Benim yatak odam =)

Tepki
66
show_img.asp

003_yelken_siyah_yatak_odasi_d1.jpg

003_yelken_siyah_yatak_odasi_d2.jpg

OP
cqdmm08
Tepki
66
o benim çeyizim için alındı eylulde 18 olucam evimi yavaş yavaş donatıyorum muhammedle birlikte onun üniversite bitince evlenicez şimdiden hazırlık ... :panter:

OP
cqdmm08
Tepki
66
evet aslı benim ama ev istanbulda olduğu için heycandan çekemedim fotografını ama aldık netten buldum resimlerini de tavsiye ederim almak isteyenler için çok güzel görüntüsü var baza şeklinde olmaması yatagın tek kötü yanı ama güzel model

yoruldum71

Daimi Üye
Tepki
3.368
evet aslı benim ama ev istanbulda olduğu için heycandan çekemedim fotografını ama aldık netten buldum resimlerini de tavsiye ederim almak isteyenler için çok güzel görüntüsü var baza şeklinde olmaması yatagın tek kötü yanı ama güzel model

evine yerleştirdiğin zaman yatak odanı en kısa zamanda çek resmini paylaş bizimle
bekliyoruz merak içinde

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.488
İyi günlerde kullanın inşallah. Bir ömür boyu mutluluklar:huhuu:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
evlilik için biraz erken davranıyorsun üniversite bitince demişşin de şimdiden yata odası alınması ilginç geldi neyse çok hoşmuş güle güle kullan inşallah

OP
cqdmm08
Tepki
66
ya muhammedin annesi aldı yatak odasını evi babası verdi bende bıraz tuaf karşıladım ama seviyorlar beni =)
3 yılı kaldı üniversite btmesi için gerçi bende kazanırsam bıiraz daha uzayacak evlilik kazanamazsamda uzatmanın anlamı olmayacağını düşünüyoruz =S

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar