habercisidir.



01a_d.jpg



Yönetmen: Gökhan Horzum
Oyuncular: Fırat Albayram (Ayhan), Salih Bademci (Barış), İbrahim Kendirci (Cenk), Sertan Erkaçan (Deniz), Zeynep Anacan, Mehmet Özgür, Ayhan Aktaş, Açelya Topaloğlu, Canan Atalay, Deniz Alan, Elif Verit, Destan Batmaz, İskender Bağcılar, Ferit Aktuğ, Seda Oğuz, Toprak Ali Evcil, Arda Tuğra Aşık, Salih Nazım Peker, Erdoğan Türksever, Orçun Baştürk, Özgür Yılmaz

Yakın zaman içerisinde doğum gününü kutlayacak olan Ayhan’a arkadaşları güzel bir sürpriz planlarlar ve kutlama için ıssız bir koyda rakı masası hazırlanır. 30 yaşına basacak olan Ayhan hayatla ilgili kaygılar taşımakta ve yaşamını sorgulamaktadır. Arkadaşları Deniz, Cenk ve Barış da ondan farklı bir durumda değildir. Her birinin gerek ailevi gerekse kişisel, çözümleyemedikleri bazı sorunları vardır. Kimi baba olmaya hazır değildir, kimiyse ailesini geçindirmek ya da sevdiği kadından ayrılmak zorundadır. Ayhan’ın doğumgünü akşamı herkes biraraya gelir ve gece eğlenceli başlar. Ancak alkolün ve birarada olmanın etkisiyle herkes o güne dek anlatamadığı şeyleri dışa vurmaya başlar. Geçmişin üzücü hatıralarının ya da bugünün dertlerinin paylaşıldığı bu sohbet, gelecek planlarıyla sona erer. O günden sonra hayatlarını yoluna koyma ve her sene bu etkinliği yineleme sözü vererek ayrılırlar. Hayatları o gece rakı masasında planladıkları gibi ilerleyecek midir?

01b_d.jpg

DİNOZORLARLA YÜRÜMEK (WALKING WITH DINOSAURS)

Yönetmen: Barry Cook, Neil Nightingale
Oyuncular: Charlie Rowe, Angourie Rice

Dinozorların, dünyanın hakimi olduğu zamanlar… Cesur ve saygı gören bir babanın çocuğu olan yavru dino, büyüdükçe gücünün doruklarına ulaşacak ve ailesine liderlik yapacaktır.

01c_d.jpg

SÜRGÜN

Yönetmen: Erol Özlevi
Oyuncular: Tolgahan Sayışman, Saadet Işıl Aksoy, Mahir Günşiray

1960’ların Büyükada’sı... Zengin bir Rum ailenin kızı olan Eleni (Saadet Işıl Aksoy) ile faytoncunun oğlu Sedat (Tolgahan Sayışman) birbirini sevmektedir. Ancak hem sınıf hem de inanç farkından dolayı Eleni’nin babası, gençlerin evlilik kararına karşı çıkar. Tam da bu sırada Türkiye’deki Rumların sınırdışı edilmesine karar verilir. İki sevgilinin aşkı daha da ümitsiz bir yola girer.

01erkekler_d.jpg


ERKEKLER

Yönetmen: Faruk Aksoy
Oyuncular: Fikret Kuşkan, Ali Poyrazoğlu, Asuman Dabak

Eşinden yeni boşanan Avukat Adem (Fikret Kuşkan) her gece bir başka kadınla beraber olan hızlı bir çapkındır. Ve gününü birinde yolu sıradışı bir psikiyatrist (Ali Poyrazoğlu) ile kesişir.

01hurdaci_d.jpg


BİR HURDACININ HAYATI (EPIZODA U ZIVOTU BERACA ZELJEZA)

Yönetmen: Danis Tanovic
Oyuncular: Nazif Mujic, Senada Alimanovic, Semsa Mujic

Gerçek olayları beyazperdeye taşıyan ve belgesele yakın bir yaklaşımla olağanüstü bir cesaret ve umut öyküsü anlatan bu dramın kahramanları, kendilerini oynayan bir ailenin fertleri. Nazif hurda demir toplayarak hayatını güç bela kazanmaktadır. Nazif’in eşi Senada düşük yaptığında hastane, sigortaları olmadığı için öyle yüksek bir meblağ talep eder ki ameliyat olmadan kasabalarına dönmek zorunda kalırlar. Nazif, eşinin hayatını kurtarmak için, on gün boyunca daha çok hurda toplamaya ve yardım bulmaya çabalarken çağdaş dünyanın umursamazlığı ve gizli ayrımcılığını da göğüslemeye çalışacaktır.

Sabah
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
1388141098067.jpg


Hangi filme gitmeli?

Bu hafta 6 yeni film vizyona girecek. İşte haftanın yenileri ve fragmanları...

SENİN HİKAYEN

"Devrim Arabaları", "Kaybedenler ******", "Labirent" filmlerinin yönetmeni, Tolga Örnek, yeni filmi "Senin Hikayen"i, sinemaseverlerle buluşturuyor.

Timuçin Esen, Selma Ergeç, Nevra Serezli, Sait Genay, İdil Fırat, Başay Okay, Levent Can, Murat Serezli, Yeşim Ceren Bozoğlu, Şirin Kılavuz, Gözde Kocaoğlu ve Yeliz Orçin'in rol aldığı filmde, Cem Bender ve Tolga Örnek'in oğlu Derin Örnek de konuk oyuncu olarak izleyici karşısına çıkacak.


Fragman : Senin Hikayen (27 Aralık)

Dramatik komedi türündeki filmin konusu şöyle:

"Ailesine bağlı, eğlenceli, gündelik sıkıntılarla enerjisini kaybetmeyen Hakan (Timuçin Esen) ile daha gerçekçi, kuralcı ve özgür Esra (Selma Ergeç), 30'lu yaşlarının ortalarında, kariyerlerine odaklanmış evli bir çift. Birbiriyle gayet iyi anlaşan bu çiftin kariyerleri de 7 yıldır devam eden evlilikleri de bir dönüm noktasındadır; çocuk sahibi olma kararı. Karar aşamasında devreye, babaanne olmayı kafasına koyan Meral de (Nevra Serezli) girer. Sakin, sevgi dolu ve mantıklı bir baba olan Orhan'ın (Sait Genay) itirazlarına rağmen, çok sempatik ama baskın bir karakter olan Meral'in tatlı müdahaleleriyle durum, daha da karmaşık ve komik bir hal alır. Çocuk meselesini aile içinde gündemin ilk maddesine yerleştiren Meral'in acele etmesinin ne yazık ki çok önemli bir nedeni vardır. Beklenmedik bir anda hamilelik müjdesi gelir."


47 RONIN

Carl Rinsch'in yönetmen koltuğuna oturduğu, senaryosunu Hossein Amini ve Chris Morgan'ın kaleme aldığı, "47 Ronin" filminin başrolünde Keanu Reeves, Hiroyuki Sanada ve Kô Shibasaki yer alıyor.

Maceraseverleri sinema salonlarına çekmeyi hedefleyen aksiyon içerikli film, ustaları öldürülen 47 samurayın intikam alması üzerinden şekilleniyor.


DİRENİŞ GÜNLERİNDE AŞK

Fransız yönetmen Olivier Assayas'ın yönettiği "Direniş Günlerinde Aşk" filminde, Clement ****yer, Lola Creton, Felix Armand rol alıyor.

Batı Avrupa'da geçen dram türündeki filmin konusu şöyle:

"1968 Mayıs'ı, etkilerini günden güne ivmelenen bir güçle sürdürmektedir. Dönemin özgürlükçü ve aktivist gençliği hayallerini gerçekleştirme hedefiyle ilerlerken, uzakta görünen 'devrim' giderek yaklaşmaktadır. Gilles, Christine ve Alain arasındaki ilişki de dönemin ruhuyla eşzamanlı olarak ilerler. Devrime giden yolun heyecanı ve telaşını yaşayan üç genç, bu süreçte yaşadıklarını sanat üzerinden dışa vurmaya çalışır. Üçü arasında yaşanan aşk üçgeni de dönemin kendisi kadar karışık ve zorludur."


İBLİSİN OĞLU: 13.VAHŞET

Emre Kaya'nın yönettiği "İblis'in Oğlu: 13. Vahşet" filminde, üniversitede gazetecilik bölümünde okuyan öğrencilerin bitirme tezi için konu ararken, 8 dağcının esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolması ve olayın arkasında düşündükleri Wild'in hikayesini kamera kayıtlarına almaları sırasında yaşadıkları konu ediniyor. Filmde Fevzi Altunbulak, Burakhan Keyif, Erkan Karadeniz ile Merve Uçar Cangöz rol alıyor.


GENÇ VE GÜZEL

François Ozon imzalı "Genç ve Güzel"de, başrolleri Marine Vacth, Geraldine Pailhas ve Frederic Pierrot paylaşıyor. "4 mevsim ve 4 şarkıyla 17 yaşındaki bir kızın çağdaş portresi" olarak tanımladığı son filminde, yaşıtları ve arkadaşları gibi, okul ve ev arasında sıradan bir hayat sürdüren 17 yaşındaki İsabelle'in hayatını konu ediniyor. Filmde geçen her mevsime, bir Françoise Hardy şarkısı eşlik ediyor.


JUSTIN BIEBER'S BELIEVE

Jon M. Chu'nun yönettiği ve genç şarkıcı Justin Bieber'in oynadığı "Justin Bieber's Believe", bugün vizyona giriyor. Dünyanın gözü önünde büyüyen ve milyonlarca takipçisi olan Bieber'ın sahne ışıklarının arkasındaki serüvenini konu alan filmde, izleyiciyi sürprizler bekliyor. Şarkıcının konserlerindeki çarpıcı bölümlerden kesitlerin de yer aldığı film, dünya ile aynı anda Türkiye'de sinemaseverlerle buluşuyor.

Sabah

 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
1396597731788.jpg


Hangi filme gitmeli?

Bu hafta 6'si yabancı 10 film vizyona girecek. İşte haftanın yenileri ve fragmanları...

"NUH: BÜYÜK TUFAN"

Cesaret, fedakarlık, umut ve kurtuluşun ilham veren hikayesini anlatan filmi, 1998 yılında çektiği "Pi" filmiyle Sundance Film Festivali'nde "En İyi Yönetmen Ödülü"nü kazanan Darren Aronofsky yönetti.

Hz. Nuh'u, "Gladyatör" filmindeki performansıyla "En İyi Erkek Oyuncu" Oscar'ı kazanan Rossel Crowe'un canlandırdığı filmde, Emma Watson, Logan Lerman ile Jennifer Connely kamera karşısına geçti.

Kutsal kitaplarda da geçen Nuh tufanını konu alan film, 130 milyon dolarlık bütçeyle çekildi.


"MANDELA: ÖZGÜRLÜĞE GİDEN YOL"

Hayatını ayrımcılığa karşı mücadeleye adayan ve 2013 yılının Aralık ayında hayatını kaybeden Mandela'nın, siyaseti bıraktıktan sonra kaleme aldığı otobiyografisinden beyazperdeye aktarılan film, Güney Afrikalı liderin tüm hayat hikayesini anlatan ilk film olma özelliğini taşıyor.

Yönetmenliğini Justin Chadwick'in üstlendiği filmde, Mandela'yı "Pasifik Savaşı", "Prometheus" ve "Thor" gibi filmlerde rol alan İngiliz oyuncu İdris Elba, Mandela'nın eşi Winnie Madikizela Mandela'yı ise "Karayip Korsanları" ve "Skyfall" ile dikkati çeken Naomie Harris canlandırdı.

Filmde, Nelson Mandela'nın küçük yaşta çobanlık yaptığı Transkei köyündeki çocukluk yıllarından, Güney Afrika'nın demokrasiyle seçilmiş ilk başkanı olduğu döneme kadar olan etkileyici hayat hikayesi anlatılıyor.


"BASKIN 2"

Devam filmi "Baskın-2/The Raid 2: Berandal"i de ilk filmde olduğu için Gareth Huv Evans yönetti. Iko Uwais, Arifin Putra, Oka Antara ile Tio Pakusadewo'nun oynadığı filmin konusu özetle şöyle:

"Tahmin ettiğinden çok daha zorlu olan baskın operasyonuyla çeteyi çökerten Rama, yeraltı dünyasının çok daha büyük isimlerinin dikkatini çeker. Ailesi tehlike altındadır, karısını ve yeni doğmuş bebeğini korumanın tek bir yolu vardır. Yeraltı dünyasına casus olarak girecek ve yozlaşmış sistemin çürük halkalarını oluşturan en tepedeki politikacı ve polisleri açığa çıkarmak için aralarına sızacaktır. Rama bu gizli görev için çete liderinin oğlunun ekibine girebilmelidir."

"AŞK OYUNU"

Yönetmen Umut Yüksel'in senaryosunu Ezgi Yüksel ile birlikte yazdığı "Aşk Oyunu" adlı filmde, Kemal Uçar, Pınar Göktaş, Lemi Filozof, Ebru Öztürk, Suzan Kardeş, Ali İhsan Varol ve Dilşah Demir'in rol aldı.

Galatasaraylı bir karakterin başından geçenlerin anlatıldığı filmin çekimleri, 3 haftada İstanbul ve Bolu'da tamamlandı. "Ağustos ayında gerçekleşen Weston ailesinin büyük buluşması, her birinin kendi sorunları ve birbirleriyle yaptıkları içinden çıkılmaz tartışmalarla, büyük bir kargaşaya dönüşecektir. İlaç bağımlısı anne Violet Weston'ın başta büyük kızı Barbara ile çatışmalarına, aldatılan diğer çocuklar ve onların çocukları ile olan sorunları da eklenince, ortaya dramatik, trajik ve hüzünlü bir mücadele çıkacaktır."


"MANDIRA FİLOZOFU"

Müfit Can Saçıntı'nın yönettiği ve Müfit Can Saçıntı, Rasim Öztekin, Ayda Aksel ile Eser Eyüboğlu'nun oynadığı "Mandıra Filozofu", haftanın yerli yapımlarından...

Yapımcılığını üstlenen Birol Güven'in senaryosunu da kaleme aldığı filmin müziklerini Aydın Sarman ve Burcu Güven yaptı.

Çekimleri doğal güzellikleriyle dünya çapında ünlenen Bodrum'un Çökertme Köyü'nde gerçekleştirilen "Mandra Filozofu" adlı filmde, Robinson Crouse hayatı yaşayan felsefe bölümü mezunu Mustafa Ali'nin bir zengin iş adamı ile karşılaşması ve köydeki aile içi çekişmeler eğlenceli bir dil ile anlatılıyor.


"BIRAKMAK İSTİYORUM"

Sigarayı bıraktırmak amacıyla çekilen "Bırakmak İstiyorum" filminin yönetmenliğini Yücel Yolcu yaptı.

Sigarayı bıraktırma terapisti Emre Üstünuçar'ın 10 yıllık tecrübeleri ışığında sigara bağımlılığına ayna tutan filmin yapımcılığını İpek Sorak üstlendi.



"MELEKLERİN MUCİZESİ"

Yönetmen Biray Dalkıran imzası taşıyan "Meleklerin Mucizesi"nin senaryosunu yapımcı Nur Türkşen, Zeynep Uzma ile birlikte kaleme aldı.

Hakan Türkşen, Gaye Gürsel, Cem Kılıç, Altan Erkekli, Ayşen Gruda, Dilek Serbest, Murat Parasayar ve Yıldız Asyalı'nın rol aldığı filmde, geçmişin izlerinden kurtulamayan ve kendini affedemeyen Hakan'ın mucizelerle dolu hayatının hikayesi aktarılacak.



"BÜYÜLER EVİ: SİHİRBAZ KEDİ"

"Sammy'nin Maceraları" ve "Sammy 2"den sonra uzun metrajlı bir film için fikir arayışı içerisine giren yapımcı ve yönetmen Ben Stassen, 10 yıl kadar önce yapılan 12 dakikalık filmin süresini uzatarak, beyazperdeye taşıdı.

Tolga Çevik, Altan Erkekli, Volkan Severcan ile Berna Diribaş'ın seslendirdiği animasyon animasyon filmde, terk edilmiş yavru kedicik Şimşek'in, fırtınadan barınacak bir yer ararken, "Şöhretli Lawrence" olarak da bilinen emekli sihirbaz Lawrence'a ait gizemli malikaneye gizlice girmesinin ardından yaşananlar anlatılıyor. Film, 3 boyutlu olarak da vizyona girecek.


"KAN KOKUSU"

Yönetmen Jim Mickle imzası taşıyan ve 2010 yılında olay yaratan "Meksika" filminin yeniden çevrimi olan "Kan Kokusu/We Are What We Are" adlı filmin başrollerinde, Bill Sage, Ambyr Childers, Julia Garner ve Kelly McGillis rol aldı.

Senaryosunu Jorge Michel, Jim Mickle ve Nick Damici'nin yazdığı filmin konusu özetle şöyle:

"Parkers ailesi, babaları Frank'in katı kurallarıyla herkesten uzak, münzevi bir hayat sürmektedir. Annelerinin beklenmeyen ölümünün ardından Iris ve Rose, küçük kardeşleri Rory'ye göz kulak olmanın yanı sıra geçmişe ait ürkütücü bir sırrın yeni yüklenicileri olacaklardır. Fırtına nedeniyle taşan nehir ailenin sakladığı vahşi sırrın ipuçlarını ortaya çıkarınca, evlerinin kapısı yıllarca uzak durdukları kasabalı tarafından çalınmaya başlanacaktır."


"ÇOCUK BÜYÜTME REHBERİ"

Meksika Acapulco'da çekilen "Çocuk Büyütme Rehberi", oyuncu Eugenio Derbez'in yönetmenliğini yaptığı ilk uzun metrajlı filmi.

Bir baba-kız hikayesini beyazperdeye taşıyan filmde, Derbez aynı zamanda "Valentine" adlı bir babayı canlandırıyor. Filmde, Derbez'e Loreto Peralta, Jessica Lindsay, Daniel Raymont eşlik ediyor.

Sanat yönetmenliğinde "Robin Hood", "Blood Diamond", "Wrath of Titans" gibi önemli yapımlardan hatırlanan Jordan Crock'ın yaptığı filmin müzik tasarımında ise Bafta, Goya, Ariel ödüllü Martin Hernandez bulunuyor.

Sabah
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
Vizyona giren filmler

Vizyona giren filmlere göz atıp, zevkinize uygun bir filmi hafta sonu planınıza dahil etmek istemez misiniz?

Kaptan Amerika: Kış Askeri
Kaptan Amerika’yı, Yenilmezler ile birlikte New York’ta yaşanan dehşet verici olayların ardından Washington D.C.’de huzur içinde yaşarken ve modern dünyaya uyum sağlamaya çalışırken buluyoruz.
S.H.I.E.L.D. üyesi bir arkadaşı saldırıya uğrayınca Steve, dünyayı tehlikeye atan bir entrika ağının içine çekilir. Kara Dul (Black Widow) ile güçlerini birleştiren Kaptan Amerika, kendisini susturmak için gönderilen profesyonel katillerle savaşırken bir yandan da giderek genişleyen bir komployu ortaya çıkarmak için çabalamaktadır. Bu kötü niyetli oyunun foyası meydana çıkınca Kaptan Amerika ve Kara Dul yeni arkadaşları Falcon’dan yardım isterler. Fakat kısa süre sonra kendilerini hiç beklenmedik ve zorlu bir düşmanla; Kış Askeri ile karşı karşıya bulurlar.
Gösterim Tarihi: 11 Nisan 2014
vizyon_17aca50d-a775-4ea1-ae1a-35df86c9efda_1.jpg

Hızlı ve Korkusuz
Gezgin bir yabancı, seyahate çıktığı şehirde bir araba kiralar. Fakat kimin olduğunu bilmediği bu araba yerel polisle başına büyük işler açacak, dahası yozlaşmış emniyet-güç ilişkilerini ortaya çıkartacaktır. Senaristliğini ve yönetmenliğini Mukunda Michael Dewil’ın üstlendiği gerilim türündeki filmin baş rolünde ise 2013 Aralık'ında hayatını kaybeden Paul Walker yer alıyor.
Gösterim Tarihi: 11 Nisan 2014
gosterim-tarihi-11-nisan-2014_5df1204f-0b53-4e91-80d9-d0542c204c77_1.jpg

Rio 2
Rio 2′de, Blu, Jewel ve üç çocuğunu sihirli bir şehirde harika bir ev hayatı yaşarken buluyoruz. Jewel çocuklara gerçek kuşlar gibi yaşamayı öğretmeye karar verince, ailenin Amazonlara gitmesi konusunda ısrarcı olur. Blu yeni komşularına alışmaya çalışırken, Jewel’ı ve çocukları vahşi dünyanın ellerinde kaybetmekten korkmaktadır
Gösterim Tarihi: 11 Nisan 2014
gosterim-tarihi-11-nisan-2014_286323f2-7c63-4a3a-a3f0-6a8208652b82_1.jpg

Hayaletli Ev
Lisa 16. yaş gününü 1 günle kaçırır. Ancak sonsuza kadar yaşayacaktır o artık bir ölümsüzdür. Lisa ailesiyle birlikte hayatını kaybetmiştir ancak lisa o günü hergün defalarca tekrar tekrar yaşamaktadır. İlerleyen günlerde Lisa bir varlık tarafından izlenildiğini hissetmeye başlar. Lisa evin bir zamanlar genç kızları kaçırıp kalıntılarını gizli bir kalorifer dairesine saklayan seri katile ait olduğunu öğrenir. Bu katil ölünce, “Haunter” olmuştur; yani yaşayanları ele geçirme yeteneğine sahip güçlü ve kötü bir ruh.
Gösterim Tarihi: 11 Nisan 2014
vizyon_0a456bf0-ac09-4088-91d8-cd0f1df8fd3f_1.jpg

,

Büyük Budapeşte Oteli
İki savaş arasındaki dönemde ünlü bir Avrupa otelinde kapı görevlisi olarak çalışan Gustave H ile lobi görevlisi Mustafa’nın arkadaşlık hikayesine odaklanıyor.
Gösterim Tarihi: 11 Nisan 2014
vizyon_e3883474-5ecf-467c-beb8-2df4077cfba3_1.jpg

Joe
Joe, bahtsız Gary Jones ve sefalet ic¸indeki babasını, bir kereste s¸irketindeki “agˆac¸ zehirleme” ekibine alır. Vurdumduymazlıgˆıyla bilinen Joe, Gary’de farklı bir s¸eyler oldugˆunu hisseder: Kararlılık, bozulmamıs¸lık ve Joe’nun artık inanmadıgˆı bir direnc¸ duygusu. Gary her s¸eyden mahrum kalmıs¸, hayatında bir gu¨n bile okula gitmemis¸tir ama yine de ailesine bakmak, babası canavarlas¸tıgˆında kız kardes¸ini korumak ve daha iyi bir gelecek umuduna tutunmak zorundadır. Joe ve Gary ikisini de geri do¨nu¨lmez bir s¸ekilde degˆis¸tirecek sıradıs¸ı bir bagˆ gelis¸tirirler. Gary, u¨stesinden gelemeyecegˆi gu¨c¸lu¨kte bir tehlikeyle kars¸ı kars¸ıya geldigˆinde Joe’dan yardım ister.
Gösterim Tarihi: 11 Nisan 2014
gosterim-tarihi-11-nisan-2014_dd37202a-0b65-4da8-8031-81bc42c735fe_1.jpg
Hayat Sana Güzel
İstanbul'un büyük inşaat şirketlerinden birisinin sahibi olan Azmi, Güneydoğu Anadolulu toprak ağası çok zengin bir ailenin oğludur. Doğduğu toprakların geleneklerine sıkı sıkıya bağlıdır. Güzel eşi ve oğluyla birlikte yolunda giden mutlu bir evliliğe sahiptir. Behiye, eşine sadık, 35-40 yaşlarında havalı bir sarışındır. Anadolu yaşantısından İstanbul şehir yaşantısına Azmi'den daha kolay adapte olmuş cemiyet hayatına karışmıştı ve kocasıyla uyum içinde yaşayan alışveriş meraklısı bir kadındır. Azmi'nin baş edemediği sürekli kabusu "ölüm korkusu "dur. Bu yüzden etrafındaki herkesin hayatını cehenneme çevirir.Tahlil sonucunu öğrenmeye gittiğinde ise 2 aylık ömrü kaldığını öğrenir ve şok geçirir. Kendisine cennet kapılarını açmak için hazırlıklar yapmaya başlar. Etrafındakiler ise ondaki değişikliklere anlam veremez. Sonunda peş peşe hiç ummadığı şekilde gelişen olayların ortasında kalan Azmi'nin hayatı gerçek bir kabusa döner...
Gösterim Tarihi: 11 Nisan 2014
joe_c2ff0fb7-e648-492f-8792-5400841ae7da_1.jpg

Kendime İyi Bak
Begüm Birgören, Aslı Tandoğan ve Çağdaş Onur Öztürk'ün başrollerini paylaştığı "Kendime İyi Bak" 11 Nisan'da sinemalarda!
Gösterim Tarihi: 11 Nisan 2014
gosterim-tarihi-11-nisan-2014_fdd3d08d-1321-40b6-a78c-6822f35a9697_1.jpg

ekolay

 

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.636
Tepki
53.661
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
Hayat sana güzel'e gidebilirim epeydirde sinemaya gitmiyorum :durbun:
Bacım su ve ateşi izle mutlaka :1:
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
Güzel miydi ya hiç ilgimi çekmemişti o film bakarım belki :findikim:

Kendine İyi Bak'ta kim var :D bizim Kuzey Güneydeki Barış :gulsemmi:
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
Haftanın Vizyona Giren Filmleri!



Bugün vizyona giren filmleri kaçırmamanızız öneriyoruz.

Son Üç Gün (3 Days to Kill)
Emekli olmak üzere olan Ethan Runner son bir iş için görevlendirilir. Ancak bu göre sırasında enjekte edilen bir madden ötürü hastalanır ve 3 günlük ömrü kalır. Bu sürede bütün şebekeyi temizlemek zorundadır.
Vizyon Tarihi: 02 Mayıs 2014
vizyon_1bae87ad-b2d9-497b-9245-41e6afd6742a_1.jpg

Sabotaj (Sabotage)
Filmde Narkotik Suçlar Bölümü'nde çalışan bir grup özel hareket polisinin maceraları anlatılıyor. Büyük bir uyuşturucu şebekesinin hücre evindeki yüklü miktarda uyuşturucuyu ele geçiren DEA ekibinin elemanları, bu baskından sonra birer birer öldürülmeye başlar ve ekip kendini büyük bir tehlikenin orta yerinde bulur.
Vizyon Tarihi: 02 Mayıs 2014
vizyon_31de26ed-ef52-44cd-b16e-5c8eb95183db_1.jpg

Öteki (The Other Woman)
Mutlu bir evliliği olan Leslie Mann bir gün eşinin diğer kız arkadaşıyla tanışırı ve işler bir anda değişir. Bu ikili tam sevdiği adamdan intikam almaya karar verdiklerinde, üçüncü bir kadının olduğunu öğrenirler. Ve bundan sonra işler Nikolaj Coster-Waldau canlandırdığı karakter için iyi olmayacaktır....
Vizyon Tarihi: 02 Mayıs 2014
vizyon_f33a5ec9-6664-4a02-90ff-b21a3e5f066b_1.jpg

10. Köy Teyatora
Bu film; masum ve temiz kalpli insanların yaşadığı, şirin, komik ve henüz yalanın keşfedilmediği bir köyü anlatmaktadır. Tiyatronun temsilcisi Dionysos’un yaşadığı 10. Köy'e yolları düşen bir öğretmen ve bir tiyatro kumpanyası, burada garip durumların olduğunu ve köylülerin garip konuşmalar yaptıklarını fark ederler. Çünkü bu köyde henüz yalan keşfedilmemişdir. Yalnızca akıllarından ya da kalplerinden ne geçiyorsa onu söylemektedirler. Öğretmen, köy okulunda göreve başlarken, kumpanya elemanları da Dionysos adına canlandırmak istedikleri bir gösterimi ahaliye kabul ettirmek isterler. Yüzyıllardır '’10. Köy’’de insanlarla birlikte yaşayan ve burada yalan söylenmesini yasaklayan Dionysos’un varlığından köylülerin haberi yoktur. Dionysos etrafı gizliden gizliye izleyerek bazı olaylara müdahale etmektedir. Yaşanan olaylar birbirini kovalar, köylüler gelenlerle kaynaşmaya başlarlar ve ortaya komik, düşündürücü durumlar çıkar.
Vizyon Tarihi: 02 Mayıs 2014
vizyon_4248aa27-612a-49a1-9c04-fe65372f4c2f_1.jpg


Fındık İşi (The Nut Job)
Somurtkan Sincap ve onun fare arkadaşı Buddy bulundukları şehirdeki parkta güzel bir yuvada yaşamaktadırlar. Ancak kahramanlarımız evlerini istila etmeye çalışan iki kemirgenle mücadele etmek zorundadırlar.
Vizyon Tarihi: 02 Mayıs 2014
vizyon_4fc88bd7-cebd-4a8c-84b1-8ffc533327bf_1.jpg

Bensiz
Çocukluğundan bu yana futbol ile ilgilenen ve profesyonel düzeyde bu mesleği icra etmenin hayalini kuran bir gençtir Necip. Ancak oynadığı takımın profesyonel lige yükselme mücadelesi verdiği en kritik maçta şanssız bir sakatlık geçirir ve felç kalır. Yakışıklı, hayat dolu, mutlu bir genç olan Necip, hayatının bundan sonrasını çok sevdiği futboldan uzakta, bir koltuğa çakılı durumda sürdürmek zorunda kalacaktır.
Vizyon Tarihi: 02 Mayıs 2014
vizyon_a1af81c2-eb60-4548-98f4-2d15fc00ef1e_1.jpg


Düş ve Gerçek Jimmy P.
II. Dünya Savaşı’nda Fransa’da savaşmış olan Jimmy Picard, savaş sonrasında çektiği şiddetli baş ağrıları, ani görme ve işitme kayıpları üzerine hastaneye yatar. Doktorlar Jimmy üzerinde çeşitli testler uygulamalarına rağmen rahatsızlığının nedenini bir türlü bulamazlar. Bunun üzerine Jimmy, Fransız bir antropolog, psikolog ve Yerli Amerikan Kültürü Uzmanı George Devereux’a yönlendirilir. Normal şartlar altında asla tanışmayacak, hiçbir ortak noktaları olmayan bu ikilinin arasında ilk seanslarından itibaren karşılıklı güven ve saygıya dayalı samimi bir ilişki kurulur. İkisi birlikte Jimmy’nin anılarını ve düşlerini keşfetmeye başlarlar.
Vizyon Tarihi: 02 Mayıs 2014
vizyon_b60c3c94-1925-4b5a-acc5-8347deee6b0a_1.jpg

Şanslı Sayılar (The Pelayos)
Gonzalo ve Iván Pelayo bir ekip kurarak, yaşamları boyu önlerine çıkan en iyi fırsatı değerlendirmeye karar verirler. Bu sıra dışı ailenin yegane amacı kendilerine has bir yöntemle rulet masasından binlerce dolar ile kalkmaktır. Ardından kumarhane vurgununun çapını da genişletirler. Fakat başlarına bela olan bir kumarhane müdürü bunu yanlarına kolay kolay bırakmayacaktır. Yönetmenliğini ve senaristliğini Eduard Cortés’in üstlendiği ve gerçek bir hikayeden uyarlanan filmin oyuncu kadrosunda Daniel Brühl, Gonzalez Arantxa, Sònia Casademont gibi isimler yer alıyor.
Vizyon Tarihi: 02 Mayıs 2014
vizyon_4ae71ca6-a862-4855-bd82-740ff156ee56_1.jpg



ekolay
 

esmeryarim

Daimi Üye
Katılım
4 Kasım 2010
Mesajlar
3.430
Tepki
3.148
Puan
113
Konum
üç meleğin kalbinde
önceleri takip edebiliyordm hangi film nezaman vizyonda diye

2 senedir ne var ne yok bakmaya fırsatım olmuyor :tskler:

yorumları gidip izleyenlerden dinliyorum artık
beklediğin gün gelecekse çekilen çile kutsaldır diyip çocukların büyümesini bekliyorum bende :ko
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
Haftanın filmleri


377201205431.jpg



Türkiye sinemalarında bu hafta 1'i yerli 8 film vizyona girecek.

"X-Men: Geçmiş Günler Gelecek"
Bryan Singer'in yönettiği ve Jennifer Lawrence, Michael Fassbender, Evan Peters ile Ellen Page'in oynadığı "X-Men: Geçmiş Günler Gelecek" izleyiciyle buluşacak.

Aksiyon ve macera türündeki filmde, X-Men dünyasının tüm kahramanları, türlerinin hayatta kalabilmesi için iki farklı zaman boyutunda savaş verecek. X-Men üçlemesinin sevilen karakterleri, geleceği kurtarmak için "geçmişi değiştirmek" zorunda kalacakları bir mücadeleye girişecek.

380473961224.jpg


"Zayıflığın Esareti"
Catherine Breillat'ın yönettiği ve Isabelle Huppert, Kool Shen, Laurence Ursino ile Christophe Sermet'in oynadığı "Zayıflığın Esareti" vizyona girecek.

Dram türündeki Fransa-Belçika ortak yapımı film, Breillat'ın hayatının sıkıntılı bir dönemini konu ediniyor.

381846466439.jpg


"Mavi Adam"
Haftanın tek yerli yapımı senaristliğini ve yönetmenliğini Utku Çelik'in üstlendiği "Mavi Adam" adlı film. Tamamen İngilizce çekilen filmin oyuncu kadrosunda Alex Dawe, Derya Aslan, Sarper Semiz ve Aydın Orak yer alıyor.

Dram ağırlıklı sahneleriyle dikkat çeken film, Irak işgali sırasında kaçırılan yabancı bir arkeoloğun başına gelenlerle birlikte 1991 yılında öldürülen Müslümanları ele alıyor.

382551902961.png


"Şeker Portakal"
Dünyada 16 dile çevrilerek 19 ülkede milyonlar satan, 20. yüzyılın başyapıtlarından biri olarak kabul edilen "Şeker Portakalı" romanından uyarlanan film, sevgiyi kendisi bulmak zorunda kalan ve günün birinde acıyı keşfeden küçük bir çocuğun öyküsünü anlatıyor.

Marcos Bernstein'in yönettiği ve Joao Guilherme Avila, Eduardo Dascar, Fernanda Vianna ile Emiliano Queiroz'in oynadığı "Şeker Portakalı", sevgiyi kendisi bulmak zorunda kalan ve günün birinde acıyı keşfeden küçük bir çocuğun öyküsünü beyazperdeye aktarıyor.

Brezilyalı yazar Jose Mauro De Vasconcelos'un çocukluğundan derin izler taşıyan filmin konusu özetle şöyle:

"Çok yoksul bir ailenin oğlu olan Zeze, hayatın karşısına çıkardığı sarsıntı ve zorlukları hayal gücünün yardımıyla yazarak aşabileceğini keşfeder. Yeni taşındıkları evlerindeki portakal ağacı ise artık en iyi arkadaşı olmuştur."

382965617613.jpg


"Aşk, Tutku, Dedikodu"
Mona Achache'in yönettiği ve Camile Chamoux, Audrey Fleurot, Anne Brochet ile Josephine De Meaux'un oynadığı "Aşk, Tutku, Dedikodu" izleyiciyle buluşacak.

Fransa yapımı film, her yaştan kadının kendisinden bir şeyler bulacağı ve hayatta birçok seçeneğin olduğunu görecekleri bir romantik komedi.

383523477189.jpg


"Telekinezi"
Marina De Van'ın yönettiği ve Missy Keating, Marcella Plunkett, Padraic Delaney ile Charlotte Flyvholm'in oynadığı "Telekinezi", korku severleri sinema salonlarına çekmeyi hedefliyor.

Filmde, ailesinin öldürülüşüne tanık olan bir çocuğun başından geçen akıl almaz olaylar anlatılıyor.

384321266303.jpg


"Cin"
Haftanın korku ve gerilim türündeki bir başka yapımı, Tobe Hooper'ın yönettiği ve Aiysha Hart, Razane Jammal, Paul Luebke ile Khalid Laith'in oynadığı "Cin".

Birleşik Arap Emirlikleri'nin ilk fantastik gerilim-korku filmi olma özelliği taşıyan filmin konusu özetle şöyle:

"ABD'de yaşamakta olan Birleşik Arap Emirlikleri vatandaşı bir çift, ülkelerine dönme kararı alır. Al Jazeerah Al Hamra bölgesinde çok lüks bir daireye taşınır. Her şey ilk başta güzel gözükse de bilmedikleri birşey vardır, evlerinin bulunduğu yerde başka yaratıklar da yaşamaktadır."



"Tinker Bell ve Korsan Peri"
Peggy Holmes'un yönettiği ve Mae Whitman, Christina Hendricks, Tom Hiddleston ile Lucy Liu'nun seslendirdiği animasyon film "Tinker Bell ve Korsan Peri" filminde, Zarina adındaki perinin, Peri Adası'nın çok değerli mavi peri tozunu çalarak kaçması sonrasında yaşanan maceralar izlenebilecek.

HT Magazin

 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
1401436800866.jpg


Hangi filme gitmeli?

Bu hafta ikisi yerli 8 film vizyona girecek.

"TOPRAĞA UZANAN ELLER"

Yalanın Bilinmediği Bir Köy" izleyiciyle buluşacak. Necmi Yapıcı, Tanju Tuncel, Ümit Bakış ile Fırat Albayram'ın oynadığı komedi türündeki filmin müziklerini Ezgi'nin Günlüğü'nün solisti, söz yazarı ve bestecilerinden Hüsnü Arkan yaptı.

Filmde, Antik Yunan Tiyatrosu'nun temsilcisi Dionysos'un yaşadığı 10. Köy'e yolları düşen bir öğretmen ve bir tiyatro kumpanyasının köylülerle yaşadıkları anlatılıyor.

cin-karasi_df4b2417-b0ef-4a4f-aadb-bc94afead3d7_1.jpg


"AZEM: CİN KARASI"

Haftanın bir diğer yerli yapımı "Azem: Cin Karası" adlı filmin yönetmen koltuğunda Volkan Akbaş oturuyor.

Başrollerinde Zeki Şen ile Eylül Öztürk'ün yer aldığı filmin konusu, 1954'te Düzce'de geçen bir hikayeye dayanıyor. Savunucu anlamındaki "Azem" büyüsünün ismini verdiği gerilim türündeki film olayın yaşandığı yerde, Düzce'nin bir köyünde geçiyor.

malefiz_980b5dd6-3234-4d41-b299-2d3b4d83343f_1.jpg


"MALEFIZ"

Görkemli siyah kanatlara sahip güzel, saf ve genç bir kadın olan Malefiz, barışçıl bir orman krallığında büyüdüğü için huzurlu bir hayata sahiptir. Ta ki bir gün insanlardan oluşan istilacı bir ordu gelip, topraklarının düzeni tehdit edene kadar... Malefiz, topraklarının koruyucusu olur ama acımasız bir ihanete uğrayınca o saf kalbi taşa dönüşür. İntikam hırsıyla dolan Malefiz, insanların kralıyla destansı bir savaş verir ve kralın yeni doğan çocuğu Aurora'yı lanetler. Çocuk büyüdükçe Malefiz, Aurora'nın krallığa başarı getirecek ve Malefiz'in gerçek mutluluğunu sağlayacak olan anahtar olduğunu fark eder.



"BAŞKALARININ HİZMETKARI"

Oscar ödüllü yönetmen Lee Daniels'in yönettiği ABD yapımı "Başkanların Hizmetkarı" vizyona girecek.

Forest Whitaker, Robin Williams, Liev Schreiber, James Marsden ve Oprah Winfrey'in rol aldığı Film, 1952'den 1986'ya kadar Beyaz Saray'da uşaklık (kahyalık) yapan Cecil Gains'ın yaşamını anlatıyor.

kan-baglari_31e97e29-9b9d-4d4f-ac32-61bf3ca1a15b_1.jpg


"KAN BAĞLARI"

Fransız aktör ve yönetmen Guillaume Canet'in yönettiği ve Clive Owen, Billy Crudup, Marion Cottilard ile Mila Kunis'in oynadığı "Kan Bağları", gerilim severleri sinema salonlarına çekmeyi hedefliyor.

Film, Fransız yönetmen Jacques Maillot'un 2008 yapımı "Rivals" adlı yapımından uyarlandı.

New York'ta 1974 yılında geçen filmde, polis memuru Frank ile hapisten yeni çıkan kardeşi Chris arasında yaşanan aksiyon dolu yaşam öyküsü beyazperdeye aktırıldı.

asabi-adam_3ddb8788-31ac-4897-8c7e-7028551268e1_1.jpg

"ASABİ ADAM"

Phil Alden Robinson'un yönettiği ve Robin Williams, Mila Kunis, Peter Dinklage ile Melissa Leo'nun oynadığı "Asabi Adam" komedi ve dramı içinde barındıran bir film.

Filmde Robin Williams tarafından canlandırılan Henry Altmann, bir trafik kazasından sonra gittiği hastanede Mila Kunis'in oynadığı doktor Sharon Gill'in teşhisiyle sadece 90 dakikalık ömrü kaldığını öğrenir. Ardından bugüne dek yaptığı hatalar için insanlardan af dilemek üzere New York'un altını üstüne getirecek bir maceraya atılır.


son-sans_9ce57741-9b0c-4175-acbd-605bf39235c7_1.jpg

"SON ŞANS"

Polonyalı yazar Stanislaw Lem'in "Gelecek Bilim Kongresi" isimli kitabından uyarlanan bilim-kurgu, çizgi ve dram içerikli "Son Şans" adlı filmin yönetmenliğini Ari Folman yaptı.

ABD, Almanya, İsrail, Polonya, Lüksemburg, Belçika ve Fransa ortak yapımı olan filmin oyuncu kadrosunda Robin Wright, Harvey Keitel, Jon Hamm ile Paul Giamatti yer aldı.

Yaşlı ve işsiz bir aktrise gelen son bir iş teklifi üzerinden yola çıkan film, kadının bu işi kabul ederken verdiği kararın nelere sebep olduğuna ve başına gelen olaylara odaklanıyor.


"BALIK İLE KRAKER'İN MACERALARI"

Dan Krech'in yönetmenliğini yaptığı haftanın bir diğer çizgi filmi "Balık ile Kraker'in Maceraları"nda ise Fish adında bir balık ve Chips adında bir kedinin, hayallerini süsleyen sihirli kemiği almak için birbirlerine karşı verdikleri mücadele izlenebilecek.

Sabah


 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
Vizyona Giren Filmler!

Vizyona giren filmleri kaçırmamanızı öneriyoruz...

Mezarına Tüküreceğim 2 (04 Temmuz 2014)

Katie Carter, New York'ta bir restoranda çalışıyordur. Moda dünyasına girmek isteyen Kate, ünlü bir fotoğrafçıdan aldığı tavsiye üzerine kendi fotoğraflarından oluşan bir portfolyo hazırlamak için işe koyulur. Moda fotoğrafları çektirmek için parası yoktur ancak gazetede gördüğü bedava fotoğraf çeken adamın ilanıyla hayatı değişir. Nasıl bir belaya bulaştığından habersiz, tecavüz ve şiddet ile karşılaşacaktır.
vizyon_502420e1-d3e9-4305-ba14-48b4412595f0_1.jpg


Uçuş 7500 (04 Temmuz 2014)

7500 numaralı Tokyo uçuşundaki insanlar enteresan karakterlerdir. Uçuşun ortalarında, uçak beklenmeyen bir anda korkunç bir türbülansa girer. Bazı yolcular koltuklarından düşer ve servis arabaları da dahil olmak üzere bütün eşyalar kabin içerisinde savrulur. Türbülans sırasında çıkan kargaşa, kabin ekibi de dahil herkesi tedirgin eder. Türbülans dindiğinde, gizemli işadamı Lance Morrell hayatını kaybetmiştir. Durumun ne olduğu ve nedeni belirsizdir.

vizyon_62304659-0f20-4a28-ba22-c3921c2272a6_1.jpg


Göz (04 Temmuz 2014)

Film oldukça gizemli ve eski bir aynanın etrafında gelişiyor. Aynanın son sahipleri olan Kaylie ve Tim, anne babalarının ölümünün ardından kötü giden ilişkilerini düzeltmeye çalışan iki kardeştir. Kaylie, tüm tersliklere bu aynanın yol açtığına inanmaktadır. Kaylie olayları çözmek ister, aaraştırmasında derine indikçe tarih kendini tekrarlayacaktır. Kardeşlerin ilişkileri daha da kötüleşir, çünkü zamanla aynanın kötücül gücünün etkisine girmişlerdir. Mike Flanagan'ın yönetmen koltuğunda yer aldığı 2013 yapımı korku filmi. Filmin başrollerinde Katee Sackhoff ve Karen Gillan yer alıyor.

vizyon_abe011c5-a9cf-4926-932b-16c2ac1a6074_1.jpg


Takip (04 Temmuz 2014)

10 yıl süren bir ekonomik bunalım döneminde her şeyini kaybeden eski bir asker olan Eric (Guy Pierce) artık acımasız ve soğuk bir adam olmuştur. Bu sırada bir çete, yaptıkları soygun sırasında işler kötü gidince yaralı arkadaşları Rey'i (Robert Pattinson) geride bırakıp Eric'in sahip olduğu son şey olan arabasını çalarlar. Eric'in artık hayattaki tek amacı intikamını almaktır, bu yolda Rey'i de yanına alır.

vizyon_ab4a3a1a-8071-4660-81f1-03e00f47cd6b_1.jpg


Çaylaklar Çetesi (04 Temmuz 2014)

David çalıştığı şirketin patronu Bay Larea nın kızı ile birliktedir. Sıradan başlayan bir günde bir anda kendini iş arkadaşı ile birlikte talihsiz olayların içinde bulur. Bay Larea ofisinde yarı çıplak halde baygındır. Ancak beklenmeyen şey pizzacı iki arkadaş Edu ve Gio'nun Bay Larrea'yi kacırma planlarıdır. David ve arkadaşı başlarındaki belalardan kurulmalıdır. Fakat her şey daha yeni başlamaktadır.

vizyon_9befacab-92b3-4a50-833d-f98068911c18_1.jpg


Gece Planı (04 Temmuz 2014)

Josh, Dena ve Harmon Amerika’nın düzeninden hoşnut değiller. Josh, öfkeli ve insanlar artık düşünmeye başlasın istiyor. Üniversiteden terk Dena zengin bir ailenin kızı ama onun aklında bambaşka bir yol izlemek var. Eski denizci Harmon ise ormanda yalnız başına yaşıyor ve patlayıcılar konusunda uzman. Plan, birlikte bir barajı havaya uçurduktan sonra herkesin kendi yoluna gitmesi. Ama işler sarpa sarıyor ve bu gençler yaptıklarının beklenmeyen sonuçlarına katlanabilecek kadar profesyonel değiller.

Film, heyecanı elden bırakmayan bir polisiye gibi ilerlese de, en kaçınılmaz politik ve ahlaki soruları, kolayca sevebildiğimiz ama uzaktan izlemeye davet edildiğimiz bu karakterler üzerinden soruyor. Reichardt’ın sineması soruları yine usulca soruyor ama hazır yanıtlara izin vermiyor. Kabul edelim: Her birimizin vicdanını, inandıklarını ve bütünlüklü hareket edebilme yetilerini sorguladığı bir dönemde yaşıyoruz ve kolayca ulaşabileceğimiz bir cevap yok.

vizyon_0cdaba56-6a5b-4ac1-984c-5402aeaec947_1.jpg


ekolay
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
Bu Hafta Vizyona Giren Filmler!

Bugün vizyona giren filmleri kaçırmamanızı öneriyoruz...

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti (11 Temmuz 2014)
Caesar ve arkadaşları San Francisco'da çok büyük bir panik yaratmışlardır. Ayrıca ALZ-113 virüsünü yavaş yavaş tüm dünyaya yayılmaktadır. Serinin ikinci filminde Maymunları Cehenneminin şafağına tanık olacağız. Virüsten kurtulan insanlar ve Caesar öncülüğündeki maymunlar, kaos ve ölümün hakim olduğu dünyada hayatta kalmaya çalışacaklar.

sinema_f15110db-8414-4631-adf7-f98873ff8ec2_1.jpg

Yetenek Avcısı (11 Temmuz 2014)
Bir sporcu menajeri olarak kariyerini kurtarmak için son bir çaba gösteren JB Bernstein (John Hamm) beyzbolun bir sonraki en iyi atıcısını bulmak için bir plan hazırlar. Birinci ligde bir beyzbol yıldızına dönüştürebileceği genç bir kriket atıcısı bulma umuduyla JB “Million Dollar Arm” adında bir realite şov yarışması düzenlemek için Hindistan’a gider.
Huysuz fakat keskin gözlü, emekli bir beyzbol yetenek avcısının da (Alan Arkin) yardımıyla Dinesh (“Slumdog Millionaire/Milyoner” filminden Madhur Mittal canlandırıyor) ve Rinku (“Life of Pi/Pi’nin Yaşamı” filminde Suraj Sharma canlandırıyor) adlarında, beyzbol hakkında hiçbir fikri olmayan ama topu hızlı fırlatmada çok yetenekli olan 18 yaşındaki iki oğlanı keşfeder. Onlar için birinci ligle sözleşme yapmayı ve kısa yoldan zengin olmayı uman JB, çocukları eğitmek için ülkesi Amerika’ya getirir. Amerikalılar Hindistan’da kendileri gibi olamazken köylerinden hiç çıkmamış olan bu çocuklar da Amerika’ya gelince aynı şekilde zorluk çekerler.
Çocuklar, beyzbolun inceliklerini öğrenirken JB de çekici arkadaşı Brenda’nın (Lake Bell) yardımıyla takım çalışması, sorumluluk ve bir aile olmanın ne demek olduğu hakkında değerli hayat dersleri alır.

sinema_56762027-cf54-4b30-8e06-6f7c0a22472e_1.jpg

Pıtırcık Tatilde (11 Temmuz 2014)
Bir okul döneminin daha sonuna gelinmiştir ve heyecanla beklenen tatil kapıdadır. Küçük Nicolas, ailesiyle birlikte deniz kenarına tatile gider ve Hotel Beau-Rivage’da yaza merhaba der. Sahilde kendisine her zamanki gibi yeni arkadaşlar edinebilen Nicolas, komik karakterlerin yanı sıra Isabella adında gözlerini kocaman açan bir kızla da tanışacaktır! Nicolas kızdan öyle korkar ki ailesinin onu zorla Isabella ile evlendireceğini sanır! Artarda yaşanan yanlış anlaşılmaların sonunda bu herkes açısından unutulmaz bir tatil olacaktır!

sinema_9ea21c36-7540-48f8-b5cd-9b0640a3fd06_1.jpg

Bela (11 Temmuz 2014)
Bir sokak serserisi olan Camiel Borgman'ın hayatı tek bir hamleyle büyük bir değişime uğrar. Sokaklardaki boş hayatı varlıklı bir burjuva ailesiyle tanışmasıyla son bulur. Büyük bir medya şirketinin sahibi olan ressam bir kadın ve kocasından oluşan bu aileyle tanışan Borgman, bir şekilde kendisini evlerine kabul ettirmeyi başarır ve bu andan sonra evde büyük değişimler yaşanmaya başlar.
Alex van Warmerdam'ın yazıp yönettiği film 2013 Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye için yarışmıştı.

sinema_f1b61049-76d4-4495-863a-413cadbf2c2b_1.jpg

Motel (11 Temmuz 2014)
Bir kiralık katil olan Jack (John Cusack), Dragna (Robert De Niro) adında ünlü bir mafya babası tarafından bir otelde çeşitli cinayetler işlemesi için tutulur. Ancak Dragna oraya gelene dek ayrılmaması gerekmektedir. Bu sırada otelde bulunan Rivka (Rebecca Da Costa) adında güzel bir kadınla yolları kesişir.

sinema_6213d345-961c-4ffb-b7eb-051f5c0d30c6_1.jpg

İnce Buz, Kara Kömür (11 Temmuz 2014)
1999 yılında, bir dizi parçalanmış cesedin bulunmasıyla başlayan bu polisiye, beş yıl sonrasına geçiş yapıyor. Söz konusu davayı çözüme ulaştıramayan iki polis, benzer cinayetlerin tekrar başlamasıyla dikkat kesiliyor. Deliller ise aynı genç kadına işaret ediyor. Parodi ile ciddiyet arasında, ilginç bir dengede seyreden İnce Buz, Kara Kömür, iyi bir kara filmin sahip olması gereken tüm bileşenlere sahip: yönlendirilmeye açık bir erkek karakter, bir vamp kadın, cinayet, entrika ve karanlık bir şehir.

sinema_17a7d3e0-525f-4a0e-b712-b2cd4f2b5aa8_1.jpg

Ayin (11 Temmuz 2014)
İki araştırmacı muhabir, kayıp bir kız için çok az kişi tarafından bilinen bir yere yolculuk yaparlar. Süreci de belgesel haline getirme niyetinde olan ikili, gittikleri yerde ilginç bir toplulukla karşılaşırlar. Kırsal kesimde köy hayatı yaşayan, modern şartlardan kopuk yaşayan 200 kişilik bu topluluk kendine "Cennet Tarikatı" adını vermiştir. Tarikatın lideri de "Peder" dedikleri bir adamdır. Grup tarafından gayet olumlu karşılanırlar ve belgesel çekimlerine bu tarikat da dahil olmuş olur. Fakat birlikte zaman geçirdikçe, tarikatın karanlık yüzünü keşfetmeye başlarlar. Öyle ki artık yaşadıkları, arkadaşlarının kayıp kız kardeşini bulmanın belgeselinden dehşet verici bir ölüm kalım savaşına dönüşür.

sinema_6b0d1c81-3716-4593-a99d-574ea5f07801_1.jpg

İlk Görüşte Aşk (11 Temmuz 2014)
Pierre (François Cluzet) 15 yıldır evli, eşi ve çocuklarıyla mutlu bir hayat sürmekte olan orta yaşlı bir adamdır. Bir partide tanıştığı Elsa (Sophie Marceau) ile aralarında hemen bir aşk filizlenir. Ancak hem Pierre'in karısını sevmesi, hem de Elsa'nın evli biriyle birlikte olmak istememesi, onları birlikte olabilmek adına başka arayışlara itecektir.

sinema_31308c02-5960-49bc-8939-92a649c5a1d0_1.jpg



ekolay

 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
Film-Izle---Vizyonda-ne-var-En-son-sinemalara-giren-filmler-neler-Hangi-filme-gitmeli.jpeg



Bu hafta 7 yeni film vizyona girecek. İşte haftanın yenileri ve fragmanları...

"HAYALET"

Ed Harris, Soğuk savaş döneminde inşa edilmiş bir Sovyet denizaltısının, son dönemlerde herkesten sakladığı üzere gerçeklik algısını alt üst eden nöbetler yaşayan kaptanıdır. Karısını ve kızını geride bırakmak zorunda kalarak, geçmişinin peşine düşeceği ve geminin nükleer füzelerini ele geçirmeye uğraşan bir grup KGB ajanıyla mücadele etmek zorunda kalacağı gizli bir görev için ayrılmak zorunda kalır. İnsanlığın geleceğini elinde bulunduran kaptan, başarısız olacağı düşünülerek bu işe seçilmiş olduğunu keşfedecektir. Phantom, sıradışı insanların imkansız seçeneklerle karşı karşıya kaldığı bir gerilim filmi.

"BARSELONA'DA BİR YAZ GECESİ"

Roser, bir yıldır Richard ile birliktedir. O gün eski sevgilisi Albert'a rastlar. Bu sırada Joan, bütün arkadaşlarını çağırdığı bir akşam yemeği organize eder. Davetlileri arasında yeni bebekleri olan Clara ve Hector, Joan'a aşık olan Judith ve Judith'in kocası Toni vardır. Guillem, onu dünyanın bu gece yok olacağına ikna eden Sara'ya aşık olur. Bir de yetenekli bir futbolcu olan Jordi var... Gizlediği küçük bir sırrı vardır. Aynı kızın peşinden koşan Oriol ile Adrian. Son olarak bu gece bir bebekleri olacağını öğrenecek bir çift: Laura ve Carles.


"ARINMA GECESİ: ANARŞİ"

Amerika her sene bir gece, anarşiye ev sahipliği yapmaktadır. Gece boyunca içlerindeki vahşi duyguları korkunç şekillerde sergilemeye çalışan bazı insanlar ve onlara yakalanmamaya çalışıp hayatta kalmaya uğraşan diğer insanlar bu dehşeti yaşamak zorundadırlar.

"ÇÖLDEKİ İZLER"

Mia Wasikowska´nın Davidson´ı canlandırdığı film, yazarın köpeği ve dört deveyle 1977 yılında Avustralya çöllerinde yaptığı yolculuğu konu alıyor. Adam Driver ise, Davidson'ın yolculuğunu kaydeden National Geographic fotoğrafçısı Rick Smolan rolünde. Film büyüleyici görüntüler eşliğinde nefes kesici bir yolculuğu anlatırken; genç bir kadının meydan okuyuşuyla feminizmden, hikayenin geçtiği coğrafya nedeniyle sömürgeciliğe kadar pek çok temaya da değiniyor.

"SİNYAL"

Nick ve Jonah MIT'de hackleme tutkusu olan iki birinci sınıf öğrencisidir. Nick'in kız arkadaşı Hailey ile birlikte Nevada'dan başladıkları ülke turunda büyük rakipleri Nomad'in çok yakınlarında olduklarını fark ederler. Çölün ortasında Nomad ile yaptıkları korkunç yüzleşmeden sonra üçlü uyandıklarında kendilerini hapis bulurlar. Neden hapis olduklarını anlamakta zorluk çekerken kendilerinden çok daha önemli bir hikâyenin sadece bir bölümü olduklarını anlarlar.

"BİR DON JUAN ÖLDÜRMEK"

"Bir Don Juan Öldürmek" bir hastasının intiharından duyduğu üzüntü ile birinci elden bilimsel araştırmalar yapmak üzere, internetten ruhsal sorunlu kadınlar bularak onlarla buluşan ve daha sonra bir cinayete kurban giden idealist bir psikiyatrla ilgili olayın, sağduyusunu, bir psikolojik sorgulama aleti haline getiren, ayakları-yerde ve nüktedan bir polis tarafından çözülmesinin hikayesidir.

"CESUR ZEBRA"

Sadece yarısı çizgili küçük Zebra, kalan çizgilerini bulmak üzere sürüsünden ayrılır. Yolculuğu boyunca muhteşem arkadaşlıklar edinen ufaklık, yeni grubuyla kendini her türlü maceraya hazır ve tüm zorlukların karşısında durabilecek kadar güçlü hisseder.

Sabah
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
1 Ağustos'ta 4 yeni film vizyonda...


Keşke Burada Olsam / Wish I Was Here

Vizyon Tarihi: 1 Ağustos 2014

Yapımı : 2014 / ABD

Tür : Komedi, Dram

Süre: 1s 47dk

Yönetmen : Zach Braff

Oyuncular : Zach Braff, Kate Hudson, Mandy Patinkin

Senaryo : Zach Braff, Adam Braff

30'lu yaşlardaki Aidan Bloom, para kazanabilmek için çabalayan bir aktör ve iki çocuklu bir aile babası olsa da halen daha gerçek kimliğini bulabilmenin peşindedir. Üst üste oyunculuk seçmelerine katılır ancak bir türlü aradığı rolü bulamaz. Öte yandan aile hayatında da sorumluluklarını yerine getirdiği pek söylenemez. Aidan'ın tek ihtiyacı yaşamak için gerçek bir amaca sahip olabilmekken çocuklarının eğitimini dahi eşi Sarah'nın babası üstlenmektedir. Ancak yaşlı ve hasta adam eğitim masraflarını ödeyemeyecek duruma gelince çift için ciddi bir maddi sıkıntı dönemi başlar. Aidan son çare olarak çocuklarını evde eğitmeye karar verir. Bu eğitimi çocuklarının gerçek hayatı tanıması ve öğrenmesi için bir yol olarak görse de zaman içerisinde keşfettiği ve tanıdığı şey bizzat kendisi olur...
Zach Braff'ın yönetmenliğini üstlendiği filmin başrollerinde Josh Gad, Kate Hudson ve Jim Parsons yer alıyor.



Galaksinin Koruyucuları / Guardians Of The Galaxy

Vizyon Tarihi: 1 Ağustos 2014

Yapımı : 2014 / ABD

Tür : Bilimkurgu, Aksiyon

Süre: 2s 1dk

Yönetmen : James Gunn

Oyuncular : Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista

Senaryo : James Gunn, Nicole Perlman

Kendisine Star-Lord lakabını takan maceracı Peter Quill, esrarengiz bir küreyi çalınca güçlü, hırslı ve ihtiraslı bir kötü adam olan Ronan'la başı derde girer. Ronan'ın tek amacı küreyi ele geçirmektir ve bu hayali tüm evreni tehdit altına alabilir. Quill, ondan kurtulmak isterken bir anda kendisini birbiriyle hiçbir ilgisi olmayan uyumsuz bir ekibin içerisinde bulur; tehlikeyi yok etmek isteyen Star-Lord, silahlı bir rakun olan Roket, Rakun’un yoldaşı olan ağaç kılıklı Groot, ölümcül yeşil kadın Gamora ve gözünü intikam hırsı bürümüş Yokedici Drax ile işbirliği içerisine girer. Galaksinin Koruyucuları olarak anılan bu beşli, evren için gerçekten tehlike arz eden bu kürenin gücüne ve peşindeki düşmanlarına karşı ne yapacaktır?
Marvel'ın "Guardians Of The Galaxy" adlı çizgi romanından uyarlanan filmin yönetmenliğini Slither ve Super filmlerinin yönetmeni James Gunn üstlenirken başrol ve seslendirme kadrosunda Chris Pratt, Vin Diesel, Bradley Cooper ve Zoe Saldana gibi isimler bulunuyor.




Attila Marcel

Vizyon Tarihi: 1 Ağustos 2014

Yapımı : 2013 / Fransa

Tür : Komedi

Süre: 1s 42dk

Yönetmen : Sylvain Chomet

Oyuncular : Guillaume Gouix, Anne Le Ny, Bernadette Lafont

Senaryo : Sylvain Chomet

Çocukluğundan bu yana kendini büyüten iki halasıyla birlikte Paris'te yaşayan Paul artık 30'lu yaşlarındadır ve halalarının da teşvikiyle piyano ve müzik tutkusundan vazgeçmemiştir. Halaları da Paul’un başarılı bir piyano virtüözü olmasını isterler ve genç adamın tüm zamanı halalarıyla birlikte piyano derslerinde geçer. Kendini dış dünyadan soyutlayıp tamamen müziğe odalanan Paul'un hayatı aynı apartmanın dördüncü katında yaşayan Bayan Proust'la tanıştıktan sonra değişmeye başlayacaktır. O güne dek ailesinin iki yaşındayken öldüğünü düşünse de sıradışı Bayan Proust'un kendisi için hazırladığı özel bitki çayını içince, hiçbir şeyin hatırladığı gibi olmadığını fark eder. Çayın ardından hafızasındaki kayıp hatıralar ortaya çıkmaya başlar...
Belleville'de Randevu ve Sihirbaz animasyonlarıyla tanıdığımız, dört Oscar adaylığı bulunan Sylvain Chomet ilk canlı aksiyon filmiyle karşımıza çıkıyor. Filmin başrolleriniyse Guillaume Gouix, Anne Le Ny ve Bernadette Lafont paylaşıyor.




Toprağa Uzanan Eller

Vizyon Tarihi: 1 Ağustos 2014

Yapımı : 2013 / Türkiye

Tür : Dram

Süre: 1s 37dk

Yönetmen : Ömer Can

Oyuncular : Ali Bilen, Zeliha Bilen, Melih Selçuk

Senaryo : Ramazan Demirli, Eda Tezcan

Sekiz yaşındaki Toprak, Çukurova'ya mevsimlik işçi olarak giden bir ailenin çocuğudur. Kendisinden büyük olan kız kardeşi Zehra henüz 15 yaşındayken kendinden yaşça büyük bir adamla sözlendirilirken, küçük kız kardeşi Zeliha küçük yaşta geçirdiği çocuk felci hastalığı nedeniyle gözlerini kaybetmiştir. Zeliha, daha önce hiç gelmediği Çukurova'ya kendisine bakan babaannesinin ölümü nedeniyle ilk kez gidecektir. Yaşından olgun davranan Toprak ise son derece zorlu şartlar altında geçen bu çalışma sürecini, kardeşi Zeliha için büyüleyici bir masal tasviriyle anlatmaya başlar. Henüz gitmedikleri Çukurova, Zeliha'nın gözünde bir masal diyarından farksızdır artık. Zamanla Toprak da bu masalsı gerçekliğin cazibesine kapılmaya başlar.
Ömer Can'ın yönetmenliğini yaptığı filmin oyuncu kadrosunda Şerif Sezer, Nail Kırmızıgül ve Demet İyigün gibi isimler yer alıyor.

HT Magazin
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
Haftanın Vizyona Giren Filmleri

Bugün vizyona giren filmleri kaçırmamanızı öneriyoruz...

Liseli Polisler 2 (08.08.2014)

Liseyi (iki kez) bitirdikten sonra, polis memurları Schmidt (Jonah Hill) ve Jenko’yu (Channing Tatum) büyük değişiklikler beklemektedir: İkili bu kez yerel bir üniversitede gizli görev üstlenirler. Ancak, Jenko spor takımında kendine bir kanka bulup, Schmidt de bohem sanat bölümüne sızınca, ortaklıklarını sorgulamaya başlarlar. Artık sadece davayı çözmekle kalmayıp, olgun bir ilişki yürütüp yürütemeyeceklerine karar vermeleri de gerekmektedir. Bu iki aşırı büyümüş ergen, öğrencilikten gerçek erkekliğe geçebilirlerse, üniversite başlarına gelmiş en güzel şey olabilir.
vizyondaki-filmler_cbf6c283-b3d2-4482-92a8-fc2aa6053d1c_1.jpg

Lucy (08.08.2014)

Tayvan'ın başkenti Taipei'nin suça batmış yeraltı dünyası sokak çeteleri, mafya ve işbirlikçi polisler tarafından yönetilirken en aktif ticaret uyuşturucu ağı üzerinden yürütülür. Lucy, bu tehlikeli uyuşturucu şebekesinde, belalı bir çete için kurye olarak çalışmak zorunda kalan genç bir kadındır. Bir gün bir teslimat öncesinde taşıması için vücudunun içine yerleştirilen uyuşturucu, beklenmedik bir şekilde Lucy'nin vücuduna nüfuz edip kanına karışmaya başlayınca mucizevi bir durumla yüzleşir. Lucy'in damarlarında dolaşan kimyasallar, ona insanüstü yetenekler kazandırmıştır! Artık akıl okuma, telekinezi ve acıyı hissetmeme gibi güçlere sahip olan genç kadın acımasız bir savaşçıya dönüşecektir.
Ünlü Fransız sinemacı Luc Besson'un senaryosunu yazıp yönetmenliğini yaptığı filmin başrolünde Scarlett Johansson bulunuyor.
vizyondaki-filmler_c8093fdf-7ea9-4594-91e8-5f883e9c8e01_1.jpg

Kayıp Karıncalar Vadisi (08.08.2014)

Sessiz ve huzurlu bir ormanda yapılan leziz piknik, ani bir fırtına nedeniyle yarıda bırakılar. Piknik masasından geri kalanlar ise ormanın küçük sakinlerinden karıncalara kalır. Ancak söz konusu karıncalar iki farklı gruptan oluşmaktadır ve bu yiyecekler için birbirleriyle kıyasıya rekabet etmek zorundadır. İki rakip karınca grubu arasında başlayan savaş, kırmızı ve siyah karıncaları ikiye bölecek ve ortaya çıkan genç bir böcek, kırmızı karıncaların eline düşen küçük siyah karıncayı kurtarmaya çalışacaktır.
vizyondaki-filmler_ba4bc96e-238a-48e8-9327-b19f2ef2c929_1.jpg

Hafta Sonu (08.08.2014)

Russell, bir cuma akşamı arkadaşlarıyla buluştuğu ev partisinden çıkıp tek başına bir bara gider. Geceyi burada geçirir ve tam eve dönmek üzereyken Glen'le tanışır. Glen ve Russell karşılıklı bakışma oyununa tutulurlar ve gecenin sonunda da kendilerini Russell'ın evinde bulurlar. İkisi de başlangıçta yaşadıklarını tek gecelik bir ilişki olarak görür, ancak ertesi sabah ayrılmalarının üzerinden gün boyu birbirlerini düşünmeye devam ederler. Neticede tekrar bir araya geldiklerindeyse onları ilişkiler, anılar, korkular üzerine konuşacakları, barlara ve yatak odalarına taşınacak bir hafta sonu beklemektedir. Bir rastlantıyla başlayan bu hafta sonu, hayatlarını tamamen değiştirecektir.
Bol ödüllü filmin yönetmen koltuğunda ikinci uzun metrajıyla Andrew Haigh bulunurken başrolleri Tom Cullen ve Chris New paylaşıyor.
vizyondaki-filmler_52218de7-f909-45e6-8e56-f8a5bf6aafce_1.jpg

Ceza (08.08.2014)
Okuduğu okulda popüler bir genç olan Levent, en yakın arkadaşı Cem ile birlikte hafta sonunu geçirmek için bir plan kurar. Buna göre hafta sonu kız arkadaşlarını da yanlarına alıp sınırları zorlayan bir parti yapacaklardır ve bunun için zengin bir ailenin oğlu olan Selim'i kullanmaya karar verirler. Saf bir genç olan Selim'e ailesinin yazlığını ayarlaması durumunda onun için Müge'yi getireceklerini söylerler. Selim, Şile'deki yazlıklarını ayarlar ve kredi kartını Cem'e teslim eder. Levent, Filiz'i; Cem de Arzu'yu yanında götürür. Selim ise Müge ile birlikte olacaktır. Grup, gece normal başlasa da alkol ve uyuşturucunun etkisiyle kontrolü kaybedip gecenin beklenmedik şekilde ilerlemesine tanık olur.
Burak Donay'ın yönetmenliğini yaptığı macera türündeki gençlik filminin oyuncu kadrosunda Deniz Gönen Türkcan, Ebru Şancı, Kaan Oruçoğlu, Murat Yatman ve Tuğçe Koçak gibi isimler yer alıyor.
vizyondaki-filmler_724c434c-b9d4-479a-a9f7-c64f360dd205_1.jpg


 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
Haftanın Vizyona Giren Filmleri!

Bugün vizyona giren filmleri kaçırmamanızı öneriyoruz...

Süper Baba Delivery Man (29.08.2014)
David Wozniak, yirmi yıl önce sperm bankasına sperm bağışı yapar. Uzun zaman sonra dünyanın her yerinde 533 tane çocuğu olduğunu öğrenir ve bu çocuklardan 142 tanesi gerçek babalarını bulabilmek için mahkemeye başvurmuştur. Bu haberle David'in dünyası alt üst olur.
baba_07023154-0c63-49ff-8bae-7e405058c4d7_1.jpg

Bizi Kötüden Koru Deliver Us from Evil (29.08.2014)
New York polis departmanı (NYPD) memurlarından Ralph Sarchie, ailevi sorunları nedeniyle sorunlar yaşadığı bir dönemde bir dizi seri suçları çözmekle görevlendirilir. Bu inceleme sırasında anlam veremediği olaylar için şeytan çıkarma olaylarında bilgili, sıra dışı bir rahip ile çalışmaya başlar. Olayları inceleme devam ettikçe, kendi ailesininde içine çekildiğini görür ve korku dakikalar başlar.
kotu_dd4ab3a5-a77c-4f4d-a685-84915e077302_1.jpg

Azazil: Düğüm (29.08.2014)
Sinem, anne ve babası vefat ettikten sonra ailesinden kalan evde Teyzesi ve eniştesi ile yaşamaktadır. Üniversiteden sevgilisi Akın ile mutlu bir ilişkisi vardır. Bir gün Akın’la arabada giderlerken bir köpeğe çarpar ve ölümüne yol açarlar. O günden itibaren Sinem için kabus dolu anlar arka arkaya yaşanır. Filmin durmayan temposu ve gerilimi seyirciyi müthiş bir korku seyri yaşatırken, ****fizik ve paranormal olaylar üzerine başka bir bakış açısı getirecek. Filmin oyuncu kadrosunda genç ve yetenekli oyuncular Cansu Diktaş, Tolga Akman, Nurten İnan ve Zafer Altun’a Antalya Şehir Tiyatroları ustalarından Murat Ercanlı eşlik ediyor.
azazil_1a592be7-0f67-46e8-a5ac-2bf93e8d0be2_1.jpg

Uçaklar: Söndür ve Kurtar (29.08.2014)
Planes: Fire & Rescue filminde tarihi Piston Peak Milli Parkı’nı yangından korumaya çalışan elit uçakların hikayesi anlatıyor. Dünyaca ünlü hava yarışçısı Dusty motorunun arızalandığını ve bir daha yarışamayacağını öğrenince, yangınla mücadele ekibine katılır. Dusty kıdemli yangın ve kurtarma helikopteri Blade Ranger ve cesur hava saldırısı ekibiyle tanışır. Bu ekipte kepçe Lil’ Dipper, ağır taşıma helikopteri Windlifter, eski ordu nakil aracı Cabbie ve Smokejumpers adı verilen araçlar da vardır. Bu korkusuz takım korkunç bir yangınla mücadele edecektir. Dusty de bu sırada gerçek bir kahraman olmanın ne anlama geldiğini öğrenir.
ucak_45a4a5f7-54f0-4ecf-838a-92e3ed80120b_1.jpg

Belalı Rehine Life of Crime (29.08.2014)
Varlıklı bir adam olan Frank Dawson'ın eşi Mickey Dawson kaçırılır. Ve fidyeciler Frank'ten eşi karşılığında bir milyon dolar fidye isterler. Ancak tahmin etmedikleri birşey vardır. Frank eşini geri istemiyordur. İşte bundan sonra bütün iş birbirine karışacaktır.
bela_fb8d8a4b-1a60-434f-9d76-1a6e06cd0537_1.jpg

 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
Bu hafta vizyona giren 8 film

İşte vizyona giren 8 yeni film... İyi seyirler...

991557_detay.jpg

Monako Prensesi Grace / Grace of Monaco
Vizyon Tarihi: 19 Eylül 2014
Yapımı : 2014 / ABDSüre : 1s 42dk

Tür : Biyografik , Dram
Yönetmen : Olivier Dahan
Oyuncular : Nicole Kidman, Tim Roth, Frank Langella
Senaryo : Arash Amel
Hollywood'un Altın Çağı'nın en büyük yıldızlarından biri olan Grace Kelly, kariyeriyle ilgili her şeyin yolunda gittiği bir dönemde aşık olur ve Monako prensi, Prens 3. Rainier ile yaşadığı aşk, onu çok sevdiği mesleğine son vermek zorunda bırakır. İkili, Yüzyılın Düğünü olarak adlandırılan görkemli bir düğünle evlendikten sonra ünlü aktris resmi olarak Monako prensesi olur. Saray hayatına ve bu çevrenin kurallarına uyum sağlamaya çalışan 'Monako Prensesi'nin karşılaştığı tek güçlük bu olmaz. Bu dönemde meydana gelen ve Fransa ile Monako arasında patlak veren politik krizler genç krallığı günden güne daha fazla yıpratmaya başlar.
Filmin yönetmenliğini La vie en rose filmiyle tanınan Olivier Dahan üstlenirken başrollerini Nicole Kidman ve Tim Roth paylaşıyor.
03A17D12E5A038F8D19B434E0E9FF0AB.jpg






Kanunsuzlar
Vizyon Tarihi: 19 Eylül 2014

Yapımı : 2014 / Türkiye

Tür : Komedi

Yönetmen : Barış Erçetin

Oyuncular : Orhan Eşkin, Bülent Çolak, Umut Temizaş

Senaryo : Kerem Topuz
İso ve Cengo macerasever iki arkadaştır. Bir gün 1965 model kırmızı renkli Mustang araba ile yolculuğa çıkarlar. Fakat şeytanın işi yoktur ve yolcuklarında başlarına bela olacak çoraplar örer! Dahası önce Cengo'yu sonra da İso'yu yoldan çıkarır.
Komedi türündeki yol filminin proje tasarımı ve yapımcılığı Orçun Benli'ye ait. Bu sefer yönetmen koltuğundaysa Barış Erçetin oturuyor.
626BB2CD3F77A428CD40E8474A35D910.jpg




Labirent: Ölümcül Kaçış / The Maze Runner
Vizyon Tarihi: 19 Eylül 2014

Yapımı : 2014 / ABD

Tür : Aksiyon, Bilimkurgu, Macera

Süre: 1s 54dk

Yönetmen : Wes Ball

Oyuncular : Dylan O'Brien, Aml Ameen, Will Poulter

Senaryo : Noah Oppenheim, Grant Pierce Myers
Thomas bir anda uyanır ve yukarı doğru hareket halindeki bir asansörde olduğunu fark eder. Asansörün kapıları açılır ve karşısında kendi yaşlarında bir grup genci görür. Koloni gibi görünen bu grup onu bir kayranda karşılamıştır. Devasa büyüklükteki duvarlarla çevrelenen bu geniş alanda Thomas ne kendisini, ne ailesini ne de geçmişini hatırlayamaz. Dahası karşısındaki “Kayranlılar” da tıpkı kendisi gibi buraya nasıl ve neden getirildiklerini bilmemektedirler. Tek bildikleri şey ise her sabah labirente gidilen dev bir kapının açıldığıdır. Güneş batarken ise her akşam kapı kapanır. Üstelik her 30 günde bir asansörle gruba yeni bir genç gelmektedir. Thomas’ın ardındansa beklenmedik bir şekilde, bir hafta sonra asansör labirente Teresa adında bir genç kızı bırakır. Thomas şimdi hem kayran sakinlerinin hem de geçmişte bir yerlerden hatırladığı bu labirentin sırrını çözmeye çalışacaktır… Yönetmenliğini ve senaristliğini görsel efekt alanındaki deneyimi ile tanınan Wes Ball’un üstlendiği filmin genç oyuncu kadrosu ise Dylan O'Brien, Aml Ameen, Will Poulter, Kaya Scodelario, Thomas Brodie-Sangster, Ki Hong Lee, Jacob Latimore, Blake Cooper gibi pek çok isim yer alıyor.
BC593D38669ED9B7CFA803C048F73A39.jpg




Çilek
Vizyon Tarihi: 19 Eylül 2014

Yapımı : 2014 / Türkiye

Tür : Polisiye

Yönetmen : Günhan Emrah Sönmez

Oyuncular : Azra Akın, Selen Öztürk, Bülent Şakrak

Senaryo : Çağlayan Neyman
Çilek yaşadığı kasabanın en güzel kızıdır; Kaan ise çocukluk yıllarından beri ona platonik olarak aşıktır. Güzel Çilek’in en büyük hayali ise büyük şehir İstanbul’a gidip şarkıcı olabilmektir. Kaan ise yıllardır peşinde sessiz sedasız takip ettiği Çilek’e duygularını açmayı umar. Fakat Çilek’in Hayri adında bir sevgilisi vardır ve onun barında şarkı söylemektedir. Kaan, Çilek’in karşısına çıkar hayallerini gerçekleştirmeyi vaad eder, Çilek ise ansızın gelen bu teklife karşılık Kaan'a aşkını sunar. Hayri’nin ortalarda olmadığı bir zamanı kollayan ikili, soluğu yollarda alırlar. İstanbul’a varmayı hedeflerler ama artık peşlerinde Hayri ve adamları ve hatta emniyet güçleri de vardır! Yönetmenliğini Emrah Sönmez'in üstlendiği suç türündeki filmin başrolünde güzel oyuncu Azra Akın yer alırken, ona kadroda Kadir Özdal, Bülent Şakrak ve Selen Öztürk eşlik ediyor. Filmin yapımcı firması ise Film Fabrikası.
0B14DBA6115EA27253990C93FDD47CAD.jpg





Eğer Yaşarsam / If I Stay
Vizyon Tarihi: 19 Eylül 2014Yapımı : 2014 / ABDSüre : 1s 46dk

Tür : Dram
Yönetmen : R.J. Cutler
Oyuncular : Chloë Grace Moretz, Mireille Enos, Joshua Leonard
Senaryo : Shauna Cross Başarılı bir müzisyen olma hayalleri kuran Mia Hall, müzikal kariyerine Juilliard Konservatuarı’nda devam etmek ile hayatının aşkı Adam’ın yanında olmak arasında bir karar vermek zorunda kalır. Fakat tam bu karar aşamasındayken ailesinde yaşanan önemli bir olay Mia’nın tüm dengelerini alt üst edecektir. Şimdi vereceği karara hayat ve ölüm arasındaki çizgiyi belirleyecek ve sadece geleceğini değil tüm kaderini etkileyecektir.
Televizyon ekranlarında yapımcı ve yönetmen kimliği ile tanınan R.J. Cutler’ın sinemada dişe dokunur ilk uzun metrajlı işi olan yapım, Gayle Forman’ın romanından Shauna Cross tarafından senaryolaştırıldı. Filmin başrolünde yükselen genç yıldız Chloë Grace Moretz yer alırken ona kadroda Mireille Enos, Liana Liberato Stacy Keach, Jamie Blackley gibi isimler eşlik ediyor.
C5FA5B35CCE4F44275080F63BFE039F6.jpg



Dünyada 20.000 Gün / 20,000 Days on Earth
Vizyon Tarihi: 19 Eylül 2014

Yapımı : 2014 / İngiltere
Süre : 1s 37dk

Tür : Belgesel, Dram, Müzik
Yönetmen : Iain Forsyth, Jane Pollard
Oyuncular : Nick Cave, Susie Bick, Warren Ellis
Senaryo : Nick Cave, Iain Forsyth, Jane Pollard
Görsel sanatçılar Iain Forsyth ve Jane Pollard ikilisinin ilk uzun metrajlı filmini izliyoruz. Jazz'dan rock'a, balladlarından grubu Bad Seeds'e ve solo çalışmalarına müzik kariyeri haricinde yazarlık da yapan Nick Cave'i daha yakından tanımaya ne dersiniz? Müzisyen kimliğinin yanında senaristlik yönü de bulunan ve sanatın pek çok dalında aynı anda var olabilen sanatçının dünya üzerinde yaşadığı 20.000. güne tanık oluyoruz. Sanatçının 24 saatini, sanatsal yaratımların nasıl bir süreçten geçtiğini incelerken bir yandan da biz izleyenlere zamanı kullanma şeklimizle ilgili de sorular sorduruyor film. Ayrıca birlikte çalıştığı Kylie Minogue, Warren Ellis ve Ray Winstone gibi isimlerle vakit geçirirken yaşadıklarına tanıklık etme fırsatı buluyoruz.
DD12761666017383A70D455D6B54D5D2.jpg




Böcek
Vizyon Tarihi: 19 Eylül 2014
Yapımı : 2013 / Türkiye
Süre : 1s 19dk
Tür : Komedi
Yönetmen : Bora Tekay
Oyuncular : Uğur Bilgin, Leyla Yüngül, Barış Yılmaz Gündüz
Senaryo : Bora Tekay, Haluk Özenç
Çocukluk arkadaşı olan Uğur ve Barış, Barış'ın dayısı Engin'in açtığı DVD dükkanında birlikte çalışmaktadırlar. Engin'in kız kardeşi Leyla'ya aşık olan Uğur, Leyla ile evlenmeyi istese de henüz kendi düzenini kurabilmiş değildir. Öte yandan, aynı zamanda Barış'ın kuzeni olan Leyla da bir an evvel Uğur ile yeni bir hayata başlamanın hayalini kurmaktadır. Ancak aradaki engeller ikisini de zor durumda bırakır ve gizli gizli buluşmanın ötesine geçemezler. Bu aşamada Barış'ın önerdiği bir planla yola çıkıp Leyla ve Uğur'un başrolünde yer aldığı bir film çekmeye karar verirler. Yardıma ihtiyaç duyarlar ve uzun süredir sinemaya küsmüş olan yönetmen Bora ve senarist Haluk ile bir araya gelirler. Bora, sektörün acımasızlığından nasibini almış ve mesleğine küsüp kendini resim yapmaya vermiştir. Haluk ise geçirdiği kazanın etkileri yüzünden senaristlikten soğumuştur ve bu nedenle ailesini geçindiremez hale gelmiştir. Oluşan ekibin her bir üyesi farklı sorunlar yaşıyor olsa da Uğur'un hayalini gerçekleştirmek üzere yola çıkacaklardır. Ancak film çekmenin düşündükleri kadar kolay bir şey olmadığını, çekimler başladıktan sonra kavrarlar. Bu sırada Leyla'nın başka biriyle evlendirileceği haberi ise işleri daha da zor bir duruma sokar. Zamana karşı verdikleri yarışta Bora ve Haluk bir şekilde Engin'i ikna edip Leyla ve Uğur'un filmini mutlu sonla noktalama görevini üstlenirler.
Tersine
Vizyon Tarihi: 19 Eylül 2014
Yapımı : 2013 / Türkiye
Tür : Komedi
Yönetmen : Ahmet Faik Akıncı
Oyuncular : Turan Özdemir, Şenol İpek, Nuray Kana
Senaryo : Ahmet Faik Akıncı
Kadınlar erkeklerin bilindik rolleri yer değiştirdiği komedi filminde “tersine dönmüş” bir dünya seyircinin karşısına çıkacak. Küçük yaşta para için evlendirilen, evden kaçan ve hatta tecavüze uğrayan erkeklerin “normal” karşılandığı bir dünyayı beyazperdeye taşıyacak olan filmin yönetmenliğini Faik Ahmet Akıncı üstlenirken, kadroda Şenol İpek, Senem Hakkı, Cumhur Sarı, Nuray Kanal gibi isimler yer alıyor.

 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
1412925284032.jpg


Hangi filme gitmeli?

Bu hafta 5 yeni film vizyona girecek. İşte haftanın yenileri...

secilmis_974de3e1-4beb-4596-882d-08bb394ca1c5_1.jpg

"SEÇİLMİŞ"

Dünyanın düzeni yaşanan bir koas sonrası tamamen değişmiştir. Uygarlık tarihi ile tamamen bağları kopartılmış yeni nesiller yetiştirmek için, "Yaşlılar" adı verilen bir grup yeryüzündeki renk, din, düşünce gibi farklılığı tanımlayacak tüm sıfatları ortadan kaldırırlar. Artık dünya sadece siyah ve beyazdır; dümdüz, denizler, dağlar, engeller yoktur. Sadece güneşin açtığı tek tip iklim vardır. İnsanların aile bireyleri dışında birbirlerine dokunmaları, yalan söylemeleri, dili yanlış kullanmaları ve sınırlar dışına çıkmaları yasaktır. Dahası hiç kimsenin duyguları, hissiyatları ve anıları yoktur. Böyle bir düzen içerisinde ergenliğini tamamlayıp, yaşıtları gibi hayatta kendisine verilecek görevi bekleyen Jonas, ummadığı bir sürprizle karşılaşacaktır... Yönetmenliğini Phillip Noyce'un üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda genç isim Brenton Thwaites başrolü üstlenirken, Jeff Bridges, Meryl Streep, Katie Holmes ve Alexander Skarsgård ona eşlik eden deneyimli isimler.

kayip-kiz_cfb1fa96-d62b-4b55-8d0d-c8443bd63a92_1.jpg

"KAYIP KIZ"

Amerika'nın Missouri eyaletlerinden birinde sıcak bir yaz sabahı, Nick ve Amy evliliklerinin beşinci yıl dönümünü kutlamaya hazırlanmaktadırlar. Fakat o gün Amy aniden ortadan kaybolur. Geri dönmeyince, polisin gözünde kocası Nick tüm şüpheleri üzerine çeker. Nick'in ise kafası karışmıştır çünkü üst üste rüyalarında karısı Amy'yi vahşice öldürdüğünü görmektedir. Nick masum olduğu konusunda ısrar etse de çevresi yalanlar ve ihanet ağlarıyla kuşatılır. Amy'nin hayatta olup olmadığı büyük bir muammadır...

olumcul-oyun_b4fe49ef-1ddd-4701-842e-74df8ae4cebb_1.jpg

"ÖLÜMCÜL OYUN"

Tom ve Anna çifti, senelerce tüm maddi birikimlerini çocuk tedavisi için kullanmıştır ve şimdilerde maddi anlamda zor günlerden geçmektedir. Ancak bir kiracılarının ölü bulunduğu o gün, şanslarının bu kez döndüğünü hissedeler. Kiracının apartman dairesinde 400 bin dolar bulan çift, bu parayı borçları için kullanma konusunda tereddüt etmez. Ne var ki bu karar, adım adım belaya bulaşma süreçlerini tetikleyen ilk adım olur.

sihirli-ay-isigi_67117737-7a2d-4e8c-bb65-be0c822d60a3_1.jpg

"SİHİRLİ AY IŞIĞI"

Usta illüzyonist Stanley, çocukluk arkadaşı Howard Burkan ısrarlarıyla Catledge ailesini malikanelerinde ziyaret etmeyi kabul eder. Asıl amacı, buraya annesiyle birlikte davet edilen genç medyum Sophie'yi gözlemlemektir. Zira hayatını, insanları sahte vaatlerle kandıran medyumların foyalarını ortaya çıkarmaya adamıştır. Bu nedenle kimliğini gizleyen ve kendini iş adamı olarak tanıtan Stanley, genç kadına yaklaşmak ve iddia ettiği medyumluk güçleriyle insanları kandırıp kandırmadığını anlamaktır. Ancak Sophie'nin güzelliği ve sevimli cazibesine kapılmamak Stanley için hiç de kolay olmayacaktır...

evrim_33c347b2-f90a-4618-96f1-213035f793c7_1.jpg

"EVRİM"

Dr. Will Caster (Johnny Depp), Yapay Zeka alanında çalışan ünlü bir bilim adamıdır ve bilinen her şeyin toplu zekası ile insan hislerini bir araya getiren duyarlı bir makine yaratmaya çalışmaktadır. Bir gün istedikleri teknolojik yardımı yapmadığı için bir terörist grubun saldırısına uğrar ve bitkisel hayata girer. Bilgisayar bilimcisi olan eşi Evelyn Caster (Rebecca Hall), Will´in beynini gelişmiş bir süper bilgisayara entegre eder. Will´in bedeni ölmüştür ama beyni eşiyle yeniden iletişime geçer. Dahası Will, bağlı olduğu bilgisayardan internet aracılığı ile tüm dünyayı yaklaşan terörist tehlikeye karşı uyarmaya başlar. Fakat terörist grup Will´in hala hayatta olduğunu fark edince, süper bilgisayarı yok etmek için harekete geçerler...

Sabah


 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst