Boğa Burcu: Zi̇rveye Çıkarken Bi̇r Kaç Düşman Edi̇neceksi̇n! : Satürn Koç Burcunda 2025 - 2028

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
111.158
Nezaman etmemezlik yaptim beee
1765956135997.gif

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.114
Evet olur çok önemli tanıdığım birisi tam retrolar zamanı ve oğlak mevsiminde evlendi. 4 yıl dolmadan boşandılar. Bu tanıdığım biri birde danışanlar var böyle. Yani astrolojiye inanmamak mümkün değil.
Şimdi diceksin ki şartladılar o yüzden böyle oldu. Alakası yok benimle o zamana kadar tanışmamıştı, arkadaş bile değildik ve astroloji nin gerçekliğinden haberdar bile değildi :)
Numeroloji de çok acayip ya ben sohbet programlarını dinlerken öğrenmiştim. İki tarafın doğum tarihlerini topluyorlar bireysel olarak kaç döngüsündeler bakıyorlar sonra evlilik tarihini hesaplayıp döngüsüne uyumlarına birbirlerine hangi olumlu olumsuz etkiyi verirler bakıyorlar falan o ara ünlülerden kim evlenir kim boşanır söylemişlerdi hatta Ezgi Mola'ya yok daha neler yeni çocuğu oldu kadına niye öyle diyorlar ayıp demiştim kadın pat diye boşanıverdi :cokkomik:

OP
Astroloji EL Kitabı
Tepki
1.424
Numeroloji de çok acayip ya ben sohbet programlarını dinlerken öğrenmiştim. İki tarafın doğum tarihlerini topluyorlar bireysel olarak kaç döngüsündeler bakıyorlar sonra evlilik tarihini hesaplayıp döngüsüne uyumlarına birbirlerine hangi olumlu olumsuz etkiyi verirler bakıyorlar falan o ara ünlülerden kim evlenir kim boşanır söylemişlerdi hatta Ezgi Mola'ya yok daha neler yeni çocuğu oldu kadına niye öyle diyorlar ayıp demiştim kadın pat diye boşanıverdi :cokkomik:
Hata yaptığım her yerde astrolojik bir gösterge var inanmayan taş olur hahaha hahaha

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.114
Hata yaptığım her yerde astrolojik bir gösterge var inanmayan taş olur hahaha hahaha
Bu kadar net veriler çıkması bir yandan da sinir bozucu ya :krizz: Haritamı kurcalarken aşırı şaşırdığım anlar oluyor ve bunlar bir haritada nasıl bu kadar detaylı görünebilir çıldıracam oluyorum :cokkomik:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar