Bitkisel kozmetik ürünleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A

adesm

Misafir
Hanımlar bitkisel kozmetik ürünleri kullanmanızı tavsiye ederim sizlere kaç kişi bitkisel kozmetik ürünleri kullanıyor acaba ben bir araştırma yapıyorum ve 100 de 100 bitkisel sağlığımızla dost ürünler kullanmaya çalışıyorum buldukça o ürünleri burada sizinle paylaşacagım

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.405
Hanımlar bitkisel kozmetik ürünleri kullanmanızı tavsiye ederim sizlere kaç kişi bitkisel kozmetik ürünleri kullanıyor acaba ben bir araştırma yapıyorum ve 100 de 100 bitkisel sağlığımızla dost ürünler kullanmaya çalışıyorum buldukça o ürünleri burada sizinle paylaşacagım

Bitkisel diye diye inanın çok pahalı ve alınmaz bir durum oldu.Bitkisel diye onu bunu kullanmayı da hoş karşılamıyorum açıkcası.
Eğerki tavsiyeleriniz olursa seve seve gözlemlerinizi büyük bir zevkle takip ederim.

OP
A

adesm

Misafir
sen teşekkür ettigin için teşekküre teşekkürle karşılık verilir benim kullandıgım daha dogrusu denedigim bir kaç ürün var memnunum ama burada sölenirse reklama girermiş ve ticari amaca giriyormuş öle dediler bana

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.405
sen teşekkür ettigin için teşekküre teşekkürle karşılık verilir benim kullandıgım daha dogrusu denedigim bir kaç ürün var memnunum ama burada sölenirse reklama girermiş ve ticari amaca giriyormuş öle dediler bana

Aslına bakarsan reklam ile kastettiğimiz,link verip işte alın deneyin ben denedim çok memnun kaldım sizede indirimli bir şekilde tedarik ederim linkleri ve konu başlıkları ile doldurmalarından dolayı yasak.
Günde bir çok insan üye oluyor,bir çoğunun amacı gerçekten forumda paylaşmak adına,bir kaçıda sırf ürünün reklamını yapmak adına oluyor.Bizlerde bu konuda buradayız yani sitemizi ticari amaç uğruna kullanmak isteyenleri engellemek adına.
Evet forum demek paylaşım paylaşmak demek ama kötüye kullanmak isteyenlerede dur dememiz gerekiyor öyle değilmi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar