Beklenen buluşmanın tarihi belli oldu!

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065

Efe ile Aslı'nın karşılaşma sahnesinin çekimleri yapıldı!

567199_detay.jpg

Kavak Yelleri dizisinde bir türlü gerçekleşemeyen Efe'nin arkadaşlarıyla karşılaşma sahnesi, 136. bölümde gerçekleşecek.

Televizyon Gazetesi'nin haberine göre, 30 Ekim'de İstiklal Caddesi'nde bulunan Galatasaray Lisesi'nin önünde yapılan çekimlerde Aslı ve Efe karşılaşması konu alındı. Karşılaşma biraz enteresan olacak. İkili birbirlerini gördükleri anda yere yığılacaklar. Efe, ilk olarak ayılan isim olacak ve Aslı'nın yanına gidip, O'nu kucaklayarak kaldıracak. Karşılaşma 136. bölümün sonunda gerçekleşecek.

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
ya çok saçma nasıl karşılaşacaklarını bile yazmışlar millet kaç zamandır bu anı bekliyo:kptmya:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.365
Bu haftaki bölümün özetinde yazıyordu zaten beklenen karşılaşma gerçekleşiyor diye bakalım nasıl olacak büyük ihtimalle final sahnesidir çatlatırlar milleti 1 bölüm daha...

yoruldum71

Daimi Üye
Tepki
3.368

Efe ile Aslı'nın karşılaşma sahnesinin çekimleri yapıldı!

567199_detay.jpg

Kavak Yelleri dizisinde bir türlü gerçekleşemeyen Efe'nin arkadaşlarıyla karşılaşma sahnesi, 136. bölümde gerçekleşecek.

Televizyon Gazetesi'nin haberine göre, 30 Ekim'de İstiklal Caddesi'nde bulunan Galatasaray Lisesi'nin önünde yapılan çekimlerde Aslı ve Efe karşılaşması konu alındı. Karşılaşma biraz enteresan olacak. İkili birbirlerini gördükleri anda yere yığılacaklar. Efe, ilk olarak ayılan isim olacak ve Aslı'nın yanına gidip, O'nu kucaklayarak kaldıracak. Karşılaşma 136. bölümün sonunda gerçekleşecek.
ay beyoğlunda mı buluştu bunlar bileydim giderdim bende:kptmya:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
dünkü bölümde aslıyla güven evlendi mi

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar