Brezilya usulü fırında çikolata ve farofa soslu muz (Banna asada)

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
1296201016423019240.jpg


Brezilya usulü fırında çikolata ve farofa soslu muz (Banna asada)

Malzemeler:

20 gr un,10 gr galeta unu, 5 gr tozşeker, 5 gr tereyağı, 2 çorba kaşığı krema, 50 gr bitter çikolata,tane kırmızı ve karabiber.

Hazırlanışı:

Muzu soyup dörde bölün. Yağlı bir kaba alıp üzerine hiçbir şey sürmeden fırında pembeleşinceye kadar kızartın. Bitter çikolatayı benmari usulü eritin. Krema ile iyice karıştırın. Un, galeta unu ve tereyağını bir tavaya alın. Unlar pembeleşinceye kadar kavurun. Tozşekeri ve biberleri ekleyin. Tüm malzemeyi kremalı çikolatayla karıştırın. Muzun üzerine dökerek servis yapın.

Alıntıdır...
 

Lilav

Daimi Üye
Katılım
28 Haziran 2010
Mesajlar
22.427
Tepki
21.987
Puan
113
Yaş
40
Konum
Almanya
:kptmya:iste bunu yapmicaktin tam diyete baslamisken yapilirmi-kizgin
 

incitanemtuana

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
14.871
Tepki
28.175
Puan
113
Yaş
41
Konum
isvicre
offffffffff ilgimi cekmedi desem yalan olur
sos miktari azaltilabilir bence
fazla soslu görünüyo cünkü
ama onun disinda sunumu harika
 

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
:catalbicak: :catalbicak: :catalbicak: :catalbicak:

Süper gzüküyorrrrrrrrrr
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst