Bronz Makyaj Ürünlerinin Lüks Listesi

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Allık

guerlain.jpg


Guerlain Blush 4 Eclats

Guerlain yanakları renklendirmek için eşsiz bir ürün keşfetti! Bu mini paletle, tek bir fırça darbesiyle farklı renk oyunları yaratın. İpeksi ve aydınlık bir görünüm ortaya çıkarın.

122 TL


Far
smashbox.jpg


Smashbox Eyelights Eye Shadow Palette

Dore, bakır ve kahverengi tonlarındaki bu sedefli far paleti ile gözleriniz gece karanlığında dahi ışıl ışıl ve etkileyici olacak...

125 TL

Bronzlaştırıcı pudra

lancaster.jpg


Lancaster Blush Variations Natural

RPF kompleksi sayesinde cildi dış etkenlere karşı koruyor, içeriği ile cilde nem kazandırıyor. Çok renkli ve çok sonuçlu pudra olduğu için, içerisindeki 5 farklı renk ile açık veya koyu tonlarda gölgelendirme yapabilirsiniz.

94 TL


Maskara
makyaj.jpg


Givenchy Phenomen Eyes

Yeni kuşak yoğun pigmentleriyle uzun ve dolgun kirpikler yaratan, yuvarlak fırçasıyla her yöne doğru uygulanabilen maskara, makyaj tarihinde yeni bir sayfa açıyor. İçeriğindeki balmumu sayesinde kullanım kolaylığı sunan ürün, en kısaları dahil tüm kirpiklerin kökten uca uzamasını ve dolgunlaşmasını sağlıyor.

65 TL

Dudak parlatıcısı

makyaj.jpg


Clinique Long Last Glosswear

SPF 15 güneş koruması ile uzun süre etkili, yüksek parlaklık sağlayan dudak parlatıcısı... Güçlü film polimerleri ile bir film şeridi gibi dudakları kaplayarak; ışıltının 8 saatin üzerinde dudaklar da kusursuz kalmasını destekliyor.

Organik güneş perdelerinin birleşimi içerikler ile dudaklarınızda çizgi ve kırışıklık gibi zararlara yol açabilecek UV ışınlarının zararlı etkilerine karşı tam bir koruma sağlıyor.

37 TL

Ruj


sevilla.jpg


Sevilla Velvet Lipstick

38 farklı rengiyle, son derece geniş bir zevk yelpazesine hitap eden Sevilla Velvet Lipstick, kırmızıdan beje; pembeden bordoya farklı renk tonlarıyla ister yoğun, ister doğal ve günlük makyaj olsun, her tarza uygun seçeneğe sahip. Kremsi yapısı sürüm kolaylığı sağlarken, içerdiği E vitamini dudakları nemlendiriyor ve yumuşatıyor.

19 TL



Oje
mac.jpg


M.A.C Nail Lacquer

Tırnaklarınızda sedefli toprak tonları... Ya da mat toprak tonları!

25 TL




Alıntıdır!
 
OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Fiyat olarak aynı şeyi diyemiyorum :icelim:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst