Bir Bayan Öğretmenin Dramı (Gözyaşlarınızı Tutamıyacaksınız)

**tmyy**

Daimi Üye
Tepki
252
çalışan anne olmakda zor çalışan bir annenin çocuğu olmakda.
o küçücük yüreklerin sevgiden başka birşeye ihtiyacı olmadığı için kendilerini yalnız hissediyolar.
ama bitaraftan da geçinmek için yada onlar için çalışıldığını bilmiyolar. nerden bilsinler.
Allah çalışan annelerin yardımcısı olsun.

çok güzel bir paylaşımdı. çok duygulandım

Tepki
39
çok güzeldi ya bi annenin en acı anlarıdan biri olsa gerek allah çalışan annelere ve çoçuklarına yardım etsin emeğine sağlık

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.503
Gözlerim dolu dolu oldu ve vücudumda bulunan her tüyüm ürperdi.Çalışan bir anne olarak oğlumu düşündüm hemen.İnşallah böyle sorunlarla karşılaşmayız.Her sabah ben işe gelirken oğlumun arkamdan ağlayışlarını unutamıyorum :uzgun: :uzgun:

çok güzeldi canım.Paylaşım için teşekkürler

M

madesam

Misafir
çok güzeldi bir öğretmen olarak tüylerim diken diken oldu.. ooffff çocuklar için ne kadar zor:(

melek_yüzlüm

Daimi Üye
Tepki
2.195
tüylerim diken diken oldu yaa.nasıl içim acıdı anlatamam.anneliğin zorlukları var elbet ama çalışan anne olmak daha zor sanırım.Allah tüm çalışan annelerin yardımcısı olsun.insan çocuklara hiç kıyamıyor...

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.441
Çalışmış bir anne olarak bende sıkıntı yaşadım.Eşimin destek olmaması en büyük sıkıntımdı.Çocuklar bi dönem kabul etmiyor haliyle annenin çalışmasını ama sonrasında mutlular bende iyiki çalışmışım diyorum.:panter:

Tepki
26
çok etkilendimmm. çalışan eş olmak zor ama çalışan anne olmanın zorluğunu henüz tadmamıştım, bunu hissettirdi bana

Tepki
32
cok etkileyici ;hele annesini kurt sanip icerde kalmasi , annesinin o anki hali sansi gözümün önüne gelir gibi

office

Daimi Üye
Tepki
1.159
çalışan annenin durumu biraz fazla dramatize edilmiş gibi geldi :) o çocuk lise yıllarına geldiğinde "ne iyi ettin evde oturdun" demeyecek, "neden ben de arkadaşlarım gibi nike giyemiyorum" diyecek.. :) maalesef herşey 4/4lük olamıyor her zaman.. o yaşlarda anlamasa bile ileride teşekkür edecektir annesine :)

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
evet gerçekten çok güzelmiş çok duygulandım gözlerim doldu...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar