Bitmeyen Şarkı - ATV

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Bitmeyen Şarkı…

[DM]video/xebskj_bitmeyen-yarky-dizisi-tanytym-fragm_shortfilms[/DM]


Kavuşma zamanındayız aşkın… Acılı bir çocukluğun, ardından on beş yaşında karabasana dönüşen bir hayatın kahramanı Feraye… Her şey rağmen hayata tutunmaya çalışan bir savaşçı o… Kaybettiği oğluna kavuşmayı hayatının en büyük amacı yapan bir anne… Bu uğurda tüm kötü sözlere, tüm önyargılara inat, şarkıcılık yaptığı pavyonda tertemiz yaşamayı beceren bir kadın… Üstelik yaman bir aşkla kesişecek yolu. Ege’li zengin bir ailenin oğlu olan Yaman’la tanışması hayatıyla ilgili tüm dengeleri alt üst edecektir. Sakladığı yalan Feraye’nin hayatındaki ilkleri de alıp götürmek üzeredir… İlk aşk ilk heyecan…Oysa adına kader denen bu karşılaşma, kavuşmayı hayal ettiği her şeyi de Feraye’nin hayatına getirir… O farkında olmasa da…

 
OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
ATV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanan ’Bitmeyen Şarkı’ dizisinin tanıtımları yayınlanmaya başladı. Dizide bir pavyon şarkıcısını canlandıran Bergüzar Korel, "Rolüme hazırlanırken Funda Arar parçaları dinleyip, şarkılara çalıştım" dedi.

img.php


Bergüzar Korel pavyon şarkıcısı

Yeni dizisinde bir pavyon şarkıcısını canlandıran Bergüzar Korel, "Rolüme hazırlanırken Funda Arar parçaları dinleyip, şarkılara çalıştım" dedi.

atv ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanan ’Bitmeyen Şarkı’ dizisinin tanıtımları yayınlanmaya başladı. Dizide bir pavyon şarkıcısını canlandıran Bergüzar Korel, "Rolüme hazırlanırken Funda Arar parçaları dinleyip, şarkılara çalıştım" dedi.

Ünlü oyuncu Begüzar Korel’in öz oğlunu arayan, pavyon şarkıcısı bir kadını canlandırdığı ’Bitmeyen Şarkı’ isimli dizi, yakında atv ekranlarında başlayacak... Dizinin tanıtım filminde ’Damarımda Kanımsın’ isimli şarkıyı seslendiren Bergüzar Korel, şimdiden büyük ilgi görmeye başladı. Korel ve dizinin diğer başrol oyuncusu Bülent İnal’ın yer aldığı görüntüler, sanal ortamda tıklanma rekorları kırıyor. Dizide şarkıları kendi sesiyle söyleyecek olan Korel, "Müzikalde oynamayı her zaman çok isterdim. Bu dizide şarkı söylemek beni çok cezbetti. Canlandıracağım karakter de beni çok heyecanlandırıyor" dedi.

FUNDA’YI DİNLEDİM!

Dizi için müzisyen Febyo Taşel ile iki ay boyunca çalıştığını söyleyen ünlü oyuncu, "Febyo ile birkaç kez bir araya geldik. Şarkıları önce demo olarak kaydettik. Kesinleştirdikten sonra kayıtları yaptık. Funda Arar (Febyo Taşel’in eşi) konser vermek için Çeşme’ye geldiğinde Febyo ile gündüz buluşup prova yaptık. Gece ise teaser’da yer alan şarkılara çalıştık" diye konuştu. Gold Film’in yapımcılığını üstlendiği ’Bitmeyen Şarkı’da Bergüzar Korel ve Bülent İnal’ın yanı sıra; Tuncer Salman, Yücel Ertan, Emel Göksu, Betül Çobanoğlu, Derya Artemel ve Övül Avkıran gibi başarılı oyuncular da rol alacak.

FEBYO’DAN BERGÜZAR’A 5 TÜYO

1)"Bir pavyon şarkıcısı hangi parçaları seslendirir" sorusundan yola çıkılarak repertuvar oluşturuldu. Ardından Korel’e ses rengine uygun şarkılar seçildi.

2) Korel’e internet ortamından ve eski plaklardan, eski parçaların orijinal halleri dinletildi.

3) Eski Türk filmlerini izleyen Korel, pavyon şarkıcılarının sahne duruşu ve yorum biçimini öğrendi. Saz ekibiyle provalar yaptı.

4) Albüm hazırlayan bir sanatçı gibi stüdyoya girip şarkıları seslendirdi.

5) Funda Arar konserini izleyerek ve ona sorular sorarak karaktere hazırlandı.

Alıntıdır!
 
OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Güzelbir dizi olacak gibi geldi bana :eek:
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Bitmeyen Şarkı


Tarih: 2010-08-23 TV : ATV Saat: 20:10Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xei52d_bitmeyen-yarky-dizisi-2-fragmany_shortfilms[/DM]

AŞKIN KAVUŞMA ZAMANI!
“BİTMEYEN ŞARKI” (Yeni Dizi)
Başrollerini Bergüzar Korel ve Bülent İnal’ın paylaştığı merakla beklenen dizi “Bitmeyen Şarkı” 23 Ağustos Pazartesi günü saat 20:10’da ATV’de başlıyor!...
1.bölüm özeti:
Feraye (Bergüzar Korel) hayata , insanlara , mucizelere inancını yitirmiştir…Tek amacı doğumunda elinden zorla alınan oğlunu bulmaktır… Hayatını pavyonda şarkı söyleyerek kazanan Feraye güzelliği ve çetin cevizliğiyle nam salmıştır. Bir akşam denizin ortasında bir teknede hiç beklemediği bir saldırıyla karşılaşan Feraye kendisini tekneden atar…
Yaman(Bülent İnal) kendi halinde yaşayan bir kasabanın ileri gelenlerinden bir ailenin saygın oğlu… Sorumluluk sahibi , ağırbaşlı , dürüst… Bir akşam denizden bir kadın kurtarır… Feraye kimliğini bir daha nasıl olsa karşılaşmayacağı bu yabancıdan gizler… Fakat olaylar beklediği gibi gelişmez… Ve Feraye yalanını sürdürmek zorunda kalır… Yalanla filizlendirdiği bu aşk Feraye’nin tutunacağı kadar güçlenmeye fırsat bulabilecek midir?
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
atv.png
Atv


bitmeyensaark%C4%B1atv175.jpg

trans.gif

Bitmeyen Şarkı
trans.gif






trans.gif

Türü: Yerli Dizi
Tarih-Saat: 30.08.2010 20:00
trans.gif

Feraye'nin pavyonda çalıştığını öğrenen Yaman onun canını yakmak için sert bir oyun oynar. Fakat bu oyun ikisini de derinden yaralar. Bunun üzerine Feraye ipleri koparır. Bir daha görüşmemek üzere yollarını ayırdıklarını zannederlerken hayat ikilinin yollarını hiç beklemedikleri bir yerde yeniden kesiştirir. Bu sırada Toprak'ın sünnet düğünü yaklaşmaktadır. Feraye tarafından reddedilen Servet, ona haddini bildirmek için büyük bir plan yapar. Bu plan Feraye'nin kader dönümü olur.

Yapım : Gold Film / Faruk Turgut Yönetmen : Sadullah Çelen Senaryo : Deniz Akçay Müzik : Febyo Taşel Oyuncular : Bergüzar Korel (Feraye), Bülent İnal (Yaman), Nurşim Demir (Zahide), Tuncer Salman (Servet), Betül Çobanoğlu (Kevser), Celil Nalçakan (Necip), Serhat Teoman (Mesut), Yücel Erten (Kadir), Emel Göksu (Zehra), Övül Avkıran (Gülbin), Derya Artemel (Melek), Rahmi Dilligil (Hasan), Merve Altınkaya (Selma), Beyza Şekerci (Dilara), Ceren Demirel (Asiye), Alpay Şayhan (Toprak), Ayça Turan (Beyza)

[DM]video/xelx9a_bitmeyen-yarky-2-bolum-2-fragmany_shortfilms[/DM]

 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak

prg_TOP.gif

atv.png
Atv



bitmeyensaark%C4%B1atv175.jpg




trans.gif

Bitmeyen Şarkı

trans.gif






trans.gif

Türü: Yerli Dizi
Tarih-Saat: 06.09.2010 20:00


trans.gif

Feraye , Toprak'ın oğlu olduğunu öğrenince onu daha yakından tanımak için bir plan yapar. Bu plan, herkesi huzursuz edecektir. Feraye'nin düğüne gelişinin yankıları kasabada sürerken Kevser onu Urla'dan bir an önce göndermek için ailesini ona karşı kışkırtır. Bu arada Yaman'ın yakınlığını yanlış yorumlayan Selma, ona açılmaya karar verir. Karşılığında aldığı cevap Selma'nın hayatında dönüm noktası olur. Çektiği acıya rağmen Feraye'yi unutmaya çalışan Yaman, aşkı ve gururu arasında bir seçim yapmak zorundadır. Yaptığı seçim etrafındaki herkesi derinden etkiler. En çok da Feraye'yi...

[dm]video/xepdkg_bitmeyen-yarky-3-bolum-fragman_shortfilms[/dm]

 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
[DM]video/xeu4ek_bitmeyen-yarky-4-bolum-fragmany_shortfilms[/DM]

Tarih: 2010-09-21 TV : ATV Saat: 22:20Tür:Yerli Dizi

Feraye ve Yaman aldıkları yeni kararla mutlu olabilecekler mi?

“BİTMEYEN ŞARKI”

(Yeni Bölüm)
Başrollerini Bergüzar Korel ve Bülent İnal’ın paylaştığı “Bitmeyen Şarkı” yeni bölümü ile 21 Eylül Salı günü saat 22.20’de ATV’de!
4.bölüm

Yaman ve Feraye , yeni bir sayfa açmaya karar verdikleri anda Selma’nın intihar girişimiyle sarsılırlar. Yaman, Feraye’den ne olursa olsun vazgeçmek niyetinde değildir. Bu yüzden Urla’ya dönüp etrafındakileri büyük habere hazırlamaya çalışırken Feraye’nin beklenmedik ziyaretçileri bütün planları alt üst eder.

Diğer yandan abisinin herkesten sır gibi sakladığı sevgilisini öğrenebilmek için onu pavyona kadar takip eden Mesut’u kötü bir sürpriz beklemektedir.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Bitmeyen Şarkı


Tarih: 2010-09-28 TV : ATV Saat: 22:10Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xexrhu_bitmeyen-yarky-5-bolum-fragmany-yzl_shortfilms[/DM]

Feraye, oğlu için sevdiği adamdan vazgeçecek mi?
“BİTMEYEN ŞARKI” (Yeni Bölüm)
Başrollerini Bergüzar Korel ve Bülent İnal’ın paylaştığı “Bitmeyen Şarkı” yeni bölümü ile 28 Eylül Salı günü saat 22.10’de ATV’de!
5.bölüm
Feraye, oğlu için sevdiği adamdan vazgeçmeye karar verir. Bir yandan etrafında sevilen, saygı duyulan ve ailesine örnek olmak için bugüne kadar hayatını vakfeden Yaman’ın kendisi yüzünden herşeyini kaybetmesini istememektedir. Fakat kurduğu oyuna Yaman inanmaz, onun terketme nedenini gerçekçi bulmadığından işin aslını araştırmaya girişir. Herkesi karşısına almaya hazır olan Yaman, bütün zorlamalarına rağmen, Feraye’nin geri adım atmaması ve tavrını gittikçe sertleştirmesi üzerine hayal kırıklığına kapılır. Urla’da ailesi gözünün önünde dağılırken, sevdiği kadının da kendisine yüz çevirmesi Yaman’ı da pes etme ve yeniden ailesinin başına dönme,
örnek bir hayat yaşamak için hayallerinden vazgeçme noktasına getirir. Bu sırada alacağı bir haber, Yaman ve Feraye için zorlu olmasına rağmen yeni ve bir o kadar da umutlu bir ilişkinin kapılarını aralayacaktır.
 
Katılım
11 Temmuz 2008
Mesajlar
8.210
Tepki
8.216
Puan
113
Konum
istanbul
Feraye, oğlu için sevdiği adamdan vazgeçmeye karar verir. Bir yandan etrafında sevilen, saygı duyulan ve ailesine örnek olmak için bugüne kadar hayatını vakfeden Yaman'ın kendisi yüzünden herşeyini kaybetmesini istememektedir. Fakat kurduğu oyuna Yaman inanmaz, onun terketme nedenini gerçekçi bulmadığından işin aslını araştırmaya girişir. Herkesi karşısına almaya hazır olan Yaman, bütün zorlamalarına rağmen, Feraye'nin geri adım atmaması ve tavrını gittikçe sertleştirmesi üzerine hayal kırıklığına kapılır. Urla'da ailesi gözünün önünde dağılırken, sevdiği kadının da kendisine yüz çevirmesi Yaman'ı da pes etme ve yeniden ailesinin başına dönme, örnek bir hayat yaşamak için hayallerinden vazgeçme noktasına getirir. Bu sırada alacağı bir haber, Yaman ve Feraye için zorlu olmasına rağmen yeni ve bir o kadar da umutlu bir ilişkinin kapılarını aralayacaktır.
Yapım: Gold Film / Faruk TurgutYönetmen: Sadullah ÇelenSenaryo: Deniz Akçay Müzik: Febyo TaşelOyuncular : Bergüzar Korel (Feraye), Bülent İnal (Yaman), Nurşim Demir (Zahide), Tuncer Salman (Servet), Betül Çobanoğlu (Kevser), Celil Nalçakan (Necip), Serhat Teoman (Mesut), Yücel Erten (Kadir), Emel Göksu (Zehra), Övül Avkıran (Gülbin), Derya Artemel (Melek), Rahmi Dilligil (Hasan), Merve Altınkaya (Selma), Beyza Şekerci (Dilara), Ceren Demirel (Asiye), Alpay Şayhan (Toprak), Ayça Turan (Beyza)
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Bitmeyen Şarkı


Tarih: 2010-10-05 TV : ATV Saat: 22:20Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xezw3n_bitmeyen-yarky-6-bolum-fragmany-5-e_shortfilms[/DM]

HERŞEYİ ÖĞRENEN YAMAN, FERAYE İLE BİRARAYA GELEBİLECEK Mİ?
“BİTMEYEN ŞARKI”
(Yeni Bölüm)
Başrollerini Bergüzar Korel ve Bülent İnal’ın paylaştığı “Bitmeyen Şarkı” yeni bölümü ile 5 Ekim Salı günü saat 22.20’de ATV’de!
6.bölüm
Zahide ve Kevser’in kendi arkasından çevirdikleri oyunu öğrenen Yaman sözü iptal etmeye karar verir, bu kararın ağırlığına dayanamayan Zahide’nin kalbi bütün aileyi korkutur. Yaman bütün olanlara rağmen Feraye’ye gitmeyi kafasına koymuştur, onun geri adım atmayışı ailede büyük bir hesaplaşmaya neden olur. Bu arada herseyden habersiz Urla’da ki yeni hayatına alışmaya çalışan Feraye’nin bütün hayali en kısa zamanda oğlu Toprak’la yakın bir diyalog kurabilmektir. Bu fırsatı yakaladığı anda ise Kevser’le beklenmedik bir hesaplaşma herseyi altüst eder.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Bitmeyen Şarkı


Tarih: 2010-10-12 TV : ATV Saat: 22:20Tür:Yerli Dizi

602915681982.jpg


YAMAN VE FERAYE ENGELLERİ AŞIP EVLENEBİLECEK Mİ?
“BİTMEYEN ŞARKI”
(Yeni Bölüm)
Başrollerini Bergüzar Korel ve Bülent İnal’ın paylaştığı “Bitmeyen Şarkı” yeni bölümü ile 12 Ekim Salı günü saat 22.20’de ATV’de!
7.bölüm
Yaman’ın Feraye ile birlikte olduğunu öğrenen Servet soluğu İzmir’de alır. Feraye’ye ulaşamayınca Hasan’la işbirliği yapar. Feraye’yi güvenli bir yere emanet eden Yaman, nikahtan önce Kadir ve Selma ile konusup sözden vazgeçtiğini anlatmak için Urla’ya döner. Kadir’le hesaplaşması beklediğinden çok daha zor olacaktır…

[DM]video/xf3cg5_bitmeyen-yarky-7-bolum-fragmany-12_shortfilms[/DM]
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Bitmeyen Şarkı


Tarih: 2010-10-23 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

676838424262.jpg


GÜNÜ DEĞİŞTİ!!! İSTENMEYEN GELİN…YENİ EVLİ ÇİFT ÖNYARGIYI KIRABİLECEK Mİ?

[DM]video/xfaesx_bitmeyen-sarky-8-bolum-fragmany-23_shortfilms[/DM]

“BİTMEYEN ŞARKI” (Yeni Bölüm)
Başrollerini Bergüzar Korel ve Bülent İnal’ın paylaştığı dizi “Bitmeyen Şarkı” yeni bölümü ile 23 Ekim Cumartesi günü saat 20.00’de ATV’de!
8.bölüm
Feraye’nin eve gelişi , evdeki bütün dengeleri değiştirirken Zahide hem Feraye’nin hem Yaman’ın hazırlıksız yakalanacağı bir tepki verir. Bu arada ailede çözülmeler başlar. Nikah haberinin duyulmasıyla Kevser’in evliliği ve Akkovan ailesinin yanındaki hayatı da zora girer. Yaman ailesini bir arada tutmaya gayret ederken hem iş çevresi hem güvendiği insanlar tarafından da gördüğü tavır yüzünden yıpransa da Feraye’nin elini bırakmamaya kararlıdır. Kendisiyle ilgili önyargıyı kırmak için Feraye’nin önünde uzun ve zorlu bir savaş vardır. Ne yaparsa yapsın aileye ulaşamayacağını fark eden Feraye , son bir gayretle Zahide’nin karşısına dikilir, bu konuşma ailede bazı taşları yerinden oynatır.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
atv.png
Atv


trans.gif

Bitmeyen Şarkı
502337906890.jpg


trans.gif







trans.gif

Türü: Yerli Dizi
Tarih-Saat: 30.10.2010 20:00

[DM]video/xfcl0c_bitmeyen-yarky-9-bolum-fragmany-www-atvdiziler-com_shortfilms[/DM]



trans.gif

Zahide'ye içtenlikle hikayesini anlatan Feraye , onun kendisine karşı tavrının her geçen gün kırıldığını gördükçe umutlanır. Fakat Zahide , Feraye'yi beklemediği bir yerden vurmak için hazırlıktadır. İlişkilerinin iyiye doğru gittiğini düşünmesi sadece Zahide'nin oyununun bir parçasıdır. Zahide'nin, Feraye'yi içine düşürdüğü utanç , ikilinin ilişkisinin şeklini de belirler. Bu sırada hal seçimlerine yaklaşırken hem çoğunluğun desteğini hem de Servet'in oyunuyla tarladaki işçilerini kaybeden Yaman, tüm muhalefete rağmen seçimleri kazanmak için kardeşlerinden destek ister. Necip ve Mesut abileriyle bir hesaplaşmaya girerken Kevser de kayınvalidesinin yanında gördüğü aşağılamaya dayanamaz hale gelir ve kimsenin beklemediği bir hamle yapar.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Bitmeyen Şarkı

350444168642.jpg


Tarih: 2010-11-06 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xfh1kb_bitmeyen-yarky-dizisi-10-bolum-fragmany-www-atvdiziler-com_shortfilms[/DM]

FERAYE VE YAMAN’IN EVLİLİĞİ YENİ BİR SINAVDAN GEÇİYOR!
“BİTMEYEN ŞARKI”(Yeni Bölüm)
Başrollerini Bergüzar Korel ve Bülent İnal’ın paylaştığı dizi “Bitmeyen Şarkı” yeni bölümü ile 6 Kasım Cumartesi günü saat 20.00’de ATV’de!
10.bölüm
Kevser’in evini terk etmesi ve Toprak’la beraber kendi yaşadığı eve gelmesi , Feraye için beklenmedik bir sürpriz olur. Bu adımı, onunla daha yakınlaşmak için değerlendirmek isteyen Feraye önce Kevser’le baş etmenin yolunu bulmalıdır. Necip, annesinin bir türlü gerekli hamleyi yapmadığını düşünerek isyan bayrağını çeker ve Yaman’ın himayesinden çıkma amacıyla Kadir Akkovan için çalışmaya karar verir. Bu haberi paylaşmak için doğru zamanı beklerken Feraye’nin herkesten gizli bir adamla buluştuğu haberini patlatan Naciye evdeki gerilimi tırmandırır. Bu haber Yaman ve Feraye ilişkisini bir kere daha sınarken, Kevser de hayatının akışını kökten değiştirecek bir bilgi edinir.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Bitmeyen Şarkı

[DM]video/xfjoae_bitmeyen-yarky-dizisi-11-bolum-fragmany_shortfilms[/DM]

Tarih: 2010-11-13 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

610542750404.jpg


KEVSER FERAYE’NİN TOPRAK’IN ANNESİ OLDUĞUNU ÖĞRENECEK Mİ?
“BİTMEYEN ŞARKI”
(Yeni Bölüm)
Başrollerini Bergüzar Korel ve Bülent İnal’ın paylaştığı dizi “Bitmeyen Şarkı” yeni bölümü ile 13 Kasım Cumartesi günü saat 20.00’de ATV’de!
11.bölüm
Feraye’nin ağzından Toprak’ın onun oğlu olduğunu öğrenen Kevser , önce buna inanmak istemez. Kanıtlamak için DNA testi yaptırmaya karar verir. Bu sırada babasının baskısından bunalan Servet , Kevser’i eve dönmek için ikna etmeye çalışır. Kadir Akkovan için çalışmaya başlayan Necip, bu haberi beklenmedik bir anda ailesiyle paylaşır. Bu hamlesiyle evdeki ilişkileri de altüst eder. Diğer tarafta iste Feraye’den istediği parayı koparamayan Hasan, Yaman’a ulaşıp Feraye’nin sırrını ona satmaya karar verir. Toprak’ın kimliğinin Hasan tarafından ortaya çıkma ihtimaliyle köşeye sıkışan Feraye’yi daha acı bir sürpriz beklemektedir.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
bitmeyensarki6bolum.jpg


Bitmeyen Şarkı

Tarih: 2010-11-25 TV : ATV Saat: 23:00Tür:Yerli Dizi

KEVSER FERAYE’NİN TOPRAK’IN ANNESİ OLDUĞUNU ÖĞRENECEK Mİ?
“BİTMEYEN ŞARKI” (Tekrar)

Başrollerini Bergüzar Korel ve Bülent İnal’ın paylaştığı “Bitmeyen Şarkı” kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için bir kez daha 25 Kasım Perşembe akşamı ATV’de!

11.bölüm

Feraye’nin ağzından Toprak’ın onun oğlu olduğunu öğrenen Kevser , önce buna inanmak istemez. Kanıtlamak için DNA testi yaptırmaya karar verir. Bu sırada babasının baskısından bunalan Servet , Kevser’i eve dönmek için ikna etmeye çalışır. Kadir Akkovan için çalışmaya başlayan Necip, bu haberi beklenmedik bir anda ailesiyle paylaşır. Bu hamlesiyle evdeki ilişkileri de altüst eder. Diğer tarafta iste Feraye’den istediği parayı koparamayan Hasan, Yaman’a ulaşıp Feraye’nin sırrını ona satmaya karar verir. Toprak’ın kimliğinin Hasan tarafından ortaya çıkma ihtimaliyle köşeye sıkışan Feraye’yi daha acı bir sürpriz beklemektedir.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst