Benim Annem Bir Melek -2008

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
benim_annem_bir_melek_1937_c.jpg


Bölüm 13 / Yeni Bölüm
9 Eylül Salı 20:00'de

Bir gelin-kaynana hikayesi...
Bir aile komedisi...
Hepimizin ki gibi: Benim Annem Bir Melek!!!...

Ev hanımı Anne Neriman(Oya Başar); emekli dolmuş şoförü baba Cahit(Tarık Ünlüoğlu); baba mesleğini devam ettiren ve hala ailesiyle yaşayan büyük çocuk Metin(Şehsuvar Aktaş); karşı dairede oturan küçük oğlan Çetin(Ali Sunal); Çetin’in eşi Ece(Dolunay Soysert); Çetin’in patronu Hayrunisa Hanım (Nilgün Belgün); Metin’in nişanlısı Nalan (Ayçin İnci); Metin’in dolmuş durağının kahyası Bir-İki Sami (Bahtiyar Engin); dolmuş şoförü Artiz (Ufuk Özkan) ile çok eğlenceli bir hayatın penceresi açılacak…

Cadılığına çok cadı, ama bir o kadar da tatlı bir kaynananın etrafında; kocaman, mutlu ve çok komik bir aile!

"Benim Annem Bir Melek" her Pazar yeni bölümleriyle atv'de!
 
Katılım
8 Kasım 2008
Mesajlar
96
Tepki
55
Puan
18
Yaş
39
Konum
istanbul
çok seviyorum beende bu diziyi özellikle dolunay soyserti çok begeniyorum gülmek isteyenler için güzel bi dizi eşimle birlikte izliyoruz
 

GÜLÇİN

Daimi Üye
Katılım
5 Eylül 2008
Mesajlar
2.308
Tepki
2.169
Puan
113
Konum
Doyduğum Yerdeyim.
KARAKTERLER

Neriman TURUNCU
nerimanturuncu.jpg

(Oya Başar)

Turuncu ailesinin annesi olan Neriman her Türk annesi gibi çocuklarının üzerine titreyen bir melektir, ancak çocuklarına yan gözle bile bakan olunca şeytana bile pabucunu ters giydirir. Ailede son söz hep bir şekilde onun olur.
Gelini Ece’yi sever ama Ece’nin ev kadınlığı ve aşçılığına hatta bazen anneliğine dokundurmadan yapamaz.Torunu Sinem onun gözündeki en değerli insandır. Sinem’in her şeyi ile kendisi bizzat ilgilenir ve kimselere bırakmaz.


Cahit TURUNCU
cahitturuncu.jpg

(Tarık Ünlüoğlu)

Uzun yıllar Bostancı-Taksim hattında dolmuş şöförlüğü yapan Cahit Turuncu, emekli olduktan sonra hayata hep eğlenceli yönden bakan,her lafa espri ile karşılık veren,hiçbir sorunu dert etmeyen,midesine çok düşkün,çok geniş, rahat, hatta tembel bir adam haline gelmiştir.

Koyu bir Galatasaray taraftarıdır ve takımına laf söyletmez.
Boğazına düşkün olan büyük oğlu Metin ile aynı evde yaşarlar ve aralarında hiç bitmeyen bir yemek savaşı olur.

Gelinini çok sever ancak gelini ve karısı takıştıkları zaman mecburen karısından taraf olur,ilk fırsatta gelininin de gönlünü alır.
Askerliğini komando olarak yapmıştır ve her fırsatta askerlik anılarını anlatır.

PATRON BAYAN
HAYRUNİSA HANIM
nilgunbelgin.jpg

(Nilgün Belgün)

Çok büyük servetine rağmen yalnız bir kadındır. Gülmek eğlenmek ve aşklar yaşamak ile yalnızlığını gizlemeye çabalar ama Neriman’ın kalabalık ailesine de hep özenir. Bir türlü anlaşamasalar da Neriman’ın en iyi dostudur.


Ece TURUNCU
eceturuncu.jpg

(Dolunay Soysert)

Önceden peyzaj mimarı imiş ama Çetin’le evlenince mesleğini bırakmış. Yine de zaman zaman hem apartmanın bahçesinde, hem de sevdikleri dostlarının bahçelerinde mesleğini icra ediyor. Kaynanası sırf onu kızdırmak için bahçıvan diyor…

Kocasının ailesinin her ferdini çok sever ve iyi anlaşır, Ancak Neriman hanım ile yıldızları bir türlü barışmaz. Aslında sevmektedir kaynanasını, kimselere laf söylettirmez onun için ama devamlı iğnelemesi yok mu… Neriman ile bir türlü geçinemez


Çetin TURUNCU
cetinturuncu.jpg

(Ali Sunal)

Ailenin küçük oğlu. Abisinin aksine o okumuş, iyi bir öğrenci olmuş ve üniversite bitirmiş ve bir şirketin genel müdürü olmuştur. Koyu bir Beşiktaş taraftarıdır.
Karısına hala ilk günkü gibi aşıktır. Annesine rağmen hem ailesi ile ilişkilerini hem de evliliğini sürdürme derdinde ve bu savaşında en büyük destekçisi gene karısıdır.

Abisi belki de hayattaki en büyük dostudur.Sürekli abisi ile didişirler ve birbirlerine “laf sokarlar” ama Metin’e ufacık bir şey olsa Çetin kendini paralar.

Babası ve abisi ile birlikte anneden korkunç çekinirler ama en zor durumda olan Çetin’dir. Babası ve abisi sadece Neriman’ı idare etmek zorundadırlar oysa o hem Neriman’ı hem Ece’yi idare etmeye mecburdur.
 

GÜLÇİN

Daimi Üye
Katılım
5 Eylül 2008
Mesajlar
2.308
Tepki
2.169
Puan
113
Konum
Doyduğum Yerdeyim.
Metin TURUNCU
metinturuncu.jpg

(Şehsuvar Aktaş)

Ailenin büyük oğlu. Bekar ve anne babası ile yaşıyor.
Babadan kalma Chreysleri satarak yeni aldığı sarı minibüs ile Bostancı-Taksim hattında baba mesleğini sürdürüyor. Koyu bir fenerbahçe taraftarı.

Babası gibi tam bir ev adamıdır. Maçları babasıyla birlikte evde seyreder. Annesinin yemeklerinin hayranıdır. Babası ile devamlı kim daha çok yemek aldı diye kavga ederler.

En son ilişkisi Nalan adında bir kız iledir. Nalan’ın biraz saf olmasından da kaynaklanan iddiasız tavrı, sade olması ve hiç tartışmayıp her söyleneni hemen kabul etmesi sevdiği yanlarıdır. Tabi en önemli nokta ise Nalan’ın annesini önceden tanıyıp sevmiş olmasıdır.


NALAN
nalan.jpg

(Ayçin İnci)

Metin’in kız arkadaşı.
Neriman ile daha önceden tanışmış ve birbirlerini sevmişler.
Bu ona aile içinde özel bir yer sağlıyor. Neriman’ın desteğine sahip.
Oldukça saf, iyi huylu.. Aile bireyleri arasındaki esprileri ve takışmaları anlamakta zorluk çeken ve sürekli yanlış anlayan biri.
Saflığı nedeni ile sık sık büyük potlar kırıyor.
Fal, burçlar, tarot gibi şeylere çok inanıyor. Tam bir fal hastası.
Kendisi de kahve falı bakıyor ve çok iyi atıyor. Hatta zaman zaman herkesi şaşırtacak şekilde tutturduğu da oluyor.
Metin’i ve aile bireylerini çok seviyor.

KAPICI KADIN HASILA
balaataberk.jpg

(Bala Atabek)

Bütün hayatı kocası Sıddık ve işi olan bir köylü kadındır. Mutludur ve özellikle Turuncu ailesini çok sever. Neriman’dan ödü patlar ama gerektiğinde onu bile şaşırtacak kadar zekidir. Ece’nin en büyük dert ortağıdır.

KAPICI ADAM SIDDIK
mertoner.jpg

(Mert Öner)

Hasıla’nın kocası. Zayıf ,kara kuru ,sessiz, gariban, bir adam.karısından sürekli şiddet görse de Karısına çok aşık olduğu için hiç ses çıkartmıyor. Çocuk gibidir, zaman zaman küser konuşmaz ancak son derece dürüst ve güvenilir bir adamdır.
 

GÜLÇİN

Daimi Üye
Katılım
5 Eylül 2008
Mesajlar
2.308
Tepki
2.169
Puan
113
Konum
Doyduğum Yerdeyim.

ŞEBBOY
handedane.jpg

(Hande Dane)

Çetin’in sekreteri. Genç ve güzel bir bayan. Giyimine çok dikkat eder. Genellikle uçuk giyinir.. Hep hayalindeki beyaz atlı prensi bekler.Tam bir alışveriş manyağıdır.. Tüm bu olumsuzluklarına rağmen İşini çok iyi yapan bir sekreterdir.


BİR İKİ SAMİ
bahtiyarengin.jpg

(Bahtiyar Engin)

Bostancı Taksim dolmuşlarının Bostancı ayağındaki kahya… Kimsesi olmayan, duraktaki çay ocağında geceleyen ve bütün gününü “taksim bir iki” diyerek minibüslerin ve şöförlerin arasında geçir.

Her türlü şans oyununu oynar. Hayali birgün en büyük ikramiyeyi kazanıp bütün şöförlere kıyaklar yapmaktır.

ARTİST (ARTİZ)
ufukozcan.jpg

(Ufuk Özkan)

Adı Ayhan ama herkes onu artist diye biliyor.
Bir iki dizi filmde fonda martı roller oynamış.
Her an yeni bir filme başlayacakmış gibi janti giyinir. Saçı hep jölelidir. Kimse onu traşsız görmeyi başaramamıştır. Özel hayatı hakkında kimse bir şey bilmez,
O oyunculuktan konuşmaya başladıgında tüm şöförler “sıra bana geldi” diyerek kaçarlar çay ocağından.


ÇAYCI TURSUN
tursun.jpg

(Şevket Çapkınoğlu)

Çay ocağının sahibi.Hopalı’dır. İnatçı, dediğim dedik bir adam. Biraz zor anlayan biridir. Saf da denilebilir. Ona yabancı olan bir şeyi anlatmaya çalışmak tam bir işkencedir. Bazen bu saatler sürebilir. Bazen de anlatmaya çalışanın fenalaşması, hatta bayılması ile son bulur. Beyni biraz yavaş çalışır ama ona sorarsanız bütün ötekilerin beyni yavaş çalışmaktadır.

MECNUN
kerimyagci.jpg

(Kerim Yağcı)

Adı Selim ama herkes ona Mecnun diyor çünkü Leyla isminde bir kıza deliler gibi aşık.Her dört kelimesinden üçü Leyla ile ilgili.Artık Leyla kelimesini duymaktan bıkmış olan şöförler ciddi ciddi Leyla’yı kaçırıp ikisini evlendirmeyi bile düşünürler

Sinem TURUNCU
sinemturuncu.jpg

(Ezgi Yeşiltan)

Çetin ve Ece’nin kızı. 8 yaşlarında ve ilkokula gidiyor.
Son derece zeki ve afacan bir kız.
Ailede tek çocuk olmanın keyfini çıkarıyor ve avantajlarını kullanıyor.
En büyük sorunu babaannesinin aşırı ilgisi.
Büyümüş de küçülmüş denilen tipte bir çocuk.

BERKE
edizuras.jpg

(Ediz Uruş)

Sinem’in okul arkadaşı. Ailesi oldukça zengindir.Çok zekidir.Ayaklı ansiklopedi gibidir.
 

GÜLÇİN

Daimi Üye
Katılım
5 Eylül 2008
Mesajlar
2.308
Tepki
2.169
Puan
113
Konum
Doyduğum Yerdeyim.
Harıka bır komedı begenerek ızledıgım takıp etmeye calıstıgım bır dızı tavsıye ederım.Gulmek ısteyenlerın adresı bu dızı bence......Avrupa yakası ve bu dızı benım vazgecılmezım...
 
OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
ImageView.ashx



Neriman Turuncu
Oya Başar

Cahit Turuncu
Tarık Ünlüoğlu

Ece Turuncu
Dolunay Soysert

Çetin Turuncu
Ali Sunal

Metin Turuncu
Şehsuvar Aktaş

Nalan
Ayçin İnci

Hasıla
Bala Ataberk

Sıddık
Mert Öner

Şebboy
Hande Dane

Bir İki Sami
Bahtiyar Engin
45. Bölüm


Turuncu ailesinin üzerinde kara bulutlar dolanmaya başlamıştır. Çetin ‘in iş yerine yeni bir patron gelir. İlk iş olarak Çetin ile tanışmak ister ve Çetin de yanına Ece’yi alarak patron ile yemeğe gider. Patron umduklarının aksine son derece neşeli Azeri bir iş adamıdır. Yanında da gölgesi gibi onu izleyen bir danışmanı vardır, Pelin hanım. Patron İbadullah beyin otelde kalamama gibi bir takıntısı vardır. Ece onu misafir etmeyi önerir ama Neriman buna müsaade etmez ve “bizde kalsın” diye tutturur. Yeni patron geceyi Neriman’ın evinde geçirir, elbette ki korkunç bir gece olur. Bu arada Çetin ile Pelin Hanım arasında bir yakınlık başlar. Ailenin diğer bireyleri de bu durumu fark edince işler çığırından çıkar…
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Benim Annem Bir Melek



Tarih: 2009-12-19 TV : STAR TV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

5F7FDF15602BE1C578BF83937.jpg


BENİM ANNEM BİR MELEK 46.bölüm (6.blm):
ÇETİN İLE PELİN’İN ARASI GİTTİKÇE ISINIRKEN, TURUNCU AİLESİ BİR GECEYİ DE KARAKOLDA GEÇİRİYOR!
Çetin ile Pelin arasında bir türlü önüne geçemedikleri bir yakınlaşma başlamıştır. Çetin asla Ece’yi üzmek istememektedir ama Pelin’e karşı da çok zayıftır. Bu arada hiçbir şeyden haberi olmayan Ece kendini koy vermiş bir haldedir. Giyimine, saçına hiç özen göstermemektedir. Çetin ile Pelin arasındaki tehlikeli gelişmeyi hisseden Neriman yine duruma el koyar!
Ece ile tartışmayı bile göze alarak.
Bu arada Metin’in hiç önemsemediği bir kayıp başını belaya sokar. Hiç ummadığı bir anda kendini nezarette bulur.
Geceyi nezarette geçirmekten daha korkuncu, Neriman’ın tüm aileyi toplayarak karakolu basmasıdır elbette!

Künye :

Benim Annem Bir Melek Dizisi Oyuncuları: Oya Başar Tarık Ünlüoğlu Dolunay Soysert Ali Sunal Şehsuvar Aktaş Nilgün Belgün Ayçin İnci Bahtiar Engin Ufuk Özkan Yapım: BKM Yönetmen: Hakan Algül Senaryo: Vasıf Küçükoruç


 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2009-12-26 TV : STAR TV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

29029_benim-annem-bir-melek.JPG


BENİM ANNEM BİR MELEK
47.bölüm(7.blm):
ÇETİN, PELİN’den KURTULMAYA ÇALIŞIYOR!!!
Turuncu ailesi üzerindeki kara bulutlar hala dolanmaktadır. Çetin yaptığı hatanın farkına varmış ve kurtulmaya çalışmaktadır ama Pelin’in onu kolay kolay bırakmayacağı bellidir. Ece artık iyice umudunu kesmiştir bu evlilikten ve annesinin yanına gitmeye hazırlanmaktadır. Cahit Neriman’dan gizli işler yapmaya başlayınca Neriman iki cephede savaşmak zorunda kalır. Hasıla, bir kaza geçirir ve gözleri görmez olur. İbadullah ile Şebboy arasında başlayan yakınlaşma artık iyice hissedilir hale gelmiştir. Bu arada Nalan ailenin hayatının cehenneme dönmesinin tek suçlusu olarak Pelin’i görmektedir
 

kSo

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
8.266
Tepki
5.908
Puan
113
Konum
İsTaNBUL
bende çok seviyordumda bu sezon ezelle çakışıyor izleyemiyorum
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Benim Annem Bir Melek



Tarih: 2010-01-18 TV : STAR TV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

File77289dc1.jpg


BENİM ANNEM BİR MELEK
49.bölüm(9.blm):
ÇETİN ve ECE’NİN EVLİLİĞİ KURTULACAK MI?
Fotoğraflar yalan söyler mi? Çetin gerçekten Ece’yi aldatmış olabilir mi?.. Neriman ve Turuncu ailesi bu soruların cevaplarıyla yüzleşmeye çalışırlar.
Hepsi derin bir şok içindedir. Fakat her iki sorunun cevabı da; tesadüfler ve şansın yardımıyla ortaya çıkan bir adam tarafından verilecektir…
Bütün bu kargaşa sona erdiğinde nefeslenecek zaman kalmadan Turuncu ailesi yeni bir maceraya sürüklenir. Hasıla ve Sıddık’ın köylüsü olan Behlül; Adnan Ağa’la evlenmek üzere olan Bihter’i kaçırmış ve İstanbul’daki yegane tanıdıkları olan Sıddık ve Hasıla’nın yanına sığınmıştır. Adnan Ağa ise onları takip etmiş; soluğu İstanbul’da Hasıla ve Sıddık’ın evinde almıştır. İyice şaşıran kapıcılar bu sorun için Neriman’a başvururlar.
Bu çılgın takip nasıl sonuçlanacak?
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-01-25 TV : STAR TV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

2FC5115D761BA670AB8E2B652CF88A.jpg


BENİM ANNEM BİR MELEK
50.bölüm(10.blm):
EVDEKİ YAŞLI MİSAFİR NERİMAN’A KÖK SÖKTÜRECEK!
Neriman’ın herkese yardımcı olması, sorunlarını çözmesi tüm mahallede bilinen bir gerçektir. Apartmandaki genç bir karı koca da bunu duymuş olarak gelir ve Neriman’dan yardım isterler. Yaşlı ve tekerlekli sandalyeye mahkûm bir büyükanneleri vardır. Birkaç günlüğüne bir yere gitmeleri gerekmektedir ama büyükanneyi bırakacak kimseleri yoktur. Elbette Neriman bu ricayı ikiletmez ve birkaç günlüğüne büyükanneye bakmayı kabul eder. Ancak bu kez başına geleceklerden habersizdir Bostancı’lı Neriman. Bir sabah Turuncu ailesi kahvaltı için kalkarlar ve korkunç bir olayla karşılaşırlar. Tekerlekli sandalye boştur ve büyük anne ortalarda yoktur…
Benim Annem Bir Melek yeni bölümüyle Pazartesi akşamı 20.00 de Star Tv’de.
 

yoruldum71

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
3.213
Tepki
3.368
Puan
113
Konum
ev hanımı
ah ah
böyle bir kaynanam olsun isterdim
her ne kadar bu kaynana kadar gelinlik yapsamda yaranamadım

ve bu kaynana kadar şirin bir kaynana var annem
ama gelin kıymet bilmiyor yaranamıyor anacığım
karışmaz karışmadığı halde
 

ilk_nur

Daimi Üye
Katılım
9 Aralık 2009
Mesajlar
32.413
Tepki
37.064
Puan
113
Konum
.....
ah ah
böyle bir kaynanam olsun isterdim
her ne kadar bu kaynana kadar gelinlik yapsamda yaranamadım

ve bu kaynana kadar şirin bir kaynana var annem
ama gelin kıymet bilmiyor yaranamıyor anacığım
karışmaz karışmadığı halde

nedense hep böyle olur biri iyi biri kötü neden onu da çözmüş değilim:)
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-02-01 TV : STAR TV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

24BA6741ADA24FFF5A4B2DD78E386.jpg


BENİM ANNEM BİR MELEK
51.bölüm(11.blm):
CAHİT’İN ÇOCUK SEVDASI, NERİMAN’IN DİLEK AŞURESİ ORTALIĞI KARIŞTIRIR!
Nalan Metin’le evlenememekten dolayı çok mutsuzdur. Bu sıkıntısını Neriman’a açar. Neriman hem oğlunu zor durumda bırakmamak, hem de Nalanı kırmamak için “dilek aşuresi” formülünü bulur. Evlilik için dilek tutulacak, sonrada yapılan aşure bu dilek için dağıtılacaktır.
Bu arada Cahit’te sokakta yanına gelen sevimli bir yumurcaktan etkilenmiş , yeniden bir çocuk sahibi olma hayalleri kurmaya başlamıştır. Yaşı nedeniyle kendine çok güvenemediği için bu işlerde uzman olan bir arkadaşına başvurarak güç arttırıcı bir ilaç alır. Fakat bir karışıklık ve Nalan’ın sakarlığı sonucu bu ilaç tüm apartmana dağıtılacak aşurenin içine karışır, hem de bütün şişe.
Artık aşureyi yiyen erkekler birer kaplana, kadınlarsa kaplandan kaçan yavru ceylanlara dönüşmüşlerdir
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst