Bu hafta vizyona giren filmler

OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
file.ashx


Bu hafta biri yerli, 3 komedi filmi gösterime girecek.

Haftanın yerli yapımı "Sümela'nın Şifresi Temel" filminin devamı niteliğindeki "Moskova'nın Şifresi Temel" izleyicilerle buluşacak. Fransız komedisi "Mutluluk Asla Yalnız Gelmez" ve animasyon film "Otel Transilvanya" ise haftanın diğer yapımları...

Moskova'nın Şifresi Temel

Senarist Yılmaz Okumuş'un kaleme aldığı, yönetmenliğini Adem Kılıç'ın üstlendiği "Sümela'nın Şifresi Temel" filminin devamı niteliğindeki "Moskova'nın Şifresi Temel" izleyicilerle buluşacak.

Başrollerini ilk filmde olduğu gibi Alper Kul ve Aslıhan Güner'in paylaştığı filmde, Salih Kalyon, Ruhi Sarı ve Çetin Altay de rol aldı.

İlk etabı Rusya'nın başkenti Moskova'da çekilen film, Moskova'dan Trabzon'a uzanan ve bolca güldürü vaad eden yanlışlıklar komedyası.

File.ashx


Mutluluk Asla Yalnız Gelmez

Orijinal adı "Un Bonheur N'arrive Jamais Seul" olan Fransız yapımı "Mutluluk Asla Yalnız Gelmez" filminin yönetmen koltuğunda James Huth oturuyor.

Huth'un senaryosunu Sonja Shillito ile yazdığı romantik komedi türündeki film, Türk izleyicilerle buluşacak.

Gad Elmaleh ve Sophie Marceau'nun başrollerini paylaştığı filmde, hayatları birbirinin zıttı olan iki insanın ilişkisini ele alıyor.

File.ashx


Otel Transilvanya

Yönetmenliğini Genndy Tartakovsky'nin üstlendiği ABD yapımı üç boyutlu animasyon film "Otel Transilvanya" da haftanın bir diğer yapımı.

Yapımcılığını Michelle Murdocca, yönetici yapımcılığını ise Adam Sandler, Robert Smigel ve Allen Covert gerçekleştirdiği filmin senaryosunu Peter Baynham ile Robert Smigel kaleme aldı.

Hikayesi Todd Durham ve Dan Hageman ile Kevin Hageman'a, müziği de Mark Mothersbaugh'ya ait olan filmin müzik amirliğini Liza Richardson üstlendi. Görüntü ve animasyon ise Sony Pictures Imageworks Inc. tarafından gerçekleştirildi.

"Otel Transilvanya" 3D ve Türkçe dublajlı olarak vizyona girecek.

Filmdeki kahramanları Aydoğan Temel, Hazal Erdal, Harun Can ile Engin Alkan seslendirdi.

CNNTÜRK
 

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.633
Tepki
53.644
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
Otel Transilvanya

Dikkatimi cekti cocuk cizgifilmlerini hep izlemişimdir :eek:ys:
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
402808067892.jpg


Beş'i bir yerde!

Yönetmenliğini Robert Zemeckis'in, senaristliğini John Gatins'in üstlendiği ''Uçuş'' filmi, sinemaseverlerle buluşacak.


Türkiye'de ve dünyada büyük bir hayran kitlesine sahip Oscar ödüllü Denzel Washington, filmde düşme tehlikesi yaşayan uçağı kurtaran pilot rolünde izleyici karşısına çıkacak.

Filmde, uçağı başarılı bir şekilde indirerek, mürettebatla birlikte uçaktakilerin hayatını kurtaran ve kahraman ilan edilen pilot Whip'in, kazanın soruşturmasında hiç beklemediği bir ithamla karşılaşması sonucu yaşadıkları anlatılıyor.


''ÇALINTI HAYAT''

Bradley Cooper'ın başrolde yer aldığı ''Çalıntı Hayat'', genç bir yazarın edebiyat dünyasında hızla yükselişini konu ediniyor.

Filmde, edebiyat dünyasında beklenmedik bir şekilde zirveye çıkan genç yazar Rory Jansen'ın, hayatını yoluna koyduğunu düşündüğü sırada karşılaştığı gizemli adam yüzünden yaşayacağı sıkıntılar izlenecek.

Yönetmenliğini Brian Klugman ve Lee Sternthal'in yaptığı filmde, Olivia Wilde, Ben Barnes, Zoe Saldana ve John Hannah rol alıyor.



''BENİM ANNEM BİR DİNOZOR''

Haftanın animasyon filmi ''Benim Annem Bir Dinozor'', çocukları sinema salonlarına çekmeyi hedefliyor.

John Kafka ve Yoon-suk Choi'nin yönetmen koltuğunda oturduğu 3 boyutlu filmde, ''Ernie'' ve ''Max'' adında iki yaramaz çocuğun hikayesi anlatılıyor.

Evden kaçan iki arkadaş, yumurta şeklinde bir zaman makinesine girerek, 65 milyon yıl öncesine giderek kendilerini dinozor yumurtalarıyla dolu bir yerde bulur. Anne dinozor tarafından sahiplenen ikilinin, yumurtalar çatlayıp gerçek yavrular ortaya çıkmadan geri dönmenin yollarını ararken yaşadıkları macera, çocukları eğlendirecek.



''ÇAKALLARLA DANS 2: HASTASIYIZ DEDE''


Murat Şeker, kendi yazıp yönettiği ''Çakallarla Dans''ın ikinci filmi ''Çakallarla Dans 2: Hastasıyız Dede'' için yeniden kamera arkasına geçti.

Şevket Çoruh, İlker Ayrık ve Timur Acar'ın başrollerde yer aldığı filmin konusu özetle şöyle:

''Çakallık yapan kahramanlar, hapse girmiş ve orada zor günler geçirmektedir. Mahallelerinden ve futboldan uzak kalmak onlar için çok zordur. Suçlular üzerinde yapılacak tıbbi bir deney için kobay arandığını öğrenen kahramanlar, bunun ucunda şartlı tahliye olduğunu duyunca kobay olmaya karar verirler. Dışarı çıkınca artık çakallık yapmayacaklarına dair birbirlerine söz verirler. Ama mesele çakal olmak değil, çakallarla dans edebilmektir.''



''AÇLIĞA DOYMAK''

''Kurtlar Vadisi Filistin''in yönetmeni Zübeyr Şaşmaz'ın ''Açlığa Doymak'' adlı yeni filmi sinemaseverlerle buluşacak.

Başrollerini Mete Horozoğlu, Hazar Ergüçlü ve Didem Balçın'ın paylaştığı filmde Ali Sürmeli, Musa Uzunlar, Lale Mansur gibi isimler yer alıyor.


Müzikleri Erkan Oğur'a ait filmde, hayatlarındaki yıkımlardan açlık ile çıkmaya çalışan 3 karakterin kesişen öyküleri anlatılıyor.

Sabah
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
file.ashx

Bu hafta 6 film vizyona girecek

Oscar ödüllü Robert De Niro, "Medyum" filmiyle sinemaseverlerin karşısına çıkıyor.

De Niro'nun efsanevi medyum Simon Silver karakterine büründüğü film, medyumlarla, onların sahtekar olduğunu iddia eden araştırmacıların mücadelesini konu alıyor.

Emekli doktor Margaret Matheson ve asistanı Tom Buckley, ruh çağırma, psişik güçler, telepati gibi ****fizik olaylarla ülke gündemine gelen ve büyük paralar kazanan medyumlara savaş açmıştır.

Bu mücadelede onların işlerini zorlaştıracak olan rakip ise Simon Silver'dir.

Başrollerini Robert De Niro, Elizabeth Olsen ve Sigourney Weaver'in paylaştığı yapımın, yönetmenliğini ve senaristliğini üçüncü uzun metrajlı işine imza atan İspanyol yönetmen Rodrigo Cortes üstleniyor.

Haftanın dram filmleri

Vizyona giren 6 filmden 3'ü dram türünde, Tolstoy'un ölümsüz eserinden uyarlanan "Anna Karenina" dışında haftanın dram türündeki diğer filmleri "Aşk" ve "Kıyamet Günü".

"Anna Karenina", erkek kardeşi Oblonsky'den evliliğini kurtarmasına yardım etmesine dair aldığı mektup üzerine Moskova'ya hareket eder. Karenina ve bu yolculuk esnasında tanıştığı Kontes Vronsky'yi karşılamaya gelen oğlu Vronsky arasında bir çekim oluşur. Fakat Karenina evlidir ve Rus sosyetesi içinde önemli bir konumdadır.

Anna, karşı koyamadığı bir aşka doğru sürüklenirken, Vronsky'den kaçıp St. Petersburg'a ve aile yaşantısına dönmesi, ne hakkında çıkan dedikoduları engelleyebilir ne de yüreğinde duyduğu aşkı. Bu arada eşi Karenin, Anna'yı uyarır. Söylentiler halkın gözünde bir skandala yol açmıştır.

Keira Knightley'nin başrolde olduğu filmde, Jude Law ve Aaron Johnson ona eşlik ediyor. Yönetmenliğini Joe Wright'ın üstlendiği filmi, Tolstoy'un ölümsüz romanından uyarlayan isim ise Oscar ödüllü Tom Stoppard.

Usta yönetmen Michael Haneke'nin 2012 Cannes Film Festivali'nde "Altın Palmiye" alan yapıtı "Aşk", 80'li yaşlarında, emekli ve eğitimli iki müzik öğretmeni olan Georges ve Anne'nin modern zamanlarda görülmesi zor olan hikayelerini konu alıyor.

Bir gün Anne bir kriz geçirir ve felç olur. Çift, kadının felç geçirmesinin ardından bu durumla başa çıkmaya çalışmaktadır ve onca yıla yayılmış olan evlilikleri yeniden bağlılık testinden geçmektedir.

