Boğa Burcu ve Diyet

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
diet3.jpg


Boğa Burcu ve Diyet

Boğalar bu diyeti yaparken,günde iki litre su içmeli tuz, şeker ve yağı kesmelidir.

1. gün
Kahvaltı:Bir bardak ılık suyun içine 1 kaşık bal koyun 7 dakika bekletin sonra için. Yanında 2 dilim diyet ekmek,100 gr yağsız beyaz peynir arada bir tane mevsim meyvesi.
Öğle Yemeği:Izgara balık soda ve salata, arada bir kase yoğurt.
Akşam Yemeği:4 Tane ızgara köfte, domates salatası, arada bitkisel çay. Yeşil çay tercih olunur.

2. gün
Kahvaltı:1 bardak suyun içine 1 kaşık bal koyun ve için. Daha sonra bir bardak sütün içinde 1 avuç çilekle evde hazırlanır. Arada 4 tane diyet bisküvi ve bir bardak ayran.
Öğle Yemeği: Bir orta boy haşlanmış patates, bir domates, ve salatalık. Arada 2 dilim karpuz
Akşam Yemeği:Balık ızgara, közlenmiş 1 patlıcanla yapılan sirkeli sarımsaklı ve domatesli salata. 1 tane elma.

3. gün
Kahvaltı: 1 tane haşlanmış yumurta, 1 dilim diyet ekmek, domates ve şekerli çay. Arada şekersiz bitkisel çay.
Öğle Yemeği:Izgara tavuk, bir tabak taze fasulye,arada yarım simit ve light peynir.
Akşam Yemeği: Balık ızgara, bol salata bir kivi. Arada yeşil çay.



 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul

Diyet & Fitness

Boğa burcu insanı Zodyak'ta tüm burçların arasında en yavaş ****bolizma hızına sahiptir. Duyuları çok gelişkin olan Boğa, iyi yemeği, dokunmayı, rafine kokuları, güzel müziği ve seksi sever. Konforuna ve kişisel rahatına çok düşkün olduğu için, yaşam şartlarını da buna göre düzenlemek için elinden geleni yapar. Boğa'nın beden yapısı da hareketsizliğe daha uygundur. Bütün bunların üzerine tatlı yiyeceklere olan düşkülük de eklendiği zaman, Boğa'nın tüm ömrü boyunca uğraşması gereken bir kilo problemine sahip olması kaçınılmazdır.

Duyuları hassas olan Boğa'nın, düzenli bir egzersiz programına kendini sokabilmesi için kendine uygun şartları hazırlaması yardımcı olabilir. Örnek olarak güzel egzersiz kıyafetleri, müzik ve spordan sonra hoş kokulu sabunlarla alınacak bir duş egzersizi cazip hale getirebilir. Spordan sonra saunaya girmek ve masaj yaptırtmak özellikle Boğa'nın rahatlamasında ve istekli olmasında faydalıdır. Masaj esnasında kullanılan aromatik yağlar da Boğa'nın bu faaliyetleri cazip görmesine yardımcı olur.

Toprağı ve yeşili seven Boğa için, bahçe çalışmaları ya da açık hava yürüyüşleri oldukça caziptir. Her türlü zevki sembolize eden Venüs tarafından yönetilen Boğa burcu insanının, kendini yemekten şakıması oldukça güçtür. Dolayısıyla belki de tüm burçların içinde en zor diyet yapan, bir de buna ağır ****bolizma hızı eklenince iyice umutsuzlaşan Boğa burcudur. Ancak sabırlı ve sebatlı bir yapıya sahip olan Boğa, az da olsa kilo vermeye başladığını görürse, bu doğrultu da ilerleyebilir. Boğa için her öğünde yediklerini not etmek, düzenli ve kontrollü bir diyet yapabilme yolunda yardımcı olacaktır.

Aromaterapi de bu noktada kullanılabilecek alternatif tekniklerdendir. Otları kaynatarak, ya da çeşitli karşımlar hazırlayarak, banyoda, masajda ve içmek yoluyla Boğa kendini rahatlatabilir. Boğa'nın dönemsel olarak et kaynaklı proteinleri beslenmesinden çıkarması hatta kısa dönemli vejetaryen beslenmeye dönmesi ve bu sırada diyeti maden suları ile desteklemesi, biriken toksinlerin vücuttan atılmasında önemli rol oynar. Tamamen etten vazgeçemeyen Boğalar ise, tercihlerini beyaz etten yana kullanırlarsa, kısmen de olsa fayda sağlayacaklardır.

 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst