Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
o benim çeyizim için alındı eylulde 18 olucam evimi yavaş yavaş donatıyorum muhammedle birlikte onun üniversite bitince evlenicez şimdiden hazırlık ...
evet aslı benim ama ev istanbulda olduğu için heycandan çekemedim fotografını ama aldık netten buldum resimlerini de tavsiye ederim almak isteyenler için çok güzel görüntüsü var baza şeklinde olmaması yatagın tek kötü yanı ama güzel model
evet aslı benim ama ev istanbulda olduğu için heycandan çekemedim fotografını ama aldık netten buldum resimlerini de tavsiye ederim almak isteyenler için çok güzel görüntüsü var baza şeklinde olmaması yatagın tek kötü yanı ama güzel model
evlilik için biraz erken davranıyorsun üniversite bitince demişşin de şimdiden yata odası alınması ilginç geldi neyse çok hoşmuş güle güle kullan inşallah
ya muhammedin annesi aldı yatak odasını evi babası verdi bende bıraz tuaf karşıladım ama seviyorlar beni =)
3 yılı kaldı üniversite btmesi için gerçi bende kazanırsam bıiraz daha uzayacak evlilik kazanamazsamda uzatmanın anlamı olmayacağını düşünüyoruz =S