Biotherm'den Skin Vivo Serisi

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Cildinizi genlerinizin yaşamsal gücüyle gençleştirmeniz için Biotherm, yaşlanma sürecini geriye döndüren ilk bakımı Skin Vivo`yu piyasaya çıkardı.

skin_vivo_Boots.jpg


Genlerin yaşamsal gücü ve DNA’nın korunması ile cildi gözle görülür oranda yenilemek artık mümkün. Çünkü genetikteki son araştırmalardan ilham alarak geliştirilen yaşlanma karşıtı devrim artık kozmetik ürünlerde. Biotherm’in yarattığı bu devrim SKIN VIVO’da hayata geçti. Yaşlanma sürecini geriye döndüren ilk bakım olan bu seri yaşlanmayı yavaşlatıyor ve cildi gözle görülür oranda yeniliyor. Cildiniz için dört haftada 10 yıl gençleşme vaad ediyor.

Cilt gençleşmesinin anahtarı olan MNSOD enziminin sentezini hızlandıran Biotherm’in eşsiz patentli içeriği Saf Termal Plankton ilk defa bir seride diğer Biotherm ürünlerinden 2 kat daha konsantre şekilde yer alıyor. Skin Vivo’nun koku notaları, gençlik dolu bir cildin kokusunun özelliklerinin yeniden keşfedilmesi için özellikle bir araya getirilmiş. Kavanozun ilk kez açılmasıyla birlikte, özel olarak çalışılmış doğal çiçeksi ferah kokular adeta yeni doğmuş bir cildin kokusunu uyandırıyor. SKIN VIVO ile gün geçtikçe yaşlanmanın işaretleri geriye çevriliyor, yeni hücrelerin gelişmesi hızlandırılarak cilt gözle görülür oranda yenileniyor, daha genç bir cildin özellikleri yeniden keşfediliyor. Son bir hatırlatma: Serinin yaşlanma sürecini geriye döndüren günlük bakım kremi, sıkılaştırıcı serumu ve göz çevresi jeli bulunuyor.

Biotherm+Skin+Vivo+Anti-Age+range.jpg



Alıntıdır!
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst