Beren Saat hangi makyaj ürünlerini kullanıyor?

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
Aşk-ı Memnu'nun güzel oyuncusu Beren Saat'in makyaj sırları

attachment.php


Beren Saat’in Bihter Ziyagil makyajı dillerde...

Güzel oyuncunun çarpıcı bakışları için açık renk değil siyah renk kalem kullanılıyor. Far yerine, göze uygulanan kalem dağıtılıyor ve fazlaca rimel sürülüyor. Böylece gözleri öne çıkaran, dumanlı ve seksi bakışlar elde ediliyor.

Cildi berrak olduğu için aydınlatıcı bir fondöten ve hafif bir pudra uygulaması yeterli oluyor. Allık kullanımında ise kadınsı tonlar tercih ediliyor. Çoğu zaman gözler ön planda olduğu için dudaklara parlatıcı ya da açık renk ruj sürerek ünlü oyuncunun makyajı tamamlanıyor.

Beren Saat, dizi makyajında hangi ürünleri kullanıyor?
Beren Saat'in makyajını yapan Gülcan Bayaröge, dominant Bihter karakterini öne çıkaran bir göz makyajı yaptığını söylüyor. "göz makyajını yaparken, far kullanmıyorum, sadece siyah kalemle Beren'in gözünü çerçeveleyip dağıtıyorum, ardından da bol maskara uyguluyorum," diyor.

attachment.php


Saat'in pürüzsüz ve duru bir cildi olduğunu söyleyen Bayaröge, çok ince bir fondötenin ve pudranın baz için yeterli olduğunu da ekliyor. Yoğun göz makyajı yapıldığı zaman, dudaklarda çok net renklerden kaçındığını söylüyor. Gözlerde hafif makyaj varsa, dudaklara odaklanıyor. Genelde şeffaf rujlar kullanıyor. Şeker kız görünümlü pembe yanaklar yerine, sert karakterini yansıtan şeftali tonlarında bir allıkla elmacık kemiklerine kontür yaparak belirginleştiriyor. (MAC, Face&Body fondöten, MAC, Powder Blush in Melba allık, Chanel, Rouge Allure ruj)
attachment.php
 

Ekli dosyalar

  • beren-mkle.jpg
    beren-mkle.jpg
    27,6 KB · Görüntüleme: 99
  • beren-mkle3.jpg
    beren-mkle3.jpg
    31,2 KB · Görüntüleme: 100
  • beren-mkle2.jpg
    beren-mkle2.jpg
    19,4 KB · Görüntüleme: 98

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Ben çok beğeniyorum dizideki makyajları. Fazla abartı olmayan makyajlar.

Teşekkürler canım paylaşım için:eek:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst