"Biz bir dizi izlemedik aslında, aynaya baktık"

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.378

"Biz bir dizi izlemedik aslında, aynaya baktık"

Reşat Nuri Güntekin'in aynı adlı eserinden uyarlanan ve 4 yıldır ekranlarda olan Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Yaprak Dökümü, 29 Aralık'ta izleyiciye veda etmeye hazırlanıyor.

Tıpkı Aşk-ı Memnu gibi görkemli bir gala ile sonlanacak olan dizinin final bölümünde yaşanacaklar büyük bir merak konusu.

Dizinin Ceyda'sı Başak Sayan geçtiğimiz günlerde twitter sayfasına "Az evvel "Yaprak Dökümünün" son bölümünü okudum. Çok şaşırdım sonuna. Benim beklediğimden daha farklı olmuş. Senaristlerimiz yine ters köşe yapmış. Ama tabi ki ne olduğunu yazmayacağım... 29 Aralık'ı bekleyin " notunu yazmıştı.

Bu açıklamanın ardından dizinin finaliyle ilgili çok sayıda iddia ortaya atıldı. İddialara göre yurtdışına kaçarken vurulan kötü adam Oğuz, iyileşecek ama yine hapse düşecek. Halil Ergün’ün canlandırdığı Ali Rıza Bey’in bahtsız oğlu Şevket de hapisten kurtulacak. Tüm aile bir araya gelecek ama kalp krizi geçiren Ali Rıza Bey’in ölümü herkesi sarsacak. Bir başka iddia da tüm ailenin bir arada mutlu olacağı yönünde...

Tüm soruların cevabı 29 Aralık’ta son bulacak. Finale dair tüm detaylar sır gibi saklanırken, internet dolaşmaya başlayan fragman şimdiden tıklanma rekorları kırıyor...

Hürriyet

[DM]video/xg3t6v_yaprak-dokumu-final-fragmany_shortfilms[/DM]

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Nihayet son ikiye girdik... Biraz daha uzasaydı fenalık gelecekti:) Finalin hatrına son bölümleri izlicem:)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar