Bir bileklik hayatını mahvetti!

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.327
bir-bileklik-hayatini-mahvetti--2205235.Jpeg

Bir bileklik hayatını mahvetti!

İnternet üzerinden satın aldığı bileklik, iki sene içerisinde işini, sevgilisini ve en önemlisi de sağlığını kaybetmesine neden oldu.

İngiltere’de yaşayan 40 yaşındaki Jo Wollacott’un Ebay üzerinden satın aldığı bileklik ilk aşamada apse ve alerjik reaksiyonlarla birlikle halüsinasyonlar görmesine neden oldu.

Wollacott, hastalığına bağlı olarak erkek arkadaşını, işini ve evini de kaybedince, bunun kötü şanstan daha fazlası olduğunu anladı.

Kolundaki takıyı incelettiren talihsiz kadın, bileklikte çok tehlikeli olduğu bilinen ricin zehrinden 75 kez daha öldürücü ‘abrin’ isimli yasaklanmış bir madde bulunduğunu öğrendi.

Üzerinde ‘aşk’ yazan bileklikleri 2010 yılında sadece 1 Euro karşılığında satın alan iki çocuk annesi Wollacott’un hayatta kalmasının ‘büyük bir şans’ olduğunu ifade edildi.

Milliyet

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
Demekki öyle her şeyi almamak lazım herşeyden korkar olduk zaten.

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.327
Benimde aklıma hiç gelmezdi böyle birşey olacağı aaa güzelmiş deyip alıyor insan ne bilsin:iyyyy:

H

Hera

Misafir
Üzerinde ‘aşk’ yazan bileklikleri 2010 yılında sadece 1 Euro karşılığında satın alan iki çocuk annesi Wollacott’un hayatta kalmasının ‘büyük bir şans’ olduğunu ifade edildi

1 Euro sanırım en önemLisi böyLesine ucuz oLan hatta neredeyse bedava oLan bir şeyi yada bu Yiyecek maddeside olabilir Ucuz diye satın aLma MaK biraz düşünmek gerek neden bu kadar ucuz olabilir daha pahalı güvenilir olan marka demek istemiyorum Lakin kendini İspatLamış İsim yapmış şeyLeri KuLLanarak KuLLanırsak korku oLmaz ben öyLe yapıyorum..

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.327
Açık arttırma usulü oluyor ya öyle sitelerde bir sürü ürün konuyor süresi dolduğunda o fiyatta kaldıysa almıştır herhalde...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar