Boşanma aşamasında ve sonrasında yaşanan sıkıntılar

hale

Üye
Tepki
36
boşanma sırasında ve sonrasında yaşanan sıkıntıları paylaşıp birbirimize yardımcı olabiliriz.mesela ben boşanırken velayet konusunda çok sıkıntı çektim .mal konusundada çok sorun yaşayan arkadaşlarım var.birbirimize tecrübelerimizi anlatıp yardımcı olabiliriz

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
67.131
canım öncelikle geçmiş olsun diyorum :eek:

velayet derken ? tek cocuk sanırım alabildinmi peki ?

OP
H

hale

Üye
Tepki
36
aldım canım ama halen aradaki sorunlar bitmedi her an velayeti kaybedermiyim korkusuyla yaşıyorum.

Tepki
59
tatlım öncelikle allah kolaylık versin gerçekten sıkıntılı bir durum sana tavsiyem bu korkuyla yaşama bu konuda kendinden emin ol velayeti hiç bir şekilde kafana takma için rahat olsun çünkü TMK bu gibi durumlarda kadından yana ağır kusurlu taraf kadın değilse ve yüz kızartıcı bir durum yoksa ortada her şekilde çocuğu anneye veriyorlar.Ne acı bir durum değilmi vakti zamanında severek gçzünün içine bakarak canım diyerek evlendiğimiz adamlar sonrasında nasıl bir durumla karşı karşıya bırakıyorlar bizleri.Ben de buna benzer bir durum yaşadım ama velayet konusunda hiç bir korkum olmadı. Bir çocuğun yeri annesinin yanıdır.Bir çocuğa annesinden daha güzel ve özveri ile kimse bakamaz bunu babası da çok çok iyi bilirde işine gelmez.Uzun lafın kısası kader arkadaşım sen şu anda başka şeylere yor kafanı zorlu bri hayat mücadelesi bekliyor seni kimseyle dikleşmeden dik dur güçlü ol herkeze karşı güçlü ol. Çocuğuna da hissettir güçlü olduğunu güçten kastım maddiyat değil buda önemli gerçi ama her anlamda ruhsal anlamda manevi anlamda güçlenmeye çalış ve tevekkül et.allah yardımcımız olsun

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar