Bir erkeği kendinize bağlamanın 5 yolu

Nezo

Yeni Üye
Tepki
7
Hayir evli degilim 2 ay sonra evleniyorum.. Ama 4 senedir tanisiyoruz.. Evet haklisiniz her erkekde kapsamiyor.. Secilmis konusuna gelince hayir secilmis kisi degil tesadufler eseri tanismis kisileriz...

Her erkek bir degildir ve Kadinlarda ayni sekilde..

Örnek olarak ben yay burcuyum nisanlimda koc burcudur.. Kisacasi ikimizde ates burcuyuz.. O benim dusuncelerimi okuyor bende onun dusuncelerini.. Bu nasil oluyor derseniz Fikir ve dusuncelerimiz ayni kafa uyusmalarimiz ayni.. Önemli olan dogru kisiyi bulmak veya o sizi bulmasidir..

Evlenmek kolaydir seviyorum dersiniz ama dusunceler ve fikirler uyusmayinca o iliskiler biraz zor yuruyor..

Bir erkek evlenecegi kadini söyle arar.. Her derdini paylasacak, Her konuda ona destek olacak, Bir arkadas bir kanka yeri geldimi sevgilisi yeri geldimi karisi yeri geldimi anne sefkati gibi davranacak yapacak böyle bir kadin arar bir cok erkek..

Genelde biz kadinlar herseyi erkeklerden bekleriz aslinda bu cok yanlis kendi fikrim olarak.. Bir anne oglunu nasil yönlendiriyor ise sizde kocanizi yönlendireceksiniz.. Erkekler ayni bir cocuk gibidirler.. Eyer birseyi istiyor iseniz ilk adimi siz atin ve ardindan emin olun oda ayni adimi atar..

Örnek kocanizin annesiyle cok iyi anlasmaya bakin hatta yardima ihtiyaclari var ise yardim edin.. Sonra kocanizda sizin ailenize karsi aynisini yapacaktir emin olun.. Ama dedim ya erkek'den erkege ve kadin'dan kadina fark vardir diye..

Kimisi cok macodur erkeklerin dik kafalilardir..Kadinlarda ise herseyim lsun ister erkegi ailesiyle fazla muhatdap olmak istemez..

Aslinda bir gelin kayinannesiyle cok iyi anlasmayi basarirsa ayni kendi anneniz gibi olur iseniz ona karsi ilginiz bu kocanizin cok hosuna gider ve oda ayni sekilde sizin annenize veya ailenize karsi aynisini yapar.. Ama insanin kaderinde ne yazildiysa o olur herkesinki farklidir..

Veeeee bu konuyu cvp vereli baya olmus evlendimm 5 aydir evliyim ve cok mutluyum.. allah nazarlardan korusun bizi aminn... :ilknur: Baya zaman gecmis ya.. Ve yazdiklarimi tekrardan okudum ve cidden kendimle gurur duydum.. :ilknur: :eek:ys: :findikim: :sarilma: :utangac: :cak: :eek: Seviyorum ben kocami ya hemde cokkk :eek: :eek: :ask:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar