benden hoslanıyor olabilirmi ??

xxspnxx

Yeni Üye
Katılım
15 Şubat 2014
Mesajlar
1
Tepki
0
Puan
1
Konum
istanbul
Ben kendi sınıfımdan bir cocuktan hoslanıyodum.arada sırada bana bakardı ama abartılacak bisey degildi,biz aynı dersaneye gidiyoruz ama seanslarımız farklı herneyse dersanede sınav olmustuk okula getirdim hocaya bisey sormak icin sorduktan sonra o geldi yanıma beraber oturduk bütün soruları çözdük hatalarımı gösterdi destek verdi sonra kollarımız hep temas içersindeydi bende ilk temasımız oldugu iciin cok heycanlandım koridorda arkadaslarıma heycanla anlatırken birden onu gördüm hepsini duymus gülümsüyodu azıcık o andan sonra hep gizli gizli bakmaya basladı kollarının arasından beni bir saniye olsun görmek icin bakıyodu bazen etrafı kalabalık cok gürültülü oldugu halde ben sıra arkadasımla konusurken bana baktıgını hissettim baktıgımda bana dalmıstı 3 kere ben koridorda arkadaslarımla konusurken onun bana saklanıp baktıgını gördüm uzun uzun bakıyo bazen bazense sadece gizli bakıslar erkeklerle konustugumda beni dinlemeye calısıyo bir arkadasımın annesi gelmisti sınıfa arkadasımla yakın oldugumuz icin kolumu onun omzuna attım oda kıskanc bir bakıs attı ya da ben öyle hissettim ama o gidene kadar gözlerini üzerimden cekmemis. arkadasım cok dikkatli hep etrafımda bana baktıgını söyledi bazen arkamdan gülümsedigini. bazen ben arkadaslarımla konusmak icin sınıfmın kapısında duruyorum konusurken bir anda geliyor kapıyı kapatmak icin. ben hediye aldıgımda dikkatle beni ve hediyeyi süzüyo. arkadasıma su beni seviyomus cok yakısıklı ya dedigimde biraz bozardığını görüyorum.bi kere arkadasıma parfüm hediye etmistim cok merak etmisti ne hediye oldugunu göstermedim en son gelisinde kapığı tuttum koklatmak iicin oda tuttu ellerimiz üst üsteydi ''Uyş'' dedi normalde hic öyle bir kelime kullandıgını duymadım ? benle ilgili cok nadiren neden yapmadın gitmiyosun gibi soru soruyo ama benle konusamktan cok bakmayı tercih ediyo .bugun dersaneye gidiyodum oda cıkmıs eve gidiyodu onu gördüm ama o beni görmedi sonra ben onun oldugu tarafa giderek baska tarafa bakarak gidiyodum sonra ona baktım o bana bakıyomus gülümsedi bende gülümsedim kulaklıgımda romantik bir sarkı caliyodu :))) :huhuu:ya ben beni sevdigini düsünüyorum ama onun beni sevmesini istedigim icindir belkide ?
 

datlu sapuk

Daimi Üye
Katılım
2 Ocak 2014
Mesajlar
655
Tepki
618
Puan
93
Yaş
48
Konum
ankara
Daha bunlari dusunmek icin cok erken bırak aşkı meskide derslerine bak onunde cok zamanin var yavrum
 

pembenutella

Daimi Üye
Katılım
11 Ekim 2012
Mesajlar
808
Tepki
940
Puan
93
Yaş
32
Konum
istanbul
evet muhtemelen senden hoşlanıyo evet sen de ondan hoşlanıyosun çok değişik bir duygu falan filan.ama ikiniz de hayata nasıl baktığınızı , hayattan ne beklediğinizi, hayallerinizin tutkularınızın neler olduğunu bile bilmiyorsunuz henüz.daha kendini tanımadan başka bir insanı hayatına sokma derim ben çünkü sevgili olmak demek karşındakini kendin kadar tanımak demek. sana bi abla tavsiyesi kim olduğunu bulmadan hayatının yolunu çizmeden aşk-meşk işlerine bulaşma.ileride yollarınız ayrıldığında çok kötü hissediceksin üstelik gerçek ve sağlam ilişkilerine çok büyük zararı olucak. bırak platonik kalsın sen yine sev ama kendin de farkediceksin bir süre sonra sevdiğini zannettiğin kişi sıradan biri olucak. kendi yolunu çiz o yolda ilerlerken kendine bir yol arkadaşı bul mutluluk senin olucaktır :ask:
 

mabgraves

Yeni Üye
Katılım
13 Eylül 2016
Mesajlar
10
Tepki
0
Puan
1
Yaş
28
Konum
bilecik
ay 2yıl geçmiş aradan. Çocuğunuz falan olmuş olabilir derdim fakat belli ki aşkın en saf hali, lise aşkı gibi bi şey. En büyük derdimiz oluyor, eğlenceli dönemler.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst