Braun ile baştan aşağı güzellik!

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.633
Tepki
53.643
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
Kadınların en büyük yardımcılarından Braun'un yeni güzellik serisi Braun Silk-épil SkinSpa koleksiyonu yüz temizleme cihazı, peeling ve epilatörden oluşuyor. Sağlıklı ve güzel bir cilt için siz de deneyin.

attachment.php


Yaz yaklaşıyor. Işıldayan, pürüzsüz bir cilde sahip olmak her zamankinden daha önemli. Yıllardır epilasyon konusunda en büyük yardımcımız olan Braun'un yeni çıkardığı Braun Silk-épil SkinSpa güzellik serisini görmeniz lazım. Yeni seri hem yüz, hem de vücut için temizlik ve bakım sağlayan iki setten oluşuyor. En büyük özelliği yüz temizleme cihazı, peeling ve epilatörü tek bir güzellik paketinde birleştirmesi. Böylece epilasyon, pürüzsüzleştirme, cilt ve yüz temizliği aynı cihazla yapılabiliyor.

Braun Silk-épil SkinSpa Güzellik Serisi, yüz temizleme cihazını Silk-épil epilatörü ile birleştirerek işimizi çok kolaylaştırmış. Göz alıcı, sağlıklı ve pürüzsüz bir cilde kavuşmak için artık Braun Silk-épil SkinSpa Güzellik Serisi yeterli.

Yüzde yüz güzellik bakımı
Epilasyon: Braun Silk-épil 7 epilatörleri en kısa ve en ince tüyleri alıyor ve 4 haftaya kadar pürüzsüz bir cilt sağlıyor. Dönebilen oynar başlığı ve Close-Grip teknolojisine sahip 40 cımbızı sayesinde kum tanesi kadar küçük (0.5mm) tüyleri bile alabiliyor. Böylece pürüzsüz bir görünüm sağlıyor. Smartlight akıllı ışık teknolojisi sayesinde de en ince tüyleri ortaya çıkararak hiçbir tüyün gözden kaçmamasına izin vermiyor. En güzel özelliklerinden biri şarj etme süresinin uzunluğu ve duşta da kullanılabilmesi.

Cilt Temizliği: Silk-épil SkinSpa epilatör ve peeling fırçasını tek üründe birleştiriyor böylece daha parlak ve daha pürüzsüz bir cilt kazanmamızı sağlıyor. Peeling fırçası, kuru ve ölü deri hücrelerini temizleyip cilt yüzeyinin yenilenmesini sağlıyor. Bunu nasıl mı başarıyor? 10 bin ince fırça lifinden oluşan sonic peeling fırçası dakikada 3000 mikro titreşimi ile cildi ölü deri hücrelerinden arındırıyor.

Yüz Temizliği: Güzellik ritüelinin son parçası yüz temizliği. Dermatologlar parlak bir cilt için derin, düzenli cilt temizliği yapılması gerektiğini söylüyorlar. Braun Silk-épil yüz temizleme cihazının çok etkili bir gözenek temizleme özelliği var. Böylece makyajınızı temizlerken bir yüz temizleme jeli yardımıyla elinizle yapacağınız bir peelinge göre altı kata kadar daha etkili sonuç alabiliyorsunuz. Sadece bir dakikada cildi kir ve makyaj kalıntılarından arındırabiliyorsunuz ama aynı zamanda özel fırçası cildi nemlendirmeye hazırlıyor. Dolaşımı hızlandırarak cilde temiz, parlak, tazelenmiş bir görünüm veriyor.

Günümüzde yüz temizleme kadınların en temel kişisel bakım ihtiyaçlarından biri. Braun Silk-épil SkinSpa Güzellik Serisi’yle hem epilasyon yapıp hem de cildimizi temizleyip daha canlı görünmesini sağlayabiliyoruz.

Silk-épil epilatörler, Nisan ayından itibaren 229 TL’den başlayan fiyatlarla satışta. Silk-épil ürün serisi, peeling fırçası ve yeni yüz temizleme fırçasına sahip olmak için bu fırsatı yakalayın!
 

Ekli dosyalar

  • 1.jpg
    1.jpg
    49,2 KB · Görüntüleme: 60

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst