Beni Affet (Star tv)

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.388
top_beniaffet.jpg

Beni AffetBir aile hikâyesi: "Beni Affet"

17 Ekim'den itibaren hafta içi her gün SHOW TV'de

Yeni yayın dönemine birbiri ardına büyük projeleri ile giriş yapan SHOW TV, "Beni Affet" isimli günlük dizisinin yayınına 17 Ekim'de başlıyor.

Hafta içi her gün saat 17.45'te, SHOW Haber öncesinde yayınlanacak, Ankaralı üç çocuklu bir ailenin nesilden nesile aktarılan sırlar ve gizemlerle dolu hikayesinin anlatıldığı dizi 17 Ekim'de izleyiciyle buluşacak.

SHOW TV, yeni yayın döneminde güçlü projelerine bir yenisini daha ekliyor: "Beni Affet". Titiz bir kast çalışması yapılan ve 300 kişi arasından seçilen oyuncu kadrosunda Nusret Şenay; Ulviye Karaca; Mert Altınışık; Gaye Turgut; Murat Danacı; Şeyma Korkmaz; Özgün Çoban; Gamze İğdiroğlu; Ceren Yalazoğlu, İlkay Kayku, Kerem Poyraz Kayaalp; Elif Şanlı; Ötüken Hürmüzlü; Zeynep Yasa gibi hepsi tiyatro kökenli isimlerin yer aldığı, çekimleri Ankara'da gerçekleşen dizinin yapımcılığını Focus Film üstleniyor.

Aşk bazen aniden gelir.
Ve ona sahip çıkamazsan, geldiği gibi de gider.
Ancak onun bırakacağı boşluk ve yaşanan pişmanlıklar bir ömür boyu peşini bırakmaz insanların.

Beni Affet, Ankaralı zengin bir aileyi merkezine alarak, gecekondudan üniversitelilere, ev kadınlarından beyaz yakalılara kadar toplumun her kesiminden karakterleri taşıyacak ekranlarımıza. Karakterlerimizin hepsi, aşkla, doğrulukla ve gururlarıyla sınanacaklar. Bu sınavdan ise ancak dürüst olanlar alnının akıyla çıkabilecek: Hem kendine, hem hayata karşı dürüst olanlar.

"Beni Affet" sadece kendi doğrularını çocuklarına dayatarak tek tek hepsini mutsuz eden bir babanın ve babaların günahı yüzünden aşklarını yitiren çocukların hikâyesi aynı zamanda. Vazgeçilemeyen aşkların, bitmeyen umutların hikayesi.

Seyreden herkesin kendisinden bir parça bulacağı aile dizisi "Beni Affet"...

Showtv

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.388
46096_beni-affet.jpg

Tarih: 2011-11-22 TV : SHOW TV Saat: 17:30 Tür:Yerli Dizi

YENİ BÖLÜM
BENİ AFFET

Bir Aile Hikâyesi: "Beni Affet" Hafta İçi Her Gün Show Tv’de !
Feride bir yandan iş aramakta, bir yandan da kalacak yer bulmaya çalışmaktadır. Bu süreçte sağlığı iyice bozulmuştur. Arkadaşı Ebru’ya sığınır. Ancak Ebru Feride’ye zannettiği kadar dost değildir. Tunç Osman’ın isteği üzerine, güya Cüneyt’e destek olmak için bir eğlence planı yapar. Fakat gecenin sonunda Eylül ve Cüneyt arasında beklenmedik sürpriz bir gelişme olur. İkili birlikte olurlar.
Kemal, Handan’ın Bahar ve annesine kurduğu oyunu öğrenmiştir. Handan’la Bahar’a aşkı konusunda yüzleşen Kemal Handan’ı Bahar’dan özür dilemesi için zorla mahalleye götürür. Handan delirmiş gibidir, Kemal tarafından terk edilmenin acısını çıkaracaktır. Kemal Bahar’a söylediği yalanlar yüzünden kendini affettirme çabasındadır.
Seyreden herkesin kendisinden bir parça bulacağı aile dizisi “Beni Affet” 22 Kasım Salı ve hafta içi her gün saat 17.30’da Show Tv’de...

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.388
46245_beni-affet.jpg

Beni Affet

Tarih: 2011-11-29 TV : SHOW TV Saat: 17:30 Tür:Yerli Dizi

YENİ BÖLÜM
BENİ AFFET

Feride, kendisine saldıran kişinin Kadir olduğundan şüphelenir. Kadir Feride’yle yüzleşir, Feride’ye yeniden saldıran Kadir’e engel olup Feride’yi kurtaran kimdir?
Cüneyt ise Eylül’ün soğuk davranışlarından huzursuzdur, Tunç’tan onunla konuşmasını ister. Tunç, onu Eylül’ün kanser şüphesi taşıdığı konusunda oyuna getirir. Cüneyt Eylül’le daha yakından ilgilenmeye başlar.

Sevgi Zühre’nin baskısıyla Bahar ve Kemal’in ayrılması konusunda ısrar ederken Zühre Sevgi’ye bir armağan yollar. Sevgi’nin Zühre’nin hediyesine gösterdiği büyük tepki ne olacaktır? Bahar ve Kemal’in söylediklerine rağmen ayrılma kararı almadıklarını gören Sevgi bu kez Kemal’den kızını bırakmasını ister. Kemal Sevgi’ye ne yanıt verecektir? Handan’ı yalnız bırakamayan Kemal’in karşılaştığı kötü sürpriz nedir?

Seyreden herkesin kendisinden bir parça bulacağı aile dizisi “Beni Affet” 29 Kasım Salı ve hafta içi her gün saat 17.30’da Show Tv’de...

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.388
46938_beni-affet.jpg

Tarih: 2012-01-05 TV : SHOW TV Saat: 17:30 Tür:Yerli Dizi

YENİ BÖLÜM
BENİ AFFET
Kemal ve Bahar’ın düğün hazırlıkları tamamlanmak üzeredir. Kemal’in düğününe gizli saklı gitmek isteyen Zühre’yi takip eden Osman ne yapacaktır?
Kemal ve Bahar’ın evlenecek olmalarını hazmedemeyen Handan, bu evliliği engellemek ister fakat bir yol bulamaz.
Düğün devam ederken, Kemal ve Bahar’ın dükkanında yangın çıkar. Ateşler arasında kalan Sevgi yangından kurtulacak mıdır? Dükkanı ateşe veren kimdir?
Öte yandan, Feride’nin, Ateş’in asistanı olarak, Cüneyt’in karşısına çıkma zamanı gelmiştir. Kozanlarla yapılacak anlaşma için düzenlenen toplantıya gitmekte tereddüt eden Feride toplantıya gidecek midir?
Seyreden herkesin kendisinden bir parça bulacağı aile dizisi “Beni Affet” 5 Ocak Perşembe ve hafta içi her gün saat 17.30’da Show Tv’de...

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.388
15993423.jpg

Beni Affet artık Star’da

“Beni Affet” dizisinin adresi değişti. İlgiyle izlenen dizi, bugünden itibaren hafta içi her akşam saat 17.30’da Star TV’de yayınlanacak..

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.388
391567.jpg

90_.png

16:50
Beni Affet

Saat : 16:50 - 18:30 (100 dakika)
Tür : Dizi (Dram)
Oyuncular : Nusret Şenay, Ulviye Karaca, Mert Altınışık, Gaye Turgut
Yönetmen : Gürsel Ateş

Family_.png

Feride Cüneyt'i Tunç'la ilişkisinin masumiyeti konusunda ikna etmek için geçmişten bir sayfa açar. Feride'nin geçmişle ilgili Cüneyt'i şoke edecek açıklaması nedir? Diğer yandan birbirlerine karşı koyamayarak yakınlaşan eski sevgililer Tunç ve Eylül'ün umulmadık ziyaretçileri vardır. Uygunsuz bir halde Feride ve Cüneyt'e yakalanan çift şimdi ne yapacaktır?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar