Bölüm kullanımı hakkında uyarı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
Merhaba arkadaşlar :yes:

Her yerde olduğu gibi bölümümüzde uymamız gereken kurallarımız var:ajan:

Öncelikle;

1. Konu açmadan önce lütfen arama yapın. Eğer açacağınız konu site içinde mevcut değilse sıfırdan açabilir varsa da olan konu üzerinden paylaşıma devam edebilirsiniz. Ayrıca başlık açarken, yazacağınız konuyu iyi ifade eden bir başlık belirleyin. Bu konu içeriğinizin daha anlaşılır olmasını sağlayıp verimli olarak yanıt almanızı sağlayacaktır.

2. Tekrar konular olduğu taktirde paylaşıma kapatılacak "Kilitli Konular" bölümüne "Arşiv" edilecektir.

3. Forumda kesinlikle msn,telefon, mail ya da açık adres gibi kendinize ait özel irtibatlarınızı vermek yasaktır. Kendi güvenliğiniz açısından bu tarz iletişimlerinizi özelden vermenizi rica ediyoruz.

4. Forumda küfür, argo, hakaret, küçük düşürücü, aşağılayıcı, rencide edici tüm kelimelerin; din, dil, ırk ayrımına yönelik veya forum huzurunu kaçıracak her türlü söylev, yazı, resim, video ve diğer tüm materyallerin kullanımı yasaktır.

5. Öz Türkçe'mize sahip çıkmak adına lütfen msn Türkçe'si ile katılımda bulunmayalım,bu konuda sizlerden özveri bekliyoruz..

6. Reklam amaçlı,satış amaçlı hiçbir konunun açılmasına site yönetimi olarak izin verilmediği gibi bu tarz konuların açıldığı fark edildiği an,konuyu açan kişi hem siteden uzaklaştıralacak,hemde konu direk silinecektir. Bu konuya kullanılan avatarlar, imzalar ve resimlerde dahildir.

7. Tüm yazılanlardan, yazarın kendisi sorumludur. Kurallara uymayan mesajlar site yönetimi tarafından tesbit edildiği anda silinmektedir.

8. Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geldiği için bu saygısızlık olarak görünür. Bu tür konular mesaj sahibine bildirilmeden düzenlenir veya silinir.

9. Kuralları okumamak, uymamak için bahane sayılamaz. Burada bulunan her üye bu kuralları okumuş varsayılır.

10. Kullanıcı resimlerinde 200x200 pixels bir fotoğraf kullanmanız önerilir

11. Resim yükleme siteleri kullanmak yerine sitemizin "Fotoğraf Yükle" butonunu kullanarak görsellerinizi sorunsuz ekleyebilirsiniz

12. Özel mesaj yoluyla üyeleri rahatsız etmek veya taciz edici mesajlar yollamak yasaktır.

13. Üyelerin birden fazla hesap açması yasaktır. Tespit edildiği takdirde üye hesapları kapatılır

Dikkate aldığınız için teşekkür eder, kalıcı paylaşımlar dileriz.
Hanımefendi.com
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst