Ama türkmü yabancımı niye söylemiyorsunThe Originals dizisinden mümkünse Elijah Mikaelson'ı isterimDizi boyunca favorimsin Elijah diye izledim verdiği kararlar aile ve dostlarına bağlılığı koruma şekli düşmanına dahi asil yaklaşması helal dedirtti. Güvenilir bir tip
Fark etmez istediğini yaz ama Türk dizilerinde hangi karakteri arkadaş yapacağım ya hepsi başımı belaya sokar entrika aldatma ihanet töre şiddet kıskançlık valla yanarım istemem ben öyle arkadaşAma türkmü yabancımı niye söylemiyorsunben türk sandım
Fark etmez istediğini yaz ama Türk dizilerinde hangi karakteri arkadaş yapacağım ya hepsi başımı belaya sokar entrika aldatma ihanet töre şiddet kıskançlık valla yanarım istemem ben öyle arkadaş
O ailede en sıradan görünen karakterle bile arkadaş olsan ayvayı yedin zaten pastana koyarlar bir şey iki aya kalmaz pembiş ile aynı kaderi yaşarsın tövbeler olsun can güvenliği yok orada Uzak Şehir desen aralarına birinin arkadaşı olarak girer Boran mıydı 5. karısı olarak çıkarsın ay koptumayy evet o konuda haklısın yinede şerbo bakıyorum şuan yani ne tarafa bayılsam bilemedim hiç keyif vermiyor
Allah gecinden versin aboooO ailede en sıradan görünen karakterle bile arkadaş olsan ayvayı yedin zaten pastana koyarlar bir şey iki aya kalmaz pembiş ile aynı kaderi yaşarsın tövbeler olsun can güvenliği yok orada Uzak Şehir desen aralarına birinin arkadaşı olarak girer Boran mıydı 5. karısı olarak çıkarsın ay koptumKıskanmak'a arkadaş olarak girsen Seniha travma yaşayıp boğar adamı kim vurduya şut
Sorma ben de aynıyımAyy ağzımı toplayamadım gülmektenh
Sorma ben de aynıyımEşref'e de örnek verecektim yeter deyip bitirdim cümleyi yoksa o da mafya falan hiç tekin ortamlar değil
Yaa! Benim seçtiğim karakterde köken vampir yalnız ama resmen denize düşüp vimpire sarıldım bunlar yüzünden
Makaracı muhabbetini hatırlıyor musun yıllar öncesinden (yabancı bir oyuncu vardı Kıvanç'a benziyordu resminde) dizide onun ağabeyi işte benim bu Elijahvampir kulağa daha hoş geldi birden
Ayy biraz hatırlıyorummm çiçek çikulatla istemeye gidememiştiniz bi türlü baaanaaa ama olsun ben temu’dan aldım kocamı benziyor genedeMakaracı muhabbetini hatırlıyor musun yıllar öncesinden (yabancı bir oyuncu vardı Kıvanç'a benziyordu resminde) dizide onun ağabeyi işte benim bu Elijah
Duymasın ya deme öyleAyy biraz hatırlıyorummm çiçek çikulatla istemeye gidememiştiniz bi türlü baaanaaa ama olsun ben temu’dan aldım kocamı benziyor genede
Duymasın ya deme öyleBiz çiçek çikolata toplayıp organize olana kadar evlendiydi adam zaten ama Sılam başımızda olaydı hallolurdu o iş vampirin kapısına o meşhur kırbacıyla dayanırdı
vermesinler de görelim bütün sülalesini getirirdik buraya