"Birkaç sene içerisinde reklamlar yok olacak"

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
"Birkaç sene içerisinde reklamlar yok olacak"

Okan Bayülgen'den reyting sistemi yorumu

578821_detay.jpg

Televizyon Gazetesi'nin haberine göre, Okan Bayülgen Cumartesi akşamı ekrana gelen Disko Kralı'nda Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisinin reytinglerinin neden düşük olduğunu şöyle anlattı:

"Behzat Ç.'nin çok acayip takipçileri var ama oyuncularına sorarsan reytingleri takipçileri doğrulamıyor çünkü takipçileri internet üzerinden izliyorlar."
Bayülgen bu tespitinin ardından medya dünyasını sarsacak öngörülerde bulundu, "2-3 sene önceden beri varsaymaya başladım ki benim reytinglerimin düşmesi lazım. Şimdi çok fazla program internetten indirilerek izleniyor. Ben çok fazla internet üzerinden izleniyorum. Aslında reytinglerimin yaptığım hesaba göre çok daha düşük olması lazım, tahminlerime göre birkaç sene içerisinde reyting sistemi yok olacak. İnternet olçümleri reyting ölçümlerine karışacak. Konvansiyonel ölçüm tarihe karışacak. Reklamlar yok olacak, dönüşecek. Reklam kuşağı denen şey zaten seyredilmiyor, seyredildiği var sayılıyor."

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
reklam olması sorun değil diyelim hadi gerekli de...15 dk dizi 15 dk reklam veriyolar yani...insan dizi mi izleyecek reklam mı izleyecek sapıtıyor......reklamlar bitene kadar dizi izlediğimi bile unutuyorum ben:kptmya::kptmya:

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
bende netten izliyorum bir cok dizimi yada esim indiriyor sonra tvden izliyoruz cocuklar yatinca reklamsiz aliyoruz caylarimizi ohhh:kptmya:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Reklam veriyorlar anlıyorum. Reklam bitiyor yeniden bir reklam giriyor. Abarttılar iyice:ates:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar