Beklenen film 3 Aralık'ta vizyonda

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.297
Tepki
83.535
Puan
113
Konum
İstanbul
550578detay.jpg


Beklenen film 3 Aralık'ta vizyonda

'Sinyora Enrica ile İtalyan Olmak' oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor

Ali İlhan’ın yazıp yönettiği, başrollerinde Claudia Cardinale ve İsmail Hacıoğlu'nun yer aldığı 'Sinyora Enrica ile İtalyan Olmak', 3 Aralık'ta Pinema Film dağıtımıyla Ares Media tarafından vizyona çıkarılıyor. Yurtdışı basında da geniş yankı uyandıran film geniş oyuncu kadrosuna sahip. İtalya’nın son yükselen yıldızı Lavinia Longhi; başarılı Türk oyuncuları Teoman Kumbaracıbaşı, Nilay Cennetkuşu, Fahriye Evcen, Levent Can, Bedia Ener, Sema Çeyrekbaşı, Murat Karasu filmde rol alan diğer isimlerden bazıları.

Kendisini yıllar önce, arkasında oğlunu da bırakarak terkeden kocasından sonra, hiç bir erkeği kapısından bile içeri sokmayan Sinyora Enrica (Claudia Cardinale), yıllarca bozmadığı bu kuralı, yağmurlu bir gecede, yanlış anlama sonucunda evine gelen bir Türk öğrenci için bozacaktır; Ekin (İsmail Hacıoğlu) için… Önceleri evinin kapılarını bu yabancıya açmak istemeyen Sinyora Enrica, sadece evini açmakla kalmayıp, yıllarca kilitli tuttuğu kalbini de bu Türk gencine açacaktır.

'JOHN MALKOVICH'İ REDDETTİM'
Oyunculuk hayatı boyunda 150’nin üzerinde filmde yer alan Claudia Cardinale film hakkındaki görüşlerini şöyle özetliyor: "Hikâyeyi öyle çok sevdim ki; John Malkovich’in film teklifini geri çevirdim ve Sinyora Enrica karakterini canlandırmayı tercih ettim. Her zamanki gibi; yine ilk kez film çekiyormuş gibi heyecanlıydım."

 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst