Boşanma hatırası

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
1445464715194.jpg


Boşanma hatırası

Geçen yıl evlenen sunucu Ece Erken ile Serkan Uçar, anlaşmalı boşandı. Çocuğun velayeti anneye verilirken, babanın bin 500 dolar nafaka ödemesine hükmedildi

Karşılıklı suçlamalarla birbirlerine dava açan 37 yaşındaki Ece Erken ile Serkan Uçar (26) anlaşmalı olarak boşandı. Çocuğun velayeti anneye verildi. Babanın çocuğu için aylık bin 500 dolar iştirak nafakası ödemesine hükmedildi. Evdeki eşyaları da paylaşan çift, boşandıktan sonra hatıra fotoğrafı çektirdi. Erken duruşmada "Hiç kimsenin baskı ve tehdidi altında kalmadan kendi isteğimle ve özgür irademle boşanmaya karar verdim" dedi.

'EŞYALARI PAYLAŞTIK'
İstanbul Aile Mahkemesi'nde dün görülen duruşmaya birbirlerine karşılıklı dava açan Uçar ile Erken katıldı. Uçar'ın avukatı, tarafların bir protokol düzenlediğini ve anlaşarak boşanmaya karar verdiğini belirtti. Söz alan Uçar, "Herhangi bir maddi ya da manevi tazminat ve nafaka talebim yok. Evdeki eşyaları paylaştık. Çocuğumuzun velayeti annede kalacak. Çocuğum için yapılacak tüm kreş ve eğitim masrafları ve sağlık sigortası tarafımca karşılanacak" diye konuştu. Erken de "Hiç kimsenin baskı ve tehdidi altında kalmadan kendi isteğimle özgür irademle boşanmaya karar verdim. Benim de maddi, manevi tazminat ve nafaka talebim yok. Evdeki eşyaları paylaştık. Çocuğun velayeti bende kalacak. Baba ile protokoldeki gibi ilişki kurulsun. Aramızda alacak verecek ilişkisi kalmamıştır" şeklinde konuştu. Mahkeme, boşanma protokolünün kabulüne hükmetti ve çifti boşadı.

MASRAFLAR BABADAN
Buna göre; çocuğun velayeti annede olacak. Çocuk ile baba arasında protokoldeki gibi şahsi ilişki kurulacak. Baba, aylık bin 500 dolar iştirak nafakası ödeyecek. Çocuğun sağlık sigortası ile tüm kreş ve eğitim masrafları baba tarafından karşılanacak. Baba, çocuğunu her ayın birinci ve üçüncü hafta sonları görebilecek. Çocuk, 3 yaşına geldiğinde babada yatılı kalabilecek. İlkokula başladığı yıl itibariyle, her yıl sömestr tatilinde, dini bayramların 2'nci ve 3'üncü günleri babaya verilecek. Erken ve Uçar birbirlerinden herhangi bir nafaka, maddi ve manevi tazminat, kişisel mal rejiminden kaynaklanan alacak talebinde bulunmayacak.

'ERGEN' Mİ BİTİRDİ?
Ece Erken ile Serkan Uçar geçen yıl evlenmişlerdi. Ünlü çift hayatlarını birleştirdikten sonra sık sık "kavga" haberleriyle gündeme gelmişti. İkilinin evliliğini bitirme sebebinin Ece Erken'in Serkan Uçar için söylediği "ergen" kelimesi olduğu ifade edilmişti.

Sabah
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst