Bir Tanımı Olmalı

Gülümse

Daimi Üye
Tepki
7.105
sevgimabedi_sevgi_mabedi_%2840%29.jpg

[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]bu acının bir tanımı olmalı [FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]bana hiç söylenmemiş sözcükler gerek [FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]gözlerime doluşan bu yağmur kuşlarının [FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]her sevgiye bir tarih düşüren yanlışların [FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]çıkmayan sokaklarda yitirdiğim düşlerin [FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]bu acıyla buluşan bir tanımı olmalı [FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]göğsünü kanırtarak oyan kör bıçak gibi [FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]yaşanacak herşeyi dünde unutmak gibi [FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]ömrünü kayalardan fırlatıp atmak gibi [FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]kendinde kaybolmanın bir tanımı olmalı [FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]toprağı gökyüzüne savuran depremlerden [FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]bütün evleri birden sürükleyen sellerden [FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]geriye bir başına kalan ihtiyar gibi [FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]acıyı solumanın bir tanımı olmalı [FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]güneşin ortasında karanlık olmak gibi [FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]kuruyan bir denizde sessizce yanmak gibi [FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]ıpıssız bir evrende tek canlı kalmak gibi [FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]bu çılgın yalnızlığın bir tanımı olmalı [FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]sevdiğinin yüzüne son kez değercesine [FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]söylenecek hiçbir şey kalmadı dercesine [FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]en uzak tınıları boyayarak sesine [FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]"hoşçakal" demenin de bir tanımı olmalı [FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]ben ne söyleyeceğim şimdi yelkenlerime [FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]bana rüzgâr dilinden sözcüklere gerek [FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif] Ayten Mutlu

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar