Bir Film/Dizi Karakteri Senin En Yakın Arkadaşın Olsaydı, Bu Kim Olurdu Ve Neden?

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.924
imagens-para-tumblr-imagens14.jpg

Bir film/dizi karakteri senin en yakın arkadaşın olsaydı, bu kim olurdu ve neden?

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
70.900
Benim en yakın karakter olarak kendim benzettiğim demet akbağ olurdu :krizz: bukalemun gibi kadın herşeye heryere yakışıyo hahahaha bence birbirmizi tamamlardık :krizz:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.924
The Originals dizisinden mümkünse Elijah Mikaelson'ı isterim :) Dizi boyunca favorimsin Elijah diye izledim verdiği kararlar aile ve dostlarına bağlılığı koruma şekli düşmanına dahi asil yaklaşması helal dedirtti. Güvenilir bir tip

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
70.900
The Originals dizisinden mümkünse Elijah Mikaelson'ı isterim :) Dizi boyunca favorimsin Elijah diye izledim verdiği kararlar aile ve dostlarına bağlılığı koruma şekli düşmanına dahi asil yaklaşması helal dedirtti. Güvenilir bir tip

Ama türkmü yabancımı niye söylemiyorsun hahahaha ben türk sandım :vecihi:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
70.900
Tabiki beyonce olurduuuuğğ :interest: sebebe nedene gerek yok hahahaha

CF561483-8954-4972-BB79-09465B3F3C01.gif

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.924
Ama türkmü yabancımı niye söylemiyorsun hahahaha ben türk sandım :vecihi:
Fark etmez istediğini yaz ama Türk dizilerinde hangi karakteri arkadaş yapacağım ya hepsi başımı belaya sokar entrika aldatma ihanet töre şiddet kıskançlık valla yanarım istemem ben öyle arkadaş :krizz:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
70.900
Fark etmez istediğini yaz ama Türk dizilerinde hangi karakteri arkadaş yapacağım ya hepsi başımı belaya sokar entrika aldatma ihanet töre şiddet kıskançlık valla yanarım istemem ben öyle arkadaş :krizz:
:krizz: ayy evet o konuda haklısın yinede şerbo bakıyorum şuan yani ne tarafa bayılsam bilemedim hiç keyif vermiyor

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.924
:krizz: ayy evet o konuda haklısın yinede şerbo bakıyorum şuan yani ne tarafa bayılsam bilemedim hiç keyif vermiyor
O ailede en sıradan görünen karakterle bile arkadaş olsan ayvayı yedin zaten pastana koyarlar bir şey iki aya kalmaz pembiş ile aynı kaderi yaşarsın tövbeler olsun can güvenliği yok orada Uzak Şehir desen aralarına birinin arkadaşı olarak girer Boran mıydı 5. karısı olarak çıkarsın ay koptum :haha: Kıskanmak'a arkadaş olarak girsen Seniha travma yaşayıp boğar adamı kim vurduya şut haha

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
70.900
O ailede en sıradan görünen karakterle bile arkadaş olsan ayvayı yedin zaten pastana koyarlar bir şey iki aya kalmaz pembiş ile aynı kaderi yaşarsın tövbeler olsun can güvenliği yok orada Uzak Şehir desen aralarına birinin arkadaşı olarak girer Boran mıydı 5. karısı olarak çıkarsın ay koptum :haha: Kıskanmak'a arkadaş olarak girsen Seniha travma yaşayıp boğar adamı kim vurduya şut haha
Allah gecinden versin abooo hahahahahaha

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.924
Ayy ağzımı toplayamadım gülmekten hahahahah
Sorma ben de aynıyım haha Eşref'e de örnek verecektim yeter deyip bitirdim cümleyi yoksa o da mafya falan hiç tekin ortamlar değil :haha: Yaa! Benim seçtiğim karakterde köken vampir yalnız ama resmen denize düşüp vimpire sarıldım bunlar yüzünden
:krizz:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
70.900
Sorma ben de aynıyım haha Eşref'e de örnek verecektim yeter deyip bitirdim cümleyi yoksa o da mafya falan hiç tekin ortamlar değil :haha: Yaa! Benim seçtiğim karakterde köken vampir yalnız ama resmen denize düşüp vimpire sarıldım bunlar yüzünden
:krizz:
hahahaha vampir kulağa daha hoş geldi birden hahahaha

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
70.900
Makaracı muhabbetini hatırlıyor musun yıllar öncesinden (yabancı bir oyuncu vardı Kıvanç'a benziyordu resminde) dizide onun ağabeyi işte benim bu Elijah :haha:
Ayy biraz hatırlıyorummm çiçek çikulatla istemeye gidememiştiniz bi türlü baaanaaa ama olsun ben temu’dan aldım kocamı benziyor genede hahahaha

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.924
Ayy biraz hatırlıyorummm çiçek çikulatla istemeye gidememiştiniz bi türlü baaanaaa ama olsun ben temu’dan aldım kocamı benziyor genede hahahaha
Duymasın ya deme öyle :krizz: Biz çiçek çikolata toplayıp organize olana kadar evlendiydi adam zaten ama Sılam başımızda olaydı hallolurdu o iş vampirin kapısına o meşhur kırbacıyla dayanırdı:silakonda:vermesinler de görelim bütün sülalesini getirirdik burayahaha

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
70.900
Duymasın ya deme öyle :krizz: Biz çiçek çikolata toplayıp organize olana kadar evlendiydi adam zaten ama Sılam başımızda olaydı hallolurdu o iş vampirin kapısına o meşhur kırbacıyla dayanırdı:silakonda:vermesinler de görelim bütün sülalesini getirirdik burayahaha
hahahaha sorma sormaaa kesin hallolurdu haha sılam kulakları çınlasınnaaay gelmiyorda yarın ben bi dürteyim onu napıyormuş kızçeler nasıllarmış sorayım haha

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar