Behzat Ç. gerçek polis olsaydı...

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Behzat Ç. gerçek polis olsaydı...

Ankara Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya, Behzat Ç. hakkında neler söyledi?

590380_detay.jpg

Televizyon dizileriyle ilgili tartışmaya, Ankara Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya da katıldı.

Hürriyet'in haberine göre, Ankara’da çekilen “Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi”ni değerlendiren Çatalkaya, şunları söyledi: “Behzat Ç.’de yaşanan olayları televizyon dizisi olarak değerlendirmek gerekir. O dizideki uygulamaların bizim mesleğimizle alakası yok. O uygulamaları yapan meslektaşımız olursa, ikinci gün meslekten ihraç edilir. Ne kullanılan o dil, o argo, ne sorgulama yöntemleri, ne de tahkikat yöntemleri bugün var. Bunları Türk polisi, yıllar önce terk etti. O uygulamaların suç olarak kabul edildiği bir dönemde yaşıyoruz. Bu yanlış davranışları, bizi tanımayan vatandaşlarımız gerçek sanabiliyor. Bu zaman zaman üzüyor ama neticede bu bir dizi. Gerçekle bağlantısı yok. Kurum olarak düşünüldüğünde kişiler hata yapabilir ama kurumların itibarını kamuoyunda zedelememek gerekir.”

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Diziyi izlemedim hiç; ama arada rast geliyorum çok saçma bir dizi geliyor nedense bana :dertli:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
ben de denk gelince izliyorum güzel bi dizi ama böyle bi polis olamaz yani padişah sanıyo kendini:kptmya::kptmya:

G

guzelcem

Misafir
Televizyon dizileriyle ilgili tartışmaya, Ankara Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya da katıldı. O dizideki uygulamaların bizim mesleğimizle alakası yok. O uygulamaları yapan meslektaşımız olursa, ikinci gün meslekten ihraç edilir. Ne kullanılan o dil, o argo, ne sorgulama yöntemleri, ne de tahkikat yöntemleri bugün var. Bunları Türk polisi, yıllar önce terk etti.EMNİYET MÜDÜRÜMÜZ doğru söylüyor bir polis bunları yapmaya kalksa anında ihraç edilir, dizide saçmalıklar devam ediliyor.-kizgin:alsana:

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
bikeresinde tesadüfen görmüstüm hosuma gitmisti izliyeyim ben güzel dizi:kahve:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar