Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Nikahın burcuda mı olurmuşŞu ara hiç düşünmüyorum çünkü tarih araştırıyorum. Şubat güzel görünüyor ama nikah in burcu kova olucak. Düşünüyorum o yüzden![]()

Nikahın burcuda mı olurmuşŞu ara hiç düşünmüyorum çünkü tarih araştırıyorum. Şubat güzel görünüyor ama nikah in burcu kova olucak. Düşünüyorum o yüzden![]()

Bnm nikah- düğün burcu boğaŞu ara hiç düşünmüyorum çünkü tarih araştırıyorum. Şubat güzel görünüyor ama nikah in burcu kova olucak. Düşünüyorum o yüzden![]()

Şubatta 19undan önce yapman lazımŞu ara hiç düşünmüyorum çünkü tarih araştırıyorum. Şubat güzel görünüyor ama nikah in burcu kova olucak. Düşünüyorum o yüzden![]()
Hayy bu burçları benŞu ara hiç düşünmüyorum çünkü tarih araştırıyorum. Şubat güzel görünüyor ama nikah in burcu kova olucak. Düşünüyorum o yüzden![]()
HaHayy bu burçları ben
haYemek yemeyi seviyor musunuzBnm nikah- düğün burcu boğa
Evet olur çok önemli tanıdığım birisi tam retrolar zamanı ve oğlak mevsiminde evlendi. 4 yıl dolmadan boşandılar. Bu tanıdığım biri birde danışanlar var böyle. Yani astrolojiye inanmamak mümkün değil.Bnm nikah- düğün burcu boğa
Sorulurmu hemde bittoya aYemek yemeyi seviyor musunuz

Siz nelerle iletisime geciyorsunuz 3harflilerle falanmi aEvet olur çok önemli tanıdığım birisi tam retrolar zamanı ve oğlak mevsiminde evlendi. 4 yıl dolmadan boşandılar. Bu tanıdığım biri birde danışanlar var böyle. Yani astrolojiye inanmamak mümkün değil.
Şimdi diceksin ki şartladılar o yüzden böyle oldu. Alakası yok benimle o zamana kadar tanışmamıştı, arkadaş bile değildik ve astroloji nin gerçekliğinden haberdar bile değildi

Kebap için adanaya, beyran için antep e mi gidiyorlarSorulurmu hemde bittoya a
haValla giderr o aKebap için adanaya, beyran için antep e mi gidiyorlar![]()
ha

Tamamen matematik. Hiç birşey hislerle ilgili değil, gezegen hareketleri ve matematikSiz nelerle iletisime geciyorsunuz 3harflilerle falanmi a
Şakaydi
O matematik bende yokki anlamamTamamen matematik. Hiç birşey hislerle ilgili değil, gezegen hareketleri ve matematik

Kanalımı takip et, burada yayınlamadığım başka şeylerde var bir incele istersen. ben sana mantığıda anlatırımO matematik bende yokki anlamam![]()
![]()
![]()
Olmuşumki çoktan aKanalımı takip et, burada yayınlamadığım başka şeylerde var bir incele istersen. ben sana mantığıda anlatırım

AaaaOlmuşumki çoktan a
Evettttt kocam bey zaten boğa burcuYemek yemeyi seviyor musunuz
Yok ya ama gidince güzel yemekleri yemeye çalışırızKebap için adanaya, beyran için antep e mi gidiyorlar![]()
ha

Rabbim herkesin yuvasını iyi hoş etsinEvet olur çok önemli tanıdığım birisi tam retrolar zamanı ve oğlak mevsiminde evlendi. 4 yıl dolmadan boşandılar. Bu tanıdığım biri birde danışanlar var böyle. Yani astrolojiye inanmamak mümkün değil.
Şimdi diceksin ki şartladılar o yüzden böyle oldu. Alakası yok benimle o zamana kadar tanışmamıştı, arkadaş bile değildik ve astroloji nin gerçekliğinden haberdar bile değildi
Seninkidemi yuhhhhEvettttt kocam bey zaten boğa burcu