Bir de Gece Namazı Kılsa

-sumeyye

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
5.598
Tepki
4.992
Puan
113
Yaş
45
Konum
İstanbul
Sen Namaz Kılmış Olmadın !! Namazı Doğru Kılmak
İbn-i Ömer dedi ki: Hz Peygamberin sağlığında rüya görenler onu O'na anlatırlardı, ben de bir rüya görmek ve onu Hz Peygambere anlatmayı diledim O'nun zamanında bekar bir oğlandım ve mescidde uyurdum Bir defasında rüyamda iki melek beni Cehenneme götürdüler Baktım ki, o kuyu duvarı gibi örülmüş olup kuyunun ki gibi iki boynuzu vardı; o da ne, orada kendilerini tanıdığım insanlar vardı Ben şöyle haykırdım: Cehennemden Allah'a sığınırım! Cehennemden Allah'a sığınırım! O sırada bir başka melek diğer iki meleğe katıldı ve bana şöyle dedi:Korkutulmayacaksın!
Ben bu rüyayı Hafsa'ya anlattım, Hafsa da onu Hz Peygamber'e anlattı O bunun üzerine şöyle buyurdu: Abdullah ne güzel, ne iyi bir adamdır! Bir de geceleyin namaz kılmış olsaydı! Sâlim şunu ilave etti "ve o günden sonra Abdullah gecenin sadece az bir kısmında uyurdu (Buhârî, Ashabu'n-Nebî, 19)


alıntı
 
OP
-sumeyye

-sumeyye

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
5.598
Tepki
4.992
Puan
113
Yaş
45
Konum
İstanbul
bende bi skntidan sonra kilamaya basladim gece namazini
huzuru tadi baskadir

evet canım insan bir başlayınca bırakamıyor tadı da bir başka gece namazının huzuru tadı hele ellerini mevlaya açtığın zaman bir başka huzurlu oluyor insan yüreğine yorumuna sağlık bitanem Allah(cc) razı olsun
 

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.644
Tepki
53.687
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
aro.gif
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst