Boncuk Kaynak Nedir?

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.644
Tepki
53.685
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
moon-kuafor-kaynak-firsati.jpg


Saç Kaynak uygulamalarından birisi olan boncuk kaynak kullanım rahatlığı, uygulama esnasında ve saçtan çıkarma esnasında saça zarar vermeden uygulanan bir saç kaynağı çeşididir.Takma işlemi 1.30-2.30 saat arasında değişmektedir.En kullanışlı saç kaynak çeşididir.

Günümüzde artık çoğu yerde yapılan saç kaynaklarının ucuz ve profesyonel olmaması insanları kuşkulandırır. Saç Kaynağı özel bir çalışmadır ve profesyonellik ister. En önemlisi takılan saçın gerçek saç olmasıdır. Artık çoğu yerde, Çin’den hazır alınan ve çok kaliteli olmayan saçlar kullanılmaktadır. Bu saçlar; hem kişinin saçlarına zarar verir, hem de yapılan kaynak sağlıklı bir kaynak olmaz.

Saçın gerçek olmaması veya kalitesinin düşük olması kişinin ;




*SAÇLARINI TARAYAMAMASINA

*RAHATLIKLA DUŞ ALAMAMASINA (SAÇ SU'DA KARIŞIR VE SAÇI TARAMAKTA ZORLUK ÇEKİLİR)

*FÖN, MAŞA GİBİ UYGULAMALARDA SAÇIN YANMASINA VE KOPMASINA

*SAÇIN HERKESİN ANLAYABİLECEĞİ DERECEDE PARLAK GÖRÜNMESİNE

*SAÇLARININ SÜREKLİ KARIŞMASINA VE KREMSİZ ASLA KULLANAMAMASINA


Bunların olmaması için insanların doğru yerlerde ve profesyonel insanlarla çalışması gerekmektedir. Ucuz saç daha pahalıya mal olur; kişinin ayda 2 defa saç değiştirmesine ve hiç memnun kalmamasına yol açar. Bundan dolayı hazır ürün satan firmalarla iş yapmamanız, saçların kalitesini bilen ve SAÇI İŞLEYEN İNSANLARLA görüşmeniz gerekmektedir. Çünkü saçları işleyen insanlar saçın bütün özelliklerini bilir ve size sorun yaşatmaz.

*HATALI SAÇ KAYNAKLARI SAÇINIZIN DÖKÜLMESİNE, KAYNAĞIN BELLİ OLMASINA VE RAHAT MODEL VEREMEMENİZE NEDEN OLUR.

*SİLİKONLU SAÇ KAYNAKLARI KISA ÖMÜRLÜDÜR VE SAÇA ZARAR VERİR BUNUN SONUCUNDA DA KİMYASAL MADDELERLE ÇIKARTILIR. Günümüzde kullanılmaması gereken fakat hala çoğu yerde uygulanan en kötü sistemdir.

Alıntıdır.
Kaynak; Sahc!
 

eyluldogan

Aktif Üye
Katılım
9 Ağustos 2014
Mesajlar
190
Tepki
58
Puan
28
Yaş
37
Konum
Antalya
Bir arkadaşım yaptırmıştı bundan düğünü için, sonra yaptırdı yerlerde hep kızarıklıklar ve kaşıntı oluştu. hemen çıkartmak zorunda kaldık.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst