Benim kocam(sevgilim) asla yapmaz!!!

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.405
Eşlerinizi ne kadar iyi tanıyorsunuz?Yada ona ne kadar güveniyorsunuz?
Hep eşlerimize güvendik yada güvenmek istedik.Hiç eşleriniz konusunda bu kadar net ''Benim eşim beni aldatmaz''diyebiliyormusunuz..

Ben kendi adıma söylemem gerekirse bir kadının en büyük düşmanı yine bir kadındır,erkek nefsine hakim olamaz (istisnalar vardır tabi:)) ben eşime güveniyorum ama etrafımdakilere güvenmiyorum..
Sizlerin görüşleri hangi doğrultuda aceba?-hmm

G

GuL_CiCeGi

Misafir
sahmaran ablacım bende sana katılıyorum eşime sonsuz güvenıyorum ama cevremdıkelere asla.. bu benım ıcınde gecerli cevremdeki insanlarada eşim güvenmıyor. zaten güvensizlik girdimi ara tartişmalar baslıyor ''nerdeydın?naptın? kimleydin?'' diye sormaya basladınmı o eş zaten dişari yöneliyor

leyla

Daimi Üye
Tepki
1.292
Her iki tarafada güvenmiyorum..Bunu eş olarak değerlendirmiyorum..Erkek ve kadın olarak buna meyilli o kadar çok insan varki..yeter ki ellerine fırsat geçsin..Ama bu demek değildir ki eşinizi sürekli kontrol altına alın yada hesap sorun..Asla böyle bir şey olamaz..Evliliğin yürümesi ;biraz öz güven,kendini sevmek,saygılı olmak..birazda özgür bırakmaktır...Her zaman uyanık olmakda gerekir..Unutmayın...!

sementha

Daimi Üye
Tepki
3.398
Uluslararasi ölçekte bir kadin arastirmasi yapan sosyolog, dünyanin çesitli ülkelerinde kadinlara bir soru sormus.Kocanizi baska bir kadinla yakalarsaniz ne yaparsiniz??? Soruya ülkelere göre verilen yanitlar ise söyle olmus: Isveçli : Neyimi begenmedigini sorarim.Rus : Evi terk ederim.Fransiz : Sesimi çikarmam, sevgilime gider beni teselli etmesini isterim.Italyan : Kadini vururum.Ispanyol: Kocami vururum.Yunanli : Her ikisini de vururum.Türk : Benim kocam yapmaz!
alıntı
hemen aklıma bu fıkra geldi...bence yapmaz demeyelimde ,yapmak istemez ama denildiği gibi çevremiz okadar değişik tipte insanlarla dolu ki ne zaman ne olacağını insan kestiremiyor...eşimize güvenmeliyiz ve bunu ona hissettirmeliyiz,birgün bir gaflete düşeceği sırada kendisine sonsuz güvenen eşini anımsamalı,sürekli yapmış veya yapacakmış hareketleriyle peşinde dolaşan eşini değil...bu onu yapmaya dahada meyilli kılar bence.....

~ RQS£ ~

Daimi Üye
Tepki
752
valla benim kocam falan yok ama şahmaran ablaya bende katılıyorum insan kocasına/sevgilisine her zaman güvenmeli güvensiz bir evlilik olmazki ama etrafındakilere güvenmemek olur o işte ne demişler babana bile güvenmiceksin(genel degil)

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
bende güvenirim birini ayartmaya çalışmaz ama bi kadın illada onu ayartmaya çalışırsa ne yapar bilmiyoum kadın istediğini elde etmek için herşeyi göze alabilir öyle değil mi

G

guzelcem

Misafir
Ben asla güvenmem güvendiğim kişi ve kişiler sırtımdan vurdu, asla ben yapmam diyenden korkun öyle bir yapıyor ki :( dil ve göz bu iki organ cilvelidir... karşısında ki kadın irkekde varsa değmeyin keyiflerine:( ben polis camiasında o kadar olay ve yaşananları duydum ve gördüm, ALLAH nefsimisin kölesi etmesin... CANLARIM.:mad::mad::mad::hayir:

papatya42

Yeni Üye
Tepki
6
güvensizlik insanı çok rahatsız eden bir duygu. Ama aşırı güven bana göre biraz saflık olur .Sonuçta o da bir insan olmaz diye birşey yok:eek::eek:

rüzgar gülü

Daimi Üye
Tepki
10.148
bende güveniyorum, bir ara o kadar vesveseye kapılmıştımki onun yaptığı her harakette bişey arar oldum, baktım kafayı yiycem kendi haline bıraktım onuda kendimide, bu halimden kurtulmak için çok dua ettim, sonra daha rahatladım tam güvenemem erkek milleti de diyemem ama karşısındaki kadın şeytansa bi şekilde ayartabilir... Allah sıratı müstakimden ayırmasın.. kimsenin yuvası dağılmasın...

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
allah korusun diyim öncelikle
eşime günenirim bende ama karşı taraftan biri ısrarcı çıkarsa her erkek yenik düşer gibi geliyor 1kereliğine bile olsa sonuçta erkek milleti çabuk gaza gelir

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar