BICIR açık havada EVLENMEK İSTİYOR

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
canım bulduğum birkaç tane mekan var ama istanbulu bilmediğimden avrupamı yoksa asyamı bilmiyorum sen bakıp fikrini verirsin ama bu kanlıcadaki mekan çok güzel çok hoşuma gitti birtanem

Yaz- Kış düğün-davet organizasyonlarınıza ev sahipliği yapan mekanda, hayallerinizi süsleyecek bir düğün için kaçınılmaz bir adres. 200 kişilik kapalı, 200 kişilik (Teras) açık mekanında içeriye attığınız ilk adımda sizleri huzur ile sarmalayan şehrin içinde ama şehrin gürültüsünden çok uzak, yeşillikler arasında sizlere kendini sunan bu cennet bahçesinde, Dünya güzellikleri tek bir çizgide seyrederek evlenmekse hayaliniz, biraz mavi biraz da yeşilse renginiz, Masal kadar güzel ve özel anlar sizleri bekliyor�

Düğün Organizasyonu, Nişan organizasyonu,Kına Gecesi ,Sünnet Düğünü, Özel Yemekli ve Kokteylli DAVETLER

ADDRESS :
KANLICA
İSTANBUL

birde bahar country diye bir meken canım harikkkaaaa bir yerrrrr bahçeköy caddesi no 35 sariyer istanbulİstanbul�un büyük ölçüde soluk almasına neden olan ve doğanın büyülü atmosferini dekor olarak kullanan, İstanbul� un ilk kır düğünlerinin yapıldığı mekan olan Bahar Country de açık hava fuarları, lansmanlar, seminer, okul, dernek, bayii toplantıları, mezuniyet törenleri, okul piknikleri, şirket piknikleri, açık büfe kahvaltı, doğum günü partisi, kokteyl, outdoor aktiviteler, festivaller, konserler, etkinlikler ve hayal edebileceğiniz her türlü organizasyon dört mevsim gerçekleştiriliyor.

Bahar Country� de birbirinden bağımsız üç ayrı düğün bahçesi bulunuyor, davetli sayısına göre organize edilen bahçeler de 100 kişiden 5000 kişiye kadar konuk ağırlanıyor. Hayatınız boyunca gülümseyerek hatırlayacağınız bir düğünle yaşamlarınızı birleştirdiğiniz bu özel gece de davetlileriniz de sizin kadar memnun ayrılıyor.

Şöminelerin yandığı romantik ortamda; 350 kişi kapasiteli salonumuzda tüm kış aktivitelerinizi ( Düğün, Nişan, Kına, Gala yemeği, doğum günü, toplantılar ve yılbaşı organizasyonu ) gerçekleştirebilirsiniz.

Kış manzarası eşliğinde yapacağınız partiler de alanda variller içinde yakılan meydan ateşi etrafında, konuklarınıza sıcak şarap ve sucuk ekmek ikramı yapılmakta, şömine başın da ailenizle birlikte taze boğaz balığı keyfini yaşamak ayrı bir keyif olacaktır.

Düğün Organizasyonu, Nişan organizasyonu,Kına Gecesi ,Sünnet Düğünü, Özel Yemekli ve Kokteylli DAVETLER

ADDRESS : SARIYER / İSTANBUL

www.baharcountry.com

bu mekenlara bak istersen birtanem nasıl diye resimlerini ekleyemedim canım netinden girip bakabilirsin canım emeinim sende beğeneceksin:eek:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
canım bulduğum birkaç yeri daha ekliyorum fikrin olsun diye balım

İSTANBUL'DA BİR İSTANBUL MASALI
ARMADA'DA DÜĞÜN!

Armada Otel, İstanbul'da evlenmeye karar verip de düğünleri için gizemli mekanlar arayan çiftler için tek adres olmaya devam ediyor...

Armada Otel'deki düğünlere, yaz mevsiminde bir tarafta Marmara Denizi diğer tarafta Sultanahmet Camii ve Ayasofya manzaralı 280-300 kişi kapasiteli Armada TERAS, Kış aylarında ise 19.yüzyıl başı İstanbul (PERA) lokantaları dekoru mozaik zemini, konsol büfe ve nakışlı perdeleri olan 280-300 kişi kapasiteli Armada SALON ev sahipliği yapıyor.

Armada, düğün yapmak istemeyen, ancak şık ve kimlikli bir nikah töreni ile evlenmek isteyenler için de romantik, ekonomik ve işlevsel bir düzenlemeyle 'Havuzlu Kahve'sini veya gündüz saatlerinde Armada Teras'ı devrede tutuyor.

Armada 16 yıldır canlı tutmaya çalıştığı İstanbul Yaşam Kültürü, özellikli yapısı ve tarihi yarımadadaki konumu ile tam bir "İstanbul Masalı"...

Bu masal'da rüya gibi bir düğünle yerinizi almak istermisiniz...

İletişim Bilgilerimiz
Mekan ile ilgili görsellerimize

JARDİN DE FRANCE (FRANSIZ BAHÇELERİ) � TARABYA - İSTANBUL

Üstlendiği her organizasyonun, müşterisi için ne kadar önem taşıdığının bilincinde olan, görevini her zaman mükemmel bir şekilde gerçekleştirmeyi hedefleyen Elchyn Catering�in 20 yılı aşkın tecrübesi Jardin de France ile buluşuyor .
Mekan ,2 ana bölümden oluşuyor. Kokteyl alanı , bar, oturma grupları, gece 24:00�den sonra kullanabileceğiniz kapalı dans pisti girişin sol kısmında; nikah platformu, 700 kişiye kadar hizmet verebilen oturmalı yemek alanı, sahne ise sağ kısımda yer alıyor. Mekana ; orman içinden geçip taş yolda yürüyerek ya da özel kostümlü sürücü eşliğindeki görkemli bir Fransız faytonuyla girmek gelin ve damadın seçimine bırakılmış.

� Jardin De France� ( Fransız Bahçeleri) sadece düğünler değil aynı zamanda her türlü kurumsal etkinlikler, lanceman�lar, şirket piknikleri ve organizasyonları için de vazgeçilmez ve etkileyici bir atmosfere sahip. Şehir içinde bulunması, yoğun trafik hattından uzak konumu ile tüm misafirlerine ulaşım açısından da kolaylık sağlıyor.

ADDRESS :
TARABYA
İSTANBUL
0 212 321 31 11

[email protected] www.elchyn.com.tr

EVENT GARDEN � SARIYER -İSTANBUL

1961 yılından beri faaliyetlerine devam eden Event Garden, şehir merkezine sadece 6km uzaklıkta,60 dönüm arazi üzerine kurulmuştur. İstanbul�un en iyi mekanlarından biri olarak davet ve etkinlik organizasyonlarına ev sahipliği yapmaktadır.

Event Garden 2008 yılı itibari ile,isim değişikliğinin yanısıra sıfırdan tekrar yapılandırılmıştır. 50 kişiden 20.000 kişiye kadar olağanüstü kapasitesi, anahtar teslim hizmet farkı ve 1.000 araçlık otoparkı ile servis anlayışınızı, kalite anlayışınız ile birleştirmektedir.Davetinizi sizinle birlikte planlayan, iyi bi rev sahibinin nelere dikkat ettiğini bilerek önerilerde bulunan, eksikleri farkederek tamamlayan, o başdöndürücü tempo içinde aklınıza gelmeyenleri düşünerek, organizasyonunuzun kusursuz,eksiksiz olmasını sağlayan Event Garden çalışanlarıdır.Size düşense ; davetinizin tadını çıkartmaktır.

Event Garden yıl boyunca bahçelerinde 5.000 kişilik yemek ve 20.000 kişilik resepsiyon alanında, iç mekanda 300 kişilik yemek ve 600 kişiik resepsiyon alanında konuklarını ağırlamaktadır.Doğanın hakimiyetindeki Event Garden, organizasyonlarınız için öncelikli mekan konumundadır.

Toplantı, Lansman, Piknik, Gala Yemeği, Outdoor Aktivite,Konsept Etkinlikler, Özel Çekimler, Düğün Daveti, Nikah Kokteyli, Okul Piknikleri, Mezuniyet Töreni, Barmitzva Törenleri,Doğum Günü Partisi, Fuar, Konser, Festival, Şenlik,Defile v.b. gibi etkinliklerde sizlere ev sahipliği yapmaktadır.

ADDRESS :
SARIYER
İSTANBUL

www.eventgarden.com.tr [email protected]

bu mekanlarda çok güzel yerler bitanem bir bak istersen

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.405
Kızlar benim ramzandan önce düğünüm olacak ama ben açık havada istiyorum düğün salonunda değil bir kaç yere baktım ama pekte içime sinmedi yemekli olacak varsa bildiğiniz yerler bana yardımcı olursanız çok sevinirim canlarım yalnız avrupa yakasında olması lazım :eek::eek:

Hayırlısı olsun canım benim.
Aklımda bulunsun ama ben Anadolu yakasındayım.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar