Ben Bilmem Eşim Bilir (Kanald)

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.377
759047_detay.jpg

Ben Bilmem Eşim Bilir

Eğlence ve heyecan dolu yarışma

Kanal D’nin sunuculuğunu İlker Ayrık’ın yaptığı sevilen yarışma programı, “Ben Bilmem Eşim Bilir” bu akşam da eğlence ve heyecan dolu bir bölümle ekrana geliyor.Dört çift, üç farklı etapta kıyasıya yarışıyorDört çiftin kıyasıya yarıştığı programda, çiftlerin birbirlerini ne kadar tanıdıkları eğlenceli bir şekilde ekrana geliyor. Hafta içi her akşam yayınlanan “Ben Bilmem Eşim Bilir” üç farklı etaptan oluşuyor.1. etapta; bayanlar iddia masasında oturuyor, eşleri ise, onların tam arkasında yer alan, dört tarafı camla kaplı kabinlerin içinde bulunuyor. Kabinlerde oturan baylar, masada bulunan eşlerini görüyor ve duyuyor. Ancak bayanlar için böyle bir durum söz konusu değil. Bayanlar, sunucunun bulunduğu masada önlerine çıkan aşamalara göre eşlerinin yapıp yapamayacağı görevler için tahminler yürütüyor. Bu etapta programın sunucusu İlker Ayrık, bayanların iddiaya girebilmeleri için bir görev seçiyor. Örneğin şınav çekme. Yarışmacı dört bayan, eşlerinin, sunucunun belirteceği süre içerisinde kaç şınav çekebilecekleri konusunda birbirleriyle iddiaya giriyor. Kazanabilmek için bayanların, eşinin kaç şınav çekebileceğini tam söylemesi gerekli. Yani, söylenen rakama yaklaşan değil, tam rakamı tutturan kazanıyor. Ayrıca, her bayanın söylediği rakam, rakibinin söylediğinden de farklı olmak zorunda.Bayanların, masada eşleri için yarışacakları üç oyun bittikten sonra 1. etap tamamlanıyor ve bayanlar eşleri ile yer değiştiriyor. Sıra baylara gelirken, 2. etap da başlamış oluyor. Baylar da aynı şekilde, eşleri hakkında çıkan görevler için tahminler yapıyor.İki çift final oyunu oynuyorİlk etabı bayanlar, sonraki etabı da baylar oynadıktan sonra, dört çift içinden en fazla puanı alan iki çift, programın 3. etabına geçiyor ve karşılıklı olarak final oyununu oynuyor.Büyük finalin ödülü son model otomobilFinal oyununda kazanan çift ise, cuma günü büyük finalde oynamaya hak kazanıyor.Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe günlerinin kazananları, Cuma günü büyük finalde birincilik ödülü olan sıfır kilometre otomomobil için yarışıyor.

Kanald

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.377
benbilmem154_2741_154.jpg

trans.gif

Ben Bilmem Eşim Bilir

trans.gif

Türü: Yarışma
Tarih-Saat: 23.08.2012 19:45
trans.gif

Kanal D’nin ilgiyle izlenen yarışma programı “Ben Bilmem Eşim Bilir”in bu akşam ekrana gelecek bölümünde; erkekler dizleriyle çıtaları kırmak için ter dökerken, hanımlarsa eşlerine tahmin ettikleri sayıdaki pulları yapıştırmak için mücadele edecekler. Programın bu bölümünde Aysun - İlker Yaman, Fulya - Nabi Gürkan, Şemazet - Aydın Albayrak ve Deniz - Ersan Kaya çiftleri yarışacaklar. Erkekler ilk oyunlarında 60 saniye içinde dizleriyle tek tek çıta kırmak için uğraşacaklar. İkinci oyunlarında ise şınav pozisyonunda eşlerinin tahmin ettiği süre kadar kalmaya çalışacaklar. Ardından üçüncü oyunlarında hanımlar gazoz şişelerini tutacak, erkeklerse şişelerin kapaklarını açmak için çaba gösterecek. Sıra hanımlara geldiğinde, eşlerinin tahmin ettiği süre içinde iki tane kalası kestereyle kesmek için uğraşacaklar. Hanımların kestereyle mücadelesi renkli görüntülere sahne olacak. İkinci oyunlarında ise 60 saniye içinde eşlerine pul yapıştırmak için mücadele ederken, erkeklerin yüzlerinin ve kollarının pulla dolu olması izleyenleri güldürecek. Finale kalan yarışmacılar ise eşlerini en uzun süre kucaklarında tutabilmek için ter dökecekler.

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Umarım yeni sezonda bu yarışmayı kaldırmazlar okadar dizilerin arasında kayıp gitmez gerçekten çok eğlenceli bir yarışma:dance2:

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.405
Kesinlikle her hafta izlediğim..İzlerken hem eğlendiğim hemde heyecanlandığım bir program.
Ekip şahane,sunucu şahane..
Ailece izleyebildiğimiz uzun zamandan sonra özlem duyduğumuz yarışma programı.
Kesinlikle kaldırılmamalı ve devam etmeli.
Hatta arabaya bayılıyorum,benim olsun diyorum:ilknur:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.377
759047_detay.jpg

Ben Bilmem Eşim Bilir

Türü: Yarışma
Tarih-Saat: 25.11.2012 20:00

Kanal D’nin, sunuculuğunu İlker Ayrık’ın yaptığı, ilgiyle izlenen yarışma programı “Ben Bilmem Eşim Bilir”in bu akşam yayınlanacak bölümünde birbirinden heyecanlı oyunlar oynanacak. Erkekler eşlerinin yardımıyla barfiks çekmeye çalışırken, hanımlar ise toplara kafalarıyla vurarak kaleye sokmaya çalışacaklar. Programın bu bölümünde; Sermin Coşar – Sabri Yılmaz, Mehtap – Okan Akın, Güler – Emin Aşit ve Nalan – Engin Usta çiftleri yarışacak. Erkekler ilk oyunlarında eşlerinin yardımıyla barfiks çekmeye çalışırken, ikinci oyunlarında acılı şalgam sularını içmek için tüm performanslarını sergileyecekler. Üçüncü oyunlarında ise erkeklerin korkulu rüyaları olan topuklu ayakkabı ile parkuru tamamlama oyunu yine izleyenlere keyifli anlar yaşatacak. Hanımlarsa ilk oyunlarında kafalarıyla attıkları topları kaleye sokmak için uğraşırken, ikinci oyunlarında ise acı dolu anlar yaşamalarına neden olacak acı biber yeme oyununu oynayacaklar. Büyük final öncesi oynanacak son oyunda ise, heyecan dolu oyunlardan biri olan çay bardaklarını üst üste dizme oyunu bu defa fincanlarla oynanacak. Final oyununa kalan iki çift ise arabaya en çok insanı doldurarak, sıfır kilometre otomobili kazanmak için mücadele edecekler.

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
66.299
759047_detay.jpg

Tarih:01.12.2012
Saat :20:00
Türü :Yarışma

Kanal D’nin sunuculuğunu İlker Ayrık’ın yaptığı, ilgiyle izlenen yarışma programı “Ben Bilmem Eşim Bilir”in bu akşam yayınlanacak bölümünde birbirinden heyecanlı oyunlar oynanacak. Erkekler una bulanan topları çıkarmaya çalışırken, hanımlar heyecan dolu bar masası oyununda, bardakları deliğe yerleştirmek için mücadele edecekler.Bu bölümde; Nurcan – Volkan Gençi, Pınar – Alper Demir, Banu Sezgün – Gürkan Bülbül ve Hamide – Hüseyin Endez çiftleri yarışacak. Erkekler ilk oyunlarında, 60 kiloluk halteri eşlerinin tahmin ettiği sayıda kaldırmaya çalışırken, ikinci oyunlarında una batırılmış pinpon toplarını üfleyerek bardaktan çıkarmak için çaba gösterecekler. Son oyunlarında ise, ellerindeki çay tepsileriyle parkuru tamamlamak için mücadele edecekler. Hanımlar ilk oyunlarında genellikle erkeklerin kullandıkları tamir aletlerini tanımak için hafızalarını zorlarken, ikinci oyunlarında gerilim dolu olan bardakları deliğe sokma oyunu oynanacak. Büyük final öncesi oynanacak son oyunda ise hanımlar belki de hayatlarında ilk kez basketbol topunu potaya atmak için uğraş verecekler.Final oyununa kalan iki çift ise arabaya en çok insanı doldurarak, sıfır kilometre otomobili kazanmak için mücadele edecekler.

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
66.299
759047_detay.jpg

Kanal:Kanal D
Tarih:08.12.2012

Kanal D’nin sunuculuğunu İlker Ayrık’ın yaptığı, ilgiyle izlenen yarışma programı “Ben Bilmem Eşim Bilir”in bu akşam ekrana gelecek bölümünde birbirinden heyecanlı oyunlar oynanacak. Erkekler vincin barına asılı kalarak puan almaya çalışırken, hanımlar pinpon toplarını pipetlerin üzerinde durdurmaya çalışacaklar. Bu bölümde; Kadriye İvegin – Erman Özmay, Tuba – Gökçer Balcan, Binnaz - Serkan Bilgin Ve Rabia – Hasan Ayan çiftleri yarışacak. Erkekler ilk oyunlarında topuklu ayakkabı ile zorlu parkuru tamamlamaya çalışırken, ikinci oyunlarında voleybol toplarını fileye atmak için mücadele edecekler. Erkekler oynayacakları vincin üzerindeki barda asılı kalma oyununda ise hem herkesi şaşırtacak hem de güldürecekler.Hanımlar da ilk oyunlarında yeni oyun olan “Pinpon çiçeği” oyununu oynayacaklar. Bu oyunda hanımlar pinpon toplarını, pipetlerin üzerinde tutmak için büyük çaba gösterecekler. İkinci oyunlarında ise yine eğlenceli ve heyecanlı bir yeni oyun oynanacak. Yarışmacılar eşlerinin tahmin ettiği süre içinde parçalarına ayrılmış sehpayı monte etmek için mücadele edecekler. Büyük final öncesi oynanacak son oyunda ise, hanımlar gerilim ve heyecan dolu olan kadeh çekme oyununu oynayacaklar. Final oyununa kalan iki çift ise arabaya en çok insanı doldurarak, sıfır kilometre otomobili kazanmak için mücadele edecekler.
:savasciasli::savasciasli:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
66.299
Kanal:Kanal D
759047_detay.jpg

Tarih:15.12.2012

Ben Bilmem Eşim Bilir’de yeni final oyunu heyecanı var!Kanal D’nin, sunuculuğunu İlker Ayrık’ın yaptığı ilgiyle izlenen yarışma programı “Ben Bilmem Eşim Bilir”de bu haftadan itibaren artık yeni bir final oyunu ve yeni bir heyecan var. Yarışmacıların final oyununda otomobilin sahibi olabilmeleri için yapmaları gerekene tek şey artık, oynanacak oyunda en fazla puanı almak ve otomobili kendilerine doğru hareket ettirmek olacak. Yarışmacılar yaptıkları her sayıda veya aldıkları her puanda arabayı kendilerine doğru yaklaştırmaya çalışacaklar. Arabayı kendisine 4 kademe yaklaştıran çift, otomobilin de sahibi olacak.Programın bu bölümünde; erkekler yeni oynayacakları yaprak sarma oyununda performanslarını sergilerken, hanımlar pazar poşetlerini taşımak için tüm güçlerini harcayacaklar. Bu bölümde Safiye – Mustafa Kutlu, Çiğdem – Tahsin Yüceer, Şahika – Levent Karslı ve Hatice(Hülya) – Mustafa Serda çiftleri yarışacak. Erkekler ilk oyunlarında odun kırmaya çalışırken, ikinci oyunlarında ise ağızlarındaki balonla bardakları taşımak için mücadele edecekler. Erkekler etaplarında ise çok lezzetli hem de yeni bir oyun oynayacaklar. Yarışmacılar eşlerinin tahmin ettiği sayı kadar Türk mutfağının en sevilen yemeklerinden biri olan zeytinyağlı yaprak sarması yemek için uğraşacaklar.Hanımlarsa ilk oyunlarında cırtcırtlı tulum giyen eşlerine attıkları eşyaları üzerlerinde tutmaya çalışırken, ikinci oyunlarında eşlerinin tahmin ettiği ağırlıkta pazar poşeti taşımak için mücadele edecekler. Büyük final öncesi oynanacak son oyunda ise, hanımlar üfleyerek attıkları pinpon toplarını kaleye sokmak için çaba gösterecekler.

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
66.299
759047_detay.jpg

Tarih:16.12.2012

Kanal D’nin İlker Ayrık’ın sunduğu, ilgiyle izlenen yarışma programı “Ben Bilmem Eşim Bilir”in bu akşam yayınlanacak bölümünde yine birbirinden heyecanlı oyunlar oynanacak. Erkekler ilk oyunlarında gol atmak için mücadele ederken, hanımlar korkulu rüyaları olan acı biber yeme oyunundan puan almak için performanslarını gösterecekler.Bu bölümde Oya – Cemil Bekmezci, Nuriye – Yusuf Ünal, Burcu Ekler – Koray Güzel ve Eda – Şıhmehmet Çetin çiftleri yarışacak. Erkekler ilk oyunlarında eşlerinin tahmin ettiği sayı kadar gol atmaya çalışırken, ikinci oyunlarında makineye yumruk atarak puan almak için çaba gösterecekler. Erkekler son oyunlarında ise korkulu rüyaları olan topuklu ayakkabı ile parkuru tamamlamak için tüm çabalarını gösterecekler. Hanımlarsa ilk oyunlarında eşlerinin tahmin ettiği sayı kadar acı biber yemeye çalışırken, ikinci oyunlarında masa örtüsünü hızlı bir şekilde çekerek üzerinde bulunan bardakları düşürmemek için uğraş verecekler. Büyük final öncesi oynanacak son oyunda ise, hanımlar attıkları bardakları masanın üzerindeki çizginin arkadaşında tutmak için mücadele edecekler. Final oyununa kalan iki çift ise oynanacakları basket atma oyununda başarılı olarak arabayı kendi taraflarına çekmeye çalışacaklar. Arabayı en çok kendine çeken çift otomobilin sahibi olacak.

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
66.299
759047_detay.jpg

Tarih:22.12.2012

Pinpon topu oyunu otomobil kazandıracak!Kanal D’nin sunuculuğunu İlker Ayrık’ın yaptığı, ilgiyle izlenen yarışma programı “Ben Bilmem Eşim Bilir”in bu akşam yayınlanacak bölümünde birbirinden heyecanlı oyunlar oynanacak. Bu bölümde; İlknur – Hüseyin Gülkanat, Aysel – Can Akbaş, Esra – Emrah Aydın Ve Aynur – Faruk Boran çiftleri yarışacak. Erkekler ilk oyunlarında bilek güreşi oynayarak rakiplerini elemeye çalışırken, ikinci oyunlarında, hanımların tarif etmesiyle gözleri kapalı olarak sofrayı hazırlamak için çaba gösterecekler. Hanımların tarif edişi ve erkeklerin bu oyunda zorlanması renkli anlara sahne olacak. Erkekler son oyunlarında ise yeni bir oyun oynayarak, pipetle bardakları taşımak için mücadele edecekler. Hanımlarsa ilk oyunlarında attıkları topları kalenin önünde duran kovalardan atlatarak gol atmaya çalışacaklar. İkinci oyunda ise korkulu rüyaları olan acılı oyun karşılarına çıkacak. Hanımlar bu defa eşlerinin tahmin ettiği bardak sayısı kadar acılı turşu sularını içmek için uğraş verecekler. Büyük final öncesi oynanacak son oyunda ise, çiftler pinpon toplarını bardaklara sokmak için mücadele edecekler. Final oyununa kalan iki çift ise oynanacakları nefesine kuvvet oyununda başarılı oldukça arabayı kendi taraflarına çekmeye çalışacaklar. Yarışmacılar üfleyerek pinpon toplarını kaleye attıkça, arabayı kendi taraflarına çekmiş olacaklar. Arabayı en çok kendine çeken kişi ise otomobilin sahibi olacak.

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
66.299
Tarih:23.12.2012

Ters yumurta oyununun galibi otomobil kazanacak!Kanal D’nin İlker Ayrık’ın sunduğu, ilgiyle izlenen yarışma programı “Ben Bilmem Eşim Bilir”in bu akşam yayınlanacak bölümünde birbirinden heyecanlı oyunlar oynanacak. Bu bölümde; Gizem Bereket – Baykan Dilsizgil, Selen – Fatih Atmaca, Duygu Yatgın – Umut Akyıldız ve Fitnat – Zülfikar Sarıca çiftleri yarışacak. Erkekler ilk oyunlarında eşlerini sırtlarına alıp, 5 tur atarak parkuru tamamlamaya çalışırken, ikinci oyunlarında tek ellerini kullanarak gazoz kapağını açmak için çaba gösterecekler. Son oyunlarında ise, 2 dakika içinde masayı kırıp parçalayarak eşlerinin tahmin ettiği ağırlığı toplamak için mücadele edecekler. Hanımlarsa ilk oyunlarında merdiven üstünden attıkları kesme şekerleri çay bardaklarına isabet ettirmeye çalışırken, ikinci oyunlarında ise pinpon toplarını fön makinesiyle taşımak için çaba sarf edecekler. Büyük final öncesi oynanacak son oyunda ise, hanımlar çivi çakma oyununda eşlerinin tahmin ettiği sayıyı tutturmak için tüm hünerlerini gösterecekler.Final oyununa kalan iki çift ise, oynanacakları ters yumurta oyununu sonunda otomobilin sahibi olabilmek için mücadele edecekler.

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
66.299

404121.jpg

94_.png

20:00
Ben Bilmem Eşim Bilir

Saat : 20:00 - 23:15 (195 dakika)
Tür : Eğlence (Yarışma Programı)

Family_.png

Dört çiftin kıyasıya yarıştığı programda, çiftlerin birbirlerini ne kadar tanıdıkları eğlenceli bir şekilde ekrana geliyor. Yarışma üç farklı etaptan oluşuyor: İlk etapta bayanlar iddia masasında oturuyor ve eşlerine verilen görevleri yapıp yapamayacaklarıyla ilgili tahminler yürütüyor. İkinci etapta ise baylar iddia masasına otuyor ve bu kez onlar eşleri hakkında çıkan görevler için tahminler yapıp, kararlar veriyor. Dört çift içinden en fazla puanı alan iki çift, programın üçüncü etabına geçiyor ve karşılıklı olarak final oyununu oynuyorlar. Büyük finalin ödülü ise son model bir otomobil...

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
66.299

404121.jpg

94_.png

Ben Bilmem Eşim Bilir

g.i_.png

Dört çiftin kıyasıya yarıştığı programda, çiftlerin birbirlerini ne kadar tanıdıkları eğlenceli bir şekilde ekrana geliyor. Yarışma üç farklı etaptan oluşuyor: İlk etapta bayanlar iddia masasında oturuyor ve eşlerine verilen görevleri yapıp yapamayacaklarıyla ilgili tahminler yürütüyor. İkinci etapta ise baylar iddia masasına otuyor ve bu kez onlar eşleri hakkında çıkan görevler için tahminler yapıp, kararlar veriyor. Dört çift içinden en fazla puanı alan iki çift, programın üçüncü etabına geçiyor ve karşılıklı olarak final oyununu oynuyorlar. Büyük finalin ödülü ise son model bir otomobil...

L

lajoie

Misafir
denk geldiğimde seyrediyorum eğlenceli program severek izliyorum-ciko

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
Bizde en başından beri izliyoruz hatta 2 kere de başvuru yaptık eşimle ama çok yoğun ilgi gördüğünden bize henüz sıra gelmedi.
Eğer çağrılırsak sizede haber veririm... Bizi tutarsınız-kop

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
66.299

404121.jpg

94_.png

Ben Bilmem Eşim Bilir

g.i_.png

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar