Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Günooo canım dedim ya kaç kereSeninkidemi yuhhhh
Ayy sen balık ben balık iki alık boğalara denk gelmisiz
Arada bnce Bnmki ikizler gidiyyy geliyyy kafası

Günooo canım dedim ya kaç kereSeninkidemi yuhhhh
Ayy sen balık ben balık iki alık boğalara denk gelmisiz

Valla aklimdan gitmisGünooo canım dedim ya kaç kere
Arada bnce Bnmki ikizler gidiyyy geliyyy kafası

Kabul etttinValla aklimdan gitmis
Akılmı var desene a

Nezaman etmemezlik yaptim beeeKabul etttin
Nezaman etmemezlik yaptim beee
Numeroloji de çok acayip ya ben sohbet programlarını dinlerken öğrenmiştim. İki tarafın doğum tarihlerini topluyorlar bireysel olarak kaç döngüsündeler bakıyorlar sonra evlilik tarihini hesaplayıp döngüsüne uyumlarına birbirlerine hangi olumlu olumsuz etkiyi verirler bakıyorlar falan o ara ünlülerden kim evlenir kim boşanır söylemişlerdi hatta Ezgi Mola'ya yok daha neler yeni çocuğu oldu kadına niye öyle diyorlar ayıp demiştim kadın pat diye boşanıverdiEvet olur çok önemli tanıdığım birisi tam retrolar zamanı ve oğlak mevsiminde evlendi. 4 yıl dolmadan boşandılar. Bu tanıdığım biri birde danışanlar var böyle. Yani astrolojiye inanmamak mümkün değil.
Şimdi diceksin ki şartladılar o yüzden böyle oldu. Alakası yok benimle o zamana kadar tanışmamıştı, arkadaş bile değildik ve astroloji nin gerçekliğinden haberdar bile değildi
Hata yaptığım her yerde astrolojik bir gösterge var inanmayan taş olurNumeroloji de çok acayip ya ben sohbet programlarını dinlerken öğrenmiştim. İki tarafın doğum tarihlerini topluyorlar bireysel olarak kaç döngüsündeler bakıyorlar sonra evlilik tarihini hesaplayıp döngüsüne uyumlarına birbirlerine hangi olumlu olumsuz etkiyi verirler bakıyorlar falan o ara ünlülerden kim evlenir kim boşanır söylemişlerdi hatta Ezgi Mola'ya yok daha neler yeni çocuğu oldu kadına niye öyle diyorlar ayıp demiştim kadın pat diye boşanıverdi
ha
haKız sus şimdi herkes taşa dönüşçek aHata yaptığım her yerde astrolojik bir gösterge var inanmayan taş olurha
ha

Bu kadar net veriler çıkması bir yandan da sinir bozucu yaHata yaptığım her yerde astrolojik bir gösterge var inanmayan taş olurha
ha
Haritamı kurcalarken aşırı şaşırdığım anlar oluyor ve bunlar bir haritada nasıl bu kadar detaylı görünebilir çıldıracam oluyorum Hiç şaşırmaBu kadar net veriler çıkması bir yandan da sinir bozucu yaHaritamı kurcalarken aşırı şaşırdığım anlar oluyor ve bunlar bir haritada nasıl bu kadar detaylı görünebilir çıldıracam oluyorum