Haneke'nin becerilerini konuşturduğu filmin başrollerinde, Carole Franck, Jean-Louis Trintignant, Emmanuelle Riva, Dinara Drukarova ve William Shimell bulunuyor.

Yönetmenliğini Juan Antonio Bayona'nın yaptığı "Kıyamet Günü"nde, 2004'te yaşanan tsunami felaketinden kurtulmayı başaran bir ailenin gerçek hikayesinden esinleniliyor.

Başrollerinde Naomi Watts ve Ewan McGregor'un yer aldığı filmin konusu şöyle:

"Maria ve Henry, 3 çocuklarıyla kış tatillerini geçirmek için Tayland'a gider. Bu tropik cennete birkaç gün keyifli vakit geçirmek isteyen aile, 25 Aralık gecesi düzenlenen Christmas partisine gider ve bolca eğlenirler. Ertesi sabah havuz keyfi yaptıkları sırada korkunç bir gürültüyle ortalık sarsılmaya başlar. Maria ve Henry korku içinde dona kaldıklarında, otelin duvarlarını aşan dev dalgalar da üzerlerine doğru gelmektedir."

"Pi'nin Yaşamı"

Oscarlı sinemacı Ang Lee'nin yönetmen koltuğunda oturduğu "Pi'nin Yaşamı"nın başrollerinde; Suraj Sharma, Tobey Maguire, Irrfan Khan ve Adil Hussain rol alıyor.

Hindistan'dan Kanada'ya giden ve içinde hemen hemen her tür canlının bulunduğu geminin trajik şekilde batması ve sonrasında yaşananların anlatıldığı filmin konusu şöyle:

"Geminin batmasından sonra sadece bir can kurtaran filikası, uçsuz bucaksız Pasifik Okyanusu'nun ortasında kalır. Filika sayesinde hayatta kalmayı başarabilenler; bir sırtlan, kırık bacaklı bir zebra, bir orangutan, "Richard Parker" adında üç yüz kiloluk bir Bengal kaplanı ve 'Pi' adlı 16 yaşında Hintli bir çocuktur.

Pi'nin hayvanat bahçesi işleten ve hayvanlarıyla göç yoluna koyulan ailesi, batan gemide yaşamını kaybetmiştir. Pi, 'kurtuluş yok' gibi görünen bu okyanusta, zayıf bir sandalda, yanındaki hayvanlarla hayatta kalma savaşı verir.

Keskin zekası ve zooloji bilgisiyle besin zincirine kurban gitmemeye çalışan Pi, bir zaman sonra Bengal kaplanıyla teknede baş başa kalmıştır."

"Dönüşüm: HTR2B"

Osman Evren Tolga'nın yönettiği "Dönüşüm: HTR2B", "ilaç firmalarının, ürettikleri ilaçları piyasaya sürmeden, üçüncü dünya ülkelerinde kobay olarak kullandıkları" insanların hikayesini konu alıyor.

İlaç denemelerinin kobaylar üzerindeki etkilerini fantastik şekilde izleyici karşısına çıkaracak filmin oyuncu kadrosunda, Serkan Altunorak, Veda Yurtsever İpek, Ahmet Somers, Damla Özen, Teoman Kumbaracıoğlu, Canan Maktal ve Tuğrul Tülek gibi isimler bulunuyor.
CNNTÜRK

Filmlerin sitemizdeki konularına ismine tıklayarak ulaşabilirsiniz

Red Lights (Medyum) 28 Aralık

Kıyamet Günü (Lo Imposible / The Impossible) 28 Aralık

Anna Karenina (28 Aralık)
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
385152063525.jpg


Bu hafta 3 yeni film vizyona girecek

Yönetmenliğini Allen Hughes'ın yaptığı ''Bitik Şehir'' de Russell Crowe ile Oscar ödüllü Catherine Zeta-Jones'un yanı sıra Mark Wahlberg, Natalie Martinez ve Barry Pepper rol alıyor.

Senaryosunu Brian Tucker'ın yazdığı filmin konusu şöyle:

''Eskiden polis olan bir dedektif, bir belediye başkanı tarafından karısının kendisini aldattığı şüphesini araştırmak için görevlendirilir. Dedektif iddiaları doğrular, fakat ortada bir sorun vardır. Başkanın eşinin görüştüğü adam ölmüştür. Araştırmalarını derinleştiren dedektif başkanın da isminin karıştığı politik bir skandalı ortaya çıkaracaktır.''

''MAMA''

Kanada ile İspanya ortak yapımı olan korku ve gerilim türündeki ''Mama'''nın yönetmenliğini İspanyol sinemacı Andres Muschietti yaptı.

Filmin senaryosu, yönetmenin yanı sıra Neil Cross'un da imzasını taşıyor.

Jessica Chastain, Nikolaj Coster-Waldau, Megan Charpentier, Pamela Farrauto ve Morgan McGarry'in rol aldığı filmin konusu şöyle:

''Victoria ve Lilly, anne ve babası ormanın derinliklerinde öldürüldüğünde henüz çok küçük iki kız kardeştir. Vahşi doğada yapayalnız kalırlar ve 5 yıl boyunca nasıl hayatta kaldıklarını kimse çözemez. Amcaları Lucas, kız arkadaşı Annabel ile kızları sahiplenir ve mahkeme kararıyla evlerine alır. Fakat insanlıktan uzak büyümüş çocukların rehabilitasyon süreci de oldukça zor olacaktır.

Çocukların uyumsuz davranışları ve evden kaçmalarının ardından travma ve stresten başka bir etken olduğunu fark eden Annabel, geceleri kızlara seslenen bir fısıltı olduğunu fark eder. Evdeki tek misafirler küçük çocuklar değildir, dudaklarından dökülen ''Mama'' nereye gitseler arkalarında olan bir hayalettir...''


Celal ile Ceren

Yönetmenliğini Togan Gökbakar'ın yaptığı komedi ve romantik türündeki ''Celal ile Ceren''de Şahan Gökbakar ile Ezgi Mola'nın yanı sıra Dilşah Demir, Gökçen Gökçebağ, Çağlar Salman ve Timur Kunt rol alıyor.

Şahan Gökbakar'ın senaryosunu yazdığı ''Herkesin bir Ceren'i vardır'' sloganlı film, 6 yıldır birlikte olan sevgililerin ayrıldıktan sonra yaşadığı deneyimlerin öyküsünü mizahi dille beyaz perdeye taşıyor.

Film, Şahan Gökbakar'ın ''Recep İvedik'' serisinden sonra oynadığı ikinci film olma özelliğini taşıyor.
Sabah

 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
533786923626.jpg


Vizyonda komedyen üçlemesi

Bu hafta biri yerli 6 film vizyona girecek. Cem Yılmaz ve Şahan Gökbabakar'ın ardından Şafak Sezer de izleyiciyle buluşacak.
Yönetmenliğini ''Şeytanın Avukatı'', ''Ray'' gibi ödüllü yapımlara imza atan Oscarlı sinemacı Taylor Hackford'ın yaptığı aksiyon türündeki ''Parker'' filminin başrolünde Jason Statham rol alıyor.

Donald Westlake'in uzun soluklu roman serisinden uyarlanan filmde, Jennifer Lopez, Nick Nolte, Michael Chiklis, Clifton Collins'in de izleyici karşısına çıkıyor.

İşinde ''merhameti'' ile ün yapmış hırsız Parker'ı odak noktasına alan filmde, Parker'ın büyük bir mücevher soygunu fırsatını önce reddetmesi, daha sonra karşısına çıkan emlakçı Leslie'nin planı yeniden teklif etmesi ve soyguna dahil olmasıyla yaşananlar anlatılıyor.


''Kahraman Maymun''


Danimarka yapımı ''Kahraman Maymun'' animasyon filminin yönetmenliğini ve senaristliğini Jan Rahbek üstlendi.

Toke Lars Bjarke, Rune Tolsgaard ve Mille Lehfeldt'in rol aldığı filmin konusu şöyle:

''Marco Macaco bir plaj polisi olarak çalışmaktadır, fakat vaktinin büyük bölümünü güzel Lulu'nun kalbini çalmaya çalışarak harcar. Bir gün rakibi Carlo, Marco'nun sahilinde dev bir maymun şeklinde bir kumarhane açar. Lulu, Carlo'dan çok etkilenmektedir. Kıskançlığı yüzünden bu esrarengiz kumarhaneyi sorgulamaya başlayan Marco, Carlo'nun adayı ele geçirerek Lulu'ya evlenme teklif etmeyi planladığını öğrenir. Marco, Carlo'yu tutuklamaya kalkınca problem iyice büyür. Çünkü bu kumarhane aslında dev bir robottur.''


''No''


Yönetmenliğini Pablo Larrain'ın yaptığı dram türündeki ''No'' filminin oyuncu kadrosunda Oscar ödüllü Jane Fonda, Richard Dreyfuss ve Gael Garcia Bernal rol alıyor.

Senaryosunu Pedro Peirano'nun yazdığı film, 1988'de gerçekleştirilen Şili referandumundan yola çıkıyor.

Filmde, diktatör Augusto Pinochet'in baskılar sonucu ülkeyi referandum oylamasına götürme kararı alması üzerine muhalefetin bu fırsatı kullanarak onu ''alaşağı etmek'' için başlattığı ''Hayır'' odaklı reklam kampanyası sonucu yaşananlar konu ediliyor.


''Zarafa''


Animasyon türündeki ''Zarafa'' filmin yönetmenliğini Jean-Christophe Lie yaptı.

Seslendirmeleri Ronit Elkabetz, Vernon Dobtcheff, Simon Abkarian ve Thierry Fremont'un gerçekleştirdiği filmde, 10 yaşındaki Maki ile Fransa kralına hediye olarak gönderilen öksüz zürafanın ebedi dostluk hikayesi anlatılıyor.


''Mutluluk''


Doris Dörrie'nin yönetmenliğini ve senaristliğini yaptığı Alman yapımı ''Mutluluk'' filminde, Türk oyuncular Hülya Duyar ve Aykut Kayacik'ın yanı sıra Alba Rohrwacher, Andrea Sawatzki ve Maren Kroymann izleyici karşısına çıkıyor.

Berlin'de yaşayan ve birbirinden çok ayrı hayatlar süren iki gencin olası birliğinin hikayesi niteliğindeki film, savaş mültecisi olup fahişelik yapan Irina ile evsiz bir serseri olan Kalle'nin karşılaştıklarında birbirlerinden utanmalarına ve şüphe etmelerine rağmen aşık olması işleniyor.


''G.D.O. KaraKedi''


Haftanın yerli yapımı ''G.D.O. KaraKedi'' filminin yönetmenliğini ''Maskeli Beşler'' serisi ile tanınan Murat Aslan yaptı.

Şafak Sezer'in senaryosunu yazıp başrolünde oynadığı filmde, Durul Bazan, Hamdi Kahraman, Erdem Akakçe ve Serkan Şengül de rol alıyor.

Aksiyon-komedi türündeki filmin konusu şöyle:

''İstanbul'un eski semtlerinden Balat'ta yaşayan ve kendi yağlarıyla kavrulan üç kardeş, taksicilikle hayatını kazanan Gürkan, pilavcılık yapan Orhan ve iflah olmaz biçimde aşık olan Duran... Herkes gibi yaşam mücadelelerini sürdürürken, sıradan dertlerini de çözmeye çalışan bu üç kardeşin hayatı bir gün başlarına gelen bir kazanın yol açtığı, cinayet, mafya, kız kaçırma üçgeniyle allak bullak olur.''

Sabah

 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
574116456248.jpg

4 film vizyona girecek

Yönetmenliğini Tommy Wirkola'nın yaptığı ''Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları'' filmin senaryosunu Dante Harper ve Tommy Wirkola yazdı.

Yapımcılığını Will Ferrell ve Beau Flynn'in üstlendiği filmde, Gemma Arterton, Jeremy Renner, Famke Janssen, Peter Stormare ve Derek Mears rol alıyor.

Aksiyon, komedi ve korku türündeki filmin konusu şöyle:

''Zencefilli evle ilgili travmatik bir kazadan 15 yıl sonra 'Hansel' ve 'Gretel' adlı ikizler, kendilerini cadıları yok etmeye adamış intikamcı avcılar haline gelmişlerdir. İkizler, yıllar geçtikçe avcılıkta ustalaşmış, izleme kabiliyetinde ve avını yakalama işinde ünlenmişlerdir. Sıkıntıları iyileşse de işleri oldukça kolaydır, tehlikeli sözler ve lanetler onlara işlemez. Augsburg başkanı, kasabadan gidebilmelerine ve büyücü kadınların başını bulabilmelerine yardımcı olur. Büyücü kadınların başı ise iki gün sonra gerçekleşecek 'Kanlı Ay' esnasında yapılacak cadılar toplantısında birçok yerel çocuğu kurban etmeyi planlamaktadır. İşleri daha kötü yapmak için, ikili aynı zamanda Augsburg'daki gücü ele geçirmiş ve kendi çapında bir cadı avlayıcısı olan acımasız Şerif Berringer ile de ilgilenmek zorundadır.''

Sitemizdeki sayfası : Hansel and Gretel : Witch Hunters

''Zincirsiz''

Yönetmenliğini Quentin Tarantino'nun yönettiği ''Zincirsiz'' filmde, Christoph Waltz, Leonardo Di Caprio, Jamie Foxx, Samuel L. Jackson ve Jonah Hill izleyici karşısına çıkacak.

Amerikan iç savaşından iki yıl önce başlayan film, geçmişinde eziyet çekmiş bir köle ile Alman avcı Dr. King Schultz'un yüzleşmesini merkezine alıyor.

''Çatlak Film''

Birbirinden bağımsız 11 kısa filmin bir araya getirilmesinden oluşan ''Çatlak Film'', komedi severleri salonlara çekmeyi hedefliyor.

Senaryosunu Greg Pritikin ve Will Carlough yazdığı filmde, Elizabeth Banks, Kristen Bell, Halle Berry, Lislie Bibb, Kate Bosworth, Gerard Butler, Bobby Cannavale, Kieran Culkin, Josh Duhamel, Anna Faris ile Richard Gere gibi isimler rol alıyor.

Yapımcılığını Peter Farrelly ve Jason Colodne'nin üstlendiği film, kadın-erkek ilişkilerini konu alıyor.

''Hükümet Kadın''

Haftanın yerli yapımı ''Hükümet Kadın'' filminin senaristliğini ve yönetmenliğini Sermiyan Midyat yaptı.

Yapımcılığını Necati Akpınar'ın üstlendiği filmde, Demet Akbağ, Cezmi Baskın, Sermiyan Midyat, Bülent Çolak ve Burcu Gönder izleyici karşısına çıkacak.

Komedi türündeki filmde, Midyatlı 8 çocuklu sıradan bir kadının belediye başkanı olması sonucu yaşanan olaylar anlatılıyor.

Sabah

 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
file.ashx


Vizyonda bu hafta

"Lincoln", "Mutlu Aile Defteri", "Penguen Kral", "Zero Dark Thirty" ve "Tepelerin Ardında" bu hafta vizyona girecek filmler...

Bu hafta biri yerli 5 film vizyona girecek.

215px-Lincoln_2012_Teaser_Poster.jpg

Lincoln

Yönetmenliğini Steven Spielberg'ın yaptığı "Lincoln" filminin senaryosunu John Logan ile Tony Kushner yazdı.

Tommy Lee Jones, Sally Field ve Daniel Day-Lewis'ın rol aldığı biyografi filminde, 1861-1865 arasında yaşanan iç savaşa öncülük eden ABD'nin 16. Başkanı Abraham Lincoln'un yaşadıkları ve bu savaşı sonlandırma isteği konu ediliyor.

Mutlu-Aile-Defteri.jpg

Sitemizdeki sayfasına gitmek için isme tıklayın Mutlu Aile Defteri

Haftanın yerli yapımı "Mutlu Aile Defteri" filminin yönetmen koltuğunda Nihat Durak oturuyor.

Senaryosunu Ali Demirel, Volkan Sümbül ve Emre Özdür'un yazdığı filmde, Binnur Kaya, Büşra Pekin, Tuncel Kurtiz, İlker Aksum ve Öner Erkan izleyicilerin karşısına çıkacak.

Komedi ve dram türündeki filmin konusu şöyle:
"Sert ve otoriter bir mizaca sahip emekli Albay Yıldırım Taşyumruk, günün birinde damdan düşer. Bu olay, yıllar önce kendisinden koşa koşa kaçan evlatlarını yeniden aynı çatı altında buluşturur.

Yıldırım Bey artık daha güçlü, daha hızlı ve daha öfkelidir ve çocuklarının sakladığı sırları ortaya çıkarmakta kararlıdır. Çocukları ise yalanlarını sürdürmeye çalışırken her geçen gün daha da köşeye sıkışmaktadır.

Kafası gittikçe karışan Yıldırım Bey, yalanların kime ait olduğunu bir süre sonra ayırt edemez olur. Aslında önemli olan ise en sonunda bu 5 benzemez insanın tekrar aile olmayı başarıp Mutlu Aile Defteri'nde yer alıp alamayacaklarıdır..."

MV5BMTQ4OTUyNzcwN15BMl5BanBnXkFtZTcwMTQ1NDE3OA@@._V1_SX214_.jpg

Zero Dark Thirty

Yönetmenliğini Oscar ödüllü Kathryn Bigelow'ın üstlendiği "Zero Dark Thirty" filmi, senaryosunu Mark Boal kaleme aldı.

Başrollerini Joel Edgerton, Jessica Chastain , Chris Pratt ve Jennifer Ehler'in paylaştığı film, 11 Eylül saldırıları sonrası El Kaide lideri Usame bin Ladin'in yakalanması için düzenlenen askeri operasyonu ve diğer gelişmeleri konu ediniyor.

20459115.jpg

Tepelerin Ardında

Cristian Mungiu'nin yönettiği "Tepelerin Ardında" filminde, Doru Ana, Luminita Gheorghiu, Liliana Mocanu ve Dionisie Vitcu rol alıyor.

Yetimhanede birlikte büyüyen iki kızın arkadaşlığını anlatan dram türündeki filmde, talihsiz durumları birlikte atlatan iki yakın arkadaşın yetimhane yaşamından sonra yolları ayrılmalarının ardından yaşadıkları olaylar izlenebilecek.


Penguen Kral

Yapımcılığını Anthony Geffen ve Sias Wilson'ın üstlendiği "Penguen Kral" isimli animasyon filminde, genç ve sevimli bir penguenin zaferlerle dolu epik hikayesi beyaz perdeye taşındı.

Kendine eş bulabilmek için rakipleriyle yarışan, buzullar, karlar ve ölümcül dalgalar arasında havadan, karadan ve sudan gelen tehlikelere karşı mücadele etmek zorunda kalan sevimli kahraman, asıl zorlu görev geldiğinde kendisine sonuna kadar güvenen ailesi tarafından yalnız bırakılması sonucu yaşadıkları anlatılıyor.

CNNTÜRK
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
file.ashx

Vizyonda bu hafta: 8 Mart

Gelmeyen Bahar , "Eve Dönüş: Sarıkamış 1915", "Uzun Boylu Esmer Adam", "Oz: The Great and Powerful ", "Kadınlar" ve "Aşkın İzleri" bu hafta vizyona giren filmler...

Bu hafta 6 yeni film vizyona girdi.

01g_d.jpg


Gelmeyen Bahar

"Küçük Emrah" olarak bilinen Emrah Erdoğan'ın ilk kez yönetmen koltuğuna oturduğu "Gelmeyen Bahar", bugün vizyona girdi.

Töre ve töre cinayetleri, kadına karşı baskı ve şiddet konularını işleyen "Gelmeyen Bahar", kadına karşı şiddete dikkati çekmek amacıyla Dünya Kadınlar Günü'nün kutlanacağı bugünden itibaren gösterimde olacak.

Filmin öyküsünü yazan Emrah Erdoğan'ın Tarkan Ateşman ile senaryosuna şekil verdiği filmde, Ayten Uncuoğlu, Kerem Kupacı, Turgay Tanülkü, Orhan Alkaya, Beyza Şekerci rol aldı. "Küçük Emrah" filmin müziklerini de Caner Tepecik ile birlikte hazırladı.

Filmin konusu özetle şöyle:
"Bir fabrikada işçi olarak çalışan, 18 yaşına yeni giren Bahar'ın geleceğiyle ilgili bambaşka hayalleri varken, ailesi onun kaderini çoktan belirlemiştir. Suskun bir anne, evinde bulamadığı mutluluğu başka yerlerde arayan emekli bir baba ve işsiz bir ağabeyin arasında sıkışıp kalan Bahar, kurtuluşu çok iyi bilmediği bir dünyada aramaktadır.

Amcası ise oğluna eş yapmak için Bahar'ın kanunen reşit olmasını beklemektedir. Başına gelen üzücü bir olay sonrasında evden kaçmak zorunda kalan Bahar için hüküm çoktan verilmiştir. Ailenin namusunu temizlemek ise evin oğlu Mirza'ya düşmüştür.

Mirza ise işsizlik ile mutsuz giden evliliğinin kıskacında her geçen gün biraz daha sıkışırken, eşi Songül'ün kendisinden habersiz bir şeyler çevirdiğini hisseder. Ancak bu küçük, sıkıntılı dünyada hiçbir şey göründüğü gibi değildir."

01ev_d.jpg

Eve Dönüş: Sarıkamış 1915

Yönetmen Alphan Eşeli'nin "Eve Dönüş: Sarıkamış 1915" adlı filmi, bugün vizyona girdi.

Senaryosunu Alphan Eşeli'nin Serdar Tantekin ile birlikte yazdığı, baş rollerini Uğur Polat, Nergis Öztürk ve Serdar Orçin'in paylaştığı filmin hazırlıkları, 2011 yılının Kasım ayında başladı.

Filmin, geçen yıl şubat ayında başlayan çekimleri, 5 hafta sürdü ve yaklaşık 120 kişilik bir ekiple çalışıldı. Film, Sivas'ta eksi 27 derecede, soğuk ve zor kış koşullarında çekildi.

Filmin konusu şöyle:
"I. Dünya savaşı sırasında Ruslara karşı yapılan, 109 bin 274 askerin şehit düştüğü Sarıkamış Harekatı, Osmanlı İmparatorluğu'nun mağlubiyeti ile sonuçlandı. Ne Rusların ne de Osmanlı'nın tam olarak sahip olamadığı, yönetim ve otoriteden yoksun bu bölgede kaderlerine terk edilen insanlar, kendilerini daha önce karşılaşmadıkları bir hayatta kalma mücadelesi içinde buldu.

Bakü'de görevli Hariciye Nazırlığı Kalem Müdürü'nün eşi Gül Hanım ve kızı Nihan, onlara Erzurum yolunda eşlik eden Hariciye Nazırlığı mensubu Saci Efendi, zorlu ve sert kış koşullarının hakim olduğu bu kimsesiz topraklarda yol alırken, savaşın ortasında kalmış, harabeye dönmüş ve terk edilmiş bir köye ulaşır.

Ekip, ıssızlığın ortasındaki bu köyde geçirdikleri ilk akşamlarında yalnız olmadıklarını öğrenir. Birbirlerinden farklı, toplumun değişik sınıf ve kültüründen gelen 8 insan, bu ıssız köyde açlıkla baş ederken hayatta kalmanın ve eve dönmenin mücadelesini verir."
01uz_d.jpg

Uzun Boylu Esmer Adam

Woody Allen'in senaryosunu yazdığı ve yönettiği "Uzun Boylu Esmer Adam/You'll Meet A Tall Dark Stranger", bugün vizyona çıktı.

Ödüllü yönetmen Woody Allen'ın kamerasını iki evli çiftin hayatlarına çevirdiği filmde, usta oyuncular Antonio Banderas, Josh Brolin, Anthony Hopkins ile Gemma Jones kamera karşısına geçti.

01oz_d.jpg


Muhteşem ve Kudretli Oz

Macera ve fantastik film severlerin merakla beklediği "Muhteşem ve Kudretli Oz" filminin yönetmenliğini Sam Raimi yaptı.

Filmde, James Franco, Mila Kunis, Rachel Weisz, Michelle Williams, Zach Braff rol aldı.

Filmde, küçük çaplı bir sirk sihirbazı olan Oscar Diggs (James Franco) çevresinda yaşanan olaylar konu ediliyor.

01ka_d.jpg


Kadınlar

Fransa, Almanya ve Polonya ortak yapımı "Kadınlar/Elles" de haftanın bir diğer filmi...

Yönetmenliğini Malgorzata Szumowska'nın üstlendiği filmde, Juliette Binoche, Anais Demoustier, Krystyna Janda, Joanna Kulig, Ali Marhyar rol aldı.
01_d.jpg

Aşkın İzleri

Yönetmen Terrence Malick imzasını taşıyan "Aşkın İzleri/To The Wonder" dram severler için vizyona girdi.

Rachel McAdams, Ben Affleck, Javier Bardem, Olga Kurylenko, Charles Baker'in rol aldığı filmde, Neil'in, Paris'te tanıştığı güzel ve hayat dolu Marina ile tutkulu aşkı çevresinde gelişen olaylar konu ediliyor.
CNNTÜRK












 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul

file.ashx


Bu hafta 3'ü yerli 6 yeni film vizyona girdi.

Türkiye sinemasının en özel yönetmenlerinden Reha Erdem’in son filmi Jîn'le birlikte 6 yeni film vizyonda...

Jîn: 17 yaşlarında, hayata katılmak için çıkışları zorlayan ve bu yolda karanlık ormanları cesurca aşmaya çalışan, sanki bir ‘Kırmızı Başlıklı Kız’dır Jîn. Film, Jîn’in bilmediğimiz bir nedenle, dağdaki silahlı bir örgütten kaçmasıyla başlar. Amacı bir büyük şehre, hayata, belki de hiç görüp bilmediği büyük dünyaların hayallerine ulaşmaktır.

Yalnız Gezegen: Birbirine âşık nişanlı çift Alex ve Nina Kafkas dağlarına yapacakları gezide bölgeyi iyi bilen Dato’yu rehber olarak tutarlar. Başta her şey yolunda görünse de üçünün yaşadığı bir olay sonrası gezinin seyri tamamen değişecektir.


resim


Aşk Kırmızı (15 Mart) :Ferhat ve Zeynep, birlikte çok güzel bir hayat kurmuşlardır. Birbirlerini çok sevmektedirler. Ferhat çalıştığı şirketin organize ettiği bir iş toplantısı için birkaç çalışma arkadaşı ile Antalya’ya gidecektir. Zeynep ile evlendiklerinden beri ilk ayrı kalışlarıdır. Antalya'daki ilk gece, Ferhat, Nazlıgül ile karşılaşırlar. Bu kız, Ferhat'ın uzun yıllar önce ayrılmak zorunda kaldığı ilk aşkıdır.

Çanakkale Yolun Sonu: 25 Nisan 1915… Osmanlı İmparatorluğu’nun direniş kapısı olan Çanakkale, gemi yoluyla geçilememiş ve işgalciler, çaresiz bir manevrayla Gelibolu kıyılarına çıkartma yapmaya başlamışlardır. İşgal kuvvetlerinin belki de en büyük direnişi gördükleri koy, o andan sonra mağlup bir ordunun adıyla anılacaktır; Anzak Koyu. Hilal-i Ahmer cemiyetindekiler ve Muhsin’le Hasan’ında içinde bulunduğu destek birliği beş günlük yolculuğun sonunda, 25 Mayıs 1915’te cepheye ulaşırlar.

Şeytanın Ormanı: Richard Vineyard ailesiyle beraber hafta sonu geçirmek için New Jersey’nin güneyindeki Barrens korusuna kamp yapmaya gider. Bazı rivayetlere göre burada 400 yıllık bir geçmişi olan korkunç Jersey Şeytanı yaşamaktadır. Rivayetlere kulak asmayan Vineyard ailesi mükemmel kamp alanını bulmak için birlikte ormanın derinliklerine doğru ilerler. Ve işlerin rengi değişir.

Hazine Avcısının Maceraları: Tad, kahramanı Max Mordon gibi ünlü bir arkeolog ve hazine avcısıdır, rüyalarında tabii. Gerçekte ise Tad Şikago’da çalışan bir inşaat işçisidir. Çocukluğundan beri en büyük hayali hazine peşinde koşan bir kahraman olmaktır. Nihayet bir gün şans ona güler.

CNNTÜRK
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
537205785874.jpg


Hangi filme gitmeli?

Bu hafta 2'si yerli, 6 film vizyona girecek. ''Mahmut ile Meryem'' adlı film de izleyiciyle buluşacak!

Yönetmenliğini Mehmet A. Öztekin'in yaptığı dram türündeki ''Mahmut ile Meryem'' adlı film, sinemaseverlerle buluşacak.

Senaryosunu Yerkan Kahraman ve Eşref Dinçer'in yazdığı filmde, Aras Bulut İyinemli, Cemal Hünal, İlker Kızmaz, Polat Bilgin ve Tomris İncer rol alıyor.

Gence hükümdarı Ziyad Han'ın Müslüman oğlu Mahmut ve keşişin kızı Meryem'in imkansız aşkını konu alan filmde, sevginin, insanı hırstan ve benlikten kurtaracak tek yol olduğu anlatılıyor.


''SABİT KANCA''

İsmail Baki Tuncer'in televizyonda fenomen haline gelen tiplemesi ''Sabit Kanca'', aynı isimli filmle beyaz perdeye taşındı.

Yönetmenliğini ve senaristliğini Alper Mestçi'nin üstlendiği komedi türündeki filmde, Sinan Çalışkanoğlu, İsmail Baki Tuncer, Orhan Aydın, Halil Sezai, Ahmet Yüksel Or izleyici karşısına çıkacak.

''YOLDA''

Bu hafta vizyona girecek Amerika-Fransa ortak yapımı ''Yolda'' filminin yönetmen koltuğunda Walter Salles oturuyor.

Dram türünde filmin oyuncuları arasında Kristen Stewart, Kirsten Dunst, Viggo Mortensen, Amy Adams ve Steve Buscemi yer alıyor.

Senaryosunu Jack Kerouac ve Jose Rivera'nın kaleme aldığı filmde, New Yorklu genç yazar Sal Paradise'ın babasının ölümünün ardından sabıkalı Dean Moriarty ile tanışması sonucu yaşanan gelişmeler konu ediliyor.

''DEV AVCISI JACK''

Aksiyon ve dram türündeki ''Dev Avcısı Jack'' filminin yönetmenliğini Bryan Singer yaptı.

Oyuncuları arasında Ewan McGregor, Bill Nighy, Eleanor Tomlinson, Ian McShane ve Stanley Tucci'nin yer aldığı filmin senaryosunu Christopher McQuarrie, Dan Studney ve Darren Lemke yazdı.

Hikayesi klasik bir İngiliz efsanesine dayanan filmde, insanların ve devlerin barış içinde yaşadığı zamanda, prensesin kaçırılmasının ülkenin geleceğini tehlikeye atması anlatılıyor.

''YEDİ PSİKOPAT''

Martin Mcdonagh'ın yönetmenliğini üstlendiği ''Yedi Psikopat'' filmi, komedi severleri salonlara çekmeyi hedefliyor. Filmde, Colin Farrell, Abbie Cornish, Christopher Walken, Mickey Rourke ve Woody Harrelson seyirci karşısına çıkacak.

''HAYAT AVCISI''

Bart Layton'un yönetmen koltuğuna oturduğu ''Hayat Avcısı'' isimli belgesel türündeki filmin oyuncu kadrosunda Charlie Parker, Cathy Dresbach, Anna Ruben, Alan Teichman ve Amparo Fontanet yer alıyor.

Filmde, 13 yaşındaki Nicholas Barclay'ın bir nisan günü San Antonio'daki evine giderken ortadan kaybolması sonucu yaşananlar hikaye ediliyor.

Sabah

 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
400299907214.jpg

Her güne bir film


Bu hafta biri yerli, 7 film vizyona girecek.İşte haftanın yeni filmleri.

Levent Demirkale'nin yönettiği haftanın yerli yapımı ''Selam'', sinemaseverler buluşacak.

Senaryosunu Necati Şahin'in kaleme aldığı dram türündeki filmde, Fatma Karanfil, Burçin Abdullah, Yunus Emre Yıldırımer, Canan Uzun ve Emre Karakoç, rol alıyor.

Filmde, idealist, fedakar ve Türkiye sevdalısı 3 öğretmenin birbirinden ayrı hikayeleri anlatılıyor.

''The Host''

Yönetmenliğini Andrew Niccol'un üstlendiği ''The Host'' filminde, Diane Kruger, Saoirse Ronan, Chandler Canterbury, Jake Abel ve William Hurt, izleyici karşısına çıkacak.

''Alacakaranlık'' serisinin yazarı Stephanie Meyer'in ''The Host'' adlı romanından uyarlanan bilim kurgu türündeki filmin konusu şöyle:

''Dünya görünmeyen bir düşman tarafından istila edilmişti. İnsanların bedenleri, bu istilacılar için sahiplik yaparken bedenler bir değişikliğe uğramamış gibi görünse de zihinleri ele geçiriliyordu. Neredeyse herkes teslim olmuştu. Geriye kalan birkaç insandan biri olan Melanie'nin de bedenini alan ruh, yetkililer tarafından bir insan bedeninin içinde yaşarken karşılaşabileceği zorluklar hakkında uyarılmış olsa da bedeninin sahibi zihninden vazgeçmeyi reddeder.''


''G.I. Joe: Misilleme''

Aksiyon ve macera türündeki ABD yapımı ''G.I. Joe: Misilleme'' filminin yönetmen koltuğunda, Jon Chu oturuyor.

Bruce Willis, Channing Tatum, Dwayne Johnson, Arnold Vosloo, Ray Stevenson'ın rol aldığı filmin senaryosunu Paul Wernick ve Rhett Reese kaleme aldı.

Gösterime 2009 yılında giren ''G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi''nin devam filminde, Joe'lar sadece ölümcül düşmanları Kobra'ya karşı mücadele etmekle kalmıyor, aynı zamanda devletin içinden kendi varlıklarını tehlikeye atan tehditlerle de baş etmek zorunda kalıyor.



''Lanet''


''Lanet'' filmi, gerilim meraklılarını salonlara çekmeyi hedefliyor.

Yönetmenliğini Scott Derrickson'un yaptığı filmin oyuncu kadrosunda, Ethan Hawke, Clare Foley, Michael Hall D'addario, Rob Riley, Tavis Smiley, yer alıyor.

Filmde, gerçek bir suç yazarının yeni taşındığı evde, korkunç görüntülerin olduğu film makarası bulması sonucu yaşanan gelişmeler konu ediliyor.



''Aşka Yükseliş''


İspanyol yapımı ''Aşka Yükseliş'' filmini, Fernando Gonzalez Molina yönetti.

Maria Valverde, Mario Casas, Diego Martin, Nerea Camacho, Cristina Plazas'ın oynadığı filmin senaryosunu, Ramon Salazar ve Federico Moccia yazdı.

Farklı dünyalara ait iki gencin öyküsünün anlatıldığı filmde, ailelerinin ve çevrelerinin karşı koymalarına rağmen ikilinin yaşadıkları ilk gerçek aşka tanık olunacak.



''Hitchcock''


Biyografi türündeki ''Hitchcock'' filminin yönetmenliğini, Sacha Gervasi üstlendi.

ABD yapımı filmde, Scarlett Johansson, Anthony Hopkins, Jessica Biel, Helen Mirren ve Toni Collette, izleyici karşısına çıkacak.

Gerilim filmleri yönetmeni Alfred Hitchcock'un çığır açan filmi ''Sapık''ın yapım sürecinde geçen film, yönetmenin karısı ve ortağı olan Alma Reville ile aşkını anlatıyor.


''Mutluluk''


Alman yapımı ''Mutluluk'' filminde, Alba Rohrwacher, Andrea Sawatzki, Hülya Duyar, Maren Kroymann ve Aykut Kayacık, rol alıyor.

Doris Dörrie'nin yazıp yönettiği filmde, Berlin'de yaşayan ve birbirinden çok ayrı hayatlar süren iki gencin olası birliğinin hikayesini izlenecek.

Sabah
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
Bu haftanın vizyon filmleri

a_d.jpg

KARANLIKTAN GELEN

Şehrin küçük mahallesinde yaşayan genç bir aile, Daniel ve Lacey Barett çifti huzurlu ve güvenli yaşamlarını bir anda tehdit eden bir dizi rahatsız edici olaylara tanık olmaya başlar. Tahmin edilemez derecede korkunç bir kuvvet tarafından tehdit edildiklerini anladıklarında Barret ailesi, durumu kendi yolları ile çözmeye çalışarak bu ölümcül gizemin peşine düşerler.

b_d.jpg

HANGOVER 3
Bu kez düğün, bekarlığa veda partisi yok. Ters ya da düz gidebilecek ne olabilir ki Ancak 'Kurt Sürüsü' yollara düştüğünde tüm bahisler kapanır" denilerek, komediseverler filme davet ediliyor.

c_d.jpg

DOĞAL KAHRAMANLAR
Filmde, doğayı ayakta tutma çabası içindeki iyilerle, dünyayı yok etmeye çalışan kötüler arasında geçen savaş anlatılıyor. Genç bir kız bir anda kendisini iyi ve kötü güçlerin kıyasıya savaştığı bir ormana sürüklenmiş olarak bulur. Bir grup ayak takımı ile iş birliği yapan Mary, hem onların dünyasını hem de bizimkini kurtarmaya çalışacaktır.

d_d.jpg
ATEŞTEKİ KAĞITLAR
Filmde, askerde teröristlerle girdikleri çatışmada tek arkadaşı şehit olan kendisi de yaralanan Gazi'nin, şehit arkadaşı Hasan'ın ölmeden önceki son isteğini yerine getirmek isterken yaşadıkları anlatılıyor.

e_d.jpg

SİHİRBAZLAR ÇETESİ
Dört Atlı Grubu sihirbazlık şovları yapmaktadır. Las Vegas’tayken Paris’teki bir bankaya uzaktan soygun yapıp karışık oyunlarıyla belli otoriteleri şaşırtırlar. FBI ajanı Dylan Hobbs, sihirbazlara suçlarının cezasını ödetmek ve onları daha da gözüpek soygunlar gerçekleştirmeden önce durdurmak konusunda kararlıdır.

f_d.jpg

ERKEK AKLI
Şöhret, para ve karizma Charles’a görünürde mükemmel bir hayat sunmuştur. Ne var ki aşkı onu aniden terk edince hayatı darmadağın olur. Sadık dostlarının yardımıyla zor da olsa kendisiyle yüzleşmeye çalışır. Film izleyicilere şu soruyu yöneltiyor: İnsan birini aynı anda hem sevip hem de ondan nefret edebilir mi?

Takvim
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
Bu haftanın vizyon filmleri

a_d.jpg


BİLİNMEZE DOĞRU - STAR TREK
Sitedeki konusu : Star Trek Into Darkness / Star Trek 2 (7 haziran)

Atılgan gemisi, mürettebatıyla dünyaya geri çağrılır. Ancak karşılaştıkları manzara, çok güçlü bir terör örgütünün donanmalarını ve ona bağlı olan her şeyi yerle bir ettiği bir faciadır. Kaptan Kirk'ün bitirmesi gereken şahsi bir kavgası vardır ve bu tek kişilik kitle imha silahını bulmak için aramaya koyulur.


b_d.jpg


İNTİKAM KURŞUNU

Stallone'un "Jimmy Bobo" isimli bir kiralık katili canlandırdığı film,tehlikeli bir soruşturmanın içinde kalan dedektiferin ortak bir amaç uğruna ölüm kalım savaşına girmesini konu ediniyor.

c_d.jpg

PARANOYAK

Tibet Ölüler Kitabına göre, ölen bir kişinin 49 gün boyunca hala bir beden sahibi olduğuna inanılır... Sorunlu giden evliliğini yolun koymak için umutsuzca çabalayan Raul, eşi Ana ve oğulları, Nicoile birlikte Noel'de bir dağ tatili yapmayı teklif eder. Fakat gözler uzak tasarladığı bu tatil Samuel, adında dikkat çekici bir marangozun ortaya çıkmasıyla bozulur.

d_d.jpg


SARI SİYAH

1915'te İstanbul Tıbbiyesi hiç mezun veremedi. Çünkü 1915'te mezun olması gereken sınıfın tamamı, Çanakkale'de şehit oldu. 50 İstanbul Lisesi son sınıf öğrencisi, gönüllü olarak birliğe katılır ve Çanakkale Savaşı'nda hayatını kaybeder. Büyüklerinin ölüm haberini alan İstanbul Lisesi öğrencileri sarı olan okul binasının kapı ve pencerelerini siyaha boyarlar. Bugünden sonra hayatlarını kaybeden öğrenciler anısına okul renkleri sarı-siyah olarak kabul edilir.


e_d.jpg


SAKSI OLMANIN FAYDALARI

Filmin kahramanları, karizmatik son sınıf öğrencileri, güzel ve özgür ruhlu Sam ile korku nedir bilmeyen, eşcinsel üvey kardeşi Patrick’in kanatları altına aldığı utangaç, duygusal ve çekingen Charlie. Bu komik ve dokunaklı ergen hikâyesi, büyüme sürecinin alt üst edici gelgitli hallerini aktarırken, kimlik sorunları, arkadaşlık, aile, ilişkiler ve cinsellik konularını da masaya yatırıyor.



f_d.jpg

BABADAN OĞULA

Luke çok yetenekli bir motosiklet sürücüsüdür ve dublörlük yaptığı karnaval kumpanyası ile şehir şehir gezmektedir. New York'un kuzeyindeki Schenectady bölgesine geldiğinde eski sevgilisi Romina ile yeniden karşılaşır ve kendi yokluğundan Romina'nın onun oğlu olan Jason'ı dünyaya getirdiğini öğrenir. Luke yollarda geçen hayatını düzene sokma ve ailesiyle yeni bir yaşam kurma kararı alır.Robin, kısa sürede Luke'un yeteneklerini keşfeder ve yapılacak bir dizi banka soygunu için kendisine ortak olmasını ister.


i_d.jpg


BENİM ÇOCUĞUM

Türkiye'den 5 ailenin katılımıyla hayata geçirilen belgesel projesi lezbiyen, gey, biseksüel ve trans çocuklarının hikayelerine bu sefer anne-babaların gözünden bakıyor. Ebevyenlerin ve çocukların hissettiği inkar, travma, çaresizlik, korku, utanma ve kabullenme insani duygular itiraf öyküleriyle beyazperdeye yansıyor.

j_d.jpg


ARKADAŞIM MAX

Filmde, konağında sadık köpeği Max ile yaşayan yaşlı kadının, miras nedeniyle yeğeni tarafından öldürülmek istenmesi anlatılıyor. Filmin başrollerini, Ani İpekkaya, İnci Türkay, Murat Akkoyunlu, Ataberk Mutlu, Hande Katipoğlu paylaşıyor.

Takvim



 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
galerisinemakapak_d.jpg


Haftanın Filmleri


a_d.jpg


DÜNYA: YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Gerilim türüne farklı bir yorum getiren M. Night Shyamalan'ın yönettiği, "Dünya: Yeni Başlangıç" filminin başrollerinde Will Smith ve oğlu Jaden Smith yer aldı. Hikayesi kurgusal bir dünyada geçen filmin konusu şöyle: "Dünya terk edilmiş, insanlar artık yaşamlarını başka gezegenlerde sürdürmeye başlamıştır. Dünyaya yaptıkları bir yolculuk sırasında uzay gemileri arızalanan küçük Kitai ve babası Jack, burada tuhaf yaratıklar ve korku dolu tehlikeli olaylarla mücadele etmek zorunda kalır."

b_d.jpg


AŞK TAKTİKLERİ

Raphael Personnaz, Charlotte Le Bon, Jerome Commandeur ile Camelia Jordana'nın rol aldığı "Aşk Taktikleri"nin yönetmenliğini, Clement Michel üstlendi. Filmde, hayallerindeki kadını elde edebilmek için iyi bir aile babası olabileceğini kanıtlayan erkeğin tüm boşanmış annelerin dikkatini çekmesi konu ediliyor.


c_d.jpg


DEHŞET KASETİ

Kayıp bir öğrenciyi arayan iki özel dedektif öğrencinin terk edilmiş evde buldukları VHS kasetleri koleksiyonunda karşılaştıkları tüyler ürpertici ve sıra dışı görüntülerin yer aldığı filmde, Oka Antara, Kelsy Abbott , Hannah Al Rashid , Fachry Albar, Devon Brookshire rol alıyor.

d_d.jpg


HAYALET ÖĞRENCİLER

Komedi türündeki filmin konusu şöyle: "Modesto öğretmenlik yapmaktadır ve bazen ölülerle iletişime geçebilmektedir. Bu yüzden psikiyatristlere tonlarca para döken Modesto, birçok okuldan da bu yüzden kovulmuştur. Sonunda kendine bir lisede iş bulan Modesto'nun görevi 5 öğrencinin son sınıfı bitirmelerine yardım etmektir ama işi hiç de kolay olmayacaktır. Çünkü bu 5 öğrenci 20 seneden uzun zamandır ölüdür."

e_d.jpg


KAYIP UMUTLAR

Gus Van Sant'ın yönettiği "Kayıp Umutlar" filminde, Matt Damon, John Krasinski, Frances McDormand ile Rosemarie Dewitt'in rol aldı. Senaryosu Dave Eggers'ın öyküsünden John Krasinski ve Matt Damon tarafından uyarlanan filmde, bir enerji şirketinde çalışan iki iş arkadaşının, ekonomik krizden çok etkilenen bir kasaba halkına yer altındaki değerli doğalgaz kaynaklarının kullanımı için sundukları teklife bazı kişilerin direnmesi konu ediliyor.

f_d.jpg


ÖLÜM KAPANI

Jeong-Mi, anne ve babasının ülkeyi terk etmesinden sonra ablası See-Hee ile yaşamaya başlamıştır. İnternetten ev yapımı videolar indirip izlemeye meraklıdır. Bir arkadaşının yardımıyla yasaklanmış bir videoyu illegal olarak ele geçirir. Fakat çok kısa bir zaman sonra videoyu izleyen herkesin başına kötü şeyler gelmeye başlar.

Takvim








 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
538642441228.jpg


Hangi filme gitmeli?

Bu hafta 6 yeni film vizyona girecek.

Heyecan verici, neşeli ve aksiyon dolu bir macera filmi olan ''The Lone Ranger - Maskeli Süvari '' ile ünlü maskeli kahraman, taze bir yorumla yeniden izleyici karşısına çıkıyor.

Yapımcılığını Jerry Bruckheimer'ın üstlendiği, yönetmenliğini ise "Karayip Korsanları" serisinden tanınan Gore Verbinski'nin yaptığı, başrollerini Johnny Depp, Armie Hammer ve Tom Wilkinson paylaştığı filmin konusu şöyle:

''Kızılderili ruhani savaşçı Tonto ve hukuk adamı John Reid, birbirlerine zıt iki karakterdir, fakat yolsuzluk ve açgözlülükle savaşmak için bir araya gelmek durumunda kalmışlardır. Tonto, John Reid'in bir kanun adamından, adalet sağlayan bir efsaneye dönüşmesini sağlayan hikayeleri yeniden saymaktadır. Kaçak bir trenin içinde birçok kahramanlık sürprizi ve eğlenceli sürtüşmeler eşliğinde ikili birlikte çalışmayı öğrenmek zorunda kalacaktır.''

the-call-2013-350x500.jpg

Gerilim ve aksiyon sevenlere ''The Call - Acil Arama''

Televizyonda gerilim türündeki işleriyle tanınan Brad Anderson'un yönetmenliğini üstlendiği ''Acil Arama'' filminin başrolünde, Oscar ödüllü oyuncu Halle Berry yer alıyor.

Berry'nin 911 Acil yardım hattında santral görevlisi olarak çalışan bir kadını canlandırdığı filmin konusu şu şekilde:

''Merkezi arayan genç bir kızın sesi, evine zorla giren biri olduğunu ve hayatının tehlikede olduğunu söyler. Jordan, ekipler evi tespit edip kızı kurtarmaya gidene dek telefonda katili oyalamaya karar verir. Tüm çabalarına rağmen Jordan başarısız olur ve genç kız hayatını kaybeder. Ancak olayın arka planı daha karmaşıktır. Bu cinayet ve birbirini takip eden olayların bir seri katilin işi olduğu ortaya çıkar. Bu arada, yaşadığı kabustan dolayı Jordan'ın psikolojisi tamamen alt üst olmuştur. Aradan zaman geçer ve 911'e 'Kaçırıldım, lütfen beni kurtarın' diye yalvaran başka bir yardım çağrısı gelir. Çağrıyı devralan Jordan, bu kez kızı sağ salim kurtarmak için elinden gelen her şeyi yapmaya kararlıdır.''

''Süperstar''

Birden ülke çapında ünlü olan bir adamın hikayesinin anlatıldığı ''Süperstar'' filmi, sinemaseverlere dram ve komediyi bir arada yaşatacak.

Xavier Giannoli'nin son işi olan yapım, toplumun şöhret algısına ve bunda payı olan sosyal medyaya dikkat çekmeyi amaçlıyor. Başrolünü Kad Merad'ın üstlendiği filmde, bir geri dönüşüm merkezinde çalışan ve sıradan bir adam olan Martin'in birden bire ünlü olmasını ve başına gelen bu tuhaf olayın altında yatan gizemi çözmeye çalışması anlatılıyor.


"Sadece Tanrı Affeder"

Nicolas Winding Refn ve Ryan Gosling'in "Drive" filminden sonraki yeni projeleri olan ''Sadece Tanrı Affeder'', aksiyon ve şiddet dolu bir intikam hikayesi olarak nitelendiriliyor.

Filmde, 10 yıl önce bir cinayet işleyen Julian şimdilerde sürgündedir ve Bangkok'ta yaşamaktadır. Burada görünürde kardeşi Billy ile bir boks ****** işleten Julian, esas gelirini buradan yürüttüğü uyuşturucu ağından kazanmaktadır. Güzel zamanlar, kardeşi Billy'nin genç bir kızı öldürmesiyle sona erer. Julian, kardeşini öldürenlerin peşine düşerek intikam arayışına çıkar. İntikam meleğini hedef aldığı bu savaş, başta sadece iki kişinin yer alacağı, sonrasındaysa sadece bir tanesinin hayatta kalabileceği türden olacaktır.


"New York'ta 2 gün"

"Before Sunrise/Before Sunset"in unutulmaz oyuncusu Julie Delpy'nin yazdığı, yönettiği ve oynadığı ''New York'ta 2 Gün'', Avrupalılar ile Amerikalılar'ın farklarını, onları tek bir eve sıkıştırarak gözler önüne sermeye çalışıyor. 2007 yılında çekilmiş "Paris'te 2 Gün" filminde Marion ve Jack, ilişkilerini canlandırmak için iki günlüğüne Paris'in yolunu tutuyorlardı. "New York'ta 2 Gün" ise yıllar sonra ilişkilerini devam ettiremeyen ikilinin Marion kısmını ele alıyor.


"Cinnet"

"The Forbidden Door"un yönetmeni Joko Anwar tarafından yazılıp yönetilen filmin başrollerini Rio Dewanto, Hannah Al Rashid ve Aridh Tritama paylaşıyor.

Ailesiyle ormanda kamp yapmak üzere tatile çıkan bir adamın hikayesinin anlatıldığı filmin konusu şöyle:

"İlk başlarda her şeyin normal gittiği tatilde, ailenin karşısına beklenmedik bir misafir çıkar ve bu misafirlikle birlikte, adam zamanda bir boşluğa düşer. Kendine geldiğinde ailesinin olmadığını gören adam, ormanda ailesini aramaya başlar."

Sabah



 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
378783063308.jpg


Hangi filme gitmeli?

Bu hafta 7 yeni film vizyona girecek. İşte haftanın yenileri

"BEYAZ SARAY DÜŞTÜ"

Independence Day, The Day After Tomorrow ve 2012 gibi yüksek bütçeli filmlere imza atan Roland Emmerich'in yönetmenliğini yaptığı ''Beyaz Saray Düştü'' filminin senaryosu, "Zodiac" ve "The Amazing Spider-Man" filmlerinin senaristi James Vanderbilt'e ait.

Başrollerinde Jamie Foxx, Maggie Gyllenhaal ve Channing Tatum'un yer aldığı, aksiyon, dram ve gerilim içerikli filmin konusu şöyle:

"Büyük ölçüde kızını etkilemek amacıyla gizli servise dahil olabileceği bir görevde çalışmayı isteyen John Cale, Başkan James Sawyer'ın korumalarından biri olabilmek için başvuruda bulunur. Ancak ne yazık ki karşılığında aldığı yanıt olumsuz olur. Olumsuz haberi vermekte zorlanan genç adam, kızını Beyaz Saray'a gidecekleri bir gezintiye çıkarır. Burada haberi vermeye hazırlanırken ortalık bir anda karışır. Paramiliter bir grup asker, Beyaz Saray'ı işgal etmiştir. Başkan, First Lady ve çocuklarının hayatı tehlikede; üçünün kaderi de John Cale'in ellerindedir."

"BİR KADININ GÖZYAŞI"

Varlıklı bir aileden gelen Therese Desqueyroux'un mutsuz evlilliğini ve özgürlüğünü yeniden kazanma çabalarını anlatan dram türündeki ''Bir Kadının Gözyaşı'' filmi, izleyiciyle buluşacak.

Yönetmen koltuğunda ünlü Fransız yönetmen Claude Miller'ın oturduğu filmin başrolünde Amelie filmindeki performansıyla tanınan Audrey Tautou bulunuyor.

"GE(N)Ç ÇIRAKLAR"

Komedi türünde izleyicinin karşısına çıkacak olan ''Ge(n)ç Çıraklar'' filminin başrollerini Owen Wilson ve Vince Vaughn paylaştı.

Yönetmenliğini, "Çelik Yumruklar" yapımına imza atan Shawn Levy'in üstlendiği filmin konusu şöyle:

"Billy ve Nick bir şirketin pazarlama departmanında çalışan ve dijital dünyanın yeniliklerine ayak uydurmakta zorlanan iki pazarlama elemanıdır. Nihayetinde beklenen olur ve işlerinden kovulurlar. İşsizlik sorunuyla baş etmeye çalışan ikili, bir plan yaparak medya devi Google'ın stajyerlik pozisyonlarına başvururlar. Mülakata ve eğitim programına yoğun bir başvuru olmaktadır ve başvuruda bulunanların küçük bir kısmı, sadece bu konuda çok zeki olanlar kabul edilmektedir. Başvurada bulunanlarla karşı karşıya gelen ikili, eğitim programındaki herkesin yarı yaşlarındaki gençler olduğunu ve hepsinin alanında uzman olduğunu fark eder. Kendi farklarını ve tecrübelerini kanıtlamaya çalışırlar ve kıyasıya bir rekabet başlar.''

"KAHRAMAN UZAYLILAR"

Yönetmenliğini Cal Brunker'ın üstlendiği filmin orijinal seslendirme kadrosunda Brendan Fraser, Sarah Jessica Parker ve James Gandolfini gibi isimler yer alıyor.

Minik izleyicileri sinema salonlarına çekmeyi hedefleyen aksiyon türündeki ''Kahraman Uzaylılar'' filminde, dünyadan çok uzak olan Baab gezegeninde ulusal bir kahraman olan astronot Scorch Supernova ile teknoloji ustası erkek kardeşi Gary'nin, tehlikeli bir gezegende görevlendirmeleri macerası anlatılıyor.

"TATLI CADI LİLİ"

Sevimli Cadı Lili'nin maceralarını konu alan ''Tatlı Cadı Lili: Mandolan'a Yolculuk'' komedi severlerle buluşacak.

Lili ve Sihirli Kitabı'nın devam filmi olan yapımda başrolleri, Michael Mittermeier ve Jürgen Tarrach'ın üstleniyor. Cadı Lili'nin, Madolan Krallığı'nı ele geçirip başa geçmek isteyen Sadrazam Guliman ile mücadele etmek zorunda olduğu filmin yönetmenliğini ise Harald Sicheritz yaptı.


"VADİMDEKİ GÖZYAŞLARI"

Senaristliğini ve yönetmenliğini Maryanne Zehil'in üstlendiği "Vadimdeki Gözyaşları" filminin başrollerini Nathalie Coupal ve Joseph Antaki paylaştı.

Dram türündeki filmin konusu şöyle:

''Kanadalı bir gazeteci olan Marie, savaş sonrası mağdurların hikayelerini toplayan bir yayıncıdır. Bir gün kimin tarafından gönderildiği belli olmayan bir zarf alır. Zarfın içindeyse Lübnan'da mülteci kampında büyütülmüş Filistinli Ali hakkında bir belge vardır. Zarfın içeriğini öğrenmek isteyen Marie, ofiste çalışan boyacı Lübnanlı Joseph'ten yardım ister. Joseph yardım etmeyi kabul eder ve aralarında farklı bir ilişki doğar. Fakat Joseph birden bire ortadan kaybolur ve Marie geçmişte arayışına yalnız başına devam eder.''


"ZOR KAZANÇ"

Gerçek bir hikayeden uyarlanan kara komedi-aksiyon türündeki "Zor Kazanç" filminde, kendi Amerikan rüyalarının peşinden gitmeye karar veren arkadaşların hikayesi anlatılıyor.

Yönetmenliğini Michael Bay'in üstlendiği filmin başrollerinde Mark Wahlberg, Anthony Mackie ve Dwayne Johnson yer alıyor.
Sabah
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul

Bu hafta 8 film vizyona girecek

Sinemalarda bu hafta, 2'si yerli olmak üzere 8 film vizyona girecek. İşte haftanın yenileri...
1383302894626.jpg


"BEHZET Ç. ANKARA YANIYOR"
Haftanın yerli yapımlarından yönetmenliğini Serdar Akar'ın üstlendiği, "Behzat Ç. Ankara Yanıyo" izleyiciyle buluşacak.

Nejat İşler, Erdal Beşikçioğlu, Aslı Tandoğan, Rıza Kocaoğlu, Güven Kıraç gibi isimlerin rol aldığı aksiyon, macera, polisiye türündeki filmin konusu şöyle:

"Behzat Ç.'nin yokluğunda Cinayet Büronun başına 'Himmet' adında bir başkomiser atanmıştır. İçişleri Bakanının öldürülmesi teşkilatta büyük bir çalkantıya yol açınca Himmet de bunu kendi açısından bir fırsata dönüştürmeye karar verir ve ekibini terörle mücadeleye yardımcı olmaya yönlendirir. İçişleri Bakanı öldürülmeden önce Cinayet Büro ekibi, Hakkı adında bir bakkalın ve Alman Konsolosluğu'nda görevli Hans adında bir Alman'ın cinayeti üzerinde çalışmaktadır. Alman Hükümeti, cinayetle ilgili olarak Ulrike adında bir polisini görevlendirmiştir. Başkomiser Himmet, bakkal ve Alman'ın cinayetlerine öncelik vermez. Tahsin de bu cinayetlere bakması için Behzat Ç.'yi geçici olarak göreve çağırmaya karar verir. Ancak Behzat Ç. kararsızdır…"

1383302937901.jpg


"AZİZ AYŞE"

Bu hafta vizyona girecek ikinci Türk yapımı olan dram türündeki "Aziz Ayşe" filminin yönetmenliğini ve senaristliğini Elfe Uluç üstlenirken, oyuncuları arasında Engin Altan Düzyatan, Feride Çetin, Orhan Edip Ertürk, Cenk Sözeri, Melikşah Yardımcı gibi isimler yer alıyor.

Filmin konusu ise şöyle:

"Aziz Ayşe, gerçek bir karakter olan Ayşe'nin (Melikşah Yardımcı) yaşamından yola çıkıyor. Ayşe, çöplerden kazandığını aç kalmak pahasına camiye, Mehmetçik Vakfı'na ve hayır kurumlarına bağışlayan bir kağıt toplayıcısıdır. Erkek görünümünün altında aslında kendini kadın hissetmektedir. Günün birinde bir tesadüfle bir çiftin hayatına girer ve kendisi de dahil üç kişinin hayatlarının değiştiği bir yolculuk başlar."
1383302962908.jpg


"THOR: KARANLIK DÜNYA"

Animasyon, aksiyon ve macera türündeki "Thor: Karanlık Dünya" filminin yönetmenliğini Alan Taylor üstlenirken, Stan Lee, Jack Kirby kaleme aldı.

Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tom Hiddleston, Anthony Hopkins, Stellan Skarsgard ve Idris Elba gibi oyuncuların rol aldığı filmin özeti şöyle:

"Tanrıların dünyanın ötesindeki mücadelesi devam ediyor. İlk filmde babası tarafından güçleri elinden alınarak dünyaya sürgün edilen Thor, kendisini yenilmez yapan çekicini yeniden kullanmaya ve kendi hükümdarlığı olan Asgard'a dönmeye hak kazanmıştı. Ölümsüz Thor, buz devleriyle işbirliği yapan ve hükümdarlığı ele geçirmeye çalışan kardeşi Loki'den sonra şimdi de antik Dark Elves güçleriyle çarpışacak. Kudretli Malekith tarafından yönetilen bu güçler evreni tekrar karanlığa gömmeye çalışacak. Dünyayı ve 9 Diyarlar'ı, Odin ve Asgard'ın bile karşı koyamadığı bir düşmandan kurtarmaya çalışan Thor, bu yolculukta dünyalı Jane Foster ile yeniden biraraya gelecek ama dünyalı dostları kurtarması için hayatındaki bazı şeyleri de feda etmesi gerekecek."

1383302997791.jpg

"SON DURAK"

Chad Michael Murray, Kevin Durand, Octavia Spencer, Melonie Diaz, Michael B. Jordan gibi oyuncuların kadrosunda yer aldığı "Son Durak" filmi de bu hafta vizyona girecek.

Yönetmenliğini ve senaristliğini Ryan Coogler'in üstlendiği dram türündeki filmde, 22 yaşında olan ve Area Körfezi bölgesinde yaşayan Oscar adlı delikanlının yaşadıkları anlatılıyor.


1383303048336.jpg


"LAST VEGAS"

Komedi türündeki "Last Vegas" filminde, 4 yaşlı adamın Las Vegas maceraları anlatılıyor. Yönetmenğini Jon Turteltaub'in yaptığı filmin senaryosunu Adam Brooks, Dan Fogelman kaleme aldı.

Morgan Freeman, Robert De Niro, Michael Douglas, Mary Steenburgen, Kevin Kline'in rol aldığı filmin konusu şöyle:

"Billy, Paddy, Archie ve Sam çocukluklarından beri çok iyi dosttur. Ekibin yeminli bekarı Billy 30 yılı aşkındır sevgilisi olan kadına evlenme teklif ettiğinde, bu çılgın dörtlü bekarlığa veda için Las Vegas'ın yolunu tutar. Yaşları umurlarında bile değildir, onlar yaşamlarının altın çağlarındadır. Fakat 'günahlar şehrine' adım attıklarında, pek çok şeyin değiştiğini göreceklerdir ve dostlukları hayal bile edemeyecekleri testlerden geçecektir."

1383303070706.jpg

"ACEMİ GLADYATÖR"

Seslendirenler arasında Mert Fırat, Ceyda Düvenci, Julianne Hough, Laura Chiatti, Luca Argentero gibi isimlerin yer aldığı "Acemi Gladyatör" filmi de bu hafta vizyona girecek filmler arasında yer alıyor.

Fantastik, komedi ve macera türlerini içinde barındıran 3 boyutlu animasyon filmin yönetmenliğini Iginio Straffi yapıyor. Michael J. Wilson'ın da senaristliğini üstlendiği filmin konusu şöyle:

"Roma İmparatorluğu döneminde geçen filmde, Pompeii'yi yıkıma uğratan korkunç patlamanın ardından bir başına kalan küçük Timo, General Chirone tarafından evlat edilinilir. Timo zamanla Roma'nın en meşhur gladyatör okulunda eğitim almaya başlar ve önü açık bir gladyatör olması için babası Chirone elinden geleni yapar. Fakat bu hayat tarzı Timo'ya göre değildir, çünkü onun tek gayesi arkadaşları ve Ciccius Mauritius ile birlikte olmaktır. Bu nedenle de ders saatleri geldiğinde eğitimlere uğramamaya başlar. Bu durum Chirone'nin kızı Lucilla'nın Yunanistan'dan dönmesiyle değişir. Timo şimdi güzeller güzeli çocukluk arkadaşının gönlünü fethetmek, babasını da gelecekteki oğlu olacağına inandırmak zorundadır."
1383303095698.jpg


"KAHRAMAN İKİLİ"

Bu hafta vizyona girecek filmler arasında yer alan "Kahraman İkili", özgürlükleri için menülerden hindi yemeğini kaldırma amacıyla biraraya gelen ve zamanda yolculuk yapan iki hindinin eğlenceli öyküsünü konu ediniyor.

Filmde, Reggie isimli hindinin kendisini yılbaşı ziyafeti için Beyaz Saray'da hazırlanırken bulması ve ardından Jake isimli başka bir hindiyle saraydan kaçarken kendilerini yılbaşında ilk kez fırında hindi yapılan tarihe gitmeleri konu ediliyor.

Filmin Türkçe seslendirmesinde Hindi Reggie'ye şarkıcı Murat Boz hayat verirken, Jack'i ise deneyimli dublaj sanatçısı ve oyuncu Uğur Taşdemir seslendiriyor.

Animasyon, komedi türündeki filmin yönetmenliğini Jimmy Hayward üstlenirken, senaryo Craig Mazin, David I. Stern, John J. Strauss tarafından kaleme alınıyor.

1383303211515.jpg

"FRANCES HA"

Bu hafta izleyiciyle buluşacak komedi türündeki "Frances Ha" filminin yönetmenliğini Noah Baumbach üstleniyor.

Patrick Heusinger, Justine Lupe, Greta Wernig, Mickey Sumner, Adam Driver gibi isimlerin rol aldığı, senaryosunu Greta Gerwig ve Noah Baumbach kaleme aldığı filmin konusu şöyle:

"Frances bir dans kumpanyasında çırak olarak çalışsa da bir dansçı değildir. Büyük ve teferruatlı hayalleri olmasına rağmen, New York'ta yaşamanın ekonomik zorluklarından o da payını almaktadır. Oda arkadaşı Sophie ile de araları bozulduğunda, henüz adım attığı yetişkinler dünyası Frances için iyice şaşırtıcı bir hal alır."


Sabah
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst