Bir Kitap Yazacak Olsanız...

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.924
Hanı derız ya hayatımı yazsam roman olur dıye.

Sıze bır soru...

Bir kitap yazacak olsanız, bu nasıl bir kitap olurdu?
Konu ne olurdu?
Kime ithaf ederdiniz?

Belkıde vardır aramızda bırseyler karalıyanlar ama bunu saklayanlar.
Cıkarın ıcınızdekı cevheri:eek:

Y

yalnızkurt35

Misafir
ben 12 eylül önceki olaylı ögrencilik yaşamımı ve başımdan geçenleri yazardım. içinde aşk var ölüm var terör var acı var sevinç var ihanet var herşey ne isterseniz hayatımda aşama aşama herşey gelişmiş.unutmadım o kara eylülü bir ordan bir burdan deyip suçsuz masum insanların daragacına gönderilmesini.evimizde 1.5 yaşında çocugumuzun şehit edilişini kucagımızda can verişini.unutmadık kıranla yapanın aynı kefeye konuşunu unutmadık ihanetleri.ahhhhh zaman zaman yazıyorum.bir kenara ama çocuklarım kitap haline getirtmek istemiyorlar.biz yaşarken korkmadık ülkemize sevdalandık ölüme atladık amma çocuklarımız yaşadıklarımızın duyulmasından korkuyorlar utanılması gereken bir yaşam yaşamadık.gençliğimizi yaşamadık.offffff neler neler yazmazdımki.belki birgün tüm cesaretimi toplar yazdıklarımı kitap haline getiririm.bu ülke :bayrak::bayrak:böyle ayakta kalmıssa verilen şehitlerimiz sayesindedir.başka Türkiye yok.batarsak hep birlikte batacagız çıkarsak hep birlikte.lütfen ülkemize sahip çıkalım.:bayrak:

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
benim kitabimda cocuklarla ilgili olabilirdi
masal gibi
seviyorum cünkü
daha cok neseli ve mutluluk icerikli olurdu kanimca:salincak:

Madmazel

Daimi Üye
Tepki
2.700
valla ben bir kitab yazsam kendi hayatimi anlatirdim,o sanki bir roman her tarafim yalanlar ikiyuzluler,dogruyu soyluyorsun oluyorsun kotu,:huri:

miray

Üye
Tepki
29
romanlar ve kurgu hikayelere bayilirim....
sanirim o nedenle bende o sekilde tercih ederdim. yasamis oldugum seyleri günlük tarzi karalayip aktarmak bana göre olmazdi, onun yerine hayal gücümü kullanip kendimi her karakterin icine sokup yazmayi tercih ederdim

ne tip bir roman olurdu derseniz...
dostlugun askin ve hayatin gerceklerinin oldugu birseyi tercih ederdim...yani okur bu benim gibi bir karaktermis diyebilmeli kendinden birsey bulmali diye düsünürdüm....

gül gazeli

Daimi Üye
Tepki
1.321
Ben yazıyorum arada karalıyorum burdada paylaştım bir kaçını yazılarımın.Yazarlık merakımda var kitap yazacak olsam bu anı kitabı olurdu hayatımda unutamadığım anların anlatıldığı bir kitap.içinde hayat olan.

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.557
Ben sağlam kurgulu bir polisiye-macera roman yazardım benim romanım da güzel düşünülerek iyi bir kurguya sahip nefes almadan okunmak istenecek tarzda olabilirdi..
Tabi kendimi ifade etmekten bile yoksun olduğumu hissediyorum bazen neyime benim kitap yazmak :gulegule:

Tepki
914
ilk romanımı 13 yaşında yazdım ..konusu bana kalsın ... o zamanlar konular tabiki o yaş sınırında oluyor ..ancak şuan yazsam kesinlikle tarihsel - özellikle osmanlı tarihini anlatan ,hem tarihi hem felsefi bir roman yazardım ..okurları çok yönlü düşündürecek bir kitap olurdu kesin ..çünkü bana göre kitap karşısındakini felsefi ve düşünsel bir yolculuğa itmeli ...

iC3

Aktif Üye
Tepki
83
Ben yazsam doğada balta girmemiş ormanlarda yaşayan bir hayvanın kendi dilinden bir roman yazardım mesela ceylanla geyiğin aşkı.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar