Benzemez Kimse Sana ekranlara dönüyor
Benzemez Kimse Sana programı merakla beklenen 3.sezonu ile ekranlara geri dönüyor. Yeni sezona yeni bir ekiple giren Benzemez Kimse Sana programı 24 Ocak akşamı Star Tv'de
İspanyadan Portekize, Çinden Amerikaya kadar dünyanın onlarca ülkesinde yayınlanan ve reyting rekorlarına imza atan Your Face Sounds Familiar, Türkiyedeki adıyla Benzemez Kimse Sana efsanesinin üçüncü dönem jürisinde her sezon olduğu gibi yine ekranların Huysuzu usta sanatçı Seyfi Dursunoğlu var.
Jüride Dursunoğlunun yanı sıra Türk popunun kraliçesi Nükhet Duru ve Benzemez Kimse Sananın sezon şampiyonu Ümit Erdim de yer aldı.Yarışmanın sunuculuğunu ilk sezondan bu yana Benzemez Kimse Sananın vazgeçilmez ismi Murat Başoğlu üstlenirken, müzik direktörlüğünü ise, besteci ve aranjör olarak Türk müziğine adını altın harflerle yazdıran Attila Özdemiroğlu yapacak.
Nükhet Durudan Emel Sayın, Ümit Erdimden Bülent Ersoy sürprizi
Benzemez Kimse Sananın ilk sezonunda Bülent Ersoy performansı ile şampiyon olan Ümit Erdim, üçüncü sezonun ilk bölümünde yeniden Bülent Ersoy performansı ile izleyicinin beğenesini kazanacak.
Sesi ve şarkıları ile gönüllere taht kuran Nükhet Durunun ilk bölüm sürprizi ise herkesi çok şaşırtacak. Dünyaca ünlü plastik makyaj sanatçını Derya Ergünün üç saatlik çalışması ile tıpa tıp Emel Sayına benzetilen Nükhet Duru, programın açılışında yakın arkadaşı Emel Sayının gardırobundan çıkarıp kendisine hediye ettiği kostüm ile sahneye çıkacak.
Üçüncü sezon yarışmacıları,
Posta Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve Aşk Doktoru Mehmet Coşkundeniz,
Çocuklar Duymasının patronu oyuncu Demet Tuncer,
VINE fenomeni Eylül Öztürk (Memeli Mestan),
Bir Demet Tiyatronun Asumanı oyuncu Deniz Özerman,
Türkiye 2. Güzeli Berrin Keklikler,
Sunucu ve oyuncu Hakan Ka,
Star TVnin başarılı dizisi Aşkın Bedelinin Yamanı oyuncu Özgür Özberk ve
Mandıra Filozofunun Şükrüsü oyuncu Eser Eyüboğlu
PARA ÖDÜLÜ DERNEKLERE GİDECEK
Madonnadan Lady Gagaya, Barış Mançodan Tarkana, Zeki Mürenden Michael Jacksona kadar yüzlerce ikonik sanatçının geçmişten günümüze en popüler şarkılarının sergileneceği Benzemez Kimse Sanada yarışmacılar her hafta temsil ettikleri vakıf veya dernekler için yarışacak.
3. sezon tanıtım için yapılan klip de bu sezonun ne kadar şahane geçeceğinin ipucunu veriyor.