Biberiyeli ve balzamikli arpacık soğan

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.294
Tepki
83.532
Puan
113
Konum
İstanbul
biberiyeli-ve-balzamikli-arpacik-sogan_c740961d.jpg


Biberiyeli ve balzamikli arpacık soğan

500 gr arpacık soğan
Yarım çay bardağı balzamik sirke
1 çay bardağı su
2 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı bal
4 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz
Karabiber
Kuru biberiye

Soğanların kabuklarını soyun. Zeytinyağı, bal, rendelenmiş sarımsak ve arpacık soğanları tavada 3-4 dakika kavurun.

Balzamik sirke ve su ekleyin. Tuz, karabiber ile tatlandırıp kısık ateşte soğanlar yumuşayıncaya kadar pişirin. Biberiye serpip servis yapın.

Biberiyeli ve balzamikli arpacık soğan artık hazır, afiyet olsun.

Alıntıdır...
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst