Biri Sizi Gözetliyor :D

esmeryarim

Daimi Üye
Katılım
4 Kasım 2010
Mesajlar
3.430
Tepki
3.148
Puan
113
Konum
üç meleğin kalbinde
4gifs.tumblr-1.gif



bencede bitmez bu husumet :ko:ko dua etsin elimde çiçek varmış ya merdane fırlatsaydım ne olurdu acaba :ko:ko
 
OP
Çilekli Sakız

Çilekli Sakız

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Katılım
1 Şubat 2009
Mesajlar
4.185
Tepki
5.840
Puan
113
Yaş
33
Konum
İzmir/ Tokat



Hanımefendi konutlarında dün gece kimliği belirlenemeyen bir kişinin gece saatlerinde ortaya çıkmasıyla ve gürültüsü ile ayaklandı.Binaya hırsız girdiğini düşünen ev sahibelerimiz atik bir hamle ile dısarıya çıktılar..Gördükleri manzara sonrası verdikleri tepki ise şu oldu.

Konut a : ayy @bitter_im balkondan atlatı boşverin hadi içeriye gidelim dediler..

Bu yakışıklının kim olduğunu öğrenmek istiyoruz..





Bir başka vakada @Fındık Kurdu Dan geldi..Aldığı rüşvetler sonrası hayatında çok şeylerin değiştiğini bize dişlerine taktırdığı elmasla kanıtlamış oldu.Kuzey yıldızı gibi parıldayan dişleri ile etrafa nispet yaptı.




@nk83 ün obamaya yaptığı dondurma ülkede dondurma piyasasına tavan yaptırdı herkes onun elinden dondurma yemek için sıraya girdi.Onların arasından bir abimiz hayranlığını bu şekilde gösterdi.




Bu sıralar forum sokağımızda bir yılışkan @esmeryarim in peşini bırakmıyor her fırsatta önünü kesen naylonlu sapık esmer yarime Sensiz ben nefes alamam deyip duruyor..Esmer yarim bunu basından nasıl atacak bilinmez.



@htc_ isyanlarda... hamişimiz isyanını bir yandan kurabiye yiyerek bir yandan da taze sıkılmış meyve suyu içerek dile getirdi.

" Bu konuyu açan hatunu bulup saçını başını yolacağım ayol yediklerimimi sayıyorsun sen kim olduğunu bulayım sen görürsün " dedi. Korktuk vesselam




@Anber Mahallemizin yeni bir bireyi henüz bizleri yeni yeni tanıyan anber gördükleri manzara karşısında ayy ben nereye geldim ayol bunlar ne böyle aman kurtarın beni dedi.Fakat anbere kısa ama öz bir cümle verelim bizim konutlardan taşınılmaz bir yere gidemezsin :sevindirikasli:




@Şekerpare aman aman iki gün gözükmedim de forumun haline bakın bir uslu durun diye veryansın etti..Şekerparemiz sükuneti ile yine bizlere örnek oldu..Artık gözüm üzerinizde sakın bir delilik yapmayın diye uyardı.
Söylediklerine bir destekte @tobe den geldi tobe de aynı şekilde arkadasımıza katılıyorum ne olmuş size böyle dedi.
Tabi bizde iki arkadasımıza diyoruz Hanımefendi Konutlarında olay bitmez















 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst