Bensu Soral Saç Rengi ve Modeli.

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.636
Tepki
53.656
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
1.jpg


Bensu Soral Saç Rengi ve Modeli.

Bensu Soral Saç rengini sürekli değiştiren ve bu konuda son derece güzel seçimler yapan bir kadın. Günümüzde Türkiye’deki en güzel kadın olması tartışılırken biz geçmişten bu güne Bensu’nun Saç rengini, tarzını, ve fiziksel görüntüsünü nasıl değiştirdiği üzerine durmak istiyoruz.

Mart 1991 Bursa Doğumlu olan Bensu henüz 27 yaşında ve şu anda güzelliği ve popülerliğinin zirvesinde yer alıyor. Ablası Hande Soral‘ın bir tık önüne geçtiğini söylesek sanırım yanlış olmaz. 1.68 boyundaki Bensu Soral Yeşil gözleri , yüz hatlarındaki simetrik orantısı, kalın kaçları ve dudaklarının dolgunluğu ile günümüzde Güzel olarak tanımladığımız kadın tipinin bire bir karşılandığı bir yüz ve fizik orantısına sahip. Ancak dikkatli bakıldığında cildindeki sorunlar hemen öne çıkıyor gibi. Örneğin makyajsız hiç bir fotoğrafı yok, yüzündeki pudra , fondoten yoğunluğunun da gözlerden kaçmadığını düşünüyorum.

2.jpg


Saç Rengi

Bensu’yu güzel ve çekici yapan etmenlerin başında saç rengini sürekli değiştirmesi ve ten rengine ( Açık buğday tenli ) uyumlu saç renklerini tercih ettiğini söyleyebiliriz. Bensu Soral’ın doğal yani orjinal saç renginin küllü koyu sarı olduğunu söyleyebiliriz. Kalın kaşları da fiziksel görüntüsünü ( Nasıl kaş şekli verdiği ile doğru otantılı ) etkileyen en önemli unsurlardan birisi.

Bensu’nun En çok kullandığı saç renklerinden birisi Altın Karamel Kahve. Saç uçlarında daha çok Altın sarısı saç rengi ile ışıltılar kullanmayı seviyor.Ona en çok yakışan saç renginin Koyu küllü sarı ile yine sarı ışıltılar olduğunu düşünüyorum. Hem ten rengi ile çok uyumlu hem de kesinlikle çok doğal bir görüntü oluşuyor.

3.jpg


Saç Modelleri

Saç kesimlerinde genellikle omuzlarına düşen uzunlukta uzun saçları tercih eden Bensu yine doğal ve saçlarını özgürce bıraktığı saç modellerini hafif dalgalar ile şekillendiriyor. Kısa saç ve Saçlarına yaptığı topuzlarda kaşları çok kalın olduğu için daha kaba göründüğünü söylemek yanlış olmayacaktır.

22.jpg


4.jpg
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst