Canım arkadaşlarım...Öncelikle bu mutluluğumu sizlerle paylaşmayı bekledim çünkü bu süreçte beni neler bekledi neler yaptım paylaşımlarımın biraz daha artmasını ve sizlerede yardımcı olmasını istediğimdendir.
Öncelikle
Oğlum 29 aylık..(Erkekler kız çocuklarına göre biraz daha geç öğreniyormuş)
Gözlemlerim
Öncelikle gece yatmadan evvel bağladığım bez,sabah kalktığında kuru kalkıyordu.
Bezi bağlama konusunda baya beni yoruyordu,yani bezi artık istemiyordu.
Kaka yaptıktan sonra altını temizlemek tam bir eziyetti bana çünkü temizletmek istemiyordu..
Başlamamız
Geçen hafta Pazar günü idi,piknipe gittik ve evden çıkarken baktım bezi halen kuru,piknik yerinede gittiğimizde bezini aldım ve attım artık bezimiz yok dedim.
Sonra otların içine,afedersiniz ağaç diplerine haydi sulayalım burayı diyerek çişimizi yaptık
Bu konuda bana kızmayın ama inanın artık bez benim için inanılmaz sorun haline gelmiştiki evdeki tüm denemelerim sonuçsuz kalmıştı..
Eve geldiğimizde halen bezi altında yoktu,yatmadan öncede yine önce tuvalete gittik,çişimizi yaptık..Sabahta yine kuru kalktık..
İlk saat başı sonrasında iki saatte bir derken süreyi uzattık..Her çişini tuvalete yaptığında da en sevdiği Petito ayıcıklı çikolatayı ödül olarak verdim.
Evet artık tam 1 haftadır bezsiz ve çişimizi söyleyerek bu süreci başarılı bir şekilde atlattık..
Darısı benim gibi tüm annelerin başına inşallah..
Sağlıcakla büyütün bebişinizi inşallah.
Öncelikle
Oğlum 29 aylık..(Erkekler kız çocuklarına göre biraz daha geç öğreniyormuş)
Gözlemlerim
Öncelikle gece yatmadan evvel bağladığım bez,sabah kalktığında kuru kalkıyordu.
Bezi bağlama konusunda baya beni yoruyordu,yani bezi artık istemiyordu.
Kaka yaptıktan sonra altını temizlemek tam bir eziyetti bana çünkü temizletmek istemiyordu..
Başlamamız
Geçen hafta Pazar günü idi,piknipe gittik ve evden çıkarken baktım bezi halen kuru,piknik yerinede gittiğimizde bezini aldım ve attım artık bezimiz yok dedim.
Sonra otların içine,afedersiniz ağaç diplerine haydi sulayalım burayı diyerek çişimizi yaptık
Eve geldiğimizde halen bezi altında yoktu,yatmadan öncede yine önce tuvalete gittik,çişimizi yaptık..Sabahta yine kuru kalktık..
İlk saat başı sonrasında iki saatte bir derken süreyi uzattık..Her çişini tuvalete yaptığında da en sevdiği Petito ayıcıklı çikolatayı ödül olarak verdim.
Evet artık tam 1 haftadır bezsiz ve çişimizi söyleyerek bu süreci başarılı bir şekilde atlattık..
Darısı benim gibi tüm annelerin başına inşallah..
Sağlıcakla büyütün bebişinizi inşallah